s
Απορία για Αφροδίτη σε Σκορπιό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Απορία για Αφροδίτη σε Σκορπιό

όταν η διελαύνουσα αφροδίτη στο σκορπιό κάνει σύνοδο με δία στο σκορπιό στο 10 οίκο φαντάζομαι ότι φέρνει οφέλη στο τομέα καριέρα

αν μιλάμε όμως για ανάδρομη αφροδίτη αυτό εμποδίζει τα οφέλη του δία ?
    ευχαριστώ
    cajoline

Re: Απορία για Αφροδίτη σε Σκορπιό

cajoline, εχω την ίδια σύνοδο την περίοδο αυτή, Δία στο 10ο δηλαδή και το Σκορπιό, μάλλον πρόκειται για κάποια επαγγελματική πρόταση που είχες συζητήσει στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο για να οριστικοποιηθεί μόλις η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία?Ο 10ος έχει να κάνει και με σκάνδαλα νομίζω, εκεί βρίσκεται και ο ¶ρης, άρα μήπως καμιά παλιά παρασπονδία σου συζητιέται από το περιβάλλον ή αποκαλύπτεται?Απλά εικασίες κάνω έτσι?Πάντως, άσχετα από τον οίκο, εγώ θεωρώ πιο σημαντικό το τι συμβολίζει η Αφροδίτη- χρήματα, αισθήματα- για να δω τι να περιμένω σε συνδυασμό με τους Ηλιακούς οίκους που διελαύνουν όλοι οι πλανήτες.

Όνομα:
    irene

καλημερα cajoline εχεις και γλυκο νικ καταρχην η αφροδιτη στον σκορπιο ειναι αδυναμη μπροστα στον δια σου λογο του οτι οταν ειναι σε αυτη τη θεση ειναι σε αδυναμια και δεν μπορει ευκολα να βγαλει τα θετικα της χαρακτηριστικα ,η αφροδιτη ανοικει στον τομεα σχεσεων και τα οικονομικα, μπορει να θελεις στις σχεσεις σου το παθος , να εισαι κτιτικη και να ζηλευεις που οταν αυτο ειναι σε πιο εντονο βαθμο μπορει να καταστρεψει την σχεση επισης μπορει να μην εκφραζεις τα συναισθηματα σου τοσο ευκολα , και να ελκεσαι απο ατομα μυστιριωδες , με την αφροδιτη ισως να μην προερχοντε τα οικονομικα σου απο καποια δουλεια αλλα απο καποιο προσωπο, συνετερισμο η κληρονομιες. ο διασ σου τωρα ειναι σε καλητερη μοιρα ειναι αρκετα καλος για τα επαγκελματικα σου , εισαι φιλοδοξη , εχεις επιμονή ,μπορει να γνωριζεις ατομα που εχουν κυρος, μυστικες συνεργασιες η ζηζητησεις, προοδος στα επαγγελματικα , κοινωνικος τομεας προοδευει... ,γενικα ολα μαζι και με την συνοδο κατι πολυ καλο θα συμβει σε επαγγελματικο ισως και τομεα σχεσεων η συνδιασμος αυτων των 2.

ομως επειδη εγς δεν ειμαι εξηδεικευμενη ας απαντησει και καποιος που ειναι γνωστης περισσοτερων πραγματων , και αν εχω εγω καπου λαθος ας μου πει...
    :amuse::embarrest
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Γιαννης

Με αφροδιτη στον 4ο και στον σκορπιο τι γινεται;

Δε θα διαφωνίσω με όσα λές το θέμα είναι ότι το διάστημα που διελαύνει είναι παράλληλα και ανάδρομη
    παίζει ρόλο?

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή Ζυγίνα δεν εμποδίζονται τα ωφέλη, το αντίθετο, έρχονται καθυστερημένα οφέλη και πιθανόν κάποια επαγγελματική πρόταση/συνεργασία που έπρεπε να χει γίνει προ πολλού.

ΥΓ Η αναδρομή των πλανητών δεν σχετίζεται πάντα με κακουχίες αλλά και με καταστάσεις παρελθοντικές.

7. Re: Απορία για Αφροδίτη σε Σκορπιό

Καλησπέρα ! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται όταν η αναδρομη Αφροδίτη στο Σκορπίο κανει διέλευση τριγώνου με τον Β. Δεσμό μου στοΝ καρκίνο στον 12ο οίκο;
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Σαλώμη οι Δεσμοί είναι μαθηματικά σημεία (όπως το Βέρτεξ, η Λίλιθ, ο κλήρος της τύχης κλπ). Επάνω στα μαθηματικά σημεία δεν παίρνουμε υπ' όψη μας:

1) τις εύκολες όψεις (τρίγωνα, εξάγωνα) επειδή η μαλακή φύση τους κάνει πολύ δυσδιάκριτη την ενέργεια του σχηματισμού, παίρνουμε υπ' όψη μας μόνο σύνοδο - αντίθεση - τετράγωνο και

2) τις διελεύσεις των προσωπικών πλανητών που επειδή είναι γρήγοροι και οι ανοχές των όψεων πολύ μικρές (1 το πολύ 2 μοίρες) διαρκούν λίγο για να φέρουν γεγονότα.

Στην περίπτωση εδώ επειδή η όψη θα σχηματιστεί δύο ή τρεις φορές και θα έχει διάρκεια μπορεί να έφερνε κάποιο αισθηματικό ή οικονομικό γεγονός (φύση Αφροδίτης) που να έχει να κάνει με το παρελθόν (ανάδρομη κίνηση) και μάλιστα με το καρμικό σου παρελθόν (φύση Β.Δ.) όμως το soft τριγωνάκι θα το κάνει να περάσει ήρεμα κι απαρατήρητο. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά πιθανόν να το αντιληφθείς, όμως εξ ίσου πιθανόν να μπερδευτεί με όποιο άλλο άσχετο συμβάν και να έχεις παρερμηνείες. Πράγμα επικίνδυνο σε περιόδους αναδρομών.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

9. Re: Απορία για Αφροδίτη σε Σκορπιό

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Ρ ώτησα από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, γιατι δεν ήξερα πως να τη μεταφρασω.

και παλι ευχαριστω.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)