- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
Thread: Προοδευτικός χάρτης
-
06-06-2010, 07:44 AM #1
Προοδευτικός χάρτης
Έχω απορία για το πως διαβάζουμε έναν προοδευτικό χάρτη... Μπορεί κάποιος να με παραπεμψει ή να μου δώσει κάποιες πληροφορίες...; Ευχαριστώ!
-
06-06-2010, 01:30 PM #2
Re: Προοδευτικός χάρτης
Αγαπητή μας φίλη shophier
Κατ' αρχήν πρέπει να έχετε αναλύσει πολύ καλά το γενέθλιο χάρτη, οι προοδευτικοί πλανήτες θα δείξουν το πότε, αυτά που μας υπόσχεται το γενέθλιο θα συμβούν. Όταν λοιπόν ένα προοδευμένος πλανήτης έρθει σε ακριβείας όψη με τον γενέθλιο πλανήτη θα συμβεί το γεγονός.
-
07-06-2010, 02:36 AM #3
Έστω λοιπόν ότι έχουμε προοδευμένο ¶ρη σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη, το γεγονός θα είναι φύσεως Αφροδίτης, και θα σχετίζεται με τις όψεις που κάνει αυτή στο γενέθλιο χάρτη? (εξάγωνο με Δία και Ερμή τρίγωνο με Ceres τρίγωνο με ωροσκόπο) ή θα εμπλέκτεται και ο ¶ρης μέσα? (εικασία: ο ¶ρης πάνω στην Αφροδίτη θα μπορούσε να αναδείξει το γεγονός γρήγορα??) Ο οίκος παίζει ρόλο? (ο 8ος τώρα με αυτές τις όψεις τι συμπέρασμα να βγάλω?)
-
07-06-2010, 12:10 PM #4
Καλημέρα Χρυσάνθη. Φυσικά και θα παίξει ρόλο ποιος προοδευτικός πλανήτης ενεργοποιεί ένα γενέθλιο. Αφού λοιπόν η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τον Δία, ο ¶ρης θα δώσει ώθηση και ένταση στην όψη αυτή. Ο οίκος δείχνει σε ποιο περιβάλλον θα συμβούν τα γεγονότα. Ακόμα έχει σημασία και ποιους οίκους κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες
-
17-10-2010, 10:20 PM #5
Πως διαβαζεται ενας προοδευτικος χαρτης? Εχω βγαλει τον προοδευτικο απο το myhoroscope αλλα δεν ξερω πως μπορω να τον ερμηνευσω για να δω ποτε φενεται γαμος.
μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?
Ευχαριστω
-
18-10-2010, 07:08 AM #6
Ρίξε μια ματιά σε αυτά:
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-10-2010, 09:16 PM #7
Κοιταξα και τα δυο link παρ'ολαυτα επειδι ισως δεν ειμαι εξικειωμενη με τα προοδευτικα συστηματα, για την ακριβεια καθολου, μου ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησω πολλα απο αυτα που λεει!
Ευχαριστω για την βοηθεια οπως και να χει!
-
18-10-2010, 09:48 PM #8
Αν δεν έχεις εξοικείωση, θα σου πρότεινα να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου. Ξεκίνα από τα ακόλουθα:
1)Δες τι όψεις δέχεται ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου.
2) Αν κάποιος αργοκίνητος πλανήτης κάνει την είσοδό του ή πέρασμα από τον 7ο οίκο σου.
3) Τι όψεις δέχεται η Αφροδίτη, ¶ρης, Ήλιος, Σελήνη (εννοείται ότι μιλάμε για πλανήτες από Δία και μετά)
4) Εξίσου μελέτα 10ο – 4ο και ωροσκόπο. Κυβερνήτες τους, όψεις, ενεργοποιήσεις.
5) Δες το μεσοδιάστημα του γάμου (μεσοδιάστημα Δία\Αφροδίτης) . Δες αν υπάρχει ενεργοποίηση από κορυφαίες όψεις και κυρίως σύνοδο.
Τέλος, αν δεν βγάλεις άκρη, σταμάτα να κοιτάς τους χάρτες και πες στον άνθρωπό σου να σου ανακοινώσει την ημερομηνία γάμου σας, μιας και για σένα είναι τόσο σημαντικό. Αν δεν θέλει να παντρευτείτε θα το μάθεις και δεν θα χάνεις τον καιρό σου, αν το θέλει θα μάθεις άμεσα πότε παντρεύεσαι. (είναι η πιο ασφαλής πρόβλεψη που ξέρω!)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-10-2010, 10:26 PM #9
χαχαχαχαχαχαχ...ευχαριστω για ολες τισ συμβουλες....
ωστοσο το ψαχνω τοσο γιατι ειχα μια σχεση που μελετωντας την συναστρια μασ και τον συνθετο φενοταν οτι θα πηγαινε πολυ καλα, αλλα αναγκαστηκα να την σταματησω τον σεμπτεμβριο γιατι δεν με ικανοποιουσε, χωρις να σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αυτο το ατομο....αντιθετα θεωρω οτι ειναι πλασμενος για μενα και εγω γι'αυτον, ωστοσο δεν πληρουσε η σχεση τις προυποθεσεις .
Μελετωντας τωρα τον προοδευτικο συνθετο χαρτη μας, τη μερα που τα φτιαξαμε σε σχεση με τη μερα που χωρισαμε βλεπω οτι την μερα που τα φτιαξαμε υπηρχε συνοδος της σεληνης μου με την αφροδιτη του, και οταν σταματησε η σχεση να λειτουργει αυτη η οψη δεν υπηρχε καν. Πηγαινοντας πολυ μπροστα στον χρονο ειδα οτι θα υπαρξει τετραγωνο αναμεσα στην σεληνη μου και στην αφροδιτη τοθ αλλα οχι συνοδος τουλαχιστον μεχρι το 2013. Αυτο τι μπορει να σημαινει?......
Σημειωση. ο ηλιος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη του στον συνθετο ,και στην συναστρια και στον συνθετο τα φωτα μας κανουν εξαγωνο, ενω στον προοδευτικο συνθετο αυτο το εξαγωνο δεν υπαρχει....τι σημαινει αυτο?
-
18-10-2010, 11:09 PM #10
Η πρόταση αυτή δεν στέκει αστρολογικά. Δεν μπορεί ο Ήλιος σου να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη «του» στον σύνθετο. Στο σύνθετο βλέπουμε την Αφροδίτη «σας»! Ο σύνθετος χάρτης αφορά τον χάρτη που προκύπτει από την σύνθεση των πλανητών και των δύο.
Μην μένεις σε μία όψη προσπαθώντας να βγάλεις συμπεράσματα για όλη την σχέση. Με ξεκομμένες όψεις δεν μπορείς να βγάλεις κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Η Σελήνη σου και ο Ήλιος σου είναι σε εξάγωνο από γενέθλιο και πρόοδο με εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ωστόσο έναν θα παντρευτείς. Ακόμα και η Λιζ Τέιλορ, έφτασε στους 8. Ναι, είναι μια καλή ένδειξη, αλλά είναι ένδειξη και όχι απόδειξη.
Σε πληροφορώ ότι ένας άλλος δικός σου πλανήτης που θα μπορούσε να υποστηρίζει δικά του κενά στον προσωπικό του χάρτη, θα μπορούσε να παίζει πιο σημαντικό ρόλο. Τι εννοώ; Αν για παράδειγμα εκείνος έχει ¶ρη στον Σκορπιό, Σελήνη στον Ιχθύ και εσύ Δία στον Καρκίνο, αυτό θα σήμαινε ότι εσύ με τον Δία σου ολοκληρώνεις στον χάρτη του ένα τρίγωνο και αυτό θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη σημασία από το εξάγωνο Σελήνης\Αφροδίτης. Αν εκείνος έχει μια Αφροδίτη κακοβαλμένη και εσύ με μια καλή όψη του την στηρίζεις, τότε αυτή η όψη είναι μεγαλύτερης σημασίας από μια άλλη, θεωρητικά, κλασικά καλή όψη. :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.