s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 105
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 105 of 350 FirstFirst ... 5 55 95 101 102 103 104 105 106 107 108 109 115 155 205 ... LastLast
Results 1,041 to 1,050 of 3493
    Όνομα:
    Χρύσα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by ΜΙ_ΚΑ View Post
    Καλημερούδια σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω, για υποβολή ερώτησης θα πρέπει να δημιουργήσω θέμα?
    Γεια σου ΜΙ_ΚΑ, καλώς μας ήρθες!

Πρώτα θα πρέπει να κοιτάξεις στην ενότητα Εραστές της αστρολογίας, εάν υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα σχετικό με την ερώτησή σου και μπορεί να βρεις εκεί την απάντηση που ζητάς, αν δεν υπάρχει ανάλογο θέμα, τότε μπορείς να ανοίξεις ένα νέο, πάνω αριστερά στη σελίδα της συγκεκριμένης ενότητας. Διάβασε και αυτό πριν θέσεις την ερώτησή σου

Αν θες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη μηχανή αναζήτησης που θα βρεις πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα βάζοντας λέξεις-κλειδιά(τονισμένες) για να βρεις τα θέματα που θέλεις να διαβάσεις.

Καλή συνέχεια

Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!!!!!!

Ξεκίνησα ψάχνοντας την Ήρα μου και κατέληξα μέλος!!!!! Χα'ιρομαι ιδιαίτερα για αυτό και ελπίζω να μάθω πολλά από ολους σας!!! Ζητώ προκαταβολική συγνώμη για τυχών λάθοι αλλά έχω συνηθήσει 4 χρόνια τώρα να γράφω μόνο αγγλικά (ντροπή μου το ξέρω)....για να μην μακριγρώ λοιπόν..... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! :-D

Όνομα:
    irene

καλησπερα σε ολους
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by wisper... View Post
    Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!!!!!!

Ξεκίνησα ψάχνοντας την Ήρα μου και κατέληξα μέλος!!!!! Χα'ιρομαι ιδιαίτερα για αυτό και ελπίζω να μάθω πολλά από ολους σας!!! Ζητώ προκαταβολική συγνώμη για τυχών λάθοι αλλά έχω συνηθήσει 4 χρόνια τώρα να γράφω μόνο αγγλικά (ντροπή μου το ξέρω)....για να μην μακριγρώ λοιπόν..... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! :-D
    Καλως μας ηρθες λοιπον!!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε!!!! Ελπίζω να με βοηθήσετε να μάθω περισσότερα γιατί έχω αρχίσει και μπερδεύομαι....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by mimi_ka View Post
    Γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε!!!! Ελπίζω να με βοηθήσετε να μάθω περισσότερα γιατί έχω αρχίσει και μπερδεύομαι....
    καλως ηρθες στο:horoscope:
    μην αγχωνεσαι κανε την περιηγηση σου
    δες...διαβασε ..
    κοιτα πως ρωταμε και που ρωταμε δηλαδη στην καταλληλη ενοτητα
    και εμεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε
    και τα παιδια απο την διαχειρηση ειναι παντα ετοιμα σε καθε βοηθεια που θα ζητησεις:bigsmile:

καλη συνεχεια λοιπον!!!:bigsmile:
    Δ.Κ

Γεια σας. Ονομαζομαι Ασπασια. Ειμαι καινουργιο μελος.Μπαινω συχνα στο site σας, γιατι εχει ενδιαφεροντα θεματα. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by musa View Post
    Γεια σας. Ονομαζομαι Ασπασια. Ειμαι καινουργιο μελος.Μπαινω συχνα στο site σας, γιατι εχει ενδιαφεροντα θεματα. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.
    Καλωσορισες musa:bigsmile:
    καλη συνεχεια σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!
    Δ.Κ

Γεια!πρώτη φορά ασχολούμαι με φόρουμ αλλά και αστρολογία.Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό, τι συνδιασμός κι αυτός!
    Μου άρεσαν πολύ τα θέματα σας,θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για την αστρολογία,όχι τόσο για προβλέψεις αλλά περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας και πόσο μας καθορίζουν.

Quote Originally Posted by eternity72 View Post
    Γεια!πρώτη φορά ασχολούμαι με φόρουμ αλλά και αστρολογία.Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό, τι συνδιασμός κι αυτός!
    Μου άρεσαν πολύ τα θέματα σας,θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για την αστρολογία,όχι τόσο για προβλέψεις αλλά περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας και πόσο μας καθορίζουν.
    Καλώς μας ήρθες!

Όλοι οι συνδυασμοί είναι ενδιαφέροντες, πίστεψε με.
    Είσαι στον κατάλληλο ιστοχώρο για να μάθεις όσα θες, μιας και υπάρχουν άπειρα άρθρα να διαβάσεις αλλά και συζητήσεις. :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)