s
Η κρίσιμη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 72

Re: Ουρανός στον Κριό

μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα θα ηθελα να το ρωτησω. πως επηρεαζει ο ουρανος και ο διας στον κριο οσους εχουν αυτους τους πλανητες στα συγκεκριμενα ζωδια. επισης και στους οικους. για παραδειγμα εγω εχω το δια στον κριο και στον 11ο οικο μου . επισης εχω τον ουρανο στον 5ο απεναντι απο τον 11ο . πως θα επηρεαστω απο την εισοδο αυτων των πλανητων ? ελπιζω να μη σας μπερδεψα.

μαλλον ρωταω εντελως χαζα πραγματα για να μη μπαινει κανεις στον κοπο να γραψει εστω μια λεξη.. ειναι γεγονος οτι δεν ξερω πολλα αλλα προσπαθω να μαθω και νομιζα οτι αν βαζω ερωτησεις, οι απαντησεις πιο εμπειρων μελων θα με βοηθουσαν να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα. συγνωμη για την καταχρηση του χωρου

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by luna34 View Post
    μαλλον ρωταω εντελως χαζα πραγματα για να μη μπαινει κανεις στον κοπο να γραψει εστω μια λεξη.. ειναι γεγονος οτι δεν ξερω πολλα αλλα προσπαθω να μαθω και νομιζα οτι αν βαζω ερωτησεις, οι απαντησεις πιο εμπειρων μελων θα με βοηθουσαν να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα. συγνωμη για την καταχρηση του χωρου
    Την ερώτηση σου, χαζή δεν τη λες..... μπορείς να την πεις όμως προσωποιημένη... (1ο λαθάκι)

Επίσης, όπως θα διαβάσεις και στην σχετική ανακοίνωση Αστρολογία για όλους - Ανακοινώσεις στο Forum : Αστρολογικά Δρώμενα, η παρούσα ενότητα προσφέρεται αποκλειστικά για τον σχολιασμό των άρθρων.. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν δημοσίευσες την ερώτηση σου στην κατάλληλη θεματική ενότητα..(2ο λαθάκι)

Σε αυτό το forum Οι εραστές της Αστρολογίας - Αστρολογία για όλους μπορείς να βρίσκεις τα ανάλογα θέματα συζήτησης, και να θέτεις εκεί τις ερωτήσεις σου..... όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο γιατί αυτό προϋποθέτει τη συνολική εξέταση του χάρτη σου... Μπορείς όμως κάλλιστα να ρωτήσεις πχ. για τη δυναμική που μπορεί να έχει μια όψη κλπ. με σκοπό να κατανοήσεις καλύτερα και να μπορείς να αποκωδικοποιείς και να συνθέτεις μόνη σου τα στοιχεία..
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%DF%E1%F2.html

γεια σας.γραφω πρωτη φορα.εχω γενεθλιο κρονο και γενεθλια σεληνη σε συνοδο στο κριο.στον δεκατο οικο μου.ο ηλιος μου και ο γενεθλιος ερμης στον 5ο οικο στον τοξοτη.η εισοδος του δια και του ουρανου στον κριο και η συνοδος που θα σχηματισουν με τους γενεθλιους πλανητες μου πως ερμηνευονται?στον κριο επισης εχω το βορειο δεσμο.

Quote Originally Posted by χους View Post
    γεια σας.γραφω πρωτη φορα.εχω γενεθλιο κρονο και γενεθλια σεληνη σε συνοδο στο κριο.στον δεκατο οικο μου.ο ηλιος μου και ο γενεθλιος ερμης στον 5ο οικο στον τοξοτη.η εισοδος του δια και του ουρανου στον κριο και η συνοδος που θα σχηματισουν με τους γενεθλιους πλανητες μου πως ερμηνευονται?στον κριο επισης εχω το βορειο δεσμο.
    Ρίξε μια ματιά στο ποστ που προηγείται του δικού σου
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπερα,
    εγω και ο εν διαστασει συζυγος μου παντως, που εχουμε και οι δυο μεσοδιαστηματα Ηλιου/Σεληνης στη 2η και
    3η μοιρα του Κριου αντιστοιχα, μονο μολοτωφ δεν ανταλλαξαμε. Βαλε ΚΑΙ τα τετραγωνα με τους ΑΛΛΟΥΣ [!] βαλε ΚΑΙ την εκλειψη...
    Πολυ δυσκολα...

Πολυ ωραιο αρθρο, μπραβο!:bigsmile:

Όνομα:
    λιλλιαν

μπραβο ρε φιλε που ξυπνησεσ η παρτη σου ειναι το κοινο καλο ολων των αδελφων σου ελληνων προχωρα ομωσ μη σταυρωνεισ τα χερια

Quote Originally Posted by λιλλιαν View Post
    μπραβο ρε φιλε που ξυπνησεσ η παρτη σου ειναι το κοινο καλο ολων των αδελφων σου ελληνων προχωρα ομωσ μη σταυρωνεισ τα χερια
    !!!!!:weird:

εχω τρομοκρατηθεί..γίνονται εξεγέρσεις και οι τράπεζες ληστεύουν τον κόσμο παντου (φταίει ο πλούτωνας στον αιγόκερω υποθέτω) και αυτο χωρίς ΚΑΝ να έχει μπεί ο Ουρανός στον Κριό..δηλαδη τον Ιούνιο που πέφτει μαζί: τετράγωνο Πλούτωνα- Κρόνου ,τερτράγωνο Πλούτωνα -Ουρανού και αντίθεση Κρόνου -Ουρανού , τι να περιμένουμε;; τον 3ο Παγκόσμιο;;;;;
    Επειδη κ εγώ αρχάρια είμαι, ας με καθησυχάσει κάποιος....:embarrest

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 60 users browsing this thread. (0 members and 60 guests)