- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
16-03-2006, 10:16 AM #21
Re: Ωροσκόπια μελών.
Originally Posted by lila pause
-
16-03-2006, 01:45 PM #22
Originally Posted by stabie
-
16-03-2006, 09:44 PM #23
Ναι καλά! Αλλά βόλι δεν βλέπω να πέφτει ακόμη :toung:
Κανείς δεν έχει σκοπό να αρχίσει;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-03-2006, 12:41 AM #24
[QUOTE=runaway]Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή ενότητα σχετικά με μια πρόταση που έχω να κάνω. Πώς σας φαίνεται, αντί για ωροσκόπια αγνώστων ατόμων να αρχίσουμε να αναλύουμε τα ωροσκόπια των μελών του site; Να επιλέγεται τυχαία ένα μέλος του οποίου το ωροσκόπιο να προσπαθούμε να αναλύσουμε οι υπόλοιποι... ΄Ετσι για να ξέρουμε και με τί ατομα συζητάμε
Αγαπητέ φίλε,είμαι νέο μέλος στην παρέα και δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αυτά που προτείνεις . Ανάλυση αστρολογικού χάρτη; Αν ναι, δέχομαι ευχαρίστως να συμβάλλω με την συμμετοχή μου. Απλά να διευκρινίσω ότι οι δικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες. Έκανα κάποια μαθήματα πριν χρόνια.Είμαι εδώ για να συνεχίσω την αναζήτησή μου.η ημερομηνία γέννησής μου είναι 29-11-1965 01:30 Αθήνα. Επειδή έχει γίνει μία σύγχηση σχετικά με την ώρα, επιδιορθωμένο το ωροσκόπιο δίνει ωροσκόπο 29 μοίρες Παρθένου.
-
17-03-2006, 10:22 AM #25
[quote=sagita]
Originally Posted by runaway
όντως, απευθύνεσαι στη σωστή ενότητα. Η πρόταση που μόλις έκανες ήδη έχει προταθεί από άλλο μέλος όπως θα δεις στα παραπάνω post -it. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την επιλογή χάρτη ένος τυχαίου μέλους και στο τέλος να αναφέρεται το όνομα του μέλους. Αλλά αυτό θεωρώ ότι πρέπει να γίνει από τους "υπεύθυνους".
Φιλικά
Ιουλία
-
17-03-2006, 11:46 AM #26
Originally Posted by panther
-
17-03-2006, 01:24 PM #27
Από τους παλιότερους έχω την "απαίτηση" να διαβάζουν σωστά. Στο ποστ 8 γράφω
Αν μόνοι σας βάλετε κάποια όρια δεν θα έχω αντίρρηση να προσπαθείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας αλλά ζητάω να γίνει κατανοητό ότι δεν υποχρεώνεται κανένας να γράψει τη γνώμη του, να αναλύσει χάρτη και τέλος ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι με τις "ευλογίες" του επίσημου myhoroscope και των συνεργατών του.
Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι δεν συμφωνούμε ότι αναλύσεις ωροσκοπίων δεν γίνονται ούτε στο πόδι ούτε από παιδιά που ακόμη δεν έχουν ούτε τις βασικότατες γνώσεις.
Αλλά αφού το θέλετε ως τεστ γνώσεων ή άλλο οριοθετείστε το μόνοι σας. Αποφασίστε ποιος θα συντονίσει τη συγκεκριμένη ενότητα και τι κανόνες ή όρους θα ακολουθούνται.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
17-03-2006, 01:46 PM #28
Originally Posted by ScP
Και συμφωνώ μαζί σου ότι ούτε μπορεί να γίνει μια τέτοια δουλειά στο πόδι. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι αλλα εάν δεν "επιβλέπει" κάποιος πιο υπεύθυνος, εγώ πιθανά να απέχω!
-
17-03-2006, 03:14 PM #29
Υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.
Απλώς κάποιοι από εμάς έχουν περισσότερα εργαλεία για να διαχειρίζονται το φόρουμ. Όποιος θέλει μερικά από αυτά τα εργαλεία να του τα δώσω ευχαρίστως και να αναλάβει χρέη συντονιστή ενότητας, ο οποίος και θα ελέγχει γενικώς θα γράφει τους όρους και θα βοηθάει ή/και συμμορφώνει όσους δεν τους ακολουθούν.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
17-03-2006, 03:27 PM #30
Originally Posted by ScP
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.