s
Αριθμός γάμων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 44

Αριθμός γάμων

Πόσους γάμους μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από το αν αποφασίσουμε τελικά να τους κάνουμε ;

Τί λέει ο γενέθλιος χάρτης μας ;
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να το μάθουμε ;

Ας μας βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν τον τρόπο !

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Re: Αριθμός γάμων

Καλημέρα !!!

Ενδιαφέρουσα απορία!!! Με αφορά άμεσα :embarrest

Όνομα:
    Άννα

Θέλω πολύ να παραμείνει το θεμα διότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.....:nuts:
    Να για παράδειγμα εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμα για μένα πως δεν θα κάνω 2ο γάμο!!!!
    Πως? Εχω Δία στον 7ο οίκο με πολύ καλές όψεις με Αρη και Αφροδίτη,είναι μέσα στον 5ο οίκο που σημαίνει γάμος απο έρωτα,οι όψεις του είναι καλές και παρά τις χιαστί και το γιόντ που διαθέτω και μπλοκάρει λίγο τα πράγματα εντούτοις νομίζω πως δεν θα υπάρξει αλλη κατάσταση.....:embarrest....
    Θα ηταν ενδιαφέρον να μας διαφωτίσει κάποιος αν φαίνεται απο κάπου άλλου στο γενέθλιο ωροσκόπιο.....:bigsmile: μέσω των διελεύσεων και πώς?
    Ενατο και δέκατο οίκο στον υδροχόο άρα πως? Με τίποτα 2ος γάμος....
    Να σημειώσω εδώ πως ο συντροφός μου είναι υδροχόος με ωροσκόπο τοξότη.....(ναι και γω απορώ πως παντρεύτηκε.....αλλά έγινε).......
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Για αρχή θα μπορούσαμε να δούμε τον οίκο του γάμου... ξεκινώντας από εκει να δούμε τι μπορεί να σημαίνουν τα διπλά ζώδια στην ακμή του?:embarrest

Όνομα:
    Άννα

Μμμμμ...... Ενας 7ος στούς Διδύμους μπορεί να σημαίνει επικοινωνιακό σύντροφο,ευέλικτο,πιθανόν νεότερο λόγω κυβερνήτη ερμή,και με τάση για αλλαγές....
    Ισως και το ιδιο το ατομο να επιδιώκει επικοινωνία και στίς κοινωνικές του σχέσεις(απαιτητικός εγκεφαλικά),και όχι απαραίτητα διπλή κατάσταση γάμου...
    Απο κει και πέρα κοιτάμε που βρίσκεται ο ερμής κλπ,κλπ:bigsmile:
    Οσο για τους ιχθυες εκεί θεωρώ ότι ειναι πιο συγγεχυμένη η κατασταση, με το δια κυβερνητη,πιο συναισθηματική σε σχέση με τους διδύμους ίσως γάμος που εξελίσεται σε συνθήκες που αλλάζουν κατά διαστήματα πολύ πρός το καλύτερο η προς το χειρότερο....:embarrest...Τον τοξότη δεν τον θεωρω διπλό ζώδιο....μήπως είναι???????:nuts:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Μμμμμ...... Ενας 7ος στούς Διδύμους μπορεί να σημαίνει επικοινωνιακό σύντροφο,ευέλικτο,πιθανόν νεότερο λόγω κυβερνήτη ερμή,και με τάση για αλλαγές....
    Ισως και το ιδιο το ατομο να επιδιώκει επικοινωνία και στίς κοινωνικές του σχέσεις(απαιτητικός εγκεφαλικά),και όχι απαραίτητα διπλή κατάσταση γάμου...
    Απο κει και πέρα κοιτάμε που βρίσκεται ο ερμής κλπ,κλπ:bigsmile:
    Οσο για τους ιχθυες εκεί θεωρώ ότι ειναι πιο συγγεχυμένη η κατασταση, με το δια κυβερνητη,πιο συναισθηματική σε σχέση με τους διδύμους ίσως γάμος που εξελίσεται σε συνθήκες που αλλάζουν κατά διαστήματα πολύ πρός το καλύτερο η προς το χειρότερο....:embarrest...Τον τοξότη δεν τον θεωρω διπλό ζώδιο....μήπως είναι???????:nuts:
    Παλίρροια!... Θα σε μαλώσω! :nea:Κυβερνήτης των Ιχθύων, παραδοσιακά είναι ο Δίας , αλλά στη σύγχρονη αστρολογία μελετάμε Ποσειδώνα! Αυτός είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. …Και όχι, ο Τοξότης δεν είναι διπλό ζώδιο. Διπλά είναι μόνο Ιχθείς και Δίδυμοι. :lock:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Παλίρροια!... Θα σε μαλώσω! :nea:Κυβερνήτης των Ιχθύων, παραδοσιακά είναι ο Δίας , αλλά στη σύγχρονη αστρολογία μελετάμε Ποσειδώνα! Αυτός είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. …Και όχι, ο Τοξότης δεν είναι διπλό ζώδιο. Διπλά είναι μόνο Ιχθείς και Δίδυμοι. :lock:
    Για να μάθω να σου κάνω την έξυπνη, τώρα μου είπαν ότι διπλά είναι όλα τα μεταβλητά και όχι μόνο ο Ιχθεις και Δίδυμοι. Δηλαδή και οΤοξότης και η Παρθένος. Καλά να πάθω! :blink:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Για να μάθω να σου κάνω την έξυπνη, τώρα μου είπαν ότι διπλά είναι όλα τα μεταβλητά και όχι μόνο ο Ιχθεις και Δίδυμοι. Δηλαδή και οΤοξότης και η Παρθένος. Καλά να πάθω! :blink:
    :bigsmile:Κάθε διόρθωση δεκτή!! Μην ξεχνάμε πως μαθαίνω.....:embarrest δεν είμαι γνώστης ,μαθαίνω και θέλω να με διορθώνεται όταν κάνω λάθη!!!:bigsmile:
    Τώρα όμως....... ανησύχησα γιατί έχω και γω ακμή του 7ου στον τοξότη.......και απο ότι έχω διαπιστώσει η σχέση με τον συντροφό μου βρίσκεται σε μεταβλητό αξονα....παρθένου-τοξότη
    Για να δούμε......:weird:
    Εκείνος υδροχόος με ωροσκόπο τοξότη....:nuts::nuts: ζεί το μεγάλο του εφιάλτη μαζί μου......να δούμε πόσο θα αντέξει!!:toung:

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπέρα.

Σταματήστε να ρωτάτε αν φαίνεται ο αριθμός των γάμων γιατί θα βγάλουμε φλύκταινες όλοι μαζί.
    Η σωστή ερώτηση είναι "αν υπάρχουν ενδείξεις που να δείχνουν παραπάνω από ένα γάμο"
    Πράγματι υπάρχουν, αυτές είναι

1) κυβερνήτης 7ου οίκου σε διπλό ζώδιο συν τον Τοξότη και την Παρθένο αγαπημένη μου Κάτια ειδικά αν οι κυβερνήτες 1ου/7ου σχηματίζουν μεταξύ τους δύσκολες γωνίες.

2) Ο κυβερνήτης του 7ου σε δύσκολες όψεις κυρίως με ¶ρη, Δία, Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, ακόμη κι αν βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο.
    Τον Κρόνο τον αφήνω απ' έξω όχι γιατί δεν μπορεί να φέρει χωρισμό αλλά γιατί δύσκολα φέρνει διαζύγιο. Συνήθως τα ζευγάρια επιλέγουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη ακόμη κι αν η σχέση τους έχει οριστικά τελειώσει.

3) Η Αφροδίτη σε διπλό ζώδιο σε αρνητικές όψεις με τους παραπάνω πλανήτες.

4) Πλανήτες μέσα στον 7ο σε δύσκολες όψεις.

5) Ήλιος σε δύσκολες γωνίες δίνει στοιχεία για τον σύζυγο, χωρίς απαραίτητα οι δύσκολες όψεις του να θεωρούνται ένδειξη διαζυγίου ωστόσο είναι ένα επιπλέον στοιχείο, κάτι το οποίο ισχύει και τον αγαπημένο μου Κρόνο.

Ο 2ο γάμος φαίνεται από τον 9ο οίκο όσο για τον 3ο θεωρητικά κοιτάμε τον 11ο εγώ όμως κοιτάζω τον 7ο σε συνδυασμό με τον 11ο κι αυτό γιατί 1ος/7ος είναι ο άξονας των διαπροσωπικών σχέσεων, το τί εκφράζουμε δηλαδή και τι εκλαμβάνουν όσοι μας γνωρίζουν.
    Αυτό σημαίνει πως όσους γάμους κι αν κάνουμε η συμπεριφορά μας κι αυτό που προβάλλουμε στους άλλους δεν αλλάζει.

Δίας τώρα, ας είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης, διαζύγιο όχι μόνο φέρνει αλλά και με ευκολία.
    Εύκολα μας παντρεύει, εύκολα μας χωρίζει με την διαφορά πως ακόμη κι αν φέρει χωρισμό πολύ σύντομα θα φέρει νέο σύντροφο για να μας παρηγορήσει.

Κοιτάξτε αυτά για αρχή σε ωροσκόπια χωρισμένων και ότι απορία έχετε τα λέμε πάλι.

Δύσκολη όψη θεωρείται και η σύνοδος όταν πρόκειται για προσωπικο πλανήτη με εξωκρόνιο?

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)