s
12ος και ψυχολογικη υποστηριξη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24
    Όνομα:
    dnaki

Re: 12ος και ψυχολογικη υποστηριξη

Quote Originally Posted by psipsaki View Post
    Κωσταντίνα μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αλλά δεν είναι πικρία αυτό.....Ετσι νόμιζα και εγώ αλλά τελικά το μόνο που με νοιάζει είναι η αλήθεια....Δε μπορώ άλλα ψέμματα....Εχω δει το χάρτη της μητέρας μου και έχω καταλάβει αρκετά σχετικά με την ίδια και με το πως λειτουργεί στην πράξη...Αλλά ερωτώ πως μπορεί μια Τοξότης να συμβαδίσει με τα στενά πλαίσια και τις φοβίες ενός παρθένου;;; Και ειδικότερα με τη στενομυαλιά του;;; Είναι κουραστικό....Αυτό που δυστυχώς συμβαίνει Κωσταντίνα είναι ότι όσο μεγαλώνω και καταλαβαίνω τόσο δε μπορώ να τους δικαιολογήσω.....Για να δείξω κατανόηση θέλω να δω πρώτα ανθρωπιά από την άλλη μεριά και όχι επίδειξη κρυφο-ανωτερότητας ή υποτιθέμενης δύναμης....Γιατί πίστεψε με πονάει όταν απογυμνώνεσαι και δείχνεις τον εαυθτό σου μπροστά στους ανθρώπους που αγαπάς και αυτοί σε αντιμετωπίζουν σαν αδύναμη ή ακόμα χειρότερα σαν τον αδύναμο κρίκο της οικογενείας. Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση υπερισχύει ο εγωισμός και οι ψευτοεπιδείξεις αυτάρκειας και ανωτερότητας, ενώ όλοι το μόνο που επιζητάνε είναι επικοινωνία και αγάπη.....και εγώ κουράστηκα να τα κάνω αυτά και για αυτούς....

Φιλικά.
    Ακόμα και να έχεις 100% δίκιο,και αν πιστεύεις πως έχεις εξαντλήσει όλα σου τα περιθώρια,αφησέ το στην πίσω μεριά του μυαλού σου,σαν γνήσιος Τοξότης,και χρησιμοποίησε τις εμπειρίες σου προς καλό των άλλων ανθρώπων,.Με τόσο έντονο δωδέκατο,είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι μπορείς.
    Ίσως κάποια μέρα να πάρεις τη δικαίωση που ζητάς απο τους γονείς σου,ίσως πάλι όχι.
    Μην το αφήσεις όμως αυτό να σε πάει πίσω@
    What goes around comes around

Κωσταντίνα μου και πάλι σε ευχαριστώ....Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να τα ξεπεράσεις αυτά....Αλλά η θέλησή μου είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή....Και είμαι σε καλό δρόμο....Αυτό για τη χρήση των εμπειριών μου σε άλλους είναι κάτι που πραγματικά θα με έκανε χαρούμενη και όπου μπορώ το πράττω....οπότε μέσα έπεσες.....Ο δωδέκατος είναι ένας υπέροχος οίκος όταν μπορεί να προσφερθεί στην υπηρεσία του ανθρώπου. Δυστυχώς σε αυτούς τους καιρούς δεν είναι εύκολο να γίνει...Δε σε αφήνουν πρώτα από όλα....Οπότε χρειάζεται μέτρο....Και προσωπικά δε με βλάπτει το να είμαι που και που πιράνχας και όχι απλά τοξοτοψαράκι....

Όνομα:
    Πόπη

Τίνα,
    το δικό μου το ''παιδάκι'' πού είναι σκορπάκι με ήλιο στον 12ο πώς να το κάνω καλά?
    :nuts:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Τίνα,
    το δικό μου το ''παιδάκι'' πού είναι σκορπάκι με ήλιο στον 12ο πώς να το κάνω καλά?
    :nuts:
    Γεια σου Πόπη μου!

Το δικό σου το παιδάκι χρειάζεται προσωπικό χώρο να μπορεί να ονειρεύεται.
    Μέσα από την απομόνωση θα κάνει την αυτοκριτική του θα έρχεται σε επαφή με τον εσώτερο ψυχικό του κόσμο, ενίοτε θα "ξεφεύγει" όμως έτσι θα ναι καλά με τον εαυτό του.
    Όταν περνά δύσκολες φάσεις θα προτιμά να κοιμάται παρά να σκέφτεται.
    Στρέψε το ενδιαφέρον του σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ μεγαλώνοντας θα διαπιστώσεις πως θα έχει ανάγκη ν ασχοληθεί με τον διαλλογισμό, γιόγκα κτλ.
    Φυσικά όλα αυτά με βάση μόνο τον Ήλιο του 12ου.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)