- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
Thread: 12ος και ψυχολογικη υποστηριξη
-
13-10-2010, 04:38 PM #21
Re: 12ος και ψυχολογικη υποστηριξη
Ακόμα και να έχεις 100% δίκιο,και αν πιστεύεις πως έχεις εξαντλήσει όλα σου τα περιθώρια,αφησέ το στην πίσω μεριά του μυαλού σου,σαν γνήσιος Τοξότης,και χρησιμοποίησε τις εμπειρίες σου προς καλό των άλλων ανθρώπων,.Με τόσο έντονο δωδέκατο,είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι μπορείς.
Ίσως κάποια μέρα να πάρεις τη δικαίωση που ζητάς απο τους γονείς σου,ίσως πάλι όχι.
Μην το αφήσεις όμως αυτό να σε πάει πίσω@What goes around comes around
-
13-10-2010, 04:44 PM #22
Κωσταντίνα μου και πάλι σε ευχαριστώ....Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να τα ξεπεράσεις αυτά....Αλλά η θέλησή μου είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή....Και είμαι σε καλό δρόμο....Αυτό για τη χρήση των εμπειριών μου σε άλλους είναι κάτι που πραγματικά θα με έκανε χαρούμενη και όπου μπορώ το πράττω....οπότε μέσα έπεσες.....Ο δωδέκατος είναι ένας υπέροχος οίκος όταν μπορεί να προσφερθεί στην υπηρεσία του ανθρώπου. Δυστυχώς σε αυτούς τους καιρούς δεν είναι εύκολο να γίνει...Δε σε αφήνουν πρώτα από όλα....Οπότε χρειάζεται μέτρο....Και προσωπικά δε με βλάπτει το να είμαι που και που πιράνχας και όχι απλά τοξοτοψαράκι....
-
16-10-2010, 08:28 PM #23
Τίνα,
το δικό μου το ''παιδάκι'' πού είναι σκορπάκι με ήλιο στον 12ο πώς να το κάνω καλά?
:nuts:Tabula rasa
-
17-10-2010, 01:34 AM #24
Γεια σου Πόπη μου!
Το δικό σου το παιδάκι χρειάζεται προσωπικό χώρο να μπορεί να ονειρεύεται.
Μέσα από την απομόνωση θα κάνει την αυτοκριτική του θα έρχεται σε επαφή με τον εσώτερο ψυχικό του κόσμο, ενίοτε θα "ξεφεύγει" όμως έτσι θα ναι καλά με τον εαυτό του.
Όταν περνά δύσκολες φάσεις θα προτιμά να κοιμάται παρά να σκέφτεται.
Στρέψε το ενδιαφέρον του σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ μεγαλώνοντας θα διαπιστώσεις πως θα έχει ανάγκη ν ασχοληθεί με τον διαλλογισμό, γιόγκα κτλ.
Φυσικά όλα αυτά με βάση μόνο τον Ήλιο του 12ου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.