- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Απορια για Σεληνιακη επιστροφη
-
12-10-2010, 11:22 AM #1
Απορια για Σεληνιακη επιστροφη
Καλημερα σε ολλους !!! Ζηταω να με βοηθηστε να βγαλω συμπερασμα με την Σεληνιακη επιστροφη του φιλου μου. Ο ωροσκοπος τησ επιστροφης ειναι στον Αιγοκερω και ο κυβερνητης του ο Κρονος βρισκεται στον 9-ο οικο και δεχεται ενα τετραγονο απο Β.Δ. στο 12-ο οικο και χιαστη απο τη Λιλιθ απο 2-ο οικο, επισης η Λιλιθ ακομα δεχεται ενα τριγονο απο την Αφροδιτη απο τον 10-ο οικο στον Σκορπιο. Η ακμη του 2-ου οικο βρισκεται στον Υδροχοο και ειναι γεματο με πλανητες . Η Σεληνη στις 3ο του Ειχθει βρισκεται μεσα στον 2-ο οικο σε συνοδο με τον Χειρωνα (αν) και τον Ποσείδωνα (αν) και δεχονται τριγονο απο τον Ηλιο και Ερμη (στο Ζυγο) που ειναι σε συνοδο στον 9-ο οικο, και τετραγονο απο τον Αρη στον Σκορπιο απο τον 10-ο οικο. Επισης ο κυβερτνητης του 2-ου οικου ο Ουρανος(αν)σε συνοδο με τον Δια(αν) ειναι και αυτοι μεσα στον 2-ο οικο και δεχονται χιαστι απο τον Ηλιο και Ερμη (απο 10-ο). Στον Γενεθλιο χαρτη τον Δια (11οικο) και τον Ουρανο (11 οικο) τους εχει σε συνοδο στο Ζυγο και με τον Ερμη (11). Ο ωροσκοπος τησ επιστροφης πεφτη μεσα σον 2-ο οικο σον Τοξοτη του γενεθλιου, η ακμη του 2-ου οικου τησ επιστρ. πεφτει μεσα στον 3 οικο (Αιγοκερω) , το μεσουρανιμα τησ επιστρ. στον 12-ου του γενεθλιου(Σκορπιο) και η ακμη του 9-ου οικου επιστρ. σον 10 οικο γενεθλιου . Καταλαβενω οτι ολλα πεζουν γιρο απο τα οικονομικα του , αλλα τι ακριβος να περιμενει με ολο αυτο το σκηνικο δεν μπορω να βγαλω ακρη μονη μου. Περιμενω απο σας, τι μπορειτε να μας πειτε ... Και σας ευχαριστω προκαταβολικα !!!::bigsmile:
-
13-10-2010, 07:37 PM #2
Re: Απορια για Σεληνιακη επιστροφη
Για σας σε ολους και παλι !!! Επειδη ειμαι απο το εξωτερικο, δεν μπορω ακομα να γραφω και να εκφραζω σωστα τισ σκεψεις μου. Οπως φαινεται καπως μπερδεμενα εθεσα την ερωτηση μου...Απλα βλεπω στην σεληνιακη επιστροφη του οκτωβριου του φιλου μου πολυ ενεργοποιημενο το 2-ο οικο στον Υδροχοο ( με Ποσείδωνα (αν) μεσα συνοδο με Χειρωνα(αν) και Σεληνη , απο την αλλη πλευρα εχει και τον Ουρανο (αν) συν. με Δια (αν) και στη μεση τη Λιλιθ. Προσπαθω να καταλαβω πως ερμηνευετε ολο αυτο το σκινικο στα οικονομικα του ατομου...Ανατροπες?Αλλαγες ? Απροβλεπτα γεγονοτα ? Παραπλανιες ?...Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει , θα του ειμαι πολυ ευγνωμον !!!
-
13-10-2010, 08:08 PM #3
Μαρία, η Σεληνιακή επιστροφή ερμηνεύεται οπως κι η ηλιακή με τα διαφορά πως οι τάσεις της Σεληνιακής ισχύουν για ένα μήνα.
Με τόσο ενεργοποιημένο 2ο, δεν μπορεί να μην τον απασχολήσουν τα οικονομικά του.
Οι Δίας /Ουρανός από μόνοι τους είναι μια θετική ένδειξη για τα οικονομικά, με την μορφή της ξαφνικής τύχης, ωστόσο θα πρέπει να δεις τι ενεργοποιούν. Αν για παράδειγμα πιάνουν γενέθλιο ¶ρη με δυασαρμονική όψη, τότε η τύχη πηγαίνει βόλτα και την θέση της, την παίρνει το ξόδεμα το οικονομικό.
-
13-10-2010, 08:40 PM #4
Ευχαριστω πολυ, αγαπητη μου Τινα !!! Στον Γενεθλιο χαρτη τον Δια (11οικο) και τον Ουρανο (10 οικο) στο Ζυγο τους εχει σε συνοδο και συν και με τον Ερμη (10). Τωρα, κιταμε τους γεν. Δια/Ουρανο τι πλανητη πιανουν η τους Δια/Ουρανο τησ Σεληνιακησ επιστροφης ?
-
13-10-2010, 08:53 PM #5
-
13-10-2010, 10:48 PM #6
Η Σεληνιακή επιστροφή έχει σχέση με τη θέση της Σελήνης στο γενέθλιο Ωροσκόπιο.
Κάποιοι εξετάζουν την επιστροφή της Σελήνης σύμφωνα με τη θέση της στην Ηλιακή Επιστροφή. Τί γνώμη έχετε γι' αυτό, εραστές της Αστρολογίας ;
-
14-10-2010, 07:36 PM #7
Ευχαριστω και παλι, Τινα μου !!! Οντος ισως πρεπει να περιμενουμε κατι συμαντικο...Οι Δια/Ουρανο της Σεληνιακης επιστροφης πιανει μερικους πλανητες του Γενεθλειου χαρτη με οψεις - τον Πλουτονα απο 10 -ο οικο με αντιθεση, την Αφροδιτη απο 9-οικο με τριγωνο , τον Ωροσκοπο και Ποσείδωνα (1-ο οικο) με τριγωνο και τον Β,Δ. (4-ο οικο) με συνοδο . Με ανησυχει και αναδρομοι 4 πλανητες- οι Δια/Ουρανο αν και Ποσείδωνα/Χειρωνα (αν) ολοι μεσα στο 2-ο οικο...Τι λετε κ΄εσεις?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.