s
Γενεθλιος και γεγονοτος. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Γενεθλιος και γεγονοτος.

Ειμαι βοηθος λογιστου σε μια εταιρεια χρηματηστιριακη που εδω και πολλα χρονια επικρατει το σεναριο των εκβιασμων και της γκρινιας.
    Το θεμα το εθεσα για να δω αν η αναλυση που εκανα με δειλα βηματα λεει κατι ή ειμαι εκτος θεματος.
    Πιο πολυ για εξασκηση γιαυτο και ζητησα τις γνωμες σας. Εξαλλου οτι ηταν να γινει εγινε και καλυτερα γιατι ηταν μια ψυχοφθρορα στην δουλεια. Μεταξυ μας ειμαι χαρουμενη αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι δεν ξερω ποτε θα παρω τα χρηματα μου γιατι αυτη την στιγμη μου χρωστανε απο Ιουλιο μεχρι σημερα και οσοι φευγουνε χρηματα παιρνουν μεσω δικαστηριων.

Όνομα:
    Κάτια

Έριξα μια γρήγορη ματιά και βλέπω ότι η πρόσληψή σου 01\09\1999 είχε γίνει με Κρόνο στον Ταύρο στον 8ο και σε ακριβείας σύνοδο με τον ¶ρη σου. Ήταν ενεργοποιημένος αυτός ο σταυρός που έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου, ταυτόχρονα το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη στον Λέοντα που έκανε σύνοδο με τον Ουρανό σου και ….μάντεψε! Ήταν ανάδρομη! Ο ουρανός ήταν στον Υδροχόο και επίσης ενεργοποιούσε το σταυρό που έχεις στον γενέθλιο. Το κλου είναι ότι ο Β.Δ στον Λέοντα και σε σύνοδο με τον Ουρανό σου, επίσης ενεργοποιούσε τον γενέθλιο σταυρό σου. (Απίστευτο!)
    Φαίνεται πως το κλειδί βρίσκετε σε αυτόν τον σταυρό του γενέθλιου χάρτη σου και δεν είναι τυχαίο ότι και τώρα η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού και στον άξονα του σταυρού σου.
    Οι γενέθλιοι ¶ρης, Ουρανός και Δίας που ενεργοποιούν τους άξονες 9ος-3ος και 2ος – 8ος σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δυσμενείς όψεις αυτού του καιρού… Συν την συγκυρία να είναι και πάλι η Αφροδίτη ανάδρομη… (θυμήσου τι κλίμα επικρατούσε και τι είχε γίνει όταν είχες πάει σε αυτή την δουλειά)
    Θα επαναλάβω ότι ο ανάδρομος ¶ρης στον Λέοντα σηματοδότησε την αρχή του κακού.
    Τον Δεκέμβριο θα βγουν στην φόρα όλα και θα τα μάθεις σε βάθος. Όχι ότι τώρα δεν θα μαθαίνεις…
    Γνώμη μου είναι ότι θα γίνουν πολλές συζητήσεις και ότι μάλλον δεν είσαι άμοιρη ευθυνών για ότι έχει γίνει. Το καλό είναι ότι τον Δεκέμβριο ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και στην εκπνοή της προθεσμίας σου θα μπορούσαν να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα δεδομένου ότι θα κάνει καλές όψεις μέσα στον γενέθλιό σου.
    Ατυχώς όμως, τα υπόλοιπα σοβαρά πλανητικά δεδομένα δεν βοηθούν με την ένταση που δημιουργούν. Αν μέσα σε όλο αυτό βάλουμε και την απλή λογική που λέει ότι αυτή την στιγμή οι εταιρίες ψάχνουν αφορμές για να διώξουν κόσμο… Όσο και να χρυσώνουμε το χάπι, ξέρουμε που πονάμε και γιατί το παίρνουμε.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by nilia View Post
    Ειμαι βοηθος λογιστου σε μια εταιρεια χρηματηστιριακη που εδω και πολλα χρονια επικρατει το σεναριο των εκβιασμων και της γκρινιας.
    Το θεμα το εθεσα για να δω αν η αναλυση που εκανα με δειλα βηματα λεει κατι ή ειμαι εκτος θεματος.
    Πιο πολυ για εξασκηση γιαυτο και ζητησα τις γνωμες σας. Εξαλλου οτι ηταν να γινει εγινε και καλυτερα γιατι ηταν μια ψυχοφθρορα στην δουλεια. Μεταξυ μας ειμαι χαρουμενη αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι δεν ξερω ποτε θα παρω τα χρηματα μου γιατι αυτη την στιγμη μου χρωστανε απο Ιουλιο μεχρι σημερα και οσοι φευγουνε χρηματα παιρνουν μεσω δικαστηριων.
    Δεν είχα δει αυτό το ποστ γιατί έγραφα το άλλο. Μου λύνεις πολλές απορίες! Δυστυχώς τα δικαστήρια του 9ου δεν το βλέπω να τα γλιτώνεις.

Τ'ωρα διαβασα κετενέστερα ολα και μπορω να πω οτι
    "Αυτή η γενέθλια αντίθεση στην πραγματικότητα είναι σταυρός γιατί έχουμε και γενέθλια θέση αντίθεσης ¶ρη\Δία σε γεν. 8ο -2ο να πέφτουν στον χάρτη γεγονότος στους 9ο-3ο . Πιθανώς με αφορμή κάποια υπόγεια οικονομικά σενάρια και υποθέσεις (που δεν μπορούμε να ξέρουμε) η επικοινωνία άρχισε να γίνεται πάρα πολύ δύσκολη μέσα στη δουλειά. Γράμματα… Μηνύματα… Mail… Είναι πιθανό να πρωταγωνίστησαν σε αυτή την υπόθεση." αυτο ισχυει.

Αυτο ομως δεν ιχυει ¨"2) Γιατί διαισθητικά (λόγω πλανητικών δεδομένων φυσικά) ψυχανεμίζομαι την εμπλοκή κάποιου ζητήματος αισθηματικής φύσης και διεκδίκησης μέσα στον χώρο εργασίας;"
    δηλ αισθηματικο , ερωτικο αν καταλαβα καλα δεν παιζει, αλλα ποιος θα μεινει στην δουλεια παιζει.

"Συν την συγκυρία να είναι και πάλι η Αφροδίτη ανάδρομη… (θυμήσου τι κλίμα επικρατούσε και τι είχε γίνει όταν είχες πάει σε αυτή την δουλειά) Θα επαναλάβω ότι ο ανάδρομος ¶ρης στον Λέοντα σηματοδότησε την αρχή του κακού.
    οταν πηγα στην δουλεια νομιζα οτι μου επεσε το λαχειο. Μεχρι πριν 2 χρονια ημουν τυχερη για την δουλεια μου. Καλο κλιμα, καλα χρηματα με πολυ δουλεια που δεν ειχα προβλημα

Τον Δεκέμβριο θα βγουν στην φόρα όλα και θα τα μάθεις σε βάθος. Όχι ότι τώρα δεν θα μαθαίνεις…
    Γνώμη μου είναι ότι θα γίνουν πολλές συζητήσεις και ότι μάλλον δεν είσαι άμοιρη ευθυνών για ότι έχει γίνει. Το καλό είναι ότι τον Δεκέμβριο ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και στην εκπνοή της προθεσμίας σου θα μπορούσαν να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα δεδομένου ότι θα κάνει καλές όψεις μέσα στον γενέθλιό σου.

Εχω ευθυνη οτι πηγαινα καντρα στην διοικηση.Στο τελος μεινανε τα καλα παιδια και φευγω εγω. Θα δουλευω μεχρι τις 31/01/2011.

Όνομα:
    Κάτια

Τ'ωρα διαβασα κετενέστερα ολα και μπορω να πω οτι
    "Αυτή η γενέθλια αντίθεση στην πραγματικότητα είναι σταυρός γιατί έχουμε και γενέθλια θέση αντίθεσης ¶ρη\Δία σε γεν. 8ο -2ο να πέφτουν στον χάρτη γεγονότος στους 9ο-3ο . Πιθανώς με αφορμή κάποια υπόγεια οικονομικά σενάρια και υποθέσεις (που δεν μπορούμε να ξέρουμε) η επικοινωνία άρχισε να γίνεται πάρα πολύ δύσκολη μέσα στη δουλειά. Γράμματα… Μηνύματα… Mail… Είναι πιθανό να πρωταγωνίστησαν σε αυτή την υπόθεση." αυτο ισχυει.

Αυτο ομως δεν ιχυει ¨"2) Γιατί διαισθητικά (λόγω πλανητικών δεδομένων φυσικά) ψυχανεμίζομαι την εμπλοκή κάποιου ζητήματος αισθηματικής φύσης και διεκδίκησης μέσα στον χώρο εργασίας;"
    δηλ αισθηματικο , ερωτικο αν καταλαβα καλα δεν παιζει, αλλα ποιος θα μεινει στην δουλεια παιζει.
    Τότε μήπως αυτός που θα μείνει, έχει κάποια εύνοια λόγω ερωτικής εμπλοκής του με κάποιον προϊστάμενο;
    Η εμπλοκή του 5ου , μπορεί απλά να συμβολίζει την επιχειρηματικότητά σου, γιατί ο 5ος είναι και αυτό. Μήπως σου προσάπτουν κάποιο λάθος με τον υπαινιγμό της έλλειψης επιχειρηματικότητας εκ μέρους σου; Αυτή η ισχυρή εμπλοκή 5ου, κάπου πρέπει να βγαίνει.

Λαθος πανω στην δουλεια μου οχι γιατι με θεωρουν πολυ καλη , απλα με καταλογιζουν οτι δεν δεχθηκα μειωση ωραριου και μειωση μισθου. Ημουν η πιο καλο πληρωμενη υπαλ. αν σκεφτεις οτι εχω προυπηρεσια 27 χρονια . Εδω και κανενα χρονο με κανανε πολεμο οικονομικο.

Όνομα:
    Κάτια

"Συν την συγκυρία να είναι και πάλι η Αφροδίτη ανάδρομη… (θυμήσου τι κλίμα επικρατούσε και τι είχε γίνει όταν είχες πάει σε αυτή την δουλειά) Θα επαναλάβω ότι ο ανάδρομος ¶ρης στον Λέοντα σηματοδότησε την αρχή του κακού.
    οταν πηγα στην δουλεια νομιζα οτι μου επεσε το λαχειο. Μεχρι πριν 2 χρονια ημουν τυχερη για την δουλεια μου. Καλο κλιμα, καλα χρηματα με πολυ δουλεια που δεν ειχα προβλημα

Εχω ευθυνη οτι πηγαινα καντρα στην διοικηση.Στο τελος μεινανε τα καλα παιδια και φευγω εγω. Θα δουλευω μεχρι τις 31/01/2011.
    Τι να σου πω Νίκη;
    1) Δεν το ξέρεις ότι τα «καλά» παιδιά – λαμόγια, πάντα λουφάζουν στο τέλος;

Εσύ με Ουρανό και Δία στην ακμή του 7ου και τα τετράγωνα των αστέρων… Που να βάλεις γλώσσα μέσα σου;

2) ¶σε να πάρουμε μια απόσταση και να δούμε τα νέα δεδομένα. Κάποια στιγμή με έμπνευση, θα το ξαναδώ το θέμα. Αν είσαι μέχρι της 31\01\11 , δεν αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση στις αποφάσεις.

Το θέμα είναι ότι ανεξάρτητα από το γεγονός, εσύ με τέτοια διέλευση Ουρανού από το ωροσκόπιό σου, δεν κρατιέσαι! Στην ουσία νιώθεις βαλτωμένη και θέλεις την αλλαγή στη ζωή σου απελπισμένα!
    Ίσως και γιΆ αυτό να πήγες κόντρα στους προϊστάμενους. Την προκαλούσες!
    Συνήθως μας συμβαίνει αυτό που θέλαμε να μας συμβεί, ακόμα κι αν με την λογική μοιάζει παράλογο να το θέλαμε. Η ψυχή δεν αναγνωρίζει πρακτικές ανάγκες όταν γεννά τις επιθυμίες και τις ανάγκες της.

ΥΓ: Αυτό το "με" που γράφεις αντί του "μου"...Με τρελαίνει! Μπαμ κάνει η Θεσσαλονίκη! Έχω σόι στην Θεσσαλονίκη και "με" φαίνεται οικείο. Γελάω!

Κατια μου σευαχαριστω πολυ,
    εστι ειναι μιλουσα οχι μονο για μενα αλλα και για τους αλλους.Παντα εμπαινα πρωτη για ολους αλλα ,.....
    Ισως ηθελα να φυγω γιατι εχει βαλτωσει η κατασταση.
    Και παλι χιλια ευχαριστω. Ηδη αρχιζω μελετη με ολα αυτα που μου εδωσες και οτι καινουργο με χαρα θα το ....εξερευνησω.
    Και παλι ευχαριστω.

Όνομα:
    Κάτια

Κατια μου σευαχαριστω πολυ,
    εστι ειναι μιλουσα οχι μονο για μενα αλλα και για τους αλλους.Παντα εμπαινα πρωτη για ολους αλλα ,.....
    Ισως ηθελα να φυγω γιατι εχει βαλτωσει η κατασταση.
    Και παλι χιλια ευχαριστω. Ηδη αρχιζω μελετη με ολα αυτα που μου εδωσες και οτι καινουργο με χαρα θα το ....εξερευνησω.
    Και παλι ευχαριστω.
    Κανένα ευχαριστώ Νίκη. Μου έκανε κέφι και τα είδα. Για μένα το έκανα. Και αν μου έρθει, πάλι θα γράψω κάτι. Να 'σαι καλά!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)