s
Γενεθλιος και γεγονοτος. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 22 of 22

Re: Γενεθλιος και γεγονοτος.

Στον γενέθλιο χάρτη σου, έχεις κυβερνήτη του 10ου τον Ερμή σε αδυναμία στον Τοξότη και σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Ο Ερμής σημειοδοτεί την λογιστική, το επάγγελμα που ακολούθησες. Ο Πλούτωνας περιγράφει τις καταστάσεις που είπες: απειλές, πιέσεις να παραιτηθείς, ψυχοφθόρα κατάσταση, το ότι πήγες κόντρα στην διοίκηση. Κατά την γνώμη μου, ο ανάδρομος Ερμής που κινήθηκε πάνω στο τετράγωνο σου αυτό τον Αύγουστο και Σεπτέμβρη έπαιξε τον ρόλο του στην εξέλιξη των γεγονότων.

Re: Γενεθλιος και γεγονοτος.

Quote Originally Posted by nilia View Post
    vikoza σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
    Καλημερα σε ολους.
    Ναι δεν εχω λογο να κρυψω κατι αφου εγω εβαλα τον χαρτη.
    1) αν καταλαβα καλα την ερωτηση απαντω οτι συνεχεια εδω και μισο χρονο με απειλουν οτι θα με απωλεισουν να προκαλουσαν να παιραιτηθω και διαφορα. Τωρα εγινε πραξη με 4μηνη προειδοποιηση. Στην εταιρεια αυτη ειμαι απο τις 01/09/1999.
    2) Ναι δημιουργηθηκε προβλημα μα ανδρικα προσωπα που ειπα οχι σε βλαπτικες μεταβολες οικονομικες. και υπηρχε πολυ λασπολογια απο φιλικα-συναδελφικα προσωπα που οδηγησε στην απολυση μου.
    3) Ναι οντως εγινε απο αστρολογο διορθωση ωρας γιαυτο και το 00,36.
    Ευχαριστω
    Νικη
    Γειά σου nilia,

Στο γενέθλιο χάρτη σου υπάρχει ένα Τ- τετράγωνο με τους πλανήτες ¶ρη στον Ταύρο στον 8ο οίκο σε αντίθεση με Δία στο Σκορπιό στο 2ο οίκο. Την αντίθεση τετραγωνίζει ο Ουρανός στο Λέοντα και στον 11ο οίκο. Ένα Τ- τετράγωνο γενικά δείχνει μία ιδιαίτερα τεταμένη περιοχή που χρειάζεται εξισορρόπηση. Αυτό γίνεται στον άξονα 2ου -8ου των οικονομικών των δικών μας και των άλλων, δηλ των αξιών . Η σύγκλιση της αντίθεσης βρίσκει εμπόδια από τον Ουρανό στον 11ο οίκο, φιλικά άτομα που παρουσιάζουν κάποιες ιδιαιτερότητες στο χαρακτήρα τους.
    Ο σχηματισμός αυτός θέλει διαρκή προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα. Στα σταθερά ζώδια που συμβαίνει το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και μεγαλώνει περισσότερο επειδή ο κορυφαίος πλανήτης του Ταυ είναι ο Ουρανός.

Το συγκεκριμένο διάστημα που εξετάζουμε πρόσεξα πως ο προοδευτικός σου Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 16ο κ 14΄, δηλαδή έρχεται να συμπληρώσει το Τ- τετράγωνο και να το μετατρέψει σε Σταυρό και βρίσκεται στον 5ο γενέθλιο οίκο σου.
    Έχουμε δηλαδή εκτός των άλλων και τις όψεις του προοδευτικού :
    Ήλιου σε αντίθεση με Ουρανό
    Ήλιου σε τετράγωνο με τον ¶ρη
    Ήλιου σε τετράγωνο με τον Δία

Αν προσθέσουμε τώρα σ' αυτά τις διελεύσεις των πλανητών όπως έγραψε η Κάτια έδεσε το γλυκό.

Κατά τη γνώμη μου ο απόηχος των γεγονότων κρατά μέχρι να απομακρυνθεί ο Ήλιος από τη συγκεκριμένη θέση.

Επίσης από τον Απρίλιο του 2009 έχεις περάσει σε φάση ξεκαθαρίσματος που θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα( Οκτώβριο του 2012). Το ίδιο διάστημα μπορείς να προετοιμάσεις τα νέα σου βήματα σε θέματα δημιουργικότητας .
    Αυτά από μένα. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη των ειδικών!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)