s
12ος και ψυχολογικη υποστηριξη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Re: 12ος και ψυχολογικη υποστηριξη

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα Τίνα
    Δυστηχώς την εποχή που κυοφορούσα ...είχα επιστροφή Κρόνου ο οποίος έκοβε βόλτες μέσα στον 12ο οίκο μου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ήλιο κ Ερμή μου ενεργοποιώντας τα τετράγωνα Ηλιου Ουρανού και Ερμη Πλούτωνα που έχω.......νομίζω πως αυτά είναι αρκετά για να πάρεις μια εικόνα.
    Η υποτιθέμενα καλύτερη περίοδος της ζωής μιας γυναίκας ήταν για μένα η χειρότερη που είχα ζήσει.Και κράτησε όλο αυτό για ενάμιση χρόνο περίπου.
    Πιστεύω πως απο εκεί πηγάζει η ανασφάλεια του.Ο γιός μου έχει στο χάρτη του τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα..τυχαίο?δε νομίζω..!
    Και Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο στον 10ο.(γονέας αντίθετου φίλου)Αν με ρωτήσεις είναι όλη μου η ζωή και πάντα θα προσπαθώ να επανορθώσω γι αυτά που ασυνείδητα έχω εμφυτεύσει στην ψυχή του.
    @
    Μητέρες όλου του κόσμου απενοχοποιηθείτε !!!!!

Πριν από λίγο καιρό διάβασα ότι οι δύσκολες όψεις στο χάρτη ενός ατόμου με τα Φώτα δεν δείχνουν πάντα ότι η μητέρα ήταν έτσι ή αλλιώς, αλλά ότι το άτομο(τα παιδιά μας στη συγκεκριμένη περίπτωση) δίνουν σημασία μεγαλύτερη σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δηλ μία σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μας δείχνει ότι το παιδί εντοπίζει και επικεντρώνεται στις στιγμές που η μητέρα είναι απασχολημένη ή απόμακρη ή κάπως ψυχρή και όχι όταν είναι πρόσχαρη, ευδιάθετη .....

:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Κωνσταντίνα μου, Καλημέρα.

Για γέλια και για κλάματα είμαστε!

Εγώ είχα Κρόνο στον ωροσκόπο όταν γέννησα (το παιδάκι μου τον φορτώθηκε στον 4ο του και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του). Και για εμένα ήταν μια από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου γιατί αντιμέτωπισα και πολλά προβλήματα υγείας Δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα και μονίμως ήμουν μελαγχολική, ξεκινώντας απ' την λογχεία περίοδο μέχρι και 2 χρόνια σχεδόν μετά. Νομίζω πως όλα τα προβλήματα έχουν την ρίζα τους, ειδικά για τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών, στην μητέρα και στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

Ωστόσο δεν είμαστε οι μητέρες της παλαιολιθικής εποχής, εξελισσόμαστε και μέσα από την εξέλιξη μας είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Καμμιά από εμάς δεν γεννήθηκε μητέρα, το ότι υπάρχει μέσα μας το μητρικό ένστικτο δεν μας κάνει μητέρες. Μαθαίνουμε να γινόμαστε μέσα από τα παιδιά μας. θυμάμαι όταν γέννησα, πως για πολλές ημέρες το κοίταζα σαν χαμένη και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει. Όσο σοκαριστικό είναι για ένα έμβρυο να βγεί από την ζεστασιά της μήτρας άλλο τόσο σοκαριστικό είναι για την ίδια την γυναίκα.

Την 2η φορά που γέννησα όλα ήταν φυσιολογικά, κανένα σοκ, καμμιά φοβία, μόνο περισσότερη κούραση κι έτσι μπόρεσα να χαρώ τον ερχομό, συνειδητά πλέον, του 2ου παιδιού μου. Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός πως την 1η φορά ήμουν με κατάθλιψη ενώ την 2η μες, την καλή χαρά. Το 2ο παιδάκι μου έχει Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με Αφροδίτη στον Καρκίνο και Δία στον 4ο.
    Τυχαίο??? δεν νομίζω.

Γνωρίζοντας αστρολογία, έγω τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω, προσπαθώ να δώσω βαρύτητα στα δύσκολα κομμάτια των ωροσκοπίων τους και να κατανοήσω με ποιο τρόπο μπορώ να βοηθήσω τα μικρά μου.Δεν είναι εύκολο κι αν θες την γνώμη μου, δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα από την ανατροφή ενός παιδιού.

Όμως οι ενοχές, δεν ωφελούν κανέναν, ούτε εμάς ούτε και τα παιδιά. Πάλεψε με όποιο τρόπο μπορείς το τετράγωνο της Σελήνης/Πλούτωνα κι έχε υπόψι σου πως τα τετράγωνα μετατρέπονται σε τρίγωνα και τα βιώνουμε κυρίως τα νεανικά χρόνια της ζωής μας. Είναι μια παρηγοριά κι αυτό.

Βίκη μου όταν πρόκειται για παιδί της, δύσκολα απενοχοποιείται μια μητέρα.

Το συγκεκριμένο παιδάκι (γιατί με τον μικρό δεν αντιμετωπίζω προβλήματα) έχει ταλέντο στο να μου δημιουργεί ενοχές, είμαι ενοχική κι από την φύση μου κι όπως καταλαβαίνεις επιβαρύνεται η κατάσταση.Πράγματι, οι όψεις της Σελήνης δείχνουν με ποιο τρόπο το παιδί εκλαμβάνει την μητέρα, αυτό όμως, είναι ακόμη χειρότερο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι καλή μητέρα, με ενδιαφέρει το παιδί μου να με νιώθει καλή.

Ας είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, τι να το κάνω όταν το δικό μου το παιδί το εισπράττει διαφορετικά. Κι εδώ ερχόμαστε και λέμε πως πρώτα δουλεύουμε με τον εαυτό μας κι ύστερα με τα παιδιά μας. Για να με εκλαμβάνει έτσι όπως με εκλαμβάνει , εγώ κάπου έχω κάνει λάθος κι όχι εκείνο.
    Εάν πας σε παιδοψυχολόγο το πρώτο που θα σου πει είναι, πως το παιδάκι σου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα κι ότι εσύ έχεις, που είσαι η μητέρα.

Τι να πω, ελπίζω σύντομα να καταφέρω να μαζέψω την ¶ρεια φύση μου και να του βγάλω την κατ' τα άλλα πολύ ωραία Σελήνη του στον Τοξότη.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Μητέρες όλου του κόσμου απενοχοποιηθείτε !!!!!

Πριν από λίγο καιρό διάβασα ότι οι δύσκολες όψεις στο χάρτη ενός ατόμου με τα Φώτα δεν δείχνουν πάντα ότι η μητέρα ήταν έτσι ή αλλιώς, αλλά ότι το άτομο(τα παιδιά μας στη συγκεκριμένη περίπτωση) δίνουν σημασία μεγαλύτερη σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δηλ μία σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μας δείχνει ότι το παιδί εντοπίζει και επικεντρώνεται στις στιγμές που η μητέρα είναι απασχολημένη ή απόμακρη ή κάπως ψυχρή και όχι όταν είναι πρόσχαρη, ευδιάθετη .....

:bigsmile::bigsmile:
    Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει μια και μόνο άποψη,μπορεί κάλλιστα να ισχύουν και όλες απο λίγο.Το θέμα είναι πως οτι νιώθει μια μητέρα κατά την περίοδο της κυοφορίας σίγουρα το νιώθει και το παιδί γιατί ζεί μέσα της οπότε εισπράττει ένα είδος άρνησης υποσυνείδητα.
    Καλή η απενεχοποίηση αλλά και η πρόληψη τέτοιων καταστάσεων δεν είναι κακή.
    Για όσες απο εμάς δεν είχαμε μυαλό...ας έχουμε τωρα πόδια:bigsmile:
    What goes around comes around

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει μια και μόνο άποψη,μπορεί κάλλιστα να ισχύουν και όλες απο λίγο.Το θέμα είναι πως οτι νιώθει μια μητέρα κατά την περίοδο της κυοφορίας σίγουρα το νιώθει και το παιδί γιατί ζεί μέσα της οπότε εισπράττει ένα είδος άρνησης υποσυνείδητα.
    Καλή η απενεχοποίηση αλλά και η πρόληψη τέτοιων καταστάσεων δεν είναι κακή.
    Για όσες απο εμάς δεν είχαμε μυαλό...ας έχουμε τωρα πόδια:bigsmile:
    Βρε Κωνσταντίνα μου, είπαμε δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

Και στις δυο εγκυμοσύνες μου, βίωσα πένθος.

Ο άντρας μου είχε πει τότε, πως 3ο παιδί δεν πρόκειται να κάνουμε εκτός κι αν θέλουμε να "στείλουμε κι άλλον"

Δεν ήμουν στα καλύτερα μου, το ομολογώ, τι σημάίνει αυτό πως τώρα πρέπει να τρέχω επειδή βίωσα δύσκολες καταστάσεις κατά την διάρκεια της κυοφορίας?
    Και με ποιον τρόπο να τρέχω? έχοντας ενοχές?
    Ότι έγινε, έγινε.
    Πίστεψε με όλα παλεύονται, βρήκαμε τα λάθη μας, τα κατανοήσαμε (υποτίθεται), καιρός να πάμε παρακάτω βρίσκοντας με ποιο τρόπο θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας.

Όνομα:
    Κάτια

Δεν είμαι μητέρα, αλλά είμαι «παιδί» (λέμε τώρα…) και ως ενήλικη μπορώ να σας καταθέσω (στις μανούλες) πως βίωσα την δική μου Σελήνη που είναι για τα μπάνια! Σύνοδος με Πλούτωνα, τετράγωνο με ¶ρη και ζενίθ, αντίθεση ωροσκόπο.
    Η μητέρα μου υπήρξε για μένα «σημαία» και ήμουν το «κολλητάρι» της (ακόμα είμαι σε κάποιο επίπεδο) για πάρα πολλά χρόνια. Ωστόσο πιστεύω ότι μόνο ως ενήλικος μπορείς να γυρίσεις πίσω και να δεις τι ακριβώς ίσχυε στην πραγματικότητα. Στα βρεφικά μου χρόνια αλλάξαμε χώρα και η οικογένειά μου υπέστη μια τεράστια οικονομική καταστροφή εξαιτίας αυτής της μετακίνησης. Η μητέρα μου πώς να έχει καλή ψυχολογία; Η προσαρμογή στην χώρα… Η θλίψη… Τα προβλήματα… Η προσαρμογή σε ένα περιορισμένο τρόπο ζωής μετά από μια ζωή στην απόλυτη χλιδή… Πράγματι, την Σελήνη \Πλούτωνα την βίωσα ως ακούσια απουσία της και απροθυμία ενδιαφέροντος.
    Έπαιξα και παίζω τον ρόλο του γονέα για εκείνη, σε ένα βαθύτερα ψυχικό επίπεδο (παιδική ενοχοποίηση) . Φρόντιζα πάντα να είναι και να φαίνεται η μαμά χαρούμενη. Αυτό δεν επιτρέπει στο παιδί να είναι παιδί και το αποτέλεσμα είναι ολέθριο, γιατί την παιδική ηλικία αν δεν την ζήσεις, την χρωστάς και αργότερα αυτό το πληρώνουν οι σύντροφοι… Οι συνεργάτες… Και πάνω απΆ όλα εσύ ο ίδιος.
    Αυτά από την μεγαλομπεμπέκα!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Κωνσταντίνα μου, Καλημέρα.

Για γέλια και για κλάματα είμαστε!

Εγώ είχα Κρόνο στον ωροσκόπο όταν γέννησα (το παιδάκι μου τον φορτώθηκε στον 4ο του και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του). Και για εμένα ήταν μια από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου γιατί αντιμέτωπισα και πολλά προβλήματα υγείας Δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα και μονίμως ήμουν μελαγχολική, ξεκινώντας απ' την λογχεία περίοδο μέχρι και 2 χρόνια σχεδόν μετά. Νομίζω πως όλα τα προβλήματα έχουν την ρίζα τους, ειδικά για τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών, στην μητέρα και στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

Ωστόσο δεν είμαστε οι μητέρες της παλαιολιθικής εποχής, εξελισσόμαστε και μέσα από την εξέλιξη μας είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Καμμιά από εμάς δεν γεννήθηκε μητέρα, το ότι υπάρχει μέσα μας το μητρικό ένστικτο δεν μας κάνει μητέρες. Μαθαίνουμε να γινόμαστε μέσα από τα παιδιά μας. θυμάμαι όταν γέννησα, πως για πολλές ημέρες το κοίταζα σαν χαμένη και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει. Όσο σοκαριστικό είναι για ένα έμβρυο να βγεί από την ζεστασιά της μήτρας άλλο τόσο σοκαριστικό είναι για την ίδια την γυναίκα.

Την 2η φορά που γέννησα όλα ήταν φυσιολογικά, κανένα σοκ, καμμιά φοβία, μόνο περισσότερη κούραση κι έτσι μπόρεσα να χαρώ τον ερχομό, συνειδητά πλέον, του 2ου παιδιού μου. Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός πως την 1η φορά ήμουν με κατάθλιψη ενώ την 2η μες, την καλή χαρά. Το 2ο παιδάκι μου έχει Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με Αφροδίτη στον Καρκίνο και Δία στον 4ο.
    Τυχαίο??? δεν νομίζω.

Γνωρίζοντας αστρολογία, έγω τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω, προσπαθώ να δώσω βαρύτητα στα δύσκολα κομμάτια των ωροσκοπίων τους και να κατανοήσω με ποιο τρόπο μπορώ να βοηθήσω τα μικρά μου.Δεν είναι εύκολο κι αν θες την γνώμη μου, δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα από την ανατροφή ενός παιδιού.

Όμως οι ενοχές, δεν ωφελούν κανέναν, ούτε εμάς ούτε και τα παιδιά. Πάλεψε με όποιο τρόπο μπορείς το τετράγωνο της Σελήνης/Πλούτωνα κι έχε υπόψι σου πως τα τετράγωνα μετατρέπονται σε τρίγωνα και τα βιώνουμε κυρίως τα νεανικά χρόνια της ζωής μας. Είναι μια παρηγοριά κι αυτό.

Βίκη μου όταν πρόκειται για παιδί της, δύσκολα απενοχοποιείται μια μητέρα.

Το συγκεκριμένο παιδάκι (γιατί με τον μικρό δεν αντιμετωπίζω προβλήματα) έχει ταλέντο στο να μου δημιουργεί ενοχές, είμαι ενοχική κι από την φύση μου κι όπως καταλαβαίνεις επιβαρύνεται η κατάσταση.Πράγματι, οι όψεις της Σελήνης δείχνουν με ποιο τρόπο το παιδί εκλαμβάνει την μητέρα, αυτό όμως, είναι ακόμη χειρότερο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι καλή μητέρα, με ενδιαφέρει το παιδί μου να με νιώθει καλή.

Ας είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, τι να το κάνω όταν το δικό μου το παιδί το εισπράττει διαφορετικά. Κι εδώ ερχόμαστε και λέμε πως πρώτα δουλεύουμε με τον εαυτό μας κι ύστερα με τα παιδιά μας. Για να με εκλαμβάνει έτσι όπως με εκλαμβάνει , εγώ κάπου έχω κάνει λάθος κι όχι εκείνο.
    Εάν πας σε παιδοψυχολόγο το πρώτο που θα σου πει είναι, πως το παιδάκι σου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα κι ότι εσύ έχεις, που είσαι η μητέρα.

Τι να πω, ελπίζω σύντομα να καταφέρω να μαζέψω την ¶ρεια φύση μου και να του βγάλω την κατ' τα άλλα πολύ ωραία Σελήνη του στον Τοξότη.
    Να ξερες τι μου θυμίζεις..Μπρρρ
    Και μένα λοιπόν η κατάσταση είχε συνεχιστεί για περίπου ένα χρόνο μετά και δεν έλεγα να ξεκολλήσω με τίποτα.Θα σου πώ πως είχα την αίσθηση πως αυτό συνέβαινε σε κάποια άλλη,κάθε βράδυ σκεφτόμουν πως είανι δυνατόν εγώ που λατρεύω τα παιδιά όλου του κόσμου,στην κυριολεξία,να έχω τέτοια συμπεριφορά στο δικό μου.Δεν είναι πως δεν το αγαπούσα,απλά δεν του το έδειχνα,άσε που βαθιά μέσα μου έλεγα αφου τον λατρεύω παιδί μου είναι και το ξέρει:nuts:,λες και ήταν ενήλικας!Ευτυχώς που έπαιρνε αγάπη σε γενναίες δόσεις απο όλους τους άλλους,και δοξα το Θεό ήταν και αρκετοί.
    Μέχρι πρότινος,είχα πεπεισθεί πως δεν προκειται ποτέ να κάνω άλλο παιδί,φοβόμουνα την εγκυμοσύνη όπως ο διάολος το λιβάνι..άκου ειρωνία!
    Τώρα που το σκεφτόμουν κάπως θετικά πλάκωσε η οικονομική κρίση,είδα και τις διελεύσεις μου του 2012 όπου επαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2004 με τετράγωνα του Κρόνου-ΠΛούτωνα και τα συναφή...και όπου φύγει φύγει:bigsmile:
    Οι ενοχές υπάρχουν αλλά τις έκανα λίγο στην άκρη για να μπορέσω να λειτουργήσω εποικοδομητικά. Εξελίσσομαι όπως λες κι εσυ η τουλάχιστον κάνω προσπάθειες.Μερικές φορές φτάνω στα όρια της κατάρευσης ειδικά όταν καταλαβαίνω πόσο πολύ με νιώθει αυτό το παιδί όταν δεν είμαι καλά ,χωρίς καν να του το δείξω..

Βίκυ,θα μοιραστώ κάτι μαζί σου και με όλους τους υπόλοιπους,είναι λίγο μελό αλλά αξίζει τον κόπο.
    Όταν ήμουν έγκυος λοιπόν παρέα με την καταθλιψάρα μου είχα κολλήσει με ένα τραγούδι της Μαρινέλας και το τραγουδούσα κάθε μέρα
    Όταν ο μικρός ήταν περίπου 2 μηνών τον είχα στο δωμάτιο και τον άλλαζα και έβαλε στην τηλεόραση αυτό το κομμάτι και εγώ αρχίζω το τραγούδι κι ο μικρός ένα κλαμα αργό παραπονιάρικο..θα μου πείτε σύμπτωση αλλά κάνετε λάθος γιατί το τσέκαρα κι άλλες φορές (έχω κι ερμή τετράγωνο πλούτωνα)
    Οπότε θα πώ
    Μητέρες όλου του κόσμου ξυπνήστε

Καλησπέρα παιδιά της αστρολογίας....

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που θέσατε....

Έχω μερικές απορίες ως παιδί βέβαια....Διαθέτω Σελήνη στον Σκορπιό στον 10ο και τιγκαρισμένο 12ο (Ηλιο, Ερμή, Ουρανό)....Αυτό συνδέεται με το ότι δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου και ειδικότερα με τη μητέρα μου;;;;....Εννοείται ότι λόγω ωροσκόπου (Αιγόκερως) έγινα από πιτσιρίκι ο γονέας των γιονιών μου....

Από μικρή είχα την αίσθηση ότι δεν με ήθελε παρόλο που η ίδια επιμένει για το αντίθετο....Αλλά εγώ το καταλαβαίνω στο βλέμμα της....Σα να είμαι ο ανταγωνιστής της....Αποστασιοποιημένη και ψυχρή (παρθενοζυγός στην αλλαγή με έντονη παρθενίλα).......

Αρκετά από αυτά τα συνδέω με την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μου είπε ότι της δημιουργούσα σφάχτες αλλά νομίζω ότι είναι και κάτι ακόμα που δεν μου λέει....Δε θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά και για μένα είναι δύσκολο να ψυχανεμίζομαι πράγματα και να μου τα αναιρεί ή να ζει υπό καθεστώς πλήρους άρνησης της πραγματικότητας.....Ειδικότ ρα όταν μετά ακυρώνει ή υποτιμά εμένα....Δεν ήθελα μια τέλεια μαμά....Τη δική μου μαμά ήθελα....και αυτό που μου πλασσάρει είναι απλά το politically profile μιας μαμάς...

Υπάρχουν ενδείξεις στο χάρτη μου για όλα αυτά;;;

Επειδή αυτό το διάστημα έχω Χείρωνα και Ποσειδώνα πάνω από Αρη καταλαβαίνετε ότι όλα αναμοχλεύονται....

Τα σέβη μου....

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by psipsaki View Post
    Καλησπέρα παιδιά της αστρολογίας....

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που θέσατε....

Έχω μερικές απορίες ως παιδί βέβαια....Διαθέτω Σελήνη στον Σκορπιό στον 10ο και τιγκαρισμένο 12ο (Ηλιο, Ερμή, Ουρανό)....Αυτό συνδέεται με το ότι δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου και ειδικότερα με τη μητέρα μου;;;;....Εννοείται ότι λόγω ωροσκόπου (Αιγόκερως) έγινα από πιτσιρίκι ο γονέας των γιονιών μου....

Από μικρή είχα την αίσθηση ότι δεν με ήθελε παρόλο που η ίδια επιμένει για το αντίθετο....Αλλά εγώ το καταλαβαίνω στο βλέμμα της....Σα να είμαι ο ανταγωνιστής της....Αποστασιοποιημένη και ψυχρή (παρθενοζυγός στην αλλαγή με έντονη παρθενίλα).......

Αρκετά από αυτά τα συνδέω με την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μου είπε ότι της δημιουργούσα σφάχτες αλλά νομίζω ότι είναι και κάτι ακόμα που δεν μου λέει....Δε θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά και για μένα είναι δύσκολο να ψυχανεμίζομαι πράγματα και να μου τα αναιρεί ή να ζει υπό καθεστώς πλήρους άρνησης της πραγματικότητας.....Ειδικότ ρα όταν μετά ακυρώνει ή υποτιμά εμένα....Δεν ήθελα μια τέλεια μαμά....Τη δική μου μαμά ήθελα....και αυτό που μου πλασσάρει είναι απλά το politically profile μιας μαμάς...

Υπάρχουν ενδείξεις στο χάρτη μου για όλα αυτά;;;

Επειδή αυτό το διάστημα έχω Χείρωνα και Ποσειδώνα πάνω από Αρη καταλαβαίνετε ότι όλα αναμοχλεύονται....

Τα σέβη μου....
    Καλησπέρα
    Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να σου απαντήσει σε ένα τόσο σοβαρό ερώτημα που θέτεις,αλλά θα σε προέτρεπα να το ψάξεις περισσότερο βλέποντας τη συναστρία με τη μητέρα σου.Κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις έτσι είναι και οι όψεις οι αστρολογικές.Δεν είναι μονόδρομος.Σίγουρα κάπου έχει κάνει λάθος η μητέρα σου ,αλλά κάπου κι εσύ.Ίσως αν αποβάλλεις την πικρία και τη σιγουριά πως δε σε θέλει,να καταφέρεις να δείς πράγματα που σου διαφεύγουν.
    Βγές λοιπόν απο το φαύλο κύκλο και δεσ το σαν μια ευκαιρία έρευνας και μάθησης πρώτα του εαυτού σου και μετά όλων των άλλων,μέσω της Αστρολογίας αφού σ αρέσει.
    Να ξέρεις οτι δεν δείχνουμε όλοι την αγάπη μας με τον ίδιο τρόπο ,η μητέρα σου π.χ. που είναι Παρθένος και ας είναι πάνω στην αλλαγή,θα τη δείχνει πρακτικά,με μέτρο,και οι όποιες ίσως και πολλές κριτικές που θα σου κάνει ,θα έχουν σαν σκοπό να σε κάνουν καλύτερη.
    Έτσι το βλέπει αυτή γιατί έτσι είναι και η ίδια.Απο την άλλη ο ωροσκόπος στον Αιγόκερο κάνει κι εσένα να φαίνεσαι ψυχρή ,σοβαρή και μετρημένη.
    Γι αυτό σου λέω ψάξε λιγάκι την οικοθεσία πλανητών στη συναστρία σας
    Έχω παιδί Παρθένο με ωροσκόπο Ζυγό και σύζυγο με Σελήνη στην Παρθένο και ωροσκόπο Αιγοκερο.Υπάρχουν φορές που νιώθω κι εγώ πιεσμένη απο τις κριτικές κτλ αλλά με τον καιρό συνειδητοποιώ πως μου κάνουν καλό γιατί έχω ένα υδάτινο σε αφθονία ωροσκόπιο και κανένα πλανήτη σε ζώδιο της γής:bigsmile:

Όνομα:
    dnaki

Επίσης θα σου πώ πως έχω κι εγώ Ηλιο-Κρόνο-Ερμή στο 12ο και σαν παιδί ήμουνα πολύ κλειστό και μελαγχολικό,δεν είχα και την καλύτερη σχέση με τους γονείς μου και πίστευα διάφορα, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα οτι τους λατρεύω και με λατρεύουν,οτι είναι άνθρωποι και έχουν πάθη και κάνουν λάθη,όπως κι εγώ.

Κωσταντίνα μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αλλά δεν είναι πικρία αυτό.....Ετσι νόμιζα και εγώ αλλά τελικά το μόνο που με νοιάζει είναι η αλήθεια....Δε μπορώ άλλα ψέμματα....Εχω δει το χάρτη της μητέρας μου και έχω καταλάβει αρκετά σχετικά με την ίδια και με το πως λειτουργεί στην πράξη...Αλλά ερωτώ πως μπορεί μια Τοξότης να συμβαδίσει με τα στενά πλαίσια και τις φοβίες ενός παρθένου;;; Και ειδικότερα με τη στενομυαλιά του;;; Είναι κουραστικό....Αυτό που δυστυχώς συμβαίνει Κωσταντίνα είναι ότι όσο μεγαλώνω και καταλαβαίνω τόσο δε μπορώ να τους δικαιολογήσω.....Για να δείξω κατανόηση θέλω να δω πρώτα ανθρωπιά από την άλλη μεριά και όχι επίδειξη κρυφο-ανωτερότητας ή υποτιθέμενης δύναμης....Γιατί πίστεψε με πονάει όταν απογυμνώνεσαι και δείχνεις τον εαυθτό σου μπροστά στους ανθρώπους που αγαπάς και αυτοί σε αντιμετωπίζουν σαν αδύναμη ή ακόμα χειρότερα σαν τον αδύναμο κρίκο της οικογενείας. Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση υπερισχύει ο εγωισμός και οι ψευτοεπιδείξεις αυτάρκειας και ανωτερότητας, ενώ όλοι το μόνο που επιζητάνε είναι επικοινωνία και αγάπη.....και εγώ κουράστηκα να τα κάνω αυτά και για αυτούς....

Φιλικά.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)