s
ΕΡΓΑΣΙΑ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Thread: ΕΡΓΑΣΙΑ

Re: ΕΡΓΑΣΙΑ

σωστα τα λες, ωστοσο ενω εχω κοιταξει ολα αυτα που μιλουν για τους γενεθλιους και τα εχω καταλαβει , ομως δεν ξερω πως συνδιαζονται αυτα με τις ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ των αλλων πλανητων που αναφερω και τις οψεις που σχηματιζουν......
    εχω μαλλον κατι υποψιες αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τον αν ειναι σωστες γιαυτο ζητω και μια εμπειρη γνωμη απο καποιον που ισως εχει ασχοληθει περισσοτερο....

Quote Originally Posted by angeo View Post
    σωστα τα λες, ωστοσο ενω εχω κοιταξει ολα αυτα που μιλουν για τους γενεθλιους και τα εχω καταλαβει , ομως δεν ξερω πως συνδιαζονται αυτα με τις ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ των αλλων πλανητων που αναφερω και τις οψεις που σχηματιζουν......
    εχω μαλλον κατι υποψιες αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τον αν ειναι σωστες γιαυτο ζητω και μια εμπειρη γνωμη απο καποιον που ισως εχει ασχοληθει περισσοτερο....
    Αν διάβασες το 2ο ποστ αυτής της ενότητας, θα είδες ότι στην περίπτωση που θες να δεις τα επαγγελματικά ενός συγκεκριμένου ατόμου, πρέπει ουσιαστικά να του κάνεις μια πλήρη ανάλυση του χάρτη, καθώς δεν ελέγχονται ο 10ος και ο 6ος μόνο. Από εκεί και μετά, αν πάλι διάβασες το ίδιο ποστ, θα είδες ότι διαδραματίζουν ρόλο πέρα από τους Οίκους και τις θέσεις των πλανητών και οι όψεις που γίνονται μεταξύ των πλανητών. Από εκεί και μετά, για να σου πει κάποιος οτιδήποτε σε σχέση με τις διελεύσεις θα πρέπει να έχει πλήρη εικόνα του χάρτη σου. Τουτέστιν να σου κάνει προσωπική πρόβλεψη, πράγμα που αντίκειται στους όρους λειτουργίας του site. Αλλά και να παραθέσεις μεμονωμένα τις όψεις και να σου απαντήσει κάποιος, όπως καταλαβαίνεις, λειψή εικόνα θα σου δημιουργηθεί.

Σκοπός του myhoroscope δεν είναι να κάνει προσωπικές αναλύσεις, αλλά να βοηθά τα μέλη του να κατανοούν το πώς λειτουργεί η αστρολογία, παρέχοντάς τους για τον λόγο αυτό συμβουλές, πλούσια βιβλιογραφία και υλικό μελέτης (άσχετα αν μια στο τόσο απαντώνται και κάποιες προσωποποιημένες ερωτήσεις), με απώτερο σκοπό να αναπτύσσουν μόνα τη δυνατότητα ερμηνείας και ανάλυσης του χάρτη τους -και αν το επιθυμούν να προχωρούν και σε προβλέψεις.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις, σου προτείνω να μας παρουσιάσεις με απλά λόγια, συνοπτικά μια δική σου εκτίμηση για τον χάρτη σου, καθώς όπως λες έχεις ήδη μελετήσει την τυποποιημένη ερμηνεία, και να τον κοιτάξουμε όλοι μαζί, βοηθώντας σε να καλύψεις τα κενά σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

λοιπον αυτο που αρχικα αισθανομαι ως τρομακτικο ειναι η παρουσια του διελαυνοντα ποσειδωνα στον 2 οικο σε συνδιασμο με την παρουσια του διελαυνοντα κρονου απο τον 10ο οικο (μαυρα χαλια μου φαινεται μου δινει την αισθηση εξαπατησεων και λαθων) Σωστο ή λαθος;

Ωστοσο καθως ο "τρομακτικος" κρονος θα "περπατα" στον 10ο θα συναντησει τους γενεθλιους ερμη, αρη , ηλιο , αφροδιτη και ουρανο (οπως βλεπεις δεν θα αφησει και τιποτα) οποτε αυτες οι συνοδοι τι σημαινουν ; θα ειναι αρνητικες ή θετικες ; Λεμε επισηςοτι θα ερνεργοποιήσει θεματα του 10ου, σωστα; ναι αλλα πως....;;;; εδω λοιπον ειναι που κολλαω και χρειαζομαι καποιον να μου ξεκλειδωσει το μυαλο...

λοιπον αυτο που αρχικα αισθανομαι ως τρομακτικο ειναι η παρουσια του διελαυνοντα ποσειδωνα στον 2 οικο σε συνδιασμο με την παρουσια του διελαυνοντα κρονου απο τον 10ο οικο (μαυρα χαλια μου φαινεται μου δινει την αισθηση εξαπατησεων και λαθων) Σωστο ή λαθος;

Ωστοσο καθως ο "τρομακτικος" κρονος θα "περπατα" στον 10ο θα συναντησει τους γενεθλιους ερμη, αρη , ηλιο , αφροδιτη και ουρανο (οπως βλεπεις δεν θα αφησει και τιποτα) οποτε αυτες οι συνοδοι τι σημαινουν ; θα ειναι αρνητικες ή θετικες ; Λεμε επισηςοτι θα ερνεργοποιήσει θεματα του 10ου, σωστα; ναι αλλα πως....;;;; εδω λοιπον ειναι που κολλαω και χρειαζομαι καποιον να μου ξεκλειδωσει το μυαλο...
    Δεν νομίζω οτι πάντα πρέπει να φοβόμαστε τον Κρόνο ,δια του λόγου το αληθές θα σου πω 2 εμπειρίες για να καταλάβεις.¨Οταν ο Κρόνος περνούσε στον 9 ο οίκο μου ενώ σπούδαζα και μέχρι τότε δεν είχα συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ,με το που μπαίνει σε αυτόν τον οικο κάνει και σύνοδο με τον ΄Ηλιο μου και αρχίζω και χάνω την <<τύχη>>που είχα και να χάνω τα εξάμηνα το ένα μετά το άλλο.Ηρθαν πολλές αναποδιές σε σημείο που έφτασα να θέλω να παρατήσω τη σχολή.Για να μην τα πολυλογώ μεχρι τότε έριχνα πολλές ευθύνες στους άλλους,αλλά τότε καταλαβα για πρώτη φορά οτι έφταιγε η δική μου επιπολαιότητα.Πήρα της <<σφαλιάρες μου>>, άρχισα να ακούω και τις απόψεις των άλλων που μεχρι τότε δεν το έκανα και τελικά κατάφερα να βγάλω και καλή βαθμολογία ,πρόταση για πρακτική σε μεγάλο νοσοκομείο που γίνεται σε λιγους και απέκτησα εμπειρία από όλα αυτά τα μαθήματα που ξαναπαρακολούθησα.Φεύγοντ ς από εκεί προχώρησε στον 10 οικο όπως σε εσένα τώρα.Σε πληροφορώ μου έδωσε κατευθείαν δουλειά μέσα πάλι από κάποιες μικρές δοκιμασίες,για την ακρίβεια ορκίστηκα τον Ιούνιο και αυτήν τη στιγμή έχω δικό μου γραφείο εννοείτε και τις ανάλογες ευθύνες και υποχρεώσεις.Περνώντας στον 11οικο μου απέναντι από τον 5ο που υπήρχε η σύνοδος Δία-Ουρανού και αφού είχα πάρει πιο πριν τις σωστές αποφάσεις μου έδωσε και χρηματική ανταμοιβή μέσω επιδοτήσεως!Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι δεν πρέπει να τρομάζεις.Βέβαια όλα αυτά γίνονται υπό προυποθέσεις.Σε εσένα μπορεί να φέρει κάτι άλλο αναλόγως τον γενέθλιο σου και τις όψεις ,τους κυβερνήτες και όλα αυτά που έχεις ακούσει από τα άλλα μέλη.Σίγουρα κάποιος έμπειρος θα σε βοηθήσει.Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι θυμήσου κρίσιμες στιγμές και δες τις όψεις ,τους πλανήτες κτλ. για τότε έτσι ώστε να αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.Ενα πράγμα που κάνω εγώ είναι να βλέπω την κίνηση των πλανητών και αναλόγως να υποψιάζομαι στο περίπου τι θα συμβεί ώστε να προετοιμάζομαι σε ψυχολογικό επίπεδο,αυτό τουλάχιστον με βοηθάει να καταλαβαίνω αν είμαι λάθος κάπου και να το διορθώνω τότε που είναι ευκαιρία.Και μην ξεχνάς πολλά πράγματα αλλάζουν στην ζωή μας ,αλοίμονό μας αν έμεναν οι πλανήτες σε μια συγκεκριμμένη θέση για όλη μας την ζωή!
    Φιλικά:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

πολυ καλο το παραδειγμα σου!!!!!!!:bigsmile:
    Αρα στην περιπτωση μου θα φερει δυσκολίες ή εμποδια ή δοκιμασιες σε θεματα καριερας (10ος) , ετσι;

Ομως η παρουσια των γενεθλιων πλανητων στον 10ο , που αναφερω στο post 13 θα βοηθησει καθολου, ή θα χτυπηθουν και αυτοι; Γιατι καπου στο site διαβασα ότι ο διελαυνων πλανητης (εδω κρονος) ενεργοποιει τισ γενεθλιες οψεις , σωστα; Αρα θα το κανει και εδω , και αν εχω καταλαβει καλα αυτες οι γενεθλιες συνοδοι ειναι θετικες αρα η ενεργοποιηση τους θα ειναι θετικη.

Οποτε μεσα απο δοκιμασιες (κρονος) θα βοηθησουν οι γενεθλιοι να βγει κατι θετικο;
    Σωστα τα σκεφτομαι , ή κανω καποιο λαθος;;;;

Όνομα:
    Δημήτρης

Το επάγγελμα θεωρείται από τα πιο δύσκολα θέματα που μπορεί να εξετάσει η αστρολογία, και χρειάζεται επιμονή και υπομονή αν θέλουμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια το επάγγελμα.

Αποτελεί δε από τα ποιο ενδιαφέροντα θέματα και πάντοτε είναι μια πρόκληση.

Πολλά σημεία στον χάρτη πρέπει να ελεγχθούν όπως ήδη έχει ειπωθεί!

Όπως μας λέει η λαϊκή παροιμία ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, κατά παρόμοιο τρόπο όσο αφόρα τα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να κοιτάξουμε πολλά σημεία στον χάρτη μας για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.

πολυ καλο το παραδειγμα σου!!!!!!!:bigsmile:
    Αρα στην περιπτωση μου θα φερει δυσκολίες ή εμποδια ή δοκιμασιες σε θεματα καριερας (10ος) , ετσι;

Ομως η παρουσια των γενεθλιων πλανητων στον 10ο , που αναφερω στο post 13 θα βοηθησει καθολου, ή θα χτυπηθουν και αυτοι; Γιατι καπου στο site διαβασα ότι ο διελαυνων πλανητης (εδω κρονος) ενεργοποιει τισ γενεθλιες οψεις , σωστα; Αρα θα το κανει και εδω , και αν εχω καταλαβει καλα αυτες οι γενεθλιες συνοδοι ειναι θετικες αρα η ενεργοποιηση τους θα ειναι θετικη.

Οποτε μεσα απο δοκιμασιες (κρονος) θα βοηθησουν οι γενεθλιοι να βγει κατι θετικο;
    Σωστα τα σκεφτομαι , ή κανω καποιο λαθος;;;;
    Σίγουρα ο Κρόνος θα αναμοχλεύσει θέματα του οίκου όπως καριέρα, κοινωνική καταξίωση κτλ,για να δεις περίπου τι άλλο θα επιρεάσει θα πρέπει να προσέξεις όλοι αυτοί οι πλανήτες ποιων οίκων κυβερνήτες είναι καθώς και τις όψεις του γενέθλιου που κάνουν,αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι μετράει και ο γενέθλιος Κρόνος ποιου οίκου κυβερνήτης είναι,βασικά οι διελεύσεις είναι πιο δύσκολες και αν δεν έχει μελετήσει κάποιος τον γενέθλιο καλά θα χαθεί.Πίστεψε με την έχω πατήσει.Ενα είναι το σίγουρο οτι οι γενέθλιοι δεν θα βοηθήσουν μόνοι τους,δηλαδή θα πρέπει να καταλάβεις το μάθημα ή την ανταμοιβή που θα σου δώσει ο Κρόνος γιατί είναι γνωστό οτι άμα αντισταθείς και δεν καταλάβεις τα σημάδια ,αυτός ο Πλανήτης θα επαναλάβει το μάθημα του μέχρι να το καταλάβεις και θα απογοητεύεσαι σαν να συνωμότησε το σύμπαν εναντίον σου.Πάντως μην φοβάσαι στο τέλος είναι σίγουρα για καλό
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο για να μην τα μπερδέψω.Οι σύνοδοι πως καταλαβαίνουμε αν θα εκφραστούν αρνητικά ή θετικά;
    Και μια δεύτερη ερώτηση:Αν έχουμε μια όψη πχ.τετράγωνο αναμεσα σε δυο πλανήτες σε δυο οίκους,η ενέργεια που ακριβώς θα εκφραστεί;Και στους 2 οίκους που καταλαμβάνουν οι εκάστοτε πλανήτες;Είναι λίγο αστεία η ερώτηση αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί έχω αρχίσει <<ξυπνάω>> από τον ύπνο του δικαίου σε κάποια θέματα του χάρτη μου.:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Και άλλη μια απορία που έχω:Στην μελέτη μας λαμβάνουμε υπόψη μας και τους φυσικούς κυβερνήτες των οίκων.:blink:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)