- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: επαγγελματικα sos!!!
-
10-10-2010, 01:40 PM #1
επαγγελματικα sos!!!
γεια σας παιδια,ειμαι η ιωαννα και ειμαι σχετικα καινουρια στο site και ενδιαφερομαι πολυ να μαθω για τα επαγγελματικα μου γιατι βρισκομαι σε μια δυσκολη φαση..μηπως ξερει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο οικος των επαγγεματικων/ οικονομικων ή ν αμε βοηθησει γενικοτερα????please....
τα στοιχεια μου ειναι 21/01/1988 και ωρα 05:00 στο αγρινιο αιτ/νιας..
ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
-
10-10-2010, 01:50 PM #2
Re: επαγγελματικα sos!!!
Αγαπητή Ιωάννα,
είσαι όντως καινούργια στο σαιτ, γιατι όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου που μας παραθέτεις τα στοιχεία σου, θα επρεπε να γνωρίζεις ότι δεν κάνουμε αναλύσεις χαρτών εδω. :embarrest
Ωστόσο, όσον αφορά το πρώτο σκέλος που ρωτάς ποιοι οίκοι αφορούν την εργασία, η απάντηση κυμαίνεται από το τι ψάχνεις, πχ για τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα κοιτάξεις τον 6ο οίκο, που παράλληλα αφορά και υπηρεσίες και την ομαδική εργασία, ενώ για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και την αναγνώριση θα στραφείς στον 10ο κλπ.
Οπότε αναλογα με το τι ακριβώς θες να δεις θα πρέπει να δεις και διαφορετικό οίκο:embarrest
-
10-10-2010, 02:03 PM #3
ο 10ος οικος τοτε με ενδιαφερει.
εξαρταται δηλαδη απο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται ο οικος ??
-
10-10-2010, 02:10 PM #4
Θα πρέπει τότε να εξετάσεις την ακμη του οίκου αυτου, δλδ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η αρχη του και κατόπιν τον κυβερνήτη του ζωδίου αυτου, τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες, πού βρίσκεται. Εννοείται βεβαια ότι θα τσεκάρεις και τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον δέκατο οίκο σου.
Φτιάξε τον γενέθλιο χάρτη σου με την εφαρμογη εδώ και μπορείς να δεις και την ανάλυση του που παρέχεται δωρεάν.:bigsmile:
-
11-10-2010, 02:42 AM #5
εχω φτιαξει τον ασττρολογικο χαρτη μου και βρηκα και αυτες τις οψεις ..δεν ξερω ομως τι σημαινουν..????
μπορειτε ν αμου δωσετε καποιο παραδειγμα, αν ειναι ευκολο φυσικα!!
και μια απορια ακομη, εχω ακμη 5ου και 6ου οικο στον ταυρο, 11ου και 12ου στο σκορπιο, τι σημαινει αυτο??
-
11-10-2010, 02:55 AM #6
Γεια σου joper!
Όλες οι όψεις των πλανητών στον γενέθλιο σου εξηγούνται αναλυτικά στη δωρεάν γενέθλια ανάλυση που παρέχεται. Μάλλον θα τις διάβασες αν όχι ξαναρίξε μια ματιά.
π.χ. η ακμή του 10ου σου είναι στον ζυγό (ίσως ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό? ίσως και όχι..), άρα έχεις κυβερνήτη την αφροδίτη, αυτή κυβερνά τον 10ο οίκο σου. Μελετάς λοιπόν τι όψεις κάνει η κυρία στον γενέθλιο σου? κάνει κανενα τρίγωνο, τετράγωνο κλπ..με άλλους πλανήτες. Επίσης σε ποιον οίκο βρίσκεται. Επιπρόσθετα κοιτάς αν έχεις κάποιον άλλο πλανήτη στον 10ο οίκο (σελήνη, ήλιος, κλπ..) γιατί θα τον χρωματίζει.
Ψάξε αν θέλεις πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα στην αναζήτηση για ''μεσουράνημα'' το οποίο είναι το ίδιο και το αυτό με τον 10ο οίκο και έχει να κάνει με την καριέρα. Θα βρεις άρθρα με αυτό τον τίτλο ή και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις τι ισχύει αν είναι στον ζυγό ή στην παρθένο ή και κάπου αλλού!:bigsmile:
όσο για τις άλλες ακμές, έχεις 2 οίκους που είναι στον ταύρο και έχουν επίσης κυβερνήτη την αφροδίτη.. και 2 οίκους στον σκορπιό με κυβερνήτη πλούτωνα. ακολουθείς ίδια διαδικασία. σε ποιον οίκο είναι ο πλούτωνας και τι όψεις κάνει?
ξεκίνα έτσι και σιγά σιγά θα δεις θα βγει άκρη.. αν έχεις απορίες ρωτάς και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει βλέποντας σε να προσπαθείς, πίστεψε με θα το κάνει.
καλό σου βράδυ!:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
11-10-2010, 03:16 AM #7
αχ σε ευχαριστω πααααρα πολυ για την βοηθεια..!!!! αν και μου φαινεται λιγο πολυπλοκο θα το προσπαθησω το οτι εχω δυο οικους στο ιδιο ζωδιο σημαινει εμπεριεχομενο????
-
11-10-2010, 04:30 AM #8
Είναι η βασική αρχή της αστρολογίας, μπορεί στην αρχή να σου φανεί λίγο πολύπλοκη αλλά μετά που θα μπεις στο κλίμα θα καταλαβαίνεις πολλά πράγματα πολύ πιο εύκολα. Σα να λέμε είναι δύσκολο να μάθεις ισορροπία στο ποδήλατο, αλλά μετά το κάνεις σχεδόν ασυνείδητα.
Οι δύο ακμές στο ίδιο ζώδιο δεν σημαίνουν εμπεριεχόμενο. Εμπεριεχόμενο είναι ζώδιο το οποίο βρίσκεται, περιέχεται όπως λέει η λέξη, ολόκληρο μέσα σε έναν οίκο. Για παράδειγμα εάν η ακμή του πρώτου οίκου (ο ωροσκόπος) είναι στον Κριό και η ακμή του δεύτερου στους Δίδυμους, τότε ο Ταύρος είναι ολόκληρος μέσα στον πρώτο οίκο - ή αλλοιώς εμπεριεχόμενος. Σύμφωνα με πολλές θεωρίες έστω και αν ο Ταύρος του παραδείγματος δεν έχει κάποια ακμή οίκου μέσα του, δίνει στοιχεία χαρακτήρα στον οίκο που βρίσκεται δηλαδή εδώ θα λειτουργήσει σαν συν-ωροσκόπος.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-10-2010, 01:11 PM #9
Ναι...αλλά το ότι υπάρχουν δύο ζώδια τα οποία δεν φιλοξενούν καμία ακμή...(δηλαδή τα εμπεριεχόμενα) αυτόματα σημαίνει ότι στο χάρτη θα υπάρχουν και άλλα δύο ζώδια τα οποία θα επωμιστούν το "βάρος" δύο ακμών...άρα στην περίπτωση της joper σίγουρα θα υπάρχουν και δύο ζώδια που θα είναι εμπεριεχόμενα....
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
11-10-2010, 11:10 PM #10
Ωροσκόπος (Asc) Τοξ 17° 31' 07"
Οίκος 2 Αιγ 22° 01' 29"
Οίκος 3 Ιχθ 01° 03' 60"
Οίκος 4 Κρι 06° 39' 27"
Οίκος 5 Ταυ 04° 48' 38"
Οίκος 6 Ταυ 27° 23' 17"
Οίκος 7 Διδ 17° 31' 07"
Οίκος 8 Καρ 22° 01' 29"
Οίκος 9 Παρ 01° 03' 60"
Μεσουράνημα (MC) Ζυγ 06° 39' 27"
Οίκος 11 Σκο 04° 48' 38"
Οίκος 12 Σκο 27° 23' 17"
αρα στον 2ο οικο εχω εμπεριεχομενο τον υδροχοο και στον 8ο τον λεων, σωστα??
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.