s
Προοδευτικός χάρτης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Re: Προοδευτικός χάρτης

Quote Originally Posted by christiana15 View Post
    ......................
    ωστοσο το ψαχνω τοσο γιατι ειχα μια σχεση που μελετωντας την συναστρια μασ και τον συνθετο φενοταν οτι θα πηγαινε πολυ καλα, αλλα αναγκαστηκα να την σταματησω τον σεμπτεμβριο γιατι δεν με ικανοποιουσε, χωρις να σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αυτο το ατομο....αντιθετα θεωρω οτι ειναι πλασμενος για μενα και εγω γι'αυτον, ωστοσο δεν πληρουσε η σχεση τις προυποθεσεις .

Ήξερα ότι οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν μιας μορφής δυισμό, αλλά εσύ, βρε παιδί μου, αποτελείς την επιτομή τους..... Σε 4 (κυριολεκτικά) αράδες αυτοαναιρείσαι 2 φορές :weird:

Μελετωντας τωρα τον προοδευτικο συνθετο χαρτη μας, τη μερα που τα φτιαξαμε σε σχεση με τη μερα που χωρισαμε βλεπω οτι την μερα που τα φτιαξαμε υπηρχε συνοδος της σεληνης μου με την αφροδιτη του, και οταν σταματησε η σχεση να λειτουργει αυτη η οψη δεν υπηρχε καν. Πηγαινοντας πολυ μπροστα στον χρονο ειδα οτι θα υπαρξει τετραγωνο αναμεσα στην σεληνη μου και στην αφροδιτη τοθ αλλα οχι συνοδος τουλαχιστον μεχρι το 2013. Αυτο τι μπορει να σημαινει?......
    Σημειωση. ο ηλιος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη του στον συνθετο ,και στην συναστρια και στον συνθετο τα φωτα μας κανουν εξαγωνο, ενω στον προοδευτικο συνθετο αυτο το εξαγωνο δεν υπαρχει....τι σημαινει αυτο?
    Και από την άλλη, ενώ λες 'ότι δεν έχεις εξοικείωση με τα προοδευτικά, πας να αναλύσεις προοδευτικό σύνθετο και, από ό,τι διαβάζω, μάλλον κάτι πάλι δεν στέκει. Συγκρίνεις τον σύνθετο με τους δικούς σου γενέθλιους; Αν όχι, σε ποιον σύνθετο τη μέρα που τα φτιάξατε η Σελήνη ΣΟΥ έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη ΤΟΥ;

Εφόσον οι δύο σύνδεσμοι που σε παρέπεμψα σε δυσκόλεψαν, μάλλον θα πρέπει να περιοριστείς αρχικά στην κατανόηση των βασικών αστρολογικών εννοιών και μετά να προχωρήσεις σε αναλύσεις και ερμηνείες
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αχα
    Παραδιδω τα οπλα.....:bigsmile:
    προσπαθησα να βγαλω μια ακρη αλλα το αφηνω....
    Ευχαριστω και παλι για ολες τις συμβουλες

Όνομα:
    Κάτια

Αχα
    Παραδιδω τα οπλα.....:bigsmile:
    προσπαθησα να βγαλω μια ακρη αλλα το αφηνω....
    Ευχαριστω και παλι για ολες τις συμβουλες
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Να διαβάσεις, να κατανοήσεις και η πρόβλεψη θα έρθει μόνη της! :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Μητσακο
    Πηγα στο σημειο που λεει προοδευτικος συνθετος χαρτης και εβαλα τν ημερομηνια αρχικα που τα φτιαξαμε, ειδα τον χαρτη, και στην συνεχεια εβαλα την ημερομηνια που χωρισαμε και ειδα οτι η οψη της σεληνησσε συνοδο με την αφροδιτη(που υπηρχε οταν τα φτιαξαμε), την μερα που χωρισαμε δεν υπηρχε, και αναρωτιομουνα εαν αυτο παιζει ρολο...
    Δεν ξερω πολλα απο αστρολογια και καθολου για προοδευτικους, απλα προσπαθω να προχωρησω στο σκοταδι(αστρολογια αφου δεν την γνωριζω) και συμβουλευομαι αυτους που την γνωριζουν...

Όνομα:
    Κάτια

Μητσακο
    Πηγα στο σημειο που λεει προοδευτικος συνθετος χαρτης και εβαλα τν ημερομηνια αρχικα που τα φτιαξαμε, ειδα τον χαρτη, και στην συνεχεια εβαλα την ημερομηνια που χωρισαμε και ειδα οτι η οψη της σεληνησσε συνοδο με την αφροδιτη(που υπηρχε οταν τα φτιαξαμε), την μερα που χωρισαμε δεν υπηρχε, και αναρωτιομουνα εαν αυτο παιζει ρολο...
    Δεν ξερω πολλα απο αστρολογια και καθολου για προοδευτικους, απλα προσπαθω να προχωρησω στο σκοταδι(αστρολογια αφου δεν την γνωριζω) και συμβουλευομαι αυτους που την γνωριζουν...
    Αυτό που διαπίστωσες είναι λογικό γιατί η προοδευμένη Σελήνη κινείται περίπου 1ο τον μήνα. Πραγματικά η όψη Σελήνης \Αφροδίτης είναι ζεστή, τρυφερή και αγαπησιάρα και ίσως να διευκόλυνε την δημιουργία μιας σχέσεις. Λίγο αργότερα οι Σελήνες σας προχώρησαν και αυτό άλλαξε. Δεν έγινε κανένα μαγικό… Απλά λογικό. Και πάλι όμως θα πω ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!

Μητσακο
    Απλα σε μια αλλη επισκεπτρια που αναρωτιοταν αν θα υπαρχει επανασυνδεση στην σχεση της( αρχειο εραστες τησ αστρολογιας, 501 αριθμος ) της ειχες πει να δει εκτος των αλλων και αν υπαρχει συνοδος ηλιου αφροδιτης στον συνθετο.....
    Απλα σκευτηκα να το τσεκαρω και εγω....:embarrest

Ναι Κατια συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Αρχικα σκευτηκα να δω αν υπαρχει καποιο σημαδι επανασυνδεσης ορμομενη απο το αρχειο "εραστες της αστρολογιας" αριθμος 501.....γι'αυτο μπηκα και σε ολη την διαδικασια να τσεκαρω τον συνθετο προοδευτικο.
    Αυτη την στιγμη ειμαστε χωρια οποτε και να θελω εγω να αναιβω τα σκαλια της εκκλησιας μαλλον μονη μου θα το κανω και οπως τα αναιβω θα τα κατεβω αφου δεν θα με περιμενει κανεις εκει.
    Να κανω ακομα μια ερωτηση?....:embarrest
    Το οτι στον προοδευτικο συνθετο χαρτη δεν ειδα ξανα την οψη της σεληνης σε συνοδο με την αφροδιτη , αυτο σημαινει κατι για την μεταξυ μας σχεση?
    (Με τον συγκεκριμενο ανθρωπο εχω επαφες , δεν εχουμε σταματησει να μιλαμε)

Όνομα:
    Κάτια

Αρχικα σκευτηκα να δω αν υπαρχει καποιο σημαδι επανασυνδεσης ορμομενη απο το αρχειο "εραστες της αστρολογιας" αριθμος 501.....γι'αυτο μπηκα και σε ολη την διαδικασια να τσεκαρω τον συνθετο προοδευτικο.
    Αυτη την στιγμη ειμαστε χωρια οποτε και να θελω εγω να αναιβω τα σκαλια της εκκλησιας μαλλον μονη μου θα το κανω και οπως τα αναιβω θα τα κατεβω αφου δεν θα με περιμενει κανεις εκει.
    Το οτι στον προοδευτικο συνθετο χαρτη δεν ειδα ξανα την οψη της σεληνης σε συνοδο με την αφροδιτη , αυτο σημαινει κατι για την μεταξυ μας σχεση?
    Δεν σημαίνει τίποτα! Ψάξε την συναστρία σας με εμβρίθεια βήμα-βήμα και επέστρεψε με συγκεκριμένες ερωτήσεις που να μπορούν τα μέλη να σου τις απαντήσουν.
    Επίσης, μια και τον έχεις πρόχειρο, μίλα μαζί του για όσα θα έπρεπε να μιλάτε. :embarrest

Όνομα:
    Δεσποινα

μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα;;;

ο συνθετος ειναι 2 χαρτες που γινονται ενας ,
    λειτουργητε δηλαδη σαν μια μοναδα

εχεις δει την συναστρια σας;
    την εχεις κατανοησει;
    να δεις αν τα βρισκεται;
    αν ταιριαζεται;
    αν εχετε προοπτικες;
    που πεφτουν οι πλανητες του ενα ατομου
    και που του αλλου;
    τις οψεις που κανουν ;

τα εχεις δει αυτα;
    :bigsmile::bigsmile:

φιλικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Μερσιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)

Tags for this Thread