- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Απορία για όψεις γενεθλίου χάρτη
-
12-10-2010, 02:31 AM #11
Re: Απορία για όψεις γενεθλίου χάρτη
Μητσακο σ' ευχαριστω "για το κουραγιο που μου δινεις " !!!!! αστειευομαι .
Ειναι αληθεια οτι οταν κοιταω ενα ωροσκοπιο ψαχνω να βρω τα δυσκολα ,παρ ολο που ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος απο τη φυση μου .
Που θα παει σιγα-σιγα θα μαθω , & εχω να μαθω παρα πολλα χαρις σε ολους εσας.:banana
Η μπαμπανα μου φτιαχνει το κεφι , εσας?????
-
12-10-2010, 03:55 AM #12
Πλανητάκι μου, πού είδες αυτόν το μεγάλο και επικίνδυνο σταυρό;;;;
Το παιδί σου θα είναι ανεξέλεγκτο μεν (πρόσεχε τους πλανήτες χωρίς όψη που έχει) αλλά εξαιρετικά τυχερό σε ό,τι αφορά το τί έχει να παίρνει από τους άλλους...2 πλανήτες σε έξαρση και κυριαρχία...στον 8ο...Έχει πολλά να παίρνει...Και ίσως να μην δίνει...
Ναι μεν θα είναι απόλυτο και ίσως απαιτητικό από την αδερφή του, αφού με Ταύρο θα εκφράζεται ίσως και με χαστουκάκια...Αλλά αν ανησυχείς για τον ίδιο, μια χαρά θα τα πάει...ο Ερμής εκεί στον Κάρκίνο, δίνει αυτό το συναίσθημα το γκρινιάρικο για τα αδέρφια αλλά το πρόβλημα είναι να χαλιναγωγίσεις το παιδί...Δεν φταίει κανένα μεγάλο τετράγωνο....Ζήτησε βοήθεια για τους πλανήτες χωρίς όψη...Η αδερφή του θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του, θα την αγαπάει με τον τρόπο του...Φρόντισε πολύ την κτητικότητα του...
-
12-10-2010, 04:30 AM #13
Χαμογελαστό παιδί, ευγενικό, αλλά ανεξέλεγκτο και κυριαρχικό... πρόσεχε τα κιλάκια του και την επιπολαιότητα του...
-
13-10-2010, 06:10 PM #14
Αγγελικη σ' ευχαριστω που ασχοληθηκες με το χαρτη του γιου μου.
Η Σεληνη ειναι σε εξαρση στον 8ο, ποιος ειναι ο αλλος πλανητης στον 8ο ? η μηπως εννοεις τον Πλουτωνα στον
2ο στο Σκορπιο ?
Ποιοι ειναι οι πλανητες χωρις οψη ? γιατι εγω δεν τους βλεπω ? μηπως εννοεις τη Λιλιθ, τον κληρο της τυχης & το Βερτεξ,γιατι μονο αυτα ειναι χωρις οψη.
Ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ κτητικος & εχει να παιρνει απο εμας , τους γονεις του.
Οσον αφορα τα κιλα του , προς το παρον ειναι πολυ λεπτος . Αυτο το λες γιατι ο Διας του ειναι στον 12ο στο Ζυγο?
Νομιζω οτι ο Διας δειχνει αυξηση βαρους μεσα απο τον 1ο. Εσυ που το βλεπεις για τα κιλα ?
Ολα τα αλλα τα πετυχες . Ειναι πραγματι πολυ γλυκο παιδι . Αλλα ας μην ευλογουμε τα γιενια μας .
χα!χα!:banana
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.