s
Αριθμός γάμων - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 44
    Όνομα:
    Σοφία

Re: Αριθμός γάμων

Μου άρεσε το ποστ του Δείμων και συμφωνώ με αυτά που γράφει για τα πολικά ζώδια, και έχω την ίδια άποψη.

Αν το σκεφτώ με τη λογική απο την άλλη..η δική μου λογική μου βάζει μέσα Διδύμους, Ιχθείς και Τοξότες..η Παρθένος δεν μου κολλάει ιδιαίτερα.. ο Τοξότης απο την άλλη μου κολλάει ωραιότατα, μιας και έχει δυαδική φύση ανθρώπου-ζώου (Κενταύρου). Ένας άνθρωπος που έχει τη συνείδηση και παίρνει τις αποφάσεις του, αλλά λειτουργεί και με ένα ένστικτο που πηγάζει και απο τη ζωώδη φύση του και στοχεύει στην εξέλιξη, στην αναζήτηση του ανώτερου εαυτού του, γι'αυτό στοχεύει και ψηλά με το τόξο του. Ο Κένταυρος φυσικά στη μυθολογία συμβόλιζε πάντα και τη σοφία, αλλά δεν έπαυε να έχει και ζωώδη ένστικτα και να έχει μια δυαδική φύση. Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα αρνηθούμε. Μια χαρά μου κολλά σαν διπλό. Αν το πάρω και απο άλλη μια σκοπιά έχει και κυβερνήτη τον Δία ο οποίος ήταν ο μετρ των αλλαγών, μια θεός, μια άνθρωπος, μια ζώο, έπαιρνε πολλές μορφές. Τραβηγμένο να μου πείτε..ξέρω ξέρω.. η παρθένος απο την άλλη, τι να πω..όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..

Για τα δίπολα συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Όσο για ακμή 7ου...προσωπικά σκιάζομαι περισσότερο όταν τη βλέπω στον τοξότη..:nuts: παρά το πόσο αγαπώ αυτό το ζώδιο!

Όσο για για σένα Dell Piero..δεν μας λες και μας ποιες είναι οι μεταφυσικές σου μοίρες??:toung:
    ααα..όσο για τη διεύθυνση των εκκλησιών τσάμπα κόπο θα κάνεις και άδικα θα κουράσεις το τρίτο σου μάτι..2 επιλογές θα υπάρχουν απο δω και πέρα..γαμπρού η νύφης..προνόησε η ''αγαπητή'' εκκλησία και το ''αγαπητό μας'' κράτος..μη χάνουν λεφτά οι ενορίες ντεε
    για δημαρχείο πάω πάσο.. αφού το χεις δώωσεεεε!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    αφού το χεις δώωσεεεε!
    Ένας αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του ΔΕΝ δίνει ποτέ τσάμπα εάν δεν τον ασημώσεις. Σιγά μη δώσω εγώ που είναι και ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ένας αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του ΔΕΝ δίνει ποτέ τσάμπα εάν δεν τον ασημώσεις. Σιγά μη δώσω εγώ που είναι και ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    Κωστάκη δεν μου περισσεύουν άλλα κατοστάρικα, πενηντάρικα να διώξω το σύννεφο για να δεις καλύτερα (αλα Βλαχοπούλου) ούτε ευρώπουλα η δόλια..μου τα πήρε ο ''Κωστάκης'' και ο ''Γιωργάκης'' με μη αλφαβητική σειρά..
    Ως μεγαλόκαρδος Λέων θα κάνεις το καλό δωρεάν αν χτενίσουμε τη χαίτη σου για ώρα? :toung:

Επανέρχομαι στην τάξη..:embarrest

Όνομα:
    Κάτια

Αν το πάρω και απο άλλη μια σκοπιά έχει και κυβερνήτη τον Δία ο οποίος ήταν ο μετρ των αλλαγών, μια θεός, μια άνθρωπος, μια ζώο, έπαιρνε πολλές μορφές. Τραβηγμένο να μου πείτε..ξέρω ξέρω.. η παρθένος απο την άλλη, τι να πω..όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..
    Κρασάκι… Η αστρολογία όπως και η ψυχολογία σηκώνουν πολύ νερό και συζήτηση. Έχουν κανόνες με μεγάλη ελαστικότητα στην φιλοσοφική τους προσέγγιση και γι’ αυτό προκύπτουν διαμάχες.
    Θα στο πω απλά. Μέχρι τώρα, όταν έβλεπα μεταβλητά στην ακμή του 7ου , ήξερα ότι η μονιμότητα δεν είναι προτεραιότητα. Αν αυτό λέγεται διπλότητα… τριπλότητα… ή πιρουέτα, λίγο με νοιάζει. Προτιμώ την απλότητα. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κρασάκι… Η αστρολογία όπως και η ψυχολογία σηκώνουν πολύ νερό και συζήτηση. Έχουν κανόνες με μεγάλη ελαστικότητα στην φιλοσοφική τους προσέγγιση και γιΆ αυτό προκύπτουν διαμάχες.
    Θα στο πω απλά. Μέχρι τώρα, όταν έβλεπα μεταβλητά στην ακμή του 7ου , ήξερα ότι η μονιμότητα δεν είναι προτεραιότητα. Αν αυτό λέγεται διπλότητα… τριπλότητα… ή πιρουέτα, λίγο με νοιάζει. Προτιμώ την απλότητα. :bigsmile:
    Ώρες ώρες νιώθω ότι πολύ κρασί σηκώνει για να αντέξω την τόση ελαστικότητα..
    Πέρα απο την πλάκα τώρα, τα μεταβλητά είναι μεταβλητά, αυτό δεν αλλάζει. Και εγώ την ακμή του 7ου μου σε διπλό την έχω. Τη μονιμότητα την αποζητώ και την εκτιμώ ιδιαίτερα, τώρα αν θα μου βγει αλλιώς στην πορεία εδώ είμαστε. αλλά αυτό με τα διπλά και τον αριθμό των γάμων δεν κάθομαι να το πάρω και 100% στα σοβαρά, μπορεί να δείχνει και άλλα πράγματα και αυτό εμένα προσωπικά μου λέει πολλά. Δεν είμαι άλλωστε του άσπρου ή του μαύρου. Όπως έχουμε ξαναπει αν ήταν έτσι όλοι με ακμή σε διπλό θα είχαν κορνιζαρισμένο και ένα διαζύγιο στον τοίχο μαζί με τα πτυχία..:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

η Παρθένος δεν μου κολλάει ιδιαίτερα.. ...όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..
    H Παρθένος (σαν ενήλικη φιγούρα) έχει την διπλή φύση του παιδιού και της γυναίκας. Κάτι που από μόνο του αναδύει αναποφασιστικότητα και καθαρότητα όπως και το ίδιο το ζώδιο, που αρέσκεται περισσότερο στο να ακολουθεί τελειομανώς παρά την αβέβαιη ηγεσία και πρωτοπορία. Το «πέρασμα» (γκουχ ) από την αθωότητα στην αντίπερα όχθη άλλωστε είναι μια μεγάλη απόφαση, που ο ερωτικά τεχνικός και όχι παθιασμένος Παρθένος δεν μπορεί να διαχειριστεί με συναισθηματική διευκόλυνση.

Πρόσθετα, ο κυβερνήτης του Ερμής που παρεμπιπτόντως είναι φύσης αμφίφυλης, ωθεί στην υπερανάλυση των λεπτομερειών με προσήλωση που κάνει την Παρθένο να δείχνει όχι μόνο διπλή, αλλά σαν να βγήκε από τη μηχανή που κάνει μακαρόνια και μπροστά της τον Δίδυμο να φαίνεται σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! Αυτά μου έρχονται τώρα στο συμβολικό επίπεδο, και πάλι κάθε περεταίρω διαφωτισμός ευπρόσδεκτος.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Αν ήταν έτσι όλοι με ακμή σε διπλό θα είχαν κορνιζαρισμένο και ένα διαζύγιο στον τοίχο μαζί με τα πτυχία..:bigsmile:
    Η Τίνα έδωσε πιο πάνω μια σειρά ενδείξεων για διπλό ή πολλαπλό γάμο (χμ - τώρα που το σκέφτομαι ευλογημένες στους Μωαμεθανούς! :toung::toung:) Και με την ευκαιρία να πω ότι υπάρχει και ο Αραβικός Κλήρος του διαζυγίου, ο οποίος στην δική μου περίπτωση απόλυτα ακριβούς αντίθεσης με την Αφροδίτη επαληθεύτηκε, παρ' όλη την ακμή του 7 μου σε Κριό. Επίσης έχω και την Αφροδίτη σε διπλό με τετράγωνο Πλούτωνα.

Τώρα, ακμή του 9 μου είναι στους Δίδυμους με τον κυβερνήτη Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μέσα στον 9 Σελήνη (Καρκίνος) αντίθεση Κρόνος. Εάν προκύψει Β' γάμος είδομεν, θα σας ειδοποιήσω...!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Τίνα

Εύγε στην κοραλλία και τον Γιάννη!

Η Παρθένος σημειοδοτεί την περίοδο που η φύση μεταβάλλεται για να υποδεχτεί το Φθινόπωρο, το οποίο έρχεται με το ζώδιο του Ζυγού και σταθεροποιείται με το ζώδιο του Σκορπιού.
    Ας μην ξεχνάμε πως η Αστρολογία έχει την ρίζα της στην εποχολογία.

Δημήτρη μου, ο Κύριος Παίζης πότε έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο? σε ρωτώ γιατί όταν εγώ έκανα μαζί του μάθημα εκείνο το οποίο είπε ήταν, πως πράγματι ο Τοξότης είναι διπλός κι ανήκει ο τρίτος δεκανός στα θηριώδη ωστόσο για την Παρθένο είχε πει πως κάποιοι την θεωρούν διπλή και πως τώρα πια έτσι την εξετάζει κι εκείνος.
    Αυτό σημαίνει πως από τότε που έγραψε το άρθρο μέχρι την περίοδο που έκανα μαθήμα μαζί του, για κάποιους λογους άλλαξε γνώμη.
    Θα μου πεις που να το γνωρίζουν όσοι διαβάζουν το άρθρο αυτό?
    Γι αυτό βρε έχετε εμένα :toung:

Πέρα όμως από Παίζη και λοιπούς συγγενείς με λεκτικές ικανότητες έκφρασης ή ακροβατισμούς νομίζω πως η μεταβατική περίοδος που υποδεικνύει η εποχολογία είναι η σωστή απάντηση την οποία σαφώς όποιος θέλει ακολουθεί.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο!
    Εμένα πάλι Δείμων (παρ' ότι συμφωνώ με όσα πολύ όμορφα έγραψες) ...Η όλη υπόθεση νομίζω πως έχει γίνει σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! leasantry: Έλεος παιδιά! Verneigung Ακόμα αυτό λύνουμε; Εδώ και πολλά ποστ είμαστε fftopic:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    H Παρθένος (σαν ενήλικη φιγούρα) έχει την διπλή φύση του παιδιού και της γυναίκας. Κάτι που από μόνο του αναδύει αναποφασιστικότητα και καθαρότητα όπως και το ίδιο το ζώδιο, που αρέσκεται περισσότερο στο να ακολουθεί τελειομανώς παρά την αβέβαιη ηγεσία και πρωτοπορία. Το «πέρασμα» (γκουχ ) από την αθωότητα στην αντίπερα όχθη άλλωστε είναι μια μεγάλη απόφαση, που ο ερωτικά τεχνικός και όχι παθιασμένος Παρθένος δεν μπορεί να διαχειριστεί με συναισθηματική διευκόλυνση.

Πρόσθετα, ο κυβερνήτης του Ερμής που παρεμπιπτόντως είναι φύσης αμφίφυλης, ωθεί στην υπερανάλυση των λεπτομερειών με προσήλωση που κάνει την Παρθένο να δείχνει όχι μόνο διπλή, αλλά σαν να βγήκε από τη μηχανή που κάνει μακαρόνια και μπροστά της τον Δίδυμο να φαίνεται σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! Αυτά μου έρχονται τώρα στο συμβολικό επίπεδο, και πάλι κάθε περεταίρω διαφωτισμός ευπρόσδεκτος.
    Στα κατράμι ικανοποιημένη, στα υπόλοιπα χμμμ..δεν είμαι σίγουρη.. θέλω κάτι περισσότερο..
    αλλά φτάνει για απόψε..:bigsmile:

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)