s
Ζώα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Thread: Ζώα

Re: Ζώα

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Ναι δικό μου είναι σε ευχαριστώ πολύ.Και εμένα αρσενικό είναι!Μπράβο σου που περιθάλπτεις τα αδέσποτα ,έτσι και εγώ με τα ζώα τρελαίνομαι,αφού πραγματικά προτιμώ να έχω ζώα στο σπίτι παρά να κάνω ένα μωρό.Αυτό το λέω γιατί ξέρεις όταν σε ΄βλέπουν να έχεις ζώα στην δική μου την ηλικία νομίζουν οτι θέλεις να γίνεις μάνα,προτιμώ τα ζώα.
    Να σου ζήσει ο μάγκας κοκατήλος :bigsmile:
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εγώ είμαι σε.... αναπαραγωγική ηλικία (27 πιά!)
    και οι γύρω μου όλοι το ίδιο λένε. Μετά είναι και το άλλο που κάποιοι το πάνε ακόμα παραπέρα.. σε λένε ακόμα και μισάνθρωπο :nuts: αλλά φυσικά δεν είναι έτσι!

Αφού έχεις ζωάκια σίγουρα ξερεις πολύ καλά
    τι είναι να έχεις υπ᾽ ευθύνης σου μια ζωή. Και κάθομαι και σκέφτομαι...
    Αν με ζωάκι θέλω να ειμαι τόσο συνεπής και να το φροντιζω με ευθύνη, τότε
    δεν θα είναι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να έχει κάποιος σαν και μένα ή εσένα έχει παιδί;
    Θέλω να πω, η ανατροφή ενός παιδιού είναι τόσο σοβαρή υπόθεση που δεν μπορώ ελαφρά
    την καρδία να πω οκ το κάνω. Θέλω να νοιώθω έτοιμη και να έχω λυτρώσει και λίγο το.. κάρμα μου πρώτα :bigsmile:

Είναι μια σπουδαία συζήτηση που μπορούμε να κάνουμε αλλά
    φοβάμαι μην βγώ offtopic

Το ζώα δεν είναι υποκατάστατα ενός παιδιού, είναι απλά αναντικατάστατα :bigsmile:
    (νομίζω αυτό το είπε πρώτος ο κ. Νίκος Δήμου, μέγας ζωόφιλος πέρα από συγγραφεύς κλπ)

Καλημέρες πολλές
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Aκριβώς τα ίδια πιστεύω!Είσαι μέσα στο μυαλό μου!Αυτό είναι ,άνθρωποι σαν και εμάς δυσκολεύονται να πάρουν τέτοιες αποφάσεις και πιστεύω οτι όταν έρθει η ώρα να κάνουμε παιδί απλά θα μας κάνει ότι θέλει αυτό,δηλαδή θα λιώνουμε και μόνο που το βλέπουμε..:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Προσωπικά δεν μου φαίνονται και τόσο ωραία όλα αυτά που βλέπω στον 6ο μου, αλλά πάντα είχα γάτες που μάζευα από το δρόμο μωρά και έμεναν μαζί μου μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.
    Τώρα έχω 2 κούκλες! 8 και 7 ετών αντίστοιχα. Η μια δυστυχώς είναι ακρωτηριασμένη από 1μιση μηνός. Τη βρήκα στα σκουπίδια φαγωμένη από σκυλί, με προχωρημένη γάγγραινα. Μια χαρά τα πάει όμως έστω και με 3 ποδαράκια!

Πάντως είναι δεν είναι καλός ο 6ος οίκος μου, γάτες πάντα θα μαζεύω!

ΥΓ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πλανήτες που δείχνουν τη σχέση μας με τα ζώα στον 6ο οίκο ή μήπως ρωτάω χαζομάρες; :unsure:
    If I must die, I will not die on my knees... I will die fighting.

Όνομα:
    Δεσποινα

Η αγαπημενη μας διαχειριστρια γραφει στο ποστ 3'' οτι η σεληνη σε οψεις με τον 6ο οικο
    δειχνει την αγαπη μας
    Αλλα εγω προσωπικα δεν ξερω αν ειμαι φιλοζωη
    δηλαδη ποτε δεν θα μαζευα ενα γατακι η'' καποιο αλλο ζωο
    γιατι ειναι και πως εχεις μεγαλωσει
    εμεις τα γατακια τα ειχαμε εξω απο το σπιτι για να τρωνε τα ποντικια στο χωριο π.χ

αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν λατρευω τον κουκι μου
    επομενως αλλο να μαζευεις ζωακια και πολυ καλα κανετε

και αλλο να εχεις ''ενα ''ζωακι-σκυλακι-οπως εγω και να το λατρευεις
    και να μην θελεις αλλο οπως εγω...
    προτου τον κουκι δεν εδινα καμια σημασια σε κανενα ζωακι
    μετα τον κουκι θα δωσω τροφη σε αδεσποτο σκυλακι
    εγινα πιο συναισθηματικη μονο στα σκυλακια

φιλικα
    κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλημέρα!

Aκριβώς τα ίδια πιστεύω!Είσαι μέσα στο μυαλό μου!Αυτό είναι ,άνθρωποι σαν και εμάς δυσκολεύονται να πάρουν τέτοιες αποφάσεις και πιστεύω οτι όταν έρθει η ώρα να κάνουμε παιδί απλά θα μας κάνει ότι θέλει αυτό,δηλαδή θα λιώνουμε και μόνο που το βλέπουμε..
    Σε καταλαβαίνω :bigsmile:
    Και αλήθεια λες.. φαντάζομαι πως όταν θα ρθει η ώρα μάς θα κάνουμε τα πιο κακομαθημένα παιδιά στο κόσμο
    (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό :bigsmile: )

Να σαι πάντα καλά Παρασκευή και με υγεία

@Cat9
    Να σου ζήσουν η γατούλες! Ακόμα και ακρωτηριασμένο κάποιο
    ζώο τελικά μπορεί να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή με φροντίδα και αγάπη

Αλήθεια, μήπως παίζει ρόλο και σε ποιο ζώδιο είναι η ακμή του 6ου;
    Θέλω να πω σίγουρα θα παίζει, απλά ίσως και αυτό να έδινε παραπάνω πληροφορίες,
    αν όπως λές είναι λίγο... βαρύς ο 6ος σου!

Κάτι άλλο που διάβασα πρόσφατα λέει πως ο οίκος στον οποίο πέφτει στο χάρτη κάποιου
    το Galactic Center, (το κέντρο του γαλαξία μας) είναι και το σημείο που συνδεόμαστε με το όλον σε ψυχικό, πνευματικό επίπεδο και αντλούμε συμπόνοια και αγάπη. Βρίσκεται στο τοξότη γύρω στις 27 μοίρες και κινείται... τραγικά αργά! Αν αυτά τα μπλα μπλά... ισχύουν τότε φαντάζομαι πως όψεις του κυβερνήτη του 6ου, ή πλανητών μέσα σε αυτόν, με το συγκεκριμένο σημείο, μπορεί να έδειχναν κάτι. .. και γω ερασιτέχνης είμαι, και δεν ξέρω κατά πόσον χρησιμοποείται στην παραδοσιακή αστρολογία, απλά ιδέες ρίχνω :embarrest

@Koύκι
    Μου θυμίζεις πολύ τον σύμβιό μου :bigsmile:
    Είναι σίγουρα και θέμα βιωμάτων και αλοίμονο δεν είναι κακό αυτό.
    Και μένα ο φίλος μου στο χωριό είχε πολλά ζώα και γάτες και φυσικά
    όλα ζούσαν έξω. Τα γατιά ήταν για να καθαρίζουν το.. τοπίο
    και ενίοτε μπαίναν στο σπίτι για φαγητό. Δεν είναι ότι δεν τα αγαπά,
    απλώς δεν είχε ζήσει με ζωντανά μέσα στο σπίτι και ήταν αποστασιωποιημένος.
    Τώρα πια και αυτός καμιά φορά θα ταίσει τα αδέσποτάκια. Όσο και αν ακούγεται
    χαζό, πιστεύω πως οι άνθρωποι μπορούμε να μάθουμε την προσφορά και την φροντίδα σε όποια ηλικία. Ολοι είναι ικανοί για αυτό, και είναι κάτι που καλλιεργείται αν το κάνεις με καρδιά! Χίλια μπράβο από μένα!

Εσένα ο Κούκι πια, είναι και η πρώτη
    σου αγάπη και παντοτινή (...ιον αμυγδάλου ένα πράμα :bigsmile: )
    Εύχομαι ό,τι καλύτερο

Και πάλι καλήμερα σε όλους
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Με δύο πιτμπουλάκια στο σπίτι και ένα βελγάκι λυκόσκυλο (όλα θηλυκά), και τόσα άλλα αδέσποτα που μάζεψα στο παλιό αεροδρόμιο,ψάχνω να βρω οίκους και όψεις στο χάρτη μου, αλλά δεν βρίσκω τίποτε. Μόνο μια σελήνη στον 11ο σε Τοξότη και έναν Ποσειδώνα σε 12ο πάλι σε Τοξότη.
    Φανταστείτε όμως, πόσο πιό καλοί ήμασταν κάποτε οι άνθρωποι, όταν στα ταπεινα σπίτια της επαρχίας είχαμε ΟΛΟΙ από ένα τουλάχιστον ζωάκι, κατοικίδιο, οικόσιτο, κοπρίτη, κεραμιδόγατο κλπ κλπ.
    Και μην ξεχνάμε πως ο πλανήτης Γη δεν φτιάχτηκε μόνο για εμάς. Τα ζωάκια υπήρχαν πολύ πριν το homo sapiens. Οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό στην παλαιότητά τους...:σφύριγμα

Όνομα:
    Δημήτρης

Η σχέση μας με τα μικρά ζώα όπως ειπώθηκε δύναται να διερευνηθεί από τον 6ο για τα μεγάλα και τον 12ο οίκο δεν γνωρίζω αλλά μπορούμε να έχουμε μια καλή εικόνα της σχέσης μας με τα ζώα από τον 6ο οίκο.

Το ζώδιο που βρίσκεται στον 6ο οίκο μας δείχνει την γενική εικόνα της σχέσης με τα ζώα οι πλάνητες και οι όψεις την ποιο αναλυτική.

Για παράδειγμα γίνεται μικρό παιδί κάποιος με τους Δίδυμους να επηρεάζουν 6ο οίκο του, η σχέση με τα ζώα είναι μια σχέση επικοινωνίας.. Έχει μια παράξενη δυνατότητα να επικοινωνεί με αυτά , μιλώντας με αυτά και απολαμβάνει τα πολύχρωμα πουλιά. Προτιμά περισσότερο ένα ζευγάρι από ζώα έτσι ώστε το ένα στο άλλο να κρατήσει συντρόφια όταν αυτός είναι απασχολημένος.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι με τον Σκορπιό στον 6ο οίκο, η σχέση αυτή δεν η ιδανική με τα ζώα.

Κάποιος με Ταύρο στον 6ο οίκο του αρέσουν τα μεγάλα ζώα όπως τα άλογα.

Κάποιος με τους Ιχθύς στον 6ο οίκο του αρέσουν τα ψάρια και η σχέση μαζί τους.

Κάποιος με τον Κριό στον 6ο οίκο του αρέσουν ζώα που δεν θηρεύονται και προτιμά τα ζώα που είναι ανεξάρτητα ακόμη και ένα αρπακτικό.

Με τον Ζυγό να επηρεάζει τον 6ο οίκο, τα κατοικίδια ζώα είναι σύντροφοι. Κάποιος με αυτό το σημάδι μιλάει συχνά για τα ζώα. Υπάρχει μια φυσική σχέση με τα ζώα.

Αυτά που μόλις είπα αποτελούν μια μικρή εικόνα, ένα αρχικό βήμα για να κατανοήσουμε την σχέση κάποιου με τα ζώα, θα πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη το σύνολο του χάρτη για ασφαλές συμπέρασμα.

Quote Originally Posted by dvork View Post
    Η σχέση μας με τα μικρά ζώα όπως ειπώθηκε δύναται να διερευνηθεί από τον 6ο για τα μεγάλα και τον 12ο οίκο δεν γνωρίζω αλλά μπορούμε να έχουμε μια καλή εικόνα της σχέσης μας με τα ζώα από τον 6ο οίκο.

Το ζώδιο που βρίσκεται στον 6ο οίκο μας δείχνει την γενική εικόνα της σχέσης με τα ζώα οι πλάνητες και οι όψεις την ποιο αναλυτική.

Για παράδειγμα γίνεται μικρό παιδί κάποιος με τους Δίδυμους να επηρεάζουν 6ο οίκο του, η σχέση με τα ζώα είναι μια σχέση επικοινωνίας.. Έχει μια παράξενη δυνατότητα να επικοινωνεί με αυτά , μιλώντας με αυτά και απολαμβάνει τα πολύχρωμα πουλιά. Προτιμά περισσότερο ένα ζευγάρι από ζώα έτσι ώστε το ένα στο άλλο να κρατήσει συντρόφια όταν αυτός είναι απασχολημένος.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι με τον Σκορπιό στον 6ο οίκο, η σχέση αυτή δεν η ιδανική με τα ζώα.

Κάποιος με Ταύρο στον 6ο οίκο του αρέσουν τα μεγάλα ζώα όπως τα άλογα.

Κάποιος με τους Ιχθύς στον 6ο οίκο του αρέσουν τα ψάρια και η σχέση μαζί τους.

Κάποιος με τον Κριό στον 6ο οίκο του αρέσουν ζώα που δεν θηρεύονται και προτιμά τα ζώα που είναι ανεξάρτητα ακόμη και ένα αρπακτικό.

Με τον Ζυγό να επηρεάζει τον 6ο οίκο, τα κατοικίδια ζώα είναι σύντροφοι. Κάποιος με αυτό το σημάδι μιλάει συχνά για τα ζώα. Υπάρχει μια φυσική σχέση με τα ζώα.

Αυτά που μόλις είπα αποτελούν μια μικρή εικόνα, ένα αρχικό βήμα για να κατανοήσουμε την σχέση κάποιου με τα ζώα, θα πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη το σύνολο του χάρτη για ασφαλές συμπέρασμα.
    Eχεις δίκιο με τον κριο στον 6ο,γιατί κάποτε είχα ένα σκίουρο που είναι σχετικά άγριο ζωακι και όταν το μεγάλωσα το ελευθέρωσα στην φύση για να μην το βλέπω να υποφέρει μέσα στο διαμέρισμα
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Με δύο πιτμπουλάκια στο σπίτι και ένα βελγάκι λυκόσκυλο (όλα θηλυκά), και τόσα άλλα αδέσποτα που μάζεψα στο παλιό αεροδρόμιο,ψάχνω να βρω οίκους και όψεις στο χάρτη μου, αλλά δεν βρίσκω τίποτε. Μόνο μια σελήνη στον 11ο σε Τοξότη και έναν Ποσειδώνα σε 12ο πάλι σε Τοξότη.
    Φανταστείτε όμως, πόσο πιό καλοί ήμασταν κάποτε οι άνθρωποι, όταν στα ταπεινα σπίτια της επαρχίας είχαμε ΟΛΟΙ από ένα τουλάχιστον ζωάκι, κατοικίδιο, οικόσιτο, κοπρίτη, κεραμιδόγατο κλπ κλπ.
    Και μην ξεχνάμε πως ο πλανήτης Γη δεν φτιάχτηκε μόνο για εμάς. Τα ζωάκια υπήρχαν πολύ πριν το homo sapiens. Οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό στην παλαιότητά τους...:σφύριγμα
    Και εγώ που μεγάλωσα σε επαρχία είχα αρκετά ζώα ,κοτούλες,γατάκια,προβατάκ α,άλογα και πολλά άλλα,μάλιστα θυμάμαι όταν ήμουν μικρή τους τραγουδούσα κιόλας:nuts:.Ετσι είναι, τα ζώα υπήρχαν από πάντα και θα υπάρχουν πολύ μετά τον άνθρωπο εμείς είμαστε πολύ μεταγενέστεροι και όχι τόσο ανιδιοτελής όσο αυτά.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)