s
12ος και ψυχολογικη υποστηριξη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

12ος και ψυχολογικη υποστηριξη

Καλημέρα και πάλι
    Είναι η πρώτη μου δημοσίευση γι αυτό συγχωρέστε τυχόν λάθη..
    Διαβάζοντας λοιπόν κάποιο απο τα άρθρα σας για τον 12ο οίκο,πρέπει να ομολογήσω πως πήρα μια βαθιά ανάσα με τη σύγχρονη.. εκδοχή του!Η αλήθεια είναι πως κάποτε τον αντιμετώπιζα σαν το "μαύρο πρόβατο"του ζωδιακού,έχοντας την εντύπωση πως οι πλανήτες εκεί είναι καταδικασμένοι,οτι δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν.Σαυτό με βοήθησε η μελέτη του γενέθλιου χάρτη μου και ...ο χρόνος.Τώρα πια καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο το ταξίδι μέσα σ αυτόν τον οίκο,αλλά τα οφέλη του είναι σημαντικά,κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.
    Δεν παύεις όμως να ταξιδεύεις μόνος ...!
    Ας πάρω για παράδειγμα την περίπτωση ενός παιδιού με τον ¶ρη στο 12ο.
    Διάβασα στο άρθρο ότι υπάρχει δυσκολία να κυνηγήσει το άτομο αυτό που θέλει,να θέσει όρια,να θυμώσει όταν χρειάζεται.
    Θα μπορούσαν οι γονείς να βοηθήσουν αυτό το παιδί με κάποιο τρόπο?Ίσως με μια εγγραφή του σε κάποιο άθλημα μιας και διάβασα οτι δίνει καλούς αθλητές?
    Σε γενικές γραμμές μπορούμε με κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε ένα μικρό παιδί με πλανήτες σ αυτόν τον οίκο?
    Να κάνουμε το ταξίδι του λιγότερο μοναχικό?

Re: 12ος και ψυχολογικη υποστηριξη

Θυμώνει αναδρομικά, γιατί συσσωρεύει πίκρα και μνησικακία, εκδηλώνοντας τελικά μια έκρηξη δυσανάλογη με την αφορμή που την προκάλεσε. Εχει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, πολλές φορές κινείται μυστικά ή επιτίθεται υπόγεια και μια τάση για μελαγχολία επίσης την έχει νομίζω. Στα λέω γιατί έχω Αρη στο 12ο και με ταλαιπωρεί γενικά, διότι αναδεύει συνέχεια ανασφάλειες, φοβίες αλλά και εμμονές από τη θέση αυτή.

Όνομα:
    Φωτεινή

Έχω την εντύπωση πως αν εκφέρουμε άποψη ίσως πέσουμε εντελώς έξω, καθώς ο κάθε χάρτης είναι μοναδικός και δεν μπορούμε να γενικεύουμε. Έστω και πιο γενικά μιλώντας όμως ενας ¶ρης στον 12ο απο μονος του δε λέει πολλά πράγματα, πέρα απο τον ίσως μοναχικό τρόπο να πράττει κάποιος και ίσως να πράττει με μυστικότητα. Σε ποιο ζώδιο είναι, τι όψεις σχηματίζει, ποιον οίκο κυβερνά;:unsure: Αυτά θα πρέπει να δούμε για να δούμε την ευκολία ή δυσκολία να θέτονται και να επιτυγχάνονται στόχοι αλλά και το πως θα εκφραστεί γενικότερα η ενέργεια του πλανήτη.

Και φυσικά, ακόμα και αν εξετάσουμε τον ¶ρη μένουν αρκετοί ακόμα πλανήτες - με πρώτα τα Φώτα που επιβάλλεται να εξετάσουμε ώστε να δουμε περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα του ατόμου.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    dnaki

Έχει και ο γιος μου ¶ρη στον 12ο σε σύνοδο με Ήλιο στην Παρθένο ,και Δια
    Φέτος που πηγαίνει στην Α δημοτικού και είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα με τόσα πολλά παιδιά,διακρίνω μια έλλειψη ενεργητικότητας και πρωτοβουλίας απο τη μεριά του ,για την ακρίβεια,υπάρχουν άλλα παιδιά που είναι πιο διεκδικητικά και βλέπω πως ενώ τον ενοχλεί κάποια κατάσταση,κάθεται και την υπομένει,πράγμα που δεν το συνήθιζε μέχρι σήμερα, κι εγώ υπέθεσα πως εχει να κάνει με την μετάβαση στο καινούριο σχολικό περιβάλλον.
    Ίσως να έχει να κάνει και με την οικοθεσία του ¶ρη στο 12ο τελικά ,να του δημιουργεί ανασφάλειες και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του.
    Έχει και ωροσκόπο τον ειρηνοποιό Ζυγό κι αυτό μάλλον επιβαρύνει λίγο την κατάσταση.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?Καμιά γνώμη?
    What goes around comes around

Όνομα:
    Γιαννης

Ενα ατομο με σεληνη στο 12ο στο λεοντα και αντιθεση με Αρη στον Υδροχοο στον 6ο τι γνωμη εχετε;

Όνομα:
    Τίνα

Επίμαχο και πονεμένο θέμα κι ο γιός μου έχει ¶ρη στον 12ο και στους Ιχθείς σε τετράγωνο με την Σελήνη του.

Είναι ένα πάρα πολύ διεκδικητικό παιδάκι, πολύ ζωηρό και υπερκινητικό, καμμία σχέση με ¶ρη 12ου κι εδώ θα συμφωνήσω με την Φωτεινή, όλα αναλύονται συνδυαστικά.
    Δεν είναι ύπουλο, θυμώνει αρκετά και δεν κρατάει ούτε ο θυμός του πολύ ώρα ούτε κι οι κακιούλες του γιατί πολύ απλά έχει 5 πλανήτες στον Τοξότη κι ωροσκόπο Κριό σε τρίγωνα μεταξύ τους.

Κρυφές δραστηριότητες έχει (όσες μπορεί να έχει για την ηλικία του), όμως δεν κρατιέται και μετά από λίγη ώρα τις φανερώνει κι ενώ είμαι γενικά αυστηρή μαζί του κάθε φορά που φανερώνει τις "βρωμιές του" είμαι ελαστική για να νιώθει πως μπορεί να μου εκμυστηρεύεται τα πάντα.

Φυσικά μεταξύ μας υπάρχει θέμα, διαρκώς μου επιτίθεται γιατί μαζί μου νιώθει οικειότητα, δυστυχώς για εκείνο έχει πάντα τύψεις για την συμπεριφορά του απέναντι μου κι απ' την άλλη πάντα με νιώθει εριστική και θέλει να με προκαλεί. Έχει πολλές φοβίες κι ανασφάλειες μην τυχόν με χάσει, είναι εξαρτημένο, με καλλιτεχνικές τάσεις και του αρέσει να ονειρεύεται, πλάθει ιστοριούλες, είναι καλός ηθοποιός κι είναι ο απόλυτος μαμάκιας

Συμπέρασμα? κάθε πλανήτης λειτουργεί με βάση τις ιδοτήτες του ωστόσο το συνολικό ωροσκόπιο είναι που κρίνει τα πάντα.

Όνομα:
    dnaki

Συμφωνώ πως ο χαρακτήρας μας διαμορφώνεται απο την ευγενή συμμετοχή όλων των πλανητών του γενεθλίου,αλλά ακόμα και στην περίπτωση που ένας ¶ρης στον 12ο έχει βοήθεια απο άλλους πλανήτες,θα υπάρχουν στιγμές που θα μπλοκάρεται,είναι στη φύση του, σωστά?
    Και τι να πείς σ ένα παιδάκι 6 χρόνων,να διεκδικήσει αυτά που θέλει ?Κι αν το εκλάβει με λάθος τρόπο και γίνει επιθετικό?Απο την άλλη μεριά να μην ανακατευτείς καθόλου και να το βλέπεις να υποφέρει σιωπηλά?
    Τέλος, είμαι της άποψης πως ο αθλητισμός είναι η καλύτερη λύση για ένα παιδί που έχει ¶ρη στο 12ο,του τονώνεις το ηθικό,ξεσπάει,και κάνει καλό στην υγεία του.Όταν συσωρεύεται θυμός άγχος και στεναχώρια σε μια παιδική ψυχούλα,αργά ή γρήγορα θα νοσήσει και το σώμα.
    Και δυστηχώς τα παιδιά μεταξύ τους είναι πολύ σκληρά@

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Συμφωνώ πως ο χαρακτήρας μας διαμορφώνεται απο την ευγενή συμμετοχή όλων των πλανητών του γενεθλίου,αλλά ακόμα και στην περίπτωση που ένας ¶ρης στον 12ο έχει βοήθεια απο άλλους πλανήτες,θα υπάρχουν στιγμές που θα μπλοκάρεται,είναι στη φύση του, σωστά?
    Και τι να πείς σ ένα παιδάκι 6 χρόνων,να διεκδικήσει αυτά που θέλει ?Κι αν το εκλάβει με λάθος τρόπο και γίνει επιθετικό?Απο την άλλη μεριά να μην ανακατευτείς καθόλου και να το βλέπεις να υποφέρει σιωπηλά?
    Τέλος, είμαι της άποψης πως ο αθλητισμός είναι η καλύτερη λύση για ένα παιδί που έχει ¶ρη στο 12ο,του τονώνεις το ηθικό,ξεσπάει,και κάνει καλό στην υγεία του.Όταν συσωρεύεται θυμός άγχος και στεναχώρια σε μια παιδική ψυχούλα,αργά ή γρήγορα θα νοσήσει και το σώμα.
    Έχω την εντυπωση - αν και το ζώδιο θα μας έδινε περισσότερες πληροφορίες οπως και οι θετικές όψεις με άλλους πλανήτες θα έδιναν διεξόδους- πως αυτός ο ¶ρης θα προτιμούσε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ακόμα και φιλανθρωπική δραστηριότητα. Ένα ζωάκι επίσης που ίσως "έσωζε" απο τον δρόμο επίσης θα βοηθούσε την ψυχολογία του, όπως και το να μάθει να αναλαμβάνει ευθύνες. Βέβαια, το πιο σωστό για εμένα θα ήταν να ερωτηθεί, να προσέξουν τις κλίσεις του και να το βοηθήσουν να τις καλλιεργήσει.Προσωπικές απόψεις φυσικά όλα τα παραπάνω, ερασιτέχνης κι εγώ:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Kωνσταντίνα μου, η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική απ' την δική μου όπως κι όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις που υπάρχουν. Το δικό σου το παιδάκι, δείχνει λιγότερο δυναμικό από τα ως τώρα στοιχεία που έχεις δώσει. Πρέπει να μάθει να διεκδικεί πράγματα ευθέως αντίθετα, το δικό μου πρέπει να το μαζέψω. Τον έστειλα σε άθλημα και μου "τον γύρισαν πίσω" έτσι απόφασισα να τον στείλω ζωγραφική για να μην καλλιεργηθεί κι άλλο το ¶ρειο στοιχείο του αλλά το Ποσειδώνειο. Εγώ χρειάζεται να το στέλνω ν' απομονώνεται κάποιες ώρες ( όχι ότι το κάνει) γιατί η εξάρτηση και προσκόλληση του, με εμένα κυρίως, το κάνουν να υποφέρει.

Το 6χρονο πλασματάκι σου πρέπει να είναι εσωστρεφές και πρέπει να ζητά την απομόνωση, μην του την στερείτε, καλλιεργείστε του τα καλλιτεχνικά του 12ου και στρέψτε τον προς την ιατρική. Όχι ότι ένα άθλημα θα είναι βλαβερό όμως κι εκεί θα διαπιστώσεις πως αν για παράδειγμα δεν του δώσουν την μπάλα δεν θα πάει να την πάρει από μόνο του.

Η φύση του ¶ρη πρέπει να διοχευτετεί στον οίκο που βρίσκεται, ο λόγος που "μπλοκάρεται" ο ¶ρης αυτός είναι γιατί δεν γνωρίζει που να προσανατολιστεί με αποτέλεσμα να γίνεται εσώστρεφη η δράση του.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Kωνσταντίνα μου, η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική απ' την δική μου όπως κι όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις που υπάρχουν. Το δικό σου το παιδάκι, δείχνει λιγότερο δυναμικό από τα ως τώρα στοιχεία που έχεις δώσει. Πρέπει να μάθει να διεκδικεί πράγματα ευθέως αντίθετα, το δικό μου πρέπει να το μαζέψω. Τον έστειλα σε άθλημα και μου "τον γύρισαν πίσω" έτσι απόφασισα να τον στείλω ζωγραφική για να μην καλλιεργηθεί κι άλλο το ¶ρειο στοιχείο του αλλά το Ποσειδώνειο. Εγώ χρειάζεται να το στέλνω ν' απομονώνεται κάποιες ώρες ( όχι ότι το κάνει) γιατί η εξάρτηση και προσκόλληση του, με εμένα κυρίως, το κάνουν να υποφέρει.

Το 6χρονο πλασματάκι σου πρέπει να είναι εσωστρεφές και πρέπει να ζητά την απομόνωση, μην του την στερείτε, καλλιεργείστε του τα καλλιτεχνικά του 12ου και στρέψτε τον προς την ιατρική. Όχι ότι ένα άθλημα θα είναι βλαβερό όμως κι εκεί θα διαπιστώσεις πως αν για παράδειγμα δεν του δώσουν την μπάλα δεν θα πάει να την πάρει από μόνο του.

Η φύση του ¶ρη πρέπει να διοχευτετεί στον οίκο που βρίσκεται, ο λόγος που "μπλοκάρεται" ο ¶ρης αυτός είναι γιατί δεν γνωρίζει που να προσανατολιστεί με αποτέλεσμα να γίνεται εσώστρεφη η δράση του.
    Καλημέρα Τίνα
    ..βρε τι εχουμε πάθει με τα μικράΘα σου πώ πως ο γιός μου είναι εξαιρετικά κοινωνικός(ωροσκόπος Ζυγός Ήλιος-Ερμής στον 11ο) αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητος(Αφροδίτη Καρκίνος-Σελήνη Ιχθύες)Δεν χαρίζεται εύκολα αλλά αν τον κερδίσεις γίνεται ένα με το πάτωμα.Τελειομανής Παρθένος με τα όλα του,θέλει το χρόνο του για να μάθει κάτι και πρέπει να το μάθει καλά για να το βγάλει προς τα έξω,και αν τον πιέσεις μπλοκάρει σε άσχημο βαθμό.
    Έχω κι εγω ένα θεματάκι με την προσκόληση αλλά καλά να πάθω.Δυστηχώς την εποχή που κυοφορούσα ...είχα επιστροφή Κρόνου ο οποίος έκοβε βόλτες μέσα στον 12ο οίκο μου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ήλιο κ Ερμή μου ενεργοποιώντας τα τετράγωνα Ηλιου Ουρανού και Ερμη Πλούτωνα που έχω.......νομίζω πως αυτά είναι αρκετά για να πάρεις μια εικόνα.
    Η υποτιθέμενα καλύτερη περίοδος της ζωής μιας γυναίκας ήταν για μένα η χειρότερη που είχα ζήσει.Και κράτησε όλο αυτό για ενάμιση χρόνο περίπου.
    Πιστεύω πως απο εκεί πηγάζει η ανασφάλεια του.Ο γιός μου έχει στο χάρτη του τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα..τυχαίο?δε νομίζω..!
    Και Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο στον 10ο.(γονέας αντίθετου φίλου)Αν με ρωτήσεις είναι όλη μου η ζωή και πάντα θα προσπαθώ να επανορθώσω γι αυτά που ασυνείδητα έχω εμφυτεύσει στην ψυχή του.
    Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως και η Σελήνη και η Αφροδίτη σχηματίζουν ευνοικές όψεις και γενικά έχει ένα ευνοικό κατά τα άλλα ωροσκόπιο και πιστεύω πως θα βρεί ευκαιρίες να αναπτύξει το χαρακτήρα του θετικά
    Αυτά@

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)