s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 21 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 151 to 160 of 202
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    Α, ναι, συγγνώμη, μπέρδεψα τις ακμές. Εννοούσα Ήλιος στο Λέοντα στη θέση του, αλλά στον 8ο οίκο.Ο Ουρανός όμως είναι σε πτώση στο Λέοντα,κάτι που δίνει ασταθείς σχέσεις, ανάγκη ανεξαρτησίας στον έρωτα και δημιουργεί πρόβλημα. Εαν τον τοποθετήσουμε στον 8ο, δε σημαίνει ότι καταπιέζεται από το δέσιμο και το βαθύ ψυχικό δεσμό που συμβολίζει ο οίκος?Νόμιζα ότι η σύνοδος με τον Ουρανό πάντα ανατρέπει αυτό που κανονικά θα έδινε ο πλανήτης και ο οίκος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντίθετη συμπεριφορά.

Ο Ουρανός βρίσκεται σε αδυναμία στον Λέοντα κι όχι σε πτώση, αυτό σημαίνει πως στο ζώδιο του Λέοντα πρέπει να λειτουργήσει εγωιστικά σε αντίθεση με την φύση του που επιθυμεί ανεξαρτησία και ίσα δικαιώματα για όλους. Ωστόσο το κοινό τους σημείο είναι η ηγεσία. Είτε στον Υδροχόο είτε στον Λεόντα αρνείται πεισματικά να μην έχει τα ηνία στα χέρια του. Σε όποια θέση κι αν βρισκεται η ανάγκη του για ανεξαρτησία δεν αλλάζει, καταπιέζεται, μπλοκάρεται ή αυξάνεται. Στον 8ο τώρα ως μεμονωμένη θέση, εξαλείφει τα ταμπού κι είναι υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας. Επίσης, αν συνδυάσεις την έρευνα σε βάθος που εκφράζει ο οίκος αυτός, με την προηγμένη τεχνολογία καταλαβαίνεις πως έχουμε θαυμαστά έργα. Δεν καταπιέζεται σ' αυτήν την θέση ο Ουρανός αντίθετα απελευθερώνει τον ψυχισμό του από εμμονές και ψυχοφθόρες καταστάσεις.
    Η αντίφαση της δύσκολίας που δίνει ο Ουρανός στον Λέοντα σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται δείχνει μια ανισορροπία ή μια συγκρούση αν το θέλεις που πρέπει να διαχειριστεί.

Όνομα:
    Κάτια

Α, ναι, συγγνώμη, μπέρδεψα τις ακμές. Εννοούσα Ήλιος στο Λέοντα στη θέση του, αλλά στον 8ο οίκο.Ο Ουρανός όμως είναι σε πτώση στο Λέοντα,κάτι που δίνει ασταθείς σχέσεις, ανάγκη ανεξαρτησίας στον έρωτα και δημιουργεί πρόβλημα. Εαν τον τοποθετήσουμε στον 8ο, δε σημαίνει ότι καταπιέζεται από το δέσιμο και το βαθύ ψυχικό δεσμό που συμβολίζει ο οίκος?Νόμιζα ότι η σύνοδος με τον Ουρανό πάντα ανατρέπει αυτό που κανονικά θα έδινε ο πλανήτης και ο οίκος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντίθετη συμπεριφορά.
    Νομίζω ότι εδώ εμπλέκεται κάποια παρερμήνευση της ιδιότητας του Ουρανού. Δεν νομίζω ότι ο Ουρανός ανατρέπει τις ιδιότητες του πλανήτη με τον οποίο έρχεται σε επαφή. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι τον κάνει να εκφράζεται (ο πλανήτης) υπό την επιρροή του εξωκρόνιου «ξενιστή» του. Αυτό έχει να κάνει φυσικά με τους πλανήτες για τους οποίους μιλάμε.
    Στην προκειμένη περίπτωση (Ήλιου-Ουρανού), σημαίνει ότι η προσωπικότητα (Ήλιος) εκφράζεται με πολύ ιδιαίτερο, εκκεντρικό, αιφνίδιο και σφοδρό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι ο μεν Ουρανός είναι κυβ. 3ου ο δε Ήλιος κυβ.9ου και η σύνοδος αυτή κάνει τρίγωνο με τον Δία από τον 1ο και είναι κυβ. 1ου. Εδώ το άτομο, χρησιμοποιεί θετικά αυτή την κατά τα άλλα «δύσκολη» όψη. Η διανόηση του ατόμου αποκτά το βάθος του 8ου , αλλά παρά την υποστήριξή του από τον Δία, μπορεί να εκφράσει και δογματισμό και εμμονές… και όλο το «υπόγειο» μεγαλείο του 8ου. Ωστόσο το άτομο, λόγω του Ήλιου του εκεί και σε συνδυασμό με τον Ουρανό, αποκτά μαγνητισμό και γοητεία. Ο Σον Πεν δεν είναι αντικειμενικά ωραίος, αλλά είναι σίγουρα γοητευτικός με έναν ιδιαίτερο τρόπο (Ουρανός).
    Το εγώ (Ήλιος) δεν μπορεί να ανατραπεί από κανέναν πλανήτη.
    Μπορεί φυσικά να φέρει ερωτικά σκάνδαλα μεγάλης εμβέλειας ή προβλήματα με την εφορία και την οικονομική διαχείριση σε ότι αφορά τα λεφτά τρίτων. Εντάσεις και περίεργες εμπειρίες ή σεξουαλικές προτιμήσεις.
    Από την άλλη, στον οίκο των βαθύτερων εσωτερικών διεργασιών, αυτή η σύνοδος, κάθε φορά που ενεργοποιείται από κάποια διέλευση, σπρώχνει το άτομο σε μεταλλαγές της εσωτερικής και διανοητικής του ζωής. Κάτι μου λέει ότι οι εμπειρίες του είναι κάτι σαν σοκ για τον ίδιο. Βαθιές, εσωτερικές αποκαλύψεις τον μεταμορφώνουν σε έναν άλλο άνθρωπο με διαφορετικό εσωτερικό επίπεδο. Μόνο που στην περίπτωσή του, οι εσωτερικές του αλλαγές μας γίνονται γνωστές, γιατί ρυθμίζουν και την στάση του στη ζωή (μην ξεχνάμε το τρίγωνο του Δία από τον 1ο). Τις εσωτερικές του αλλαγές τις επικοινωνεί λόγω κυβερνητών 3ου-9ου όπως αναφέρω πιο πάνω.
    Εκφράζει τις αρχές του αλτρουισμού που διέπουν τον Ουρανό (κυβ. Υδροχόου και 11ου και μιλήσαμε ξανά για την έντονη φιλανθρωπική του δράση σε παγκόσμιο επίπεδο 9ο ).
    Δείχνει έναν άνθρωπο που δεν θα φοβηθεί να πάει ενάντια στο κατεστημένο και τους νόμους, χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα.
    Αυτά από μένα… Και βλέπουμε… :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

lol.....Αντιπαθητικός...Αναξιό ιστος...Προβλήματα υγείας λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/¶ρη. Ή απατά ή του αρέσουν οι σύντροφοι που τον απατούν (κάπου πρέπει να εκφραστεί αυτή η δυσαρμονία).
    Ο Δίας πολύ κοντά στον ωροσκόπο και σε έξαρση δίνει άνθρωπο ελαφρόμυαλο (καλό μεν) αλλά σύμφωνα με τις Κρόνιες αντιλήψεις της εποχής μας, δεν παύει να θεωρείται ελαφρόμυαλος...Κατόπιν τον πιάνει και ο Κρόνος και ξαφνικά μετατρέπεται σε συντηρητικό...
    Δεν ξέρει τί θέλει...
    Και παρόλο που θα έχει την ευχέρεια να βγάζει χρήματα από ακίνητα, θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η γυναίκα του...Μπορεί και η μητέρα του...¶βυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Αγγελικη View Post
    lol.....Αντιπαθητικός...Αναξιό ιστος...Προβλήματα υγείας λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/¶ρη. Ή απατά ή του αρέσουν οι σύντροφοι που τον απατούν (κάπου πρέπει να εκφραστεί αυτή η δυσαρμονία).
    Ο Δίας πολύ κοντά στον ωροσκόπο και σε έξαρση δίνει άνθρωπο ελαφρόμυαλο (καλό μεν) αλλά σύμφωνα με τις Κρόνιες αντιλήψεις της εποχής μας, δεν παύει να θεωρείται ελαφρόμυαλος...Κατόπιν τον πιάνει και ο Κρόνος και ξαφνικά μετατρέπεται σε συντηρητικό...
    Δεν ξέρει τί θέλει...
    Και παρόλο που θα έχει την ευχέρεια να βγάζει χρήματα από ακίνητα, θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η γυναίκα του...Μπορεί και η μητέρα του...¶βυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
    Αγγελική, επειδή το ξενυχτίσαμε μαζί διαδικτυακά απόψε και εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας στο θέμα «Κρόνιοι τύποι», μάλλον αρχίζει και μας βγαίνει η κούραση.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά είμαστε ακόμα στον 8ο οίκο και το τετράγωνο ¶ρη\Αφροδίτης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.
    Αλλά έστω ότι… Το “lol” (Laugh out laud = κάτι σαν «γελάσαμε» ένα πράγμα, για όσους δεν το ξέρουν), τι ακριβώς εννοείς και που το στηρίζεις;
    Επίσης, το «αναξιόπιστος» και «αντιπαθητικός» από πού το βλέπεις;
    Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν να τους απατούν οι σύντροφοί τους; Αν ναι, από πού φαίνεται αυτό; Από τον Ουρανό τους;
    Ο Δίας στον Τοξότη είναι σε κυριαρχία.
    Πως καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Δίας στον ωροσκόπο δίνει ελαφρόμυαλους; Και ποιες είναι οι νέες Κρόνιες αντιλήψεις που τον θέλουν ελαφρόμυαλο;
    Οι μεσιτείες, τα κέρδη των οποίων κινδυνεύουν από συντρόφους και την μάνα που τον γέννησε, από πού προκύπτουν;
    Μας περιγράφεις ένα μισοκακόμοιρο ανθρωπάκι περιορισμένης νοητικής δυνατότητας και μιλάμε για έναν κορυφαίο ηθοποιό, 2 φορές βραβευμένο με όσκαρ και με τεράστιο έργο κοινωφελούς σκοπού.
    Και τέλος, ο Σον Πεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και ίσως θα έπρεπε να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε.

Δεν μας βλέπω σε φόρμα για την νέα Υδροχοϊκή εποχή! Δεν μας βλέπω…

...¶βυσσος δεν λες τίποτα!

Όνομα:
    Κάτια

Τίνα μου, συγνώμη που θα παρεμβάλω στο θέμα μας μια προσωπική ερώτηση, αλλά μια και κάνουμε ανάλυση ωροσκοπίου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό.
    Μία φίλη μου που μένει στην Ανάβυσσο, έχει σοβαρό πρόβλημα και ο ψυχίατρος της έχει γράψει χάπια, αλλά εμείς που είμαστε στο άμεσο περιβάλλον της και παρακολουθούμε τις αντιδράσεις της, είμαστε σίγουροι ότι δεν τα παίρνει. Ποιο οίκο να κοιτάξω για το δω αυτό;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Αγγελικη View Post
    Δεν ξέρει τί θέλει...

Αχ Αγγελική!!!!

Με Δία στον ωροσκόπο σε τρίγωνο με τον Ήλιο, αντιπαθητικός?

Επιπόλαιος μπορεί να γίνει γι αυτό όμως υπάρχει ο Κρόνος για να τον μαζεύει.

Περί απιστίας έχουμε γράψει ότι πράγματι είναι επιρρεπής, όμως κι εγώ έχω την ίδια απορία με την Κάτια, από βγάζεις το συμπέρασμα πως τα χρήματα του θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η μητέρα του?
    Από το τετράγωνο Αφροδίτη/¶ρη?

Tινα , σ' ευχαριστω πολυ για την αναλυση της Αφροδιτης στον 9ο,& να σκεφτης οτι ο ανδρας μου εχει την Αφροδιτη του στον 9ο &στον Υδροχωο ,αλλα επειδη κανει τριγωνο με τον κρονο " ευτυχως " ειμαι λιγο απατημενη
    οχι πολυ !!!!!
    Ας ειναι καλα τωρα τον καταλαβαινω!!!!!:banana

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by πλανιτακι View Post
    Tινα , σ' ευχαριστω πολυ για την αναλυση της Αφροδιτης στον 9ο,& να σκεφτης οτι ο ανδρας μου εχει την Αφροδιτη του στον 9ο &στον Υδροχωο ,αλλα επειδη κανει τριγωνο με τον κρονο " ευτυχως " ειμαι λιγο απατημενη
    οχι πολυ !!!!!
    Ας ειναι καλα τωρα τον καταλαβαινω!!!!!:banana
    Πλανιτάνι μου, είτε λίγο απατημένη είτε πολύ σε προκαλώ να συμπληρώσεις τυχόν κενά για τον 8ο οίκο αλλιώς να πας στον 9ο γιατί το κουίζ κατάντησε της ¶ρτας το Γιοφύρι.

9. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Nα συμπληρώσω εγώ για τον 8ο, φαίνεται ότι ανά περιόδους βιώνει βαθιές κρίσεις, με τη σελήνη κυβερνήτη 8ου να χτυπιέται από τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό (ημιτετράγωνο), έχει τη δύναμη βέβαια να τις ξεπερνά, γιατί η ίδια σελήνη εξαγωνίζει τον Πλούτωνα και τροφοδοτείται από εκεί με αποθέματα αντοχής. Οι κρίσεις αυτές αφορούν τις αισθηματικές σχέσεις, όπως είπαμε, και το γάμο, αλλά και συνεργασίες. Πιθανότατα στη ζωή του να βίωσε και πραγματικές εγκληματικές επιθέσεις από αντιπάλους του, τις οποίες ξεπέρασε.

Όνομα:
    Τίνα

Nα συμπληρώσω εγώ για τον 8ο, φαίνεται ότι ανά περιόδους βιώνει βαθιές κρίσεις, με τη σελήνη κυβερνήτη 8ου να χτυπιέται από τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό (ημιτετράγωνο), έχει τη δύναμη βέβαια να τις ξεπερνά, γιατί η ίδια σελήνη εξαγωνίζει τον Πλούτωνα και τροφοδοτείται από εκεί με αποθέματα αντοχής. Οι κρίσεις αυτές αφορούν τις αισθηματικές σχέσεις, όπως είπαμε, και το γάμο, αλλά και συνεργασίες. Πιθανότατα στη ζωή του να βίωσε και πραγματικές εγκληματικές επιθέσεις από αντιπάλους του, τις οποίες ξεπέρασε.
    Ο 8ος οίκος δείχνει κρίσιμες καταστάσεις όπως πολύ σωστά αναφέρεις.
    Ο κυβερνήτης 9ου σε σύνοδο με τον κυβερνήτη 3ου στον 8ο οίκο, τι μπορεί να δείχνει?

Page 16 of 21 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)