s
Αριθμός γάμων - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 44
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Αριθμός γάμων

Χμ Κάτια μου από τη στιγμή που το διπλό ζώδιο είναι βασικός δείκτης του θέματός μας, η οριοθέτησή του έμμεσα εξυπηρετεί την συζήτηση :unsure: Σοφία τα μή κατραμί δν λένε και τίποτα σημαντικό, Ερμήσιο μπλαμπλα! :toung::bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χμ Κάτια μου από τη στιγμή που το διπλό ζώδιο είναι βασικός δείκτης του θέματός μας, η οριοθέτησή του έμμεσα εξυπηρετεί την συζήτηση :unsure: Σοφία τα μή κατραμί δν λένε και τίποτα σημαντικό, Ερμήσιο μπλαμπλα! :toung::bigsmile:
    Συγνώμη Δείμων! :embarrest Μετά από όλα αυτά, είχα ξεχάσει ποιο είναι το θέμα μας. Είχε γίνει ήδη το θέμα της "διπλότητας" και όχι του "δείκτη" .:unsure: Δεν υπάρχουν άλλοι δείκτες; :unsure: ...Σελιδοδείκτες;...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Υπάρχει ο Κλήρος των πολλαπλών γάμων και νομικών συμβολαίων :toung: (Ακμή 9 + Ακμή 3 - Αφροδίτη!)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Υπάρχει ο Κλήρος των πολλαπλών γάμων και νομικών συμβολαίων :toung: (Ακμή 9 + Ακμή 3 - Αφροδίτη!)
    Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :wink2: Αμέσως στον κλήρο μας πήγες; Θες να φάμε άλλα 10 ποστ στο κεφάλι; :amazed:

γεια σας εγω δυστυχως δεν ξερω την ακριβη ωρα γεννησης μου με αποτελεσμα να μη ξερω καν τους οικους μου.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δω?εχω κανει ηδη ενα γαμο.....και τελικα εγω ποτε θα γινω μανα?πως μπορω να τα δω αυτα?

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

[QUOTE=katiakiss;110469]Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :

πριν λιγουτσικα χρονακια, κ πριν ο ουρανος πιασει καλα-καλα την ακμη
    του 7ου μου στους ιχθεις, ...εγιναν ολα σκ..... ουπς! σορυ!::embarrest
    μου 'ρθε ο ουρανος στο κεφαλι......ξαφνικα κ απο το πουθενα....
    κ τωρα ως αναδρομος, ετσι κ ξαναπερασει........
    θα το φαω το ρυζογαλο....χιχι

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by τσεβω View Post
    γεια σας εγω δυστυχως δεν ξερω την ακριβη ωρα γεννησης μου με αποτελεσμα να μη ξερω καν τους οικους μου.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δω?εχω κανει ηδη ενα γαμο.....και τελικα εγω ποτε θα γινω μανα?πως μπορω να τα δω αυτα?
    Τσεβω μου... Ατυχώς θα πρέπει να συμβουλευτείς αστρολόγο για να βρεις την ώρα γέννησής σου. Ένας επαγγελματίας μπορεί να την προσδιορίσει σχεδόν με ακρίβεια, βάση των γεγονότων της ζωής σου. Αυτό είναι μια επίπονη εργασία που πρέπει να την έχεις διδαχτεί.

Όνομα:
    Κάτια

[QUOTE=jungle;110530]
    Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :

πριν λιγουτσικα χρονακια, κ πριν ο ουρανος πιασει καλα-καλα την ακμη
    του 7ου μου στους ιχθεις, ...εγιναν ολα σκ..... ουπς! σορυ!::embarrest
    μου 'ρθε ο ουρανος στο κεφαλι......ξαφνικα κ απο το πουθενα....
    κ τωρα ως αναδρομος, ετσι κ ξαναπερασει........
    θα το φαω το ρυζογαλο....χιχι
    Δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς μας λες, αλλά για να φέρει ο Ουρανός «σφοντύλι», στα θέματα του 7ου, ή θα πρέπει να τον πλησίασε πολύ ή μπορεί από την θέση του 6ου να σου έκανε κάποιες δυσαρμονικές όψεις. Αν είναι έτσι, πέρασε, θα ξαναπεράσει ανάδρομος και μετά θα περάσει άλλη μία και ορθόδρομος (εκεί συνήθως δίνει και το γεγονός…) για την τρίτη και φαρμακερή! Οπότε, κανέλλωσε το ρυζόγαλο για να το απολαύσεις…
    Πάντως, για να είμαστε και λίγο σοβαροί, μην το παίρνεις επί πόνου γιατί ο ουρανός στον 7ο δεν σημαίνει ντε και καλά διαζύγιο.
    ¶λλωστε εγώ αναφέρθηκα στον Ουρανό στον 7ο , ως γενέθλια θέση και όχι σαν διέλευση. Αν πάλι σου πέφτει βαρύς ο Ουρανός από τον 7ο σου, θέλεις να ανταλλάξουμε με τον Κρόνο από τον δικό μου 7ο ; (Θα σου δώσω δώρο και τον Πλούτωνα να τα σετάρεις!)

ναι το ξερω οτι πρεπει να παω σε αστρολογο αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν:embarrest με αποτελεσμα ενω μου αρεσει η αστρολογια να μη μπορω να μελετησω τον προσωπικο μου χαρτη..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by τσεβω View Post
    ναι το ξερω οτι πρεπει να παω σε αστρολογο αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν:embarrest με αποτελεσμα ενω μου αρεσει η αστρολογια να μη μπορω να μελετησω τον προσωπικο μου χαρτη..
    ......?......

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)