Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
Αγαπητοί φίλοι whisperer kai παρασκευή.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Σαφώς και ότι έρευνα γίνει θα έχει την απαραίτητη εχεμύθεια και φόρμα αναφοράς μάλιστα όχι με απλό προσωπικό κώδικα εχεμύθειας αλλά σύμφωνα με τους όρους και τον κανόνα δεοντολογίας του BPS (British Psychological Society καθότι είμαι εκτός απο αστρολόγος και Ψυχολόγος) που θεωρείται απο τους πλέον σημαντικούς κώδικες που προστατεύουν τον συμμετέχοντα.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του συμμετέχοντα σε προσωπική επικοινωνία και απο μέρους σαφέστατη δήλωση προστασίας των δεδομένων που μπορεί να υπάρξουν και πληροφοριών απο την έρευνα.
Λόγω του μεταπτυχιακού μου στη Ψυχολογία στον τομέα "Research Design and Statistics" ο σεβασμός και η προστασία του συμμετέχοντα στην έρευνα είναι κάτι παραπάνω απο υπευθυνότητα μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει επιτέλους η αστρολογία να αποκτήσει πραγματικό πειραματικό υπόβραθρο με ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες.
Το τι ακριβώς ψάχνει η έρευνα δεν μπορώ να το αναλύσω καθότι υπάρχει κίνδυνος η αποκάλυψη αυτού να επηρεάσει την συζήτηση με τον συμμετέχοντα και θέλω τα όποια συμπεράσματα να είναι πραγματικά και να μην έχει δημιουργηθεί "μόλυνση" στα όποια αποτελέσματα.
Αυτό όμως που θα χρειαστεί είναι μία συζήτηση σε διάφορα θέματα μαζί μου να κάνει ο συμμετέχοντας. Σαφώς στο Debriefing της έρευνας και ο ίδιος θα ενημερωθεί ποιος ο σκοπός των ερωτήσεων.

Πολυ ενδιαφερον οντως!!!
Αχ κυριε Αρχο, δεν γινοταν να συμπεριλαβανοταν και η δικια μου ημερομηνια; Πολυ θαθελα να ξερω τι γινεται με αλλους που εχουν γεννηθει πανω κατω στην δικη μου ημερομηνια γεννησης!!!
Ευχομαι καλη επιτυχια!!!!