s
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 111 to 120 of 156

Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    ναι ...αλλα χωρις την γεναιοδωρεια των κριων!!!!
    πιστευω οτι ειναι απο τα πιο γεναιοδωρα ζωδια ο κριος!!!!:bigsmile:
    Τωρα δυσαρεστεις :toung: τον ωροσκοπο μου που ειναι λεοντας .Δεν νομιζω οτι υπαρχει ζωδιο πιο γενναιοδωρο απο αυτον (βεβαια ειναι γενναιοδωρος οσο εσυ τον θαυμαζεις ...Απο αυτη την αποψη εχεις δικιο ο κριος ειναι γενναιοδωρος χωρις υστεροβουλια ,απο "παιδιαστικο " παρορμητισμο) .παντως η σεληνη μου στον κριο σε ευχαριστει :bigsmile:

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    :toung:

Εγω το εχω πει οτι δεν τα παμε καλα με τους Ταυρους ..Μας βγαζουν το χειροτερο εαυτο μας :toung:.Και εγω με Ταυρους δεν μπορουσα να συννενοηθω καθολου βρε παιδακι .Ουτε σε φιλικες ,ουτε σε ερωτικες σχεσεις (2 τους ειχα ζωη να εχουνε:toung .Βασικα εχετε σκεφτει ποτε εσεις οι Ταυροι οτι μπορει να ειστε πολυ δοτικοι ,νωχελικοι και μαλακοι (για να μην πω κατι αλλο απο μ....:embarrest) .Ο Σκορπιος ειναι ενα ζωδιο που του αρεσει ο πολεμος βρε παιδι μου ,η ενταση .Αμα τα εχουν αυτα σε μια σχεση ειναι τα καλυτερα και τα πιο ησυχα και τα πιο πιστα ατομα .Αμα ομως η σχεση ειναι σαν νεροβραστη σουπα (κατι που πολυ ευκολα μπορει να καταληξει με καποιον ταυρο .Δεν ειναι τυχαιο που εγω που εχω "κρονια " επιρροη και δεν εγκαταλειπω ευκολα την βολη μου ,ημουν η πρωτη που την εκανα και απο τις δυο σχεσεις και μαλιστα φανταζομαι οτι και οι δυο θα με θεωρουν μεγαιρα (καμμια σχεση δηλαδη με την πραγματικοτητα).Νομιζω οτι βγαζουμε τον χειροτερο μας εαυτο ετσι ωστε να απεμπλακουμε τελειως απο μια σχεση οταν αυτη δεν μας ικανοποιει.Τοτε γινομαστε κυνικοι και σκληροι για να διωξουμε τον αλλον και τα αλλα ,ο σκορπιος ανηκει στα σταθερα ζωδια και μαλιστα ειναι το ζωδιο που δεν του αρεσουν καθολου οι αλλαγες (απο κτητικοτητα αλλο τιποτα αλλα σε αυτα τα σημεια μοιαζει με τους ταυρους επισης:toung:..).Τι να πεις τα αντιθετα ελκονται ..Τι θα ειχατε να λετε εσεις οι ταυροι για την νωχελικη σας ζωη αν δεν υπηρχαμε και εμεις :bigsmile:
    Ερχομαι κι εγω λοιπόν με τη σειρά μου να προσθέσω πως αν η σχέση είχε γίνει νερόβραστη σούπα, τότε γιατί είχες κι εσύ 2 ταύρους? Και μην ξεχνάς πως είναι λίγο δύσκολο να βαρεθείς με ταύρο που έχει δία-αρη-αφροδίτη σε κριό και σελήνη σε τοξότη. Δοτικοί σίγουρα είναι, αλλά μαλθακοί και νωχελικοί, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Για να μη σου πω πως οι μεγαλύτεροι καυγάδες γίνονταν γιατί ΔΕΝ ακολουθούσαν ΠΟΤΕ τους ρυθμούς μου! Πχ,βαρεμάρα, ύπνος και μεγάλες ποσότητες φαγητού και αλκοόλ ήταν πάντα κάτι που με εκνεύριζε! Και με τη σειρά του, χαλιόταν πολύ που τα απογεύματα ήθελα να πηγαίνω γυμναστήριο. Κι όχι επειδή είχε κάνει σχέδια, αλλά έτσι για να μου τη σπάσει, επειδή έκανα το λάθος να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός από εκείνον!:toung:
    (και μεταξύ μας, δεν είναι φυσιολογικό να θέλεις να σκοτώνεσαι με τον άλλον σε μία σχέση. Είναι αρρώστια)

Όπως κατάλαβες, ταύροι με ταύρους, και σκορπιοι με σκορπιούς διαφέρουν τρελά! Εσύ έπεσες στο γλυκό, νερόβραστο και αγκαλίτσα ταύρο, κι εγώ έπεσα σε δειλό, αρχιψεύτη και βουλιμικό σκορπιό.

Κι επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το! Τελικά παντρεύτηκα έναν άνδρα Λέοντα, με σελήνη σε σκορπιό, και Δία/ αφροδίτη σε λιοντάρι και 5ο οίκο κι έχω βρει την υγειά μου! (Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Η γεύση του σκορπίσιου είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου! πικάντικη )

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ερχομαι κι εγω λοιπόν με τη σειρά μου να προσθέσω πως αν η σχέση είχε γίνει νερόβραστη σούπα, τότε γιατί είχες κι εσύ 2 ταύρους? Και μην ξεχνάς πως είναι λίγο δύσκολο να βαρεθείς με ταύρο που έχει δία-αρη-αφροδίτη σε κριό και σελήνη σε τοξότη. Δοτικοί σίγουρα είναι, αλλά μαλθακοί και νωχελικοί, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Για να μη σου πω πως οι μεγαλύτεροι καυγάδες γίνονταν γιατί ΔΕΝ ακολουθούσαν ΠΟΤΕ τους ρυθμούς μου! Πχ,βαρεμάρα, ύπνος και μεγάλες ποσότητες φαγητού και αλκοόλ ήταν πάντα κάτι που με εκνεύριζε! Και με τη σειρά του, χαλιόταν πολύ που τα απογεύματα ήθελα να πηγαίνω γυμναστήριο. Κι όχι επειδή είχε κάνει σχέδια, αλλά έτσι για να μου τη σπάσει, επειδή έκανα το λάθος να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός από εκείνον!:toung:
    (και μεταξύ μας, δεν είναι φυσιολογικό να θέλεις να σκοτώνεσαι με τον άλλον σε μία σχέση. Είναι αρρώστια)

Όπως κατάλαβες, ταύροι με ταύρους, και σκορπιοι με σκορπιούς διαφέρουν τρελά! Εσύ έπεσες στο γλυκό, νερόβραστο και αγκαλίτσα ταύρο, κι εγώ έπεσα σε δειλό, αρχιψεύτη και βουλιμικό σκορπιό.

Κι επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το! Τελικά παντρεύτηκα έναν άνδρα Λέοντα, με σελήνη σε σκορπιό, και Δία/ αφροδίτη σε λιοντάρι και 5ο οίκο κι έχω βρει την υγειά μου! (Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Η γεύση του σκορπίσιου είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου! πικάντικη )
    Επεσα σε δυο ταυρους γιατι οταν κανω σχεση δεν ζηταω τον αστρολογικο χαρτη του αλλου για να ξερω τι ζωδιο ειναι .:embarrest. Μαλλον εγω μπορει να διαφερω απο τους σκορπιους οπως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ..Αλλα και παλι οσο δραστηριοι και να ειναι οι ταυροι εχετε ενα κατι το γαληνιο που μας την σπαει .και οι δυο σχεσεις ηταν δραστηριοι με σπορ παρολα αυτα αυτο το "βαριεστημενο" δεν ελειπε απο πανω τους..
    Μαλλον οι σκορπιοι εχουμε αναγκη απο παθος που να καιει τα παντα γυρω του και αν βρουμε ανθρωπους με λιγοτερο τους νιωθουμε περιεργα μεσα στην σχεση .
    ....Δεν λειτουργουμε σε χαμηλες ταχυτητες μαλλον ....:embarrest

Νομίζω πως έχεις δίκιο. Λείπει ελαφρώς στους σκορπιούς η ψυχική ισορροπία και ο αυτοέλεγχος. Και σ'εμάς τους ταύρους λείπει η διάθεση να τσακωνόμαστε και να ειρωνευόμαστε. Για αυτό και όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι κάνουμε κάτι κοσμοιστορικούς τσακωμούς! :nuts:

Πες μου κάτι, εχεις stellium στο ζυγό?

Όνομα:
    Maria

Stelium στο Ζυγο εχω εγω καλη μου Τaurine και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι μαζι με τον ωροσκοπο μου αρουν πολλα απο τα αρνητικά χαρακτηριστικα του Σκορπιού!!!!Βεβαια η Σελήνη μου στο Ζυγό μειώνει την αποφασιστικότητα του Σκορπιού,αλλα οχι και τo ψυχικό του σθένος καθώς είναι σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα!Οκ ομως...,μην τα θελω κι όλα δικά μου! Να καταθέσω κι εγω τις εμπειρίες μου λοιπόν...Ο πρωτος μεγάλος μου έρωτας ήτανε Σκορπιός...πολύ πάθος,τρελό σεξ με πολύ συναίσθημα αλλα...και πολύ ζήλια και κτητικότητα στο έπακρο απο την πλευρά του!Εμένα δε με λες ιδιαιτερα ζηλιαρα ούτε και κτητική γιατι το εχω φιλοσοφήσει!(οποιος θελει το συζητάμε αυτο το θέμα εκτενέστερα me pms για να γίνω σαφής γιατι εδω δε μπορω να το αναλύσω περαιτέρω,θα βγω off topic),αλλα ομολογώ οτι "ευθυνόμουν" κι εγω καπου με τη εννοια οτι με τη διαχυτική μου φυση ξυπνούσα τη ζηλια και τις ανασφαλειες του.Αργότερα, αρχισα να φλερταρω διακριτικα και με αλλους αντρες...οταν αρχισε να με κουραζει η "φυλακη"¨μεσα στην οποια ηθελε να με κλεισει!Με αγαπησε ομως πολυ αυτος ο αντρας και εγω δεν ξερω αν μπορω να πω οτι ειμαι ικανη να αγαπήσω με τετοιο βάθος και σφοδρότητα!Σίγουρα ομως τον αγαπησα με το δικό μου τρόπο και τον αγαπω ακόμα σαν ανθρωπο.Αλλη καθοριστική σχέση στη ζωή μου...ενας Ζυγος με Ωροσκόπο Σκορπιό και Ουρανό στον 1ο οίκο!Μαζι του έζησα πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες και θα μου μείνει αξέχαστος!Και βεβαια ομορφες αναμνήσεις εχωκι απο ενα Ταυρο με ωροσκοπο Καρκίνο...ο οποίος ομως,αν και αψογος εραστης με φοβερη προθυμια να φροντιζει τη συντροφο του, ηταν πολύ ισχυρογνώμων σε βαθμό να γίνεται μισαλλόδοξος!Αλλα εγω προσπαθούσα να εκμεταλλευτω θετικά την υπεροχη σύνοδο του Ηλιου μου με τη Σελήνη του για να τον ηρεμώ-διοτι καλή η ενταση και για μένα hattie μου αλλα σε μικρό βαθμό ισα ισα για να ξυπνμε λίγο,αν παρατραβάνε οι αντιπαραθέσεις κλονίζουν την ψυχική μου ισορροπία...ο Ζυγος μου θελει και λίγη ησυχία καπου-καπου!!!Αυτα κορίτσια...με αγάπη απο το Μαράκι που μόνο τυπική Σκορπίνα δε με λες!...

6. Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Δυστυχώς οι χειρότερες μέρες της ζωής μου ήταν με σκορπιούς. Και δεν ήταν καθόλου ευθείς άνθρωποι. Συνεχώς τους έπιανα να μου λένε χυδαία ψέμματα, χωρίς να έχουν τα α.....α να βγεί από το στόμα τους μια αλήθεια. Μάλιστα ο τελευταίος (με σελήνη και άρη σε ζυγό) προσπάθησε να με βγάλει τυφλή και τρελή μπρος στα μάτια μου!!!!!!!! Ο πρώτος σκορπιός, ήταν στον κόσμο του (σελήνη σε ιχθύ) και επίσης αθεράπευτος μυθομανής και ψιλοαλκοολικός....
    Και οι δύο είχαν ένα κοινό: Ήταν τρελλά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, και εξαιρετικά ζηλόφθονοι. Δεν άντεξε η κριαροταυρίσια φύση μου, και μια ωραία πρωία τα έσπασα όλα κι εφυγα.... Διότι, πολιτισμένοι χωρισμοί δεν υπάρχουν όταν ο άλλος σε προδώσει. Κάτι πρέπει να του αφήσεις για να σε θυμάται!
    Aγαπητή μου taurine +1 από μένα!! καλά έκανες και τα σπάσες όλα.. ως κριαρίνα κι εγώ, νομίζω οτι η μεγαλυτερή μας διαφορά με τους σκορπιούς έγκειται στο ότι αυτοί είναι αρκετά μυστικοπαθείς, ενώ οι κριοί αρκετά ευθείς..:bigsmile:

7. Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Kinky_skorpina και κορίτσια, εγώ λέω να δούμε και λίγο το ερωτικό προφίλ του Κριού που είναι φρέσκο θέμα περνώντας σε μια πιο μπρουτάλ «βαρβατίλα» με λιγότερο κομπλικέ καταστάσεις! Φτάνει με τους Σκορπιούς! Πάμε στα ¶ρεια παιδιά που ότι έχουν να πουν θα στο πουν στα μούτρα και το από μέσα τους, είναι πάνω-πάνω!
    Srange… Τι κι αν είχε 5 πλανήτες στον Σκορπιό; Αν έτρωγε ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ή και σύνοδο με κανέναν Ποσειδώνα… Δία… Ουρανό… τι να το κάνεις; Θα τον άλλαζε και στα 5 σημεία! :bigsmile:
    τι εννοείς φρέσκο θέμα, το ερωτικό προφίλ του Κριού έχει ποσταριστεί από το 2006 :bigsmile:

Αααααχ αυτό το σκορπίσιο πάθος!!!!! Ανοίγει τις κρεβατοκάμαρες, αλλά κλείνει σπίτια!!!!!! Χεχε!
    Kinky skorpina μας, όντως είναι λίγο έως πολύ kinky οι περισσότεροι σκορπιοί, σε σημείο που μπερδεύουν τα παιχνίδια ρόλων με την αληθινη καθημερινη ζωή. (ξερω ξέρω off topic) Αυτός ήταν και ο λόγος που κουράστηκα, ή μάλλον απηύδησα ! Κοντρολάρισμα και χειραγώγηση, κανείς λογικός άνθρωπος δεν δέχεται στη ζωή του. Πολλώ μάλλον κάποια γυναίκα με ¶ρη/Αφροδίτη στον Κριό!
    Και μακάρι ΟΟΟΛΟΙ οι σκορπιοί να καταλάβουν κάποια στιγμή πως οι εντάσεις που εσκεμμένα δημιουργούν και καλλιεργούν κατ'όπιν , βλάπτουν σοβαρά την υγεία και τις σχέσεις τους.
    Μμμμμμμ, σελήνη στο ζυγό εχεις? Και είμαι σίγουρη πως έχεις και αφροδίτη εκεί μεσα.Η θέση λένε πως βγάζει πολύ κομψές και φινετσάτες γυναίκες, με αίσθηση του γούστου και καλές ισορροπίες. (Φαντάσου η κομμώτριά μου είναι ζυγός/ζυγός με αφροδίτη και σελήνη εντός ζυγού και πάντα ξερει τί θέλω,χωρίς να της το πω.)
    Δυστυχώς, δεν θα έλεγα πως λειτουργεί ωραία σε άνδρα Σκορπιό.
    Ο ....συγχωρεμένος είχε στοιχεία γέννησης 11/11/1955, ώρα 16.00, Αθήνα. Φαντάσου πως δεν μπαίνω καν στον κόπο να το αναλύσω περαιτέρω! Ήταν από μόνος του ανεξήγητο φαινόμενο!
    Όσο για τους Ταύρους, θα έλεγα πως είναι πολύ εύκολοι άνθρωποι, και είναι πολύ απλό να τους κάνει κάποιος ευτυχισμένους. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη . Σπάνια ως ποτέ θα σε προδώσουν, και είναι εξαιρετικά απίθανο να σε κερατώσουν. 'Εχουν όμως ένα ξερό κεφάλι, που τα χαλάει όλα ώρες ώρες. Και ξέρεις και κάτι άλλο? Έχω γνωρίσει πολλά ταυράκια και κάποια από αυτά μου έρχεται να τα δείρω! Μιλάμε για τέτοιο κόλλημα που θα ζήλευε και η UHU στιγμής! Αν δεν υπάρχει φωτιά και αέρας μεσα στο ωροσκόπιο ενός Ταύρου να εξισορροπήσει τα πράγματα, τότε μιλάμε για καταστάσεις καρτούν!

Y.Γ. ο σύζυγός μου είναι λιονταράκι, με ωροσκόπο ζυγό,σελήνη στο σκορπιό, και άρη στον ταύρο! Απ'όλα έχει ο μπαξές!!!

Quote Originally Posted by UltraViolet View Post
    Aγαπητή μου taurine +1 από μένα!! καλά έκανες και τα σπάσες όλα.. ως κριαρίνα κι εγώ, νομίζω οτι η μεγαλυτερή μας διαφορά με τους σκορπιούς έγκειται στο ότι αυτοί είναι αρκετά μυστικοπαθείς, ενώ οι κριοί αρκετά ευθείς..:bigsmile:
    Να αγειάσει το στόμα σου! Η ευθύτητα και η ντομπροσύνη μας κάνει πάντα καλύτερους ανθρώπους. Γιατί όσο το σαράκι μένει μέσα και τρωει την ψυχή, ρίχνει δηλητήριο στις σχέσεις του ανθρώπου και τον καταδικάζει σε αιώνια δυστυχία (και καμιά φορά και τον περίγυρό του)

Όνομα:
    Maria

Καλή μου Ταυρίνα...θα συμφωνήσω μαζί σου πως ειδικά οι αρσενιkοί εκπρόσωποι τoυ ζωδίου μου ειναι δυσκολοι ανθρvποι με τους περισσότερους απο αυτούς να εχουν τα στοιχεία που ανέφερες, της προσπάθειας για χειραγώγηση και ελεγχο δηλαδη!Καi τη γνώμη μου αυτο πηγάζει απο την ανασφάλεια τους σε συνδιασμό με μια ταση να θεωρούν τον αλλο κτήμα τους-κοινό με τους Ταυρους αυτο!!Ομως για μένα...οσο λιγότερο εξαρτημένος ειναι κανεις απο τη σχέση του,τόσο καλύτερος σύντροφος θα γίνει!
    Ναι πραγματικα εχω και Σελήνη και Αφροδιτη στο Ζυγο και δίνω παντα βάση στην προσεγμένη εμφανιση και στις στυλιστικές επιλογές μου!Οχι ομως σε υπερβολικό βαθμό,να καθομαι π.χ με τις ωρες μπροστα στον καθρέφτη,αλλα απλα προσεχοντας το πως θα ντυθω αναλογα με την περισταση και τη διαθεσή μου!Ομοίως ξενερώνω με τους αντρες που κυκλοφορούν ατιμέλητοι,παντα μου κανει κλικ ενα προσεγμενο ντυσιμο!
    Oσο για τις ισορροπίες που λες...ναι προσπαθω να τις κρατω οσο μπορω...ζυγιζω καλα τα πραγματα και ψάχνω πολυ τους ανθρωπους,βλέποντασ μέσα απο τη βιτρίνα ,το περιεχόμενο κι οχι μονο το περιτύλιγμα(Σκορπίσιο μου κανει αυτο εσενα?)!.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread