- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 202
-
12-10-2010, 04:07 PM #161
Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
Ότι τα θέματα των σπουδών ίσως, ή των ταξιδιών καθώς και η σχέση με τα αδέρφια του έχει περάσει από κρίσιμες-επώδυνες καταστάσεις...Είναι τα θέματα που του προκάλεσαν τις μεγαλύτερες δοκιμασίες και πιθανόν να συνδεονται? Δεν ξέρω αν ισχύει με τον ηθοποιό μας, αλλά σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό? Επειδή κατοικούν στον ίδιο οίκο άρα έχουν κάτι κοινό??
-
12-10-2010, 11:08 PM #162
Κυβερνήτης 3ου και 9ου μαζί στον 8ο= ξαφνική απώλεια συγγενικού προσώπου σε ταξίδι, ξαφνική κληρονομιά από συγγενικό πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, εξειδίκευση και σπουδές σχετικά με ψυχολογία, έρευνες κτλ, συμβόλαια και συμφωνίες σχετικά με εξωτερικό που αποφέρουν πολλά κέρδη.
-
12-10-2010, 11:59 PM #163
Καλά προχωράτε αλλά άλλο είναι εκείνο το οποίο θέλω να μου πείτε
-
13-10-2010, 12:26 AM #164
Ότι δεν τα εχει καθολου καλά με τη γνώση γενικώς...και σας ερέθισμα και σαν ανντίδραση=λόγος, ....είναι αντιδραστικός δηλαδή και στον τροπο που μαθαινει αλλα και επικοινωνει...ή έχει ταλέντο για κρυφές έρευνες... συμμετοχη σε μυστικιστικες οργανώσεις? Μελαγχολικες σκέψεις και έκφραση?
-
13-10-2010, 05:15 PM #165
Κατι γινεται με Βορειο και Νοτιο δεσμο που βρισκονται μεσα στον 3ο & 9ο ?
Η συνοδος Ηλιου-Ουρανου δειχνει ενα πολυ ανεξαρτητο ατομο ,θελει να συνεργαζεται με αλλους αλλα να ηγηται, απειθαρχος με εντονο μαγνητισμο,δεν περνα απαρατηρητος,δεν τον εκφραζει ο παραδοσιακος γαμος .
Στον 8ο το ενδιαφερον του μπορει να στρεφεται γυρω απο τη μετα θανατο ζωη . Μπορει να διαζειριζεται οικονομικα τριτων & να εχει κερδη απο κει .
Ο Ουρανος απο τον 3ο , ο τροπος σκεψης ειναι εφευρετικος ,πρωτοτυπος & ευστροφος. Με το λογο του δεν χαιδευει τα αυτια κανενος ,ουτε του συγγενικου του περιβαλοντος.
Αμφισβητει τους παντες & ειναι πιθανον απο την παιδικη ηλικια να απορριπτει το εκπαιδευτικο συστημα.
Ο Ηλιος απο τον 9ο ,φιλοσοφικες αναζητησεις ,αγαπη για τα ταξιδια ισως & κερδη απο αυτα .
Τινα τα γραφω αναλητικα με τον τροπο που τα σκεφτωμαι & θελω να μου πεις αν ειναι σωστος η λαθος , γιατι μονο ετσι μπορω να καταλαβω πως θα ερμηνευω ενα χαρτη .
Περιμενω !!!!!:banana
-
14-10-2010, 12:15 AM #166
Όλα όσα γράφετε, πάνω κάτω σωτά είναι και λίγο έως πολύ τα έχουμε αναφέρει.
Ο 9ος τι άλλο είναι βρε παιδιά?
Το έχουμε αναφέρει κι αυτό, απλώς θέλω λίγη περισσότερη ανάλυση.
-
14-10-2010, 01:08 AM #167
νομος ,νομικα προβληματα
3ο 8ο,9ο
μηπως εχασε λεφτα και ειχε προβληματα νομικης φυσης
και ηταν μπλεγμενα τα αδελφια του;Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
14-10-2010, 01:42 AM #168
Δέσποινα μου είσαι απίστευτη!!!!!!!!
Φυσικά κι είναι τα νομικά, δεν ξέρω τις νομικές υποθέσεις είχε κι αν είχε με τα αδέρφια του όμως ο ίδιος είχε, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης συμπεριφορά του. Ο Σον Πεν φημίζεται για την αθυροστομία του, βάλε ότι σηκώνει και το χεράκι του... θέλει πολύ πολύ για να βρεθεί αντίμετωπος με τον νόμο.
Η πρώτη που τον κατηγόρησε ήταν η Μαντόνα, ο 2ος ήταν ο δημοσιογράφος που τον έσπασε στο ξύλο.
Όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει που μας διαφεύγει.
Για αναλύστε λίγο την σχέση του με τον νόμο.
-
14-10-2010, 02:24 AM #169
εχει χασει δικες
εχει χασει λεφτα
αρης τετραγωνο με πλουτωνα και αφρο
εχει μπει φυλακη
ο πλουτωνας ειναι κυβερνητης του 12ου σκορπιος
να πω οτι ενιωθε καλα μεσα οταν μπηκε φυλακη;
ενιωθε μια ικανοποιηση ;
οτι τα εβαζε με ολα και με ολους αντιδραστικος
παραλογος αυτος ομως ενιωθε απολυτα ωραιος και ικανοποιημενος
σκληρος πολυ..
βιωνε τις εμπειριες του 9ου -βορειο δεσμο -δικες,δικαστηρια
αν μπορουσε θα αγορευε κιολας
Υ.Γ Τινακι μου τι εννοεις οταν λες να αναλυσουμε την σχεση του με τον νομο;Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
14-10-2010, 02:27 AM #170
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.