s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 21 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 202
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Καλησπέρα σε όλους! ( Τίνα…Με γεια το ¶βαταρ! Δεν άντεχα να μην πω κάτι…)

Προσπάθησα να απομονώσω τον 5ο στον χάρτη που εξετάζουμε, αλλά στάθηκε σχεδόν αδύνατο.

Αυτός ο κυβ. 5ου με κάνει να σκέφτομαι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται (Ταύρος). Βάση της ηλιακής του οικοθεσίας, το Λιοντάρι για το οποίο μιλάμε, έχει τον 5ο του στον τέταρτο ηλιακό του οίκο και ο κυβ. του, η Αφροδίτη, δέχεται έντονες όψεις ¶ρη, Πλούτωνα, Κρόνου. Εκτιμώ ότι θα πρέπει να αξιολογήσουμε το γεγονός ότι η σύνοδος Αφροδίτη-Πλούτωνα (κυβερνήτες δύο γωνιακών ηλιακά οίκων) μέσα στον 9ο , δίνουν στον 9ο μία ιδιαίτερη σημασία που γίνεται καθοριστική, αφού η ακμή του 9ου είναι στο ηλιακό του ζώδιο. Επίσης, ο Ήλιος του είναι σε τρίγωνο με τον κυβ του 9ου Δία. Με κάθε τρόπο φαίνεται ότι ο 9ος κυβερνά την δημιουργική έκφραση (5ος ) αυτού του ανθρώπου. Και τέλος… Ωροσκόπος Τοξότης- 9ος …
    Αυτός ο 5ος είναι «βαμμένος» στον 9ο .

Θα προσπαθήσω λοιπόν να σας μεταφέρω την δική μου αίσθηση σʼ αυτό που βλέπω στον χάρτη.

Ο 5ος , εκτός από όλα τα κλασικά που ξέρουμε ότι σημαίνει, σημαίνει επίσης και τον τρόπο που ο άνθρωπος βρίσκει τη χαρά. Την ίδια την χαρά στη ζωή.
    Ο δικός μας άνθρωπος εκφράζεται, δημιουργεί, ερωτεύεται, έρχεται σε επαφή με τα παιδιά, αυτοπροβάλλεται με όλους τους τρόπους και την φύση του 9ου . Τα στοιχεία της γήινης και σταθερής ακμής του στον Ταύρο(5ος) , προσαρμόζονται στον επεκτατικό και μεταβλητό 9ο, ανάγοντας τις υποθέσεις του 5ου σε ένα ιδιαιτέρα βαθύ και ευρύτερα φιλοσοφικά τοποθετημένο σύστημα αξιών.

Εδώ η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο και πάλι εμπλέκεται το στοιχείο της προσφοράς που είχαμε συναντήσει εξετάζοντας τον 4ο και τον ¶ρη του. Αφού ο κυβερνήτης του 5ου βρίσκεται στον τόσο καθοριστικό για τον άνθρωπο αυτό 9ο οίκο του, είναι έκδηλο (για μένα) ότι βρίσκει την χαρά της ζωής όταν προσφέρει μέσα στην ευρύτερη κοινωνία (9ος ) . Όταν ταξιδεύει… Όταν έρχεται σε σχέση με γυναίκες από άλλη πολιτιστική κουλτούρα ή έχει έντονες φιλοσοφικές πεποιθήσεις.

Τα «παιδιά» για εκείνον είναι έννοια και όχι μια απλή, προσωπική λέξη.
    Πρακτικά μιλώντας, μπορεί να τους διαθέσει χρόνο για πνευματική καθοδήγηση και αυτού του είδους η επαφή να τον χαροποιεί, αλλά εύκολα θα μπορούσε να γίνει μαζί τους πνευματικά κυριαρχικός-καταπιεστικός . Να τα μεγαλώσει με συγκεκριμένα δόγματα ή να επιβάλλεται δια της πνευματικής του ισχύς. (μην ξεχνάμε ότι ο κυβ. του 5ου δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη και την σύνοδο του Πλούτωνα).

Για τους ίδιους λόγους πιστεύω ότι οι αισθηματικές του σχέσεις υποφέρουν από την ανάγκη του να «σκορπίζεται» (κατά τους συντρόφους) στις πνευματικές και κοινωνικές ανησυχίες του.
    Η ενέργειά του διοχετεύεται στις δεκάδες παγκόσμιες υποθέσεις που τον αφορούν και οι υποχρεώσεις τον μετατρέπουν σε απόντα (¶ρης τετράγωνο Αφροδίτη, ¶ρης στον 6ο - υποχρεώσεις). Αν σκεφτούμε δε και την παραδοσιακή έννοια αυτής της όψης, τότε ο αρσενικός και ο θηλυκός ρόλος στη σχέση, είναι μια ισορροπία που δυσκολεύεται να την διαχειριστεί, λόγω οικογενειακών μοντέλων και προτύπων που έπαιξαν ρόλο στην παιδική του ηλικία.

Γενικά μιλώντας θα καταλήξω ότι, στο βαθμό που ο 5ος σχετίζεται και με την αυτοέκφρασή μας, ο Πεν δικαιολογεί τις όψεις του απόλυτα με την στάση του στη ζωή. Έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την καλλιτεχνική του αξία, αλλά και για την ενεργή δράση του στα παγκόσμια θέματα κοινωνικής ανισότητας… Για την έντονη φιλανθρωπική του δράση… Για την «παράλογη» (για κάποιους) απορρόφησή του με την δυστυχία τριτοκοσμικών χωρών και μάλιστα με σοβαρό τρόπο (Κρόνος τρίγωνο Αφροδίτη και φυσικά εξάγωνο Ποσειδώνα). Ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό τον λυτρώνει και του δίνει χαρά. (μετά το σεισμό στην Αϊτή, πήγε στην χώρα και ανέλαβε δράση μένοντας επί καιρό στον τόπο της καταστροφής)

Δεν ξέρω με βεβαιότητα τι κάνει με τα παιδιά του και τις ερωμένες του, πάντως είναι υπεύθυνος για πολλά χαμόγελα παιδιών από άλλες χώρες 5ος – 9ος . Αν αυτό του δίνει χαρά, ας τον έχει το σύμπαν καλά!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Να με διορθώσω στα προηγούμενα και να πω ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον 10ο ηλιακό , άρα ο 5ος του πέφτει στον 10ο ηλιακό. Καθόλου τυχαία η καλλιτεχνική του επιτυχία θα έλεγα. Έρχεται να δέσει κι εκείνο το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Επίσης δεν επεκτάθηκα αρκετά στο θέμα του Ποσειδώνα που αναμφισβήτητα συμβάλει σε όλα όσα ανέφερα, αλλά η ανοχή του εξαγώνου αυτού, δεν είναι μέσα στα αποδεκτά μου όρια.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Να με διορθώσω στα προηγούμενα και να πω ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον 10ο ηλιακό , άρα ο 5ος του πέφτει στον 10ο ηλιακό. Καθόλου τυχαία η καλλιτεχνική του επιτυχία θα έλεγα. Έρχεται να δέσει κι εκείνο το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Επίσης δεν επεκτάθηκα αρκετά στο θέμα του Ποσειδώνα που αναμφισβήτητα συμβάλει σε όλα όσα ανέφερα, αλλά η ανοχή του εξαγώνου αυτού, δεν είναι μέσα στα αποδεκτά μου όρια.
    Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου με την αναφορά σου στους ηλιακούς οίκους. Αυτούς δεν τους χρησιμοποιούμε για γενικές προβλέψεις ζωδίων; Μπερδεύτηκα. Μπορείς να με βοηθήσεις;
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου με την αναφορά σου στους ηλιακούς οίκους. Αυτούς δεν τους χρησιμοποιούμε για γενικές προβλέψεις ζωδίων; Μπερδεύτηκα. Μπορείς να με βοηθήσεις;
    Γεια σου Κατερίνα μου.

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι τους Ηλιακούς τους υπολογίζουμε μόνο για προβλέψεις; Αλλά ακόμα και στις προβλέψεις τους χρησιμοποιούμε ως δείκτες της καταγωγής του πλανήτη –κυβερνήτη (από πού έρχεται, ποιον οίκο ενεργοποιεί, με ποιο τρόπο, τι ποιότητα κτλ)
    Μιλάμε για έναν οίκο ενός χάρτη που ξεκινάει με ωροσκόπο Τοξότη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ισχύει το τελικό φίλτρο των ιδιοτήτων του Ηλιακού ζωδίου που είναι ο Λέοντας.
    Ο 10ος του Λέοντα είναι ο Ταύρος και ότι ωροσκόπο κι αν έχουμε στον χάρτη, ο 10ος του Λέοντα θα τον περάσει από το φίλτρο της Αφροδίτης στον Ταύρο.

Πάμε να δούμε που έχει πάει ο από ηλιακή θέση φυσικός κυβερνήτης του 10ου και 3ου (Ταύρος – Ζυγός για τους Λέοντες) και βλέπουμε ότι με ωροσκόπο Τοξότη, ο ηλιακός κυβ. 10ου και 3ου πέφτουν στις ακμές του 5ου και 11ου αντίστοιχα που θα έπρεπε να είναι ο Κριός-Ζυγός. (ο συγκεκριμένος χάρτης λόγω εμπεριεχόμενων δεν είναι ακριβής στα ζώδια που πέφτει κανονικά και γι’ αυτό στην περίπτωσή μας κυβερνά 4ο και 10ο )
    Όμως κυβ. 10ου είναι η Αφροδίτη και από την Ηλιακή θέση των Λεόντων, που είναι στον Ταύρο!

Εδώ ο Ταύρος εμφανίζεται στην ακμή του 5ου με κυβερνήτη πάλι την Αφροδίτη και επειδή είναι τόσο καλά υποστηριγμένη όλη αυτή η ακολουθία, μας δίνει έναν άνθρωπο που θα ακολουθούσε καριέρα στην τέχνη (εμπλοκή 10ου-5ου με ισχυρή εμπλοκή της Αφροδίτης) .
    Βλέπεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να τονίζεται κάτι, στον χάρτη που το υπόσχετε;

Κάτια μου, ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για πες μου κάτι ακόμα, με τους ηλιακούς οίκους τι σύστημα οικοθεσίας ακολουθείται, δεν το καταλαβαίνω.:unsure: Πώς δηλαδη προσπαθείς να τους απομονώσεις μέσα στο χάρτη του άντρα που εζετάζουμε.:embarrest Κι επιμένω ότι οι ηλιακοί οίκοι έχω δει να χρησιμοποιούνται σε γενικές προβλέψεις ζωδίων κι όχι για την ανάλυση χάρτη συγκεκριμένου ανθρώπου.Ή τέλος πάντων έχω ακούσει ότι χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί οίκοι για την ερμηνία χάρτη ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησής του! Σε παρακαλώ τα φώτα σου! Ή κάποιο λινκ για να μελετήσω τον τρόπο ανάλυσής σου με τους ηλιακούς οίκους.
    Ευχαριστώ :bigsmile:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Κάτια μου, ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για πες μου κάτι ακόμα, με τους ηλιακούς οίκους τι σύστημα οικοθεσίας ακολουθείται, δεν το καταλαβαίνω.:unsure: Πώς δηλαδη προσπαθείς να τους απομονώσεις μέσα στο χάρτη του άντρα που εζετάζουμε.:embarrest Κι επιμένω ότι οι ηλιακοί οίκοι έχω δει να χρησιμοποιούνται σε γενικές προβλέψεις ζωδίων κι όχι για την ανάλυση χάρτη συγκεκριμένου ανθρώπου.Ή τέλος πάντων έχω ακούσει ότι χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί οίκοι για την ερμηνία χάρτη ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησής του! Σε παρακαλώ τα φώτα σου! Ή κάποιο λινκ για να μελετήσω τον τρόπο ανάλυσής σου με τους ηλιακούς οίκους.
    Ευχαριστώ :bigsmile:
    Καλημέρα Κατερίνα μου.

Έχω αρχίσει και αισθάνομαι σαν την αιρετική του θέματος (ευτυχώς που δεν με λένε Ιωάννα και δεν ακούω φωνές όταν δεν μιλάω στο τηλέφωνο).

Γιατί με ρωτάς ποιο σύστημα οίκων χρησιμοποιώ; ΚΑΝΕΝΑ! Αυτού του είδους η συνειρμική σκέψη, έχει να κάνει με τις απλές αρχές της αστρολογίας.
    Αν δεν ίσχυαν οι απλές αρχές, τότε θα έπρεπε να καταργηθούν οι έντυπες προβλέψεις για τα ζώδια και να δίνονται προβλέψεις μόνο για τους ωροσκόπους.
    Θα έχεις διαβάσει συχνά αυτό στις διάφορες μηνιαίες προβλέψεις: «Αν ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου». «Αν!», που θα πει ότι αν δεν τον ξέρεις, διαβάζεις απλά το ζώδιο γιατί το ηλιακό μας ζώδιο δεν μπορεί να καταργηθεί εντελώς από τον ωροσκόπο.
    Η ενέργεια του ηλιακού μας ζωδίου δίνει στον χάρτη μας κάποιους κραδασμούς.
    Λέμε λοιπόν ότι ο τάδε είναι Λέοντας με ωροσκόπο Τοξότη και ξέρουμε ότι το Λιοντάρι αυτό θα εκφράσει το εγώ του μέσα από το ζώδιο του Τοξότη. Λέμε το «εγώ» του, γιατί ο πρώτος κυβερνάται από τον Κριό που είναι το πρώτο ζώδιο.
    Με την ίδια λογική χρησιμοποιούμε τους ηλιακούς οίκους και τις αρχές που αυτές περιγράφουν, σύμφωνα με τα ζώδια που έχουν στις αντίστοιχες ακμές. Ο Λέοντας έχει 7ο στον Υδροχόο… 8ο στον Ιχθύ… 10ο στον Ταύρο κτλ.
    Με τον ίδιο τρόπο που ξέρεις τις αρχές των οίκων γενικά, θα πρέπει να αξιολογείς τις αρχές των οίκων του ηλιακού ζωδίου που εξετάζεις και να τις συνυπολογίζεις στην ερμηνεία ενός χάρτη, γιατί σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα αιτήματα και τις πρωταρχικές ανάγκες εκπλήρωσης του ηλιακού μας ζωδίου.
    Θα έλεγα πως ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην ανάλυση ενός χάρτη είναι χρήσιμη αυτή η λογική και όχι στην πρόβλεψη.
    Θα στο πω και με παράδειγμα. Αν είσαι Κριός, σε εκφράζουν συντροφικά οι Ζυγοί που είναι ο 7ος σου. Αν είσαι Κριός με ωροσκόπο Ταύρο θα σε εκφράζουν οι Σκορπιοί, αλλά οι Ηλιακή σου ταυτότητα θα αποζητά πάντα τις αρχές του ζωδίου του Ζυγού.
    Όταν λοιπόν κάνουμε την ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη και θέλουμε να πάμε λίγο πιο βαθιά στη φύση του ανθρώπου που εξετάζουμε, για να δούμε πως διάκειται στα θέματα του 7ου θα δούμε τον κυβ. που προκύπτει από τον ωροσκόπο, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και που βρίσκεται ο φυσικός κυβερνήτης του 7ου οίκου του ηλιακού του ζωδίου και να πάρουμε από αυτόν επιπλέον πληροφορίες.
    Για να το κάνεις αυτό δεν χρειάζεται κανένας υπολογισμός ή λινκ. Εσύ συγκεκριμένα, ξέρεις όλα όσα σου χρειάζονται για να οδηγήσεις το μυαλό σου σε αυτού του είδους τους συνειρμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι συνδυαστική σκέψη για να μπορείς να βάλεις την γνώση σου σε εφαρμογή.
    Όλο αυτόν τον τρόπο σκέψεις, δεν τον έχω βγάλει από το κεφάλι μου φυσικά. Κάποιος μου τον έμαθε και ήταν επαγγελματίας αστρολόγος.

Αυτό, προσωπικά, το ονομάζω δημιουργική γνώση και χρήση της αστρολογίας, γιατί η στείρα χρίση των απλών ερμηνειών όψεων και οίκων, θα ήταν ένας μηχανικός τυφλοσούρτης ενώ αυτή η τέχνη θέλει ανάπτυξη της συνδιαστικότητας πολλών δεδομένων που μαθαίνεται με την εμπειρία και την εξάσκηση.

Τελειώνοντας να πω ότι ο λόγος που χρησιμοποίησα αυτή την λογική για την θεώρηση και αξιολόγηση του 5ου του συγκεκριμένου χάρτη που εξετάζουμε, είναι γιατί όλους τους άλλους τρόπους τους βλέπω να γράφονται από τους υπόλοιπους φίλους και εδώ το νόημα είναι να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσουμε όλους τους τρόπους και τα «όπλα» που μας δίνει η αστρολογία.

Πριν καταργήσουμε τις αρχές για να επικεντρωθούμε σε πεντάγωνα… μισά τετράγωνα και αστεροειδείς που επηρεάζουν έναν γενέθλιο χάρτη, καλό θα ήταν να δίνουμε βάση σε αυτά που από καταβολής της αστρολογίας μας λέει. :toung:

Κατια
    σ΄ευχαριστω πολυ γι΄αυτη σου την αναλυση. Ειναι πραγματι πολυ χρησιμη.

Όνομα:
    Τίνα

Δεν έχω να προσθέσω και πολλά άλλωστε η Κάτια μας, τον ξετίναξε τον 5ο οίκο.

Λίγα πράγματα για τα ερωτικά του θέλω να πω που για κάποιο λόγο αποφύγατε να αναλύσετε εκτενώς.
    Ο κυβερνήτης 5ου οίκου στον Ταύρο δείχνει έναν άνθρωπο που εκφράζεται ερωτικά μέσα από τον αισθησιασμό και την αποκλειστικότητα. Το παιχνίδι του φλερτ προτιμά να γίνεται υπό των φως των κεριών σ' ένα ήσυχο και πολυτελές εστιατόριο όπου θα μπορεί να τρώει και να μιλά άνετα για τα ταξίδια του, τις φιλοσοφικές και πνευματικές του αναζητήσεις. Πρόσχαρος, ερωτικός που φροντίζει να τονίζει στην εκάστοτε σύντροφο του πως απ' την στιγμή που τον γνώρισε έκλεισε ως γυναίκα.

Αρχικά μοιάζει να εξιδανικεύσει την σύντροφο ωστόσο με την Αφροδίτη στην Παρθένο η σύντροφος νομίζει πως έκλεισε ως γυναίκα. Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του.Υποχόνδριος κι υπεραναλυτικός, μάλλον άπιστος αφού δύσκολα ικανοποιείται ενώ το όλα ή τίποτα πρέπει να είναι το μότο του εκτός κι αν πρόκειται για γυναίκες που συνδυάζουν την καλαισθησία με την πνευματική καλλιέργεια και το σήκω πάνω κάτσε κάτω. Μια τέτοια γυναίκα είναι όντως τέλεια για τον γνωστό ηθοποιό μας.

Με τα παιδιά του παρόμοια συμπεριφορά επιδεικνύει, όσο πηγαίνουν με τα νερά του κανένα πρόβλημα, τους μεταδίδει τις ιδέες του, τον ανθρωπισμό και την ανιδιοτέλεια του Ποσειδώνα και τα αγαπάει βαθιά. Αρκετές οι συγκρούσεις μεταξύ τους όμως ........ αλλιώς είναι η σύντροφος κι αλλιώς το αίμα μας.

Μεγάλη η αγάπη του για τις τέχνες, δημιουργικός με καλλιτεχνικές ευαισθησίες ενώ κάθε τι που δημιουργεί είναι γι αυτόν ένα ακόμη παιδί. Για τζογαδόρο δεν τον κάνω αν όμως αποφασίσει να επενδύσει θα ρισκάρει μεγάλα ποσά και ή που θα τα χάσει τελείως ή που θα τα υπερδιπλασιάσει, στάσιμα πάντως τα οικονομικά του δεν μένουν.

Αν δεν έχετε απορίες ή ενστάσεις πάμε στον 6ο οίκο που λίγο πολύ τον έχουμε αναλύσει λόγω ¶ρη.

''''Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του''''

Δηλαδή οι σχέσεις του (5ος) ή μεταμορφώνονται κατά πως θέλει αυτός ή .... τίποτα? Δεν μπορεί με λίγα λόγια να συμβιβαστεί με τις γυναίκες? Το σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα? ..και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να επιφέρει μέχρι και βία? Λόγω τετραγώνου με άρη ?(το λεκτική φαντάζομαι έχει σχέση με το ζώδιο της Παρθένου)

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    ''''Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του''''

Δηλαδή οι σχέσεις του (5ος) ή μεταμορφώνονται κατά πως θέλει αυτός ή .... τίποτα? Δεν μπορεί με λίγα λόγια να συμβιβαστεί με τις γυναίκες? Το σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα? ..και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να επιφέρει μέχρι και βία? Λόγω τετραγώνου με άρη ?(το λεκτική φαντάζομαι έχει σχέση με το ζώδιο της Παρθένου)
    Όχι αυτός δεν νομίζω πως μπορεί να συμβιβαστεί, η σύντροφος θα πρέπει να συμβιβαστεί, αυτός είναι απόλυτος στα ερωτικά του. Εφ' όσον η Αφροδίτη είναι ο τρόπος που μοιράζεται τον εαυτό του, με ¶ρη Πλουτωνα σε δύσκολες γωνίες μπορεί να δίνει ελευθερίες στην σύντροφο?
    Μπορεί να είναι διαλλακτικός ή διπλωμάτης?
    Από την άλλη η Αφροδίτη μας δείχνει τι γυναίκες ελκύει.
    Τι γυναίκες πιστεύεις ελκύει?

Page 13 of 21 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)