s
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 156
    Όνομα:
    Γιαννης

Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Τα σέβη μου...
    Ευχαριστώ πολυ και ανταποδιδω....:embarrest

Συμπλεγματικοί ως εκεί που δεν πάει, κτητικοί σαν ύαινες που διεκδικούν τη λεία τους, επίμονοι, φιλοχρήματοι, πανηδονιστές και πανσεξουαλιστές, ανάλγητοι και εγωπαθείς..... Ζούν με μεγάλη ένταση κάθε τους στιγμή, κι ακόμη κι αν όλα είναι ήρεμα, κάτι θα βρούν να πυρπολήσουν την ατμόσφαιρα! ¶σε που στα σπίτια τους, δεν υπάρχει επαρκές φως βρε παιδιά! Σκούρα χρώματα και σκοτάδια να σου πλακώνουν την ψυχή!
    Κι επειδή κάποιος μίλησε για αυτοκρατορίες και βασίλεια, ΟΛΑ τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είχαν ως ρέκβιεμ και μια ...γκιλοτίνα!
    Δύο σκορπιοί πέρασαν από τη ζωή μου κι έκαναν το λάθος να "το παίξουν αρχηγοί" . Χρόνια αργότερα, μαθαίνω πως σκυλομετάνιωσαν και όπως είναι φυσικό, ως γνήσιοι σκορπιοί, αυτοτιμωρήθηκαν και μάλιστα πολύ σκληρά.

Όνομα:
    Κάτια

Βαθύς, ερωτικοί, κτητικοί, με έντονα πάθη, διαπεραστικοί, μαγνητικοί, αλλά και δογματικοί, απόλυτοι, χειριστικοί , σαρκαστικοί και είρωνες. Ωστόσο είναι σταθεροί στο συναίσθημα και την ερωτική αφοσίωση, συμπαγείς και βραχώδεις. ¶τομα εμπιστοσύνης. Απεχθάνονται και αποφεύγουν την προδοσία, γι’ αυτό και δεν την συχωρούν. Η προδοσία όπως και ο θάνατος, στην ουσιαστική ή μεταφορική του έννοια, είναι και η μεγαλύτερη φοβία τους.
    Τα παιδιά του Πλούτωνα ή ¶δει, αγαπούν το σκοτάδι και το ξεδίπλωμα των αισθήσεων που συντελούνται μέσα σε αυτό. Η χαλαρότητα, η σωματική επαφή, η γόνιμη απομόνωση, η μυσταγωγία και οι ανείπωτες αισθήσεις της ψυχής είναι ένας τόπος ιερός και προσωπικός. Αυτό αγαπούν να κάνουν με τους συντρόφους τους οι «μεταλλακτικοί» αυτοί τύποι (το αντίστοιχο της αρπαγής της Περσεφόνης στο μύθο) στην προσπάθειά τους να συγχωνευτούν, σχεδόν, με το έτερό τους ήμισυ. Τραβούν το ταίρι τους στο δικό τους ασφαλές «βασίλειο» οδηγούμενοι από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο απώλειας-προδοσίας-θανάτου. Το υποστηρίζουν και το διαφυλάττουν (όπως ο Κέρβερος τον κάτω κόσμο). Για αυτό έχουν και την φήμη των κτητικών.
    Για να αντέξεις να σταθείς δίπλα τους, πρέπει τα μάτια σου να διαθέτουν την ικανότητα να βλέπουν το φως μέσα στο σκοτάδι, να αφουγκράζεσαι την σιωπή και να διαισθάνεσαι τα ανείπωτα.
    Για μένα, η σφοδρότητα του πάθους και των αισθημάτων με τα οποία μπορούν να σε περιβάλλουν, είναι ζωτικής σημασίας. Είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων.
    Σαφώς και δεν είναι όλοι για όλους.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Βαθύς, ερωτικοί, κτητικοί, με έντονα πάθη, διαπεραστικοί, μαγνητικοί, αλλά και δογματικοί, απόλυτοι, χειριστικοί , σαρκαστικοί και είρωνες. Ωστόσο είναι σταθεροί στο συναίσθημα και την ερωτική αφοσίωση, συμπαγείς και βραχώδεις. ¶τομα εμπιστοσύνης. Απεχθάνονται και αποφεύγουν την προδοσία, γι’ αυτό και δεν την συχωρούν. Η προδοσία όπως και ο θάνατος, στην ουσιαστική ή μεταφορική του έννοια, είναι και η μεγαλύτερη φοβία τους.
    Τα παιδιά του Πλούτωνα ή ¶δει, αγαπούν το σκοτάδι και το ξεδίπλωμα των αισθήσεων που συντελούνται μέσα σε αυτό. Η χαλαρότητα, η σωματική επαφή, η γόνιμη απομόνωση, η μυσταγωγία και οι ανείπωτες αισθήσεις της ψυχής είναι ένας τόπος ιερός και προσωπικός. Αυτό αγαπούν να κάνουν με τους συντρόφους τους οι «μεταλλακτικοί» αυτοί τύποι (το αντίστοιχο της αρπαγής της Περσεφόνης στο μύθο) στην προσπάθειά τους να συγχωνευτούν, σχεδόν, με το έτερό τους ήμισυ. Τραβούν το ταίρι τους στο δικό τους ασφαλές «βασίλειο» οδηγούμενοι από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο απώλειας-προδοσίας-θανάτου. Το υποστηρίζουν και το διαφυλάττουν (όπως ο Κέρβερος τον κάτω κόσμο). Για αυτό έχουν και την φήμη των κτητικών.
    Για να αντέξεις να σταθείς δίπλα τους, πρέπει τα μάτια σου να διαθέτουν την ικανότητα να βλέπουν το φως μέσα στο σκοτάδι, να αφουγκράζεσαι την σιωπή και να διαισθάνεσαι τα ανείπωτα.
    Για μένα, η σφοδρότητα του πάθους και των αισθημάτων με τα οποία μπορούν να σε περιβάλλουν, είναι ζωτικής σημασίας. Είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων.
    Σαφώς και δεν είναι όλοι για όλους.
    Μακάρι όλα αυτά που περιγράφεις να τα 'έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι, πράγμα δύσκολο.
    Είναι μάλλον διφυείς. Υπάρχει μέσα τους το φίδι, αλλά και ο αετός που θα το σηκώσει ψηλά, για να σταματήσει να "σέρνεται" και να αποβάλλει τα χθόνια και ταπεινά του ένστικτα. Τί γίνεται όμως όταν το φίδι σηκωθεί ψηλά και αντί να γυρίσει το βλέμμα στον ουρανό, γυρίσει και τσιμπήσει τον αετό?
    Και μη μου πείς πως δεν αναγνωρίζεις αυτή την παραβολή στη φύση του σκορπιού ....!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μακάρι όλα αυτά που περιγράφεις να τα 'έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι, πράγμα δύσκολο.
    Είναι μάλλον διφυείς. Υπάρχει μέσα τους το φίδι, αλλά και ο αετός που θα το σηκώσει ψηλά, για να σταματήσει να "σέρνεται" και να αποβάλλει τα χθόνια και ταπεινά του ένστικτα. Τί γίνεται όμως όταν το φίδι σηκωθεί ψηλά και αντί να γυρίσει το βλέμμα στον ουρανό, γυρίσει και τσιμπήσει τον αετό?
    Και μη μου πείς πως δεν αναγνωρίζεις αυτή την παραβολή στη φύση του σκορπιού ....!
    Το αναγνωρίζω και το επικροτώ ως άποψη! Πραγματικά είναι έτσι. Όμως αυτό ισχύει με όλους τους τύπους εξελιγμένων και μη ζωδίων. Να μην βρεθεί στον δρόμο σου ένας μη εξελιγμένος Δίδυμος… Παρθένος… Αιγόκερος… Ιχθύς… Ταύρος… Υδροχόος…
    Και πάλι όμως, θα επιμείνω ότι είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα γράφει για τους Σκορπιούς, ένα ψάρι με σύνοδο Σελήνης\Πλούτωνα.
    Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς!

Το αναγνωρίζω και το επικροτώ ως άποψη! Πραγματικά είναι έτσι. Όμως αυτό ισχύει με όλους τους τύπους εξελιγμένων και μη ζωδίων. Να μην βρεθεί στον δρόμο σου ένας μη εξελιγμένος Δίδυμος… Παρθένος… Αιγόκερος… Ιχθύς… Ταύρος… Υδροχόος…
    Και πάλι όμως, θα επιμείνω ότι είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα γράφει για τους Σκορπιούς, ένα ψάρι με σύνοδο Σελήνης\Πλούτωνα.
    Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς!
    Λατρεύω ψαράκια... Πάντα πιό ψηλά, κι ας είναι οι 12οι...

Όνομα:
    Γιαννης

Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς![/QUOTE]

Όνομα:
    Γιαννης

Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς.

Καλα το κατάλαβα οτι αγαπας πολυ τους σκορπιους

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by johnnyb View Post
    Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς.

Καλα το κατάλαβα οτι αγαπας πολυ τους σκορπιους
    Πράγματι! Και η ιστορία έχει δείξει ότι με ευχαριστούν και ανταποδίδουν!

Όνομα:
    Γιαννης

Πράγματι! Και η ιστορία έχει δείξει ότι με ευχαριστούν και ανταποδίδουν!

Οταν υποβάλεις Τα Σεβη σου στον αλλο θα ειναι αχαριστια απο μέρους του να μην σε αυχαριστήσει και ανταποδώση .Και εμεις οι Σκορπιοί ειμαστε Κύριοι σε αυτά

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Tags for this Thread