- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 202
-
07-10-2010, 05:21 PM #141
Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
Καλή η πλακίτσα , δε λέω, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά, μιλάμε.
Θα ζητήσω συγνώμη από την Τίνα, δεν υπάρχει καμιά διάθεση
να δημιουργήσουμε πρόβλημα με την ανάλυση του χάρτη.
Κωστή, έχω ανοίξει ήδη νέο θέμα για τον αριθμό των γάμων που
θα κάνει ένα άτομο και , αν έχεις την ευγενική διάθεση και θέληση
να μας πεις δυο λόγια, θα σου είμαστε υπόχρεοι.:bigsmile:
-
07-10-2010, 07:24 PM #142
Νομίζω ότι βάλαμε όλοι λίγο το χεράκι μας για μια γενική χαλαρότητα και επειδή το διάλυμα τελείωσε, ας μπούμε και λίγο σε τάξη.
Θα κάνω την αρχή λέγοντας ότι κυβ. του 7ου είναι ο Ερμής και βρίσκεται στον 8ο όπου κυβ. 8ου είναι η σελήνη και βρίσκεται στον 7ο . Αυτό από μόνο του τονίζει ιδιαίτερα τα θέματα των δύο οίκων, αλλά αφού τώρα ασχολούμαστε με τον 7ο , αυτό θα πει ότι θέματα πάθους, βάθους, έντονων ψυχικών διεργασιών, ανασφάλειας-ασφάλειας, ελέγχου, ζήλιας και καχυποψίας, είναι σε πρώτο πλάνο. Η Σελήνη στον 7ο δείχνει έναν άνθρωπο που ωστόσο έχει απόλυτη ανάγκη από συντροφικότητα και δυσκολεύεται να διαχωρίσει την ψυχική του κατάσταση από αυτή του συντρόφου του. Η Σελήνη στον 7ο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον κάνει τρυφερό, δοτικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου… (προσωπικά δεν με χάλαγε καθόλου ο Σον Πεν και είναι και «ταλεντάρα!» ο άνθρωπος) Επανέρχομαι… Επανέρχομαι…
Η ακμή του 7ου στον μεταβλητό Δίδυμο και τον κυβ. Ερμή να κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (στον 11ο) που αυτό είναι πολύ πιθανό να τον κάνει να έχει μια στρεβλή ή εξιδανικευμένη εικόνα για τις συντρόφους του (έδωσε ήδη τους δυο γάμους) ή ακόμα και μια ύστερη απογοήτευση για τις πρότερες εντυπώσεις του. (δεν το έχω αναλύσει μέσα μου αρκετά ακόμα, αλλά πολλές φορές ο 11ος μας δείχνει και θέματα με τα παιδιά του συντρόφου) Και εξαπατήσεις μην ξεχνάμε… Δεν τον έχω για φρόνιμο. (μη σας ξεγελάει το τρίγωνο Κρόνου -Αφροδίτης. Με τίποτα σας λέω! Το έχω κι εγώ. Δε δουλεύει πάντα.)
Στους γάμους του βέβαια, έβαλε το χεράκι του και η 150άρα του Κρόνου από τον πρώτο οίκο, καθώς επίσης και η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου στον άξονα 1ου – 7ο.
Το εξάγωνο του Ερμή με τον ¶ρη μας περιγράφει μία σχέση με την ανάγκη της ανταλλαγής απόψεων, ζωηρής επικοινωνίας… Την απόλαυση σε διανοητικά παιχνίδια και αστεϊσμούς… Επίσης τον παρορμητικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να σχετίζεται ιδικά στην αρχή των σχέσεων.
Αυτά σε ένα πρώτο περασματάκι από αυτόν τον 7ο που έχει πολλά ακόμα, αλλά λέω να αφήσω την συνέχεια σε κανέναν άλλο… :bigsmile:
Όπως λέει και ο Πανούσης: « όλο εμένανε σηκώνει, να πω μάθημα η δασκάλα, θα τη σφάξω σαν κουνέλι και θα βγω να παίξω μπάλα!»:nuts: (δεν είμαι στα καλά μου σήμερα! Είναι ολοφάνερο!)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
07-10-2010, 10:57 PM #143
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κάτια γιατί θα ρίξω το θέμα στην μαύρη τρύπα (Κωστή).
Κάτια μου καλά κάνεις και δεν τον έχεις για φρόνιμο.
Το ποτήρι ξεχείλησε με την 2η σύζυγο όταν πριν από δύο ή τρία χρόνια είχαν φύγει διακοπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Είχαν κλείσει διαφορετικά δωμάτια κι ένα βράδυ η Γουάιτ είχε την φαεινή ιδέα να τον επισκεφτεί στην σουίτα του.
Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν κάτι παραπάνω από τραγελαφικό, ο Πεν με δυο αλλοδαπές, γυμνοί και τόσο σκνίπα στο μεθύσι που ούτε είδηση δεν την πήραν.
Μες την φρονιμότητα ο Κύριος Μιλκ :toung:
Υγ Κωστή αν δεν βρεις τον Χείρωνα να σε θεραπεύσει..........ψάξε για την Λίλιθ.
-
07-10-2010, 11:11 PM #144
Κατάλαβες Τίνα μου; Αυτά είναι τα καμώματα του Ουρανού. (Ηλιακός κυβ. 1ου σε σύνοδο με ηλιακό κυβ. 7ου δηλαδή, Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό μέσα στον 8ο ) Γιατί ξεχωριστές σουίτες χριστουγεννιάτικα; Για να έχει άλλοθι ότι του έφερε ο ¶γιος Βασίλης δυο αλλοδαπές;
Συμπέρασμα: Όταν ο άνθρωπός σου δεν το έχει… Κάμπινγκ! Κάμπινγκ και με τέτοιο 9ο το «αλεπουδών» κοντά!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
09-10-2010, 01:38 AM #145
Κάτια μου πέρα από τον ηλιακό κυβερνήτη, έχω παρατηρήσει πως πολλά άτομα με Αφροδίτη στην Παρθένο κι ειδικά με τις όψεις αυτές είναι επιρρεπή στην απιστία.
Βάλε κι ακμή 7ου στον Δίδυμο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, βάλε κι Αφροδίτη στον 9ο, να πως βγαίνει το αλεπουδών.
Και ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό, η Σελήνη όπου πέσει φέρνει αστάθεια, είναι αεικίνητη κι όταν χτυπιέται δείχνει συναισθηματική αστάθεια σ' ένα αρκετά μεγάλο βαθμό.
Κάποιος που είναι συναισθηματικά ασταθής δεν περιμένουμε να είναι σταθερός στις σχέσεις του ειδικά όταν αυτό φαίνεται από πολλά στοιχεία μέσα στον χάρτη του.
-
09-10-2010, 07:14 PM #146
Καλησπερα σε ολους
Τινα θα ηθελα να ρωτησω ¨η Αφροδιτη στον 9ο¨ ειναι ενδειξη απιστιας? Πως το εξηγεις γιατι δεν το ξερω.
Σ΄ευχαριστω. Ελπιζω να συνεχιστει αυτος ο τροπος αναλυσης χαρτη ,γιατι δεν σας κρυβω εχω κατ ' ενθουσιαστει & εχω λυσει αρκετες αποριες μου .Σας βιαβαζω ενελειπως
-
10-10-2010, 01:36 AM #147
Γεια σου πλανιτάκι, χαίρομαι που μέσα απ' την ανάλυση μπορείς να λύνεις τις απορίες σου.
Η Αφροδίτη στον 9ο βρίσκεται στον οίκο του Τοξότη, αυτό σημαίνει πως ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται τον εαυτό του ο Σον Πεν είναι Τοξοτίσιος κι ότι τον ελκύουν γυναίκες φιλοσοφημένες, αλλοδαπές κτλ. Η Αφροδίτη δεν φημίζεται για την πίστη της όσο για τα θέλγητρα της και την ανάγκη της για έρωτα, αγάπη και συντροφικότητα. Μέσα στο σπίτι του Δία χαλαρώνει απίστευτα, γίνεται περισσότερο διαχυτική, ζητά ανεξαρτησία κι ελεθευρίες που θα την κάνουν να χαίρεται ακόμη περισσότερο όσα εκφράζει.
Θέλει να δίνει και να παίρνει αγάπη, στην ανάγκη της αυτή μοιράζεται απλόχερα, χαρίζεται, γίνεται περισσότερο τυχερή χωρίς να νιώθει πως κάνει κάτι μεμπτό αφού το μόνο που κάνει είναι ν'αγαπιέται. Δεν έχει τύψεις κι είναι επιπόλαιη. Ωστόσο βρίσκεται στο σπίτι του μέγα νομοθέτη Δία, έτσι έχει το δικαιώμα όχι μόνο ν'αγαπιέται αλλά να νομιμοποιεί τις σχέσεις της γι αυτό συνήθως λέμε πως η Αφροδίτη στον Τοξότη ή σε όψεις με Δία φέρνει διπλό γάμο.
Από μόνη της χωρίς άλλα στοιχεία έχει την τάση , αν τελικά θ 'απιστήσει φαίνεται, εννοείται από το ζώδιο που βρίσκεται, από τις όψεις που σχηματίζει και πότε ενεργοποιούνται αυτές οι όψεις.
Για παράδειγμα αν έχουμε την συγκεκριμένη Αφροδίτη σε όψη με Κρόνο, καταλαβαίνεις πως θ' απιστήσει δυσκολότερα απ' ότι αν έχει όψη με Ποσειδώνα.
-
10-10-2010, 07:25 PM #148
Να περάσουμε στον 8ο οίκο? Κυβερνήτης ο Ήλιος και στη θέση του.Αυτό από μόνο του θα έδειχνε έναν άνθρωπο βαθιά συναισθηματικό, καχύποποπτο και εσωστρεφή, με έντονα συναισθηματα και τρομερή δύναμη. Επειδή όμως κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τότε όλα τα παραπάνω διαφοροποιούνται, δηλαδή ο Ουρανός έρχεται να ανατρέψει αυτό που θα έδινε ο Ήλιος. Αρα, μάλλον πρόκειται για επιπόλαιο άτομο, που δεν ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων αλλά με την επιφάνεια, βλέπη τη ζωή ελαφρά και δεν μπαίνει σε διαδικασίες ανάλυσης των γεγονότων. Δεν ξέρω αν όμως δίνω τη σωστή ερμηνεία.
-
11-10-2010, 12:53 AM #149
Κυβερνήτης ο Ήλιος και στη θέση του?????
Κυβερνήτης 8ου η Σελήνη με τις γνωστές της όψεις και μέσα στον 7ο.
Διαφωνώ με την ερμηνεία περί Ήλιου/Ουρανού, δεν τον κάνει επιπόλαιο, τον κάνει περισσότερο πεισματάρη. Ο Ουρανός εκεί βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση που σημαίνει πως μπορεί να εκδηλώσει την ενέργεια του με άνεση.
Μήπως θέλεις να πεις ότι τον κάνει να αποστασιοποιείται και να μην διεισδύει σε βάθος?
και πάλι όμως δεν θα τον χαρακτήριζα επιπόλαιο από την όψη αυτή, αντίθετα νομίζω πως τον ανασυγχρονίζει πηγαίνοντας τον με το ρεύμα της εποχής κι ένα βήμα παραπάνω.
-
11-10-2010, 02:23 AM #150
Α, ναι, συγγνώμη, μπέρδεψα τις ακμές. Εννοούσα Ήλιος στο Λέοντα στη θέση του, αλλά στον 8ο οίκο.Ο Ουρανός όμως είναι σε πτώση στο Λέοντα,κάτι που δίνει ασταθείς σχέσεις, ανάγκη ανεξαρτησίας στον έρωτα και δημιουργεί πρόβλημα. Εαν τον τοποθετήσουμε στον 8ο, δε σημαίνει ότι καταπιέζεται από το δέσιμο και το βαθύ ψυχικό δεσμό που συμβολίζει ο οίκος?Νόμιζα ότι η σύνοδος με τον Ουρανό πάντα ανατρέπει αυτό που κανονικά θα έδινε ο πλανήτης και ο οίκος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντίθετη συμπεριφορά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.