- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: αντιθετοι δεσμοι σε συναστρια
-
05-10-2010, 02:28 AM #1
αντιθετοι δεσμοι σε συναστρια
γεια σας! εδω και καιρο προσπαθω ν αναλυσω τον αστρολογικο μου χαρτη και του ανθρωπου που μ ενδιαφερει. κανω τα πρωτα μου βηματα σ αυτο τον τομεα και εχω την εξης απορια. ειναι πολυ σημαντικο οταν οι δεσμοι οι δικοι μου (Β. Δεσμός σε Ιχθείς
Ν. Δεσμός στην Παρθένο) ειναι σε αντιθεση με τους δικους του (Β. Δεσμός σε Παρθένο
Ν. Δεσμός σε Ιχθείς)? ευχαριστω πολυ!
-
21-10-2010, 11:17 AM #2
Re: αντιθετοι δεσμοι σε συναστρια
Αγαπητή saranta_palikaria, ομολογώ πως τόσο καιρό μου είχε διαφύγει η ερώτηση σου
Ζητώ συγνώμη και συνεχίζω.
Γνώμη μου είναι πως ότι σχετίζεται με τους Δεσμούς της Σελήνης είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Η αντίθετη θέση των Δεσμών μεταξύ σας δηλώνει πως έχετε να πραγματώσετε αντίθετους σκοπούς στην ζωή σας χωρίς αυτό να δηλώνει χωρισμούς ή δύσκολη σχέση.
Εσύ για παράδειγμα σ' αυτή την ενσάρκωση πρέπει να ξεφύγεις από τα στενά όρια της πρακτικής φύσης και της ωφελιμιστικής τάσης για να περάσεις στην αντίπερα όχθη, θυσιάζοντας τις ανάγκες σου προς χάριν του αλτρουισμού και της συμπαντικής αγάπης.
Ο σύντροφος σου πρέπει να κάνει το ακριβώς αντίθετο να σταματήσει να δίνεται και να θυσιάζεται για τους άλλους ώστε σ' αυτή την ενσάρκωση να μάθει να καλύπτει τα πρακτικά του δίνοντας αρκετή σημασία (για να μην πω τις περισσότερες φορές) στην ύλη. Κάτι που για εσένα είναι γνωστό εφ' όσον έχεις έρθει σ' αυτή τη ζωή κουβαλώντας την γνώση όλων αυτών των οποίων εκείνος πρέπει να μάθει και το αντίστροφο.
Υπό αυτή την έννοια και πάντα δεχόμενοι την Καρμική αστρολογία είστε σε θέση ο ένας να βοηθήσει τον άλλο ώστε να πραγματώσει τον σκοπό για τον οποίο έχετε έρθει σ' αυτή την ζωή.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.