- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
Thread: Γενεθλιος και γεγονοτος.
-
14-10-2010, 05:19 PM #1
Γενεθλιος και γεγονοτος.
Γειά σε ολους.
Δεν ξερω πως να αναρτησω 2 χαρτες που σχετιζονται με το γεγονος της απολυσης μου απο την εργασια μου.. Ο ενας ειναι γενεθλιος και ο αλλος το γεγονος.Ηδη εχω δωσει ερμηνιες σχετικα με τους δυο χαρτες αλλα ηθελα και τις γνωμες σας αν το ερμηνευω σωστα.
Η ημερ. γεννησης ειναι 16/12/1958 00,36 θεσ/νικη και ο χαρτης της απολυσης ειναι 24/09/2010 04,50 απογευμα Θεσ/νικη.
Μπορει καποιος να με βοηθησει με τους χαρτες??
ευχαριστω πολυ
Νικη
-
14-10-2010, 06:13 PM #2
Re: Γενεθλιος και γεγονοτος.
Ορίστε οι χάρτες.. Μπορείς να ξεκινήσεις εσύ με τα συμπεράσματά σου και όποιο μέλος έχει χρόνο και διάθεση, μπορεί να συμμετέχει..
-
15-10-2010, 11:43 AM #3
Βασικα ευχαριστω την gold soul για τους χαρτες και θα ηθελα οποιος μπορει να πει την γνωμη του.
Ξεκινω με πολυ επιφυλαξη.
Την στιγμη του γεγονοτος As Υδροχος που ο κυβερνητης του ουρανος ειναι στον 7 δικο μου γενεθλιο αρα κατι ξαφνικο μεσω τριτων και συνοδο με τον Δια =ευνοια. Ευνοια γιατι η απολυση μου εγινε με τετραμηνη προειδοποιηση.Διας στους ιχθεις σε κυριαρχια.Βεβαια ουρανος και διας ανδρομοι??? δηλ ηταν καποιο γεγονος το οποιο ηρθε καθυστερημενα??? <Ξερω οτι το ειχαν αποφασεισει απο τον Αυγουστο. <Η οταν ο Διας γυρισει σει ορθη πορεια ισως αλλαουν γνωμη???
Ουρανος και διας συνοδο και με την ακμη του 7 γενεθλιου στις 26 ιχθ κυβερνητης ποσειδωνας που βρισκεται στον 5 γενεθλιο μου με συνοδο με την σεληνη. Ποσειδωνας=ευαιασθησια.Και ο χειορωνας σε συνοδο ισιομοιριας με τον ποσειδωνα που παει να πει οτι αυτη η ψυχικη ταλαιπωρια ειναι για καλο μου????
Ο ουρανος και ο διας ειναι στον 2 του γεγονος 2- χρηματα απο εργασια
Ηλιος γεγονοτος με κρονο σε συνοδο αλλα ηλιος σε πτωση και κρονος σε εξαρση μαζι στον ζυγο στον 1 γενεθλιο μου και 8 γεγονοτος 8=χρηματα απο τριτους???
Κρονος + ηλιος τετραγωο με πλουτωνα στον 11.
11=φιλοι πλουτωνας=πεθαινει κατι. Οντως πριν απο την απολυση ηδη με γεγοντα που συνεβησαν κοπηκαν οι φιλες μου με την συναδελφο.
ΠΛουτωνας γεγονοτος στον 4 γενεθλιο μου και τριγωνο με πλουτ.γενεθλιο στον 12 γενεθλιο μου.
Αναδομηση στον τροπο ζωης??? δηλ αναδομηση στην οικογενια???
Αυτα πριν μπερδευτω πιο πολυ!!!
Θα εκτιμουσα καθε παρεμβαση.
Ευχαριστω.
-
16-10-2010, 01:47 PM #4
Η διέλευση του Κρόνου 11.09.2009 έως 16.11.2011 έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους.
Πολλοί άνθρωποι απολύθηκαν και πρόκειται να απολυθούν κατά την αυτήν την διέλευση.
Επιπλέον αυτή η διέλευση θα μας κάνει γνωστό την αποδυνάμωση της οικονομικής εξουσίας της δύσης.
Ήδη ειπώθηκε από ευρωπαίους οικονομικούς αναλυτές ότι ο 21 αιώνας ανήκει στην ανατολή.
Η δική σου απόλυση όπως και η απόλυση πολλών άλλων ανθρώπων αποτελεί τις ανακατατάξεις που μας έφερε ο Κρόνος.
Επειδή χρησιμοποιώ διαφορετικό σύστημα δεν θα είναι ότι καλύτερο για βοηθήσω στην ερμηνεία της απόλυσης σου, γιατί πιθανόν να σε μπερδέψω.
Μια από τις κύριες αιτίες είναι η διέλευση του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη σου που θα πρέπει κοιτάξουμε, με σιγουριά δε επαληθεύω την απόλυση σου και ότι δεν πρόκειται για περιπαικτικό το θέμα σου, δηλαδή πράγματι απολύθηκες.
Βλέπεις μες στο διαδίκτυο ο καθένας μας μπορεί να πει ότι θέλει ακόμη και να κοροϊδέψει αλλά η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος μας δίνουν την αλήθεια.
Ελπίζω κάποιος σύγχρονος αστρολόγος να σε βοηθήσει περαιτέρω στην ερμηνεία του γεγονότος.
-
16-10-2010, 03:03 PM #5
Ουρανός και Δίας (από τον 2ο – οικονομικά) του χάρτη του γεγονότος, κάνουν σύνοδο με την ακμή του 7ου γενέθλιου και τετράγωνο με το ζενίθ (10ος) που είναι το επάγγελμα- καριέρα.
Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα απόλυση, αλλά μια πρώτη ένδειξη υποσχόμενης δυσλειτουργίας ή έντασης. (πιθανά οι λόγοι να ήταν μεν οικονομικοί, αλλά βοήθησε και κάποια όχι και τόσο καλή σχέση με κάποιον μέσα από τον χώρο εργασίας. Ίσως πάλι, μια κρίσιμη περίοδος για τον γάμο να μείωνε την απόδοση στην εργασία ή να μεταφέρατε την ψυχική ένταση εκεί. Ίσως…)
Από την άλλη, επειδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ο Κρόνος στον 1ο γενέθλιο οίκο σας (λίγες μέρες νωρίτερα) έκανε ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη που επίσης σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι στον 4ο γωνιακό σας οίκο. (πάντα για να συμβεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου, πρέπει να εμπλέκονται γωνιακοί οίκοι και κυβερνήτες τους) Εδώ η Αφροδίτη είναι σε γωνιακό και κυβερνά γωνιακό 4ο , αλλά και 9ο . (αν ξέραμε την φύση του επαγγέλματός σας θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα)
Έστω και σε όψη αποχωρίζουσα, έχουμε την σύνοδο Ουρανού\Δία να κάνει τετράγωνο με τον ήλιο σας, αλλά και τον Πλούτωνα σύνοδο με την Αφροδίτη (οικονομικά) σας, ενισχύοντας το τετράγωνο που δέχεται από τον Κρόνο. Όλα αυτά προετοίμαζαν ένα μάλλον δυσοίωνο κλίμα δυσκολιών και αλλαγών.
Η ίδια σύνοδος (Ουρανού\Δία), τετραγώνιζε τον γενέθλιο Κρόνο σας (κυβ 5ου ) γενέθλιου οίκου σας. Αυτό, από προσωπικές παρατηρήσεις χαρτών φίλων μου, το βρίσκω συχνά σε δύσκολες καμπές της ζωής των ανθρώπων και εκτιμώ ότι συμβαίνει γιατί ο 5ος σχετίζεται με την χαρά της ζωής που όταν βάλλεται, έχουμε δυσκολία στο να την βρούμε και να την νιώσουμε. Μειώνεται άλλωστε και η δημιουργικότητά μας. Αμφισβητείται. Εδώ έχουμε κυβ. 5ου τον Κρόνο, που έτσι κι αλλιώς είναι ο φυσικός κυβ. του 10ου και των επαγγελματικών\καριέρα.
Νομίζω ότι, μετά από όλα αυτά, ο τελικός σηματοδότης του γεγονότος εκείνης της ημέρας ήταν ο Ήλιος που από τον 1ο γενέθλιο οίκο σας (πάλι γωνιακός) έκανε τετράγωνο με την βεβαρημένη σας Αφροδίτη και 150ο με την Σελήνη σας (σημαντικά τα φώτα μας) που είναι συγκυβερνήτης του 10ου οίκου σας που είναι πάλι γωνιακός και η καριέρα\επάγγελμα. (150ο είχε κάνει και ο Κρόνος λίγο νωρίτερα)¶ρα είχαμε δύσκολη όψη φυσικού κυβ 10ου και συγκυβερνήτη 10ου.
Να πω ότι θεωρώ πως πέρα από το επαγγελματικό, χρειάζεται και μεγάλη προσοχή η οικογένεια\γάμος\σχέσεις.
Αυτά τα λίγα από έναν απλό ερασιτέχνη και εύχομαι σύντομα να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας στη ζωή.
Κάθε τέλος είναι μια αρχή…Καλή αρχή σας εύχομαι, πίστη και δύναμη.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
16-10-2010, 04:41 PM #6
Χίλια συγνώμη! Δεν είχα δει το αρχικό σας ποστ (ποστ #3), οπότε δεν ήξερα ποιες ήταν οι απορίες σας. Πάντως, δεδομένου ότι στον 9ο ( ο 12ος του 10ου δηλαδή που θα μπορούσε να είναι το παρασκήνιο) του χάρτη του γεγονότος τώρα έχουμε μια ανάδρομη Αφροδίτη να κάνει αρκετές όψεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την περίοδο μπορεί να έρχονται πληροφορίες για τα «πως» και τα «γιατί». Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο Σκορπιός είναι και ο φυσικός 12ος του Ηλιακού σας ζωδίου!
Ωστόσο, πολλές δυσμενείς όψεις έλαβαν χώρα και τα τετράγωνα του Πλούτωνα με την σύνοδο Κρόνου\Ήλιου (Ήλιος κυβ. 7ου του γεγονότος)… Αναζητείστε τις αιτίες σε δάκτυλο φανερών «εχθρών» στο χώρο εργασίας σας.
Επιμένω ότι η γνωστοποίηση της φύσης της δουλειάς θα αποτελούσε ένα καλό κλειδί ερμηνείας στα ερωτηματικά σας.
Η αναδρομή των Αφροδίτη\Δία\Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει πολλών ειδών αναθεωρήσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να φέρει την ανάκληση του γεγονότος.
Με κάθε επιφύλαξη… Κάτια.
ΥΓ: Χωρίς την φύση της δουλειάς, δεν έχουμε κάποιο κυβερνήτη για αυτήν. 2) Γιατί διαισθητικά (λόγω πλανητικών δεδομένων φυσικά) ψυχανεμίζομαι την εμπλοκή κάποιου ζητήματος αισθηματικής φύσης και διεκδίκησης μέσα στον χώρο εργασίας;« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
16-10-2010, 06:34 PM #7
Αχ! Αχ! Αχ! Κοίτα τι κόλλημα έπαθα! Λοιπόν… Η γενέθλια δυσαρμονία σου (ουρανός αντίθεση Χείρων και ο Ουρανός συγκυβερνήτης 5ου αφού όλος ο Υδροχόος εμπεριέχεται στον 5ο γεν. οίκο σου και αφορά άξονα 11ου -5ου ) πέφτει μέσα στον 6ο -12ο του χάρτη γεγονότος (παρασκήνιο στην εργασία). Έχουμε παρασκήνιο στην εργασία με εμπλοκή φιλικού προσώπου και πιθανή εμπλοκή αισθηματικού ζητήματος.
Αυτή η γενέθλια αντίθεση στην πραγματικότητα είναι σταυρός γιατί έχουμε και γενέθλια θέση αντίθεσης ¶ρη\Δία σε γεν. 8ο -2ο να πέφτουν στον χάρτη γεγονότος στους 9ο-3ο . Πιθανώς με αφορμή κάποια υπόγεια οικονομικά σενάρια και υποθέσεις (που δεν μπορούμε να ξέρουμε) η επικοινωνία άρχισε να γίνεται πάρα πολύ δύσκολη μέσα στη δουλειά. Γράμματα… Μηνύματα… Mail… Είναι πιθανό να πρωταγωνίστησαν σε αυτή την υπόθεση.
Θα σας πω σχεδόν με βεβαιότητα ότι το «κακό» προετοιμάστηκε πολύ πιο πριν από τον Αύγουστο. Είχατε για πολλούς μήνες έναν ανάδρομο ¶ρη που ενεργοποιούσε αυτόν τον σταυρό σε σταθερά ζώδια και σε μοίρες ιδιαίτερα κοντά στις μοίρες ενδιαφέροντος μας. Καθοριστικός μήνας υπήρξε ο Μάιος (ο ¶ρης έκανε μέσα από τον 11ο τετράγωνο με ¶ρη\Δία, σύνοδο με Ουρανό και αντίθεση με Χείρωνα 11ος- 5ος – 2ος – 8ος ) και εσείς ενημερωθήκατε Αύγουστο. (λογικό γιατί τέτοιες ανακοινώσεις δεν γίνονται ενόψει αδειών καλοκαιριού).
Ταυτόχρονα ο Ουρανός και ο Δίας ήταν στην Ακμή του 7ου ενεργοποιώντας όλο το ωροσκόπιό σας δυσμενώς. Η φυσική δυσλειτουργία του Ερμή σας κυβ. 10ου γεν. οίκου σε 150ο με τον ¶ρη πέφτουν μέσα στον 10ο και 3ο οίκο του χάρτη του γεγονότος. Πάλι η κακή επικοινωνία και το παρασκήνιο πρυτανεύει.
Με την ακμή του 7ου σας στα ψάρια και τον κυβ, του (Ποσειδώνα) στον 2ο γενέθλιο, δεν είναι και δύσκολο να μπλέξετε τις σχέσεις σας με τους οικονομικούς σας πόρους και καλή σας διάθεση δεν είναι πάντα ότι καλύτερο σε θέματα προφύλαξης. Αυτός ο Ποσειδώνας πέφτει στον 9ο οίκο του γεγονότος και είναι ενεργοποιημένος από ¶ρη και Αφροδίτη (σύνοδος). Πάλι ο άξονας 3ου – 9ου πάει κάτι να μας πει.
Είναι τόσα πολλά που μπορεί να δει κανείς… Απλώς, όταν όλα συνηγόρησαν, ξέσπασε η θύελλα που προετοιμάζονταν εδώ και μήνες! Από τα Χριστούγεννα θα έλεγα.
Αν τόσο σας ενδιαφέρει, νομίζω ότι χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
16-10-2010, 06:38 PM #8
Αγαπητή nilia,
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα και αν θέλεις μου απαντάς.
1. Το θέμα με την απώλεια εργασίας είναι πρώτη φορά που έγινε ή έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν;
2. Δημιουργήθηκε ένταση με αντρικό πρόσωπο για οικονομικά ; Υπήρχε εμπλοκή και από φιλικά πρόσωπα ;
3. Τέλος, μου κάνει εντύπωση η ώρα γέννησης που γράφεις 0:36. Έχεις κάνει διόρθωση ώρας ; Θα μπορούσε π.χ. να είναι 0:33 το πρωί ;
Σ΄ ευχαριστώ πολύ είτε απαντήσεις είτε όχι !
Φιλικά,
vikoza
-
18-10-2010, 12:05 PM #9
vikoza σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
Καλημερα σε ολους.
Ναι δεν εχω λογο να κρυψω κατι αφου εγω εβαλα τον χαρτη.
1) αν καταλαβα καλα την ερωτηση απαντω οτι συνεχεια εδω και μισο χρονο με απειλουν οτι θα με απωλεισουν να προκαλουσαν να παιραιτηθω και διαφορα. Τωρα εγινε πραξη με 4μηνη προειδοποιηση. Στην εταιρεια αυτη ειμαι απο τις 01/09/1999.
2) Ναι δημιουργηθηκε προβλημα μα ανδρικα προσωπα που ειπα οχι σε βλαπτικες μεταβολες οικονομικες. και υπηρχε πολυ λασπολογια απο φιλικα-συναδελφικα προσωπα που οδηγησε στην απολυση μου.
3) Ναι οντως εγινε απο αστρολογο διορθωση ωρας γιαυτο και το 00,36.
Ευχαριστω
Νικη
-
18-10-2010, 01:14 PM #10
Καλημέρα. Μετά από όλα αυτά, δεν μας είπες τι ισχύει και τι δεν ισχύει από όσα υποθέσαμε. Δεν μας είπες την φύση του επαγγέλματος και την βαθύτερη αιτία.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας δώσεις ορισμένες διευκρινήσεις, αλλιώς η διερεύνηση ενός ζητήματος που κατά τα άλλα δεν μας αφορά, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.
Ασχολείται κάποιος για την χαρά της πρόκλησης, της αναζήτησης και της ίντριγκας του μυαλού. :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.