s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 21 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 111 to 120 of 202

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.
    Αφού έχεις την αστρολογική γνώση, άδραξε την μέρα ρουφώντας το μεδούλι των καλών διελεύσεων! Βοηθάει σε κάθε περίπτωση χάρτη. (εύχομαι…)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Χαίρομαι να σας σας βλέπω δραστήριους κι ενεργητικούς και κυρίως να δίνετε απαντήσεις ο ένας στον άλλον.

Parkat μου, η ακμή 4ου σε ζώδιο της φωτιάς δείχνει δυναμικούς γονείς οι οποίοι μαθαίνουν στο παιδί να είναι ανεξάρτητο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση. Ο κυβερνήτης όμως εδώ βρίσκεται σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Δεν είναι ότι καλύτερο η επιρροή που ασκείται στο παιδί, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τα παιχνίδια ελέγχου που παίζονταν στο σπίτι τους τον επηρέασαν τόσο αρνητικά ώστε ο ίδιος να υπονομεύει την δράση του. Το ένστικτο της επιβίωσης, η συναισθηματική του κατάσταση αλλά κι αγάπη και τρυφερότητα που πρέπει να πάρει τα πρώτα χρόνια της ζωής του ένα παιδί στην συγκεκριμένη περίπτωση κλονίζονται από τις εμμονές, και την καταστροφική μανία του Πλούτωνα. Πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει αυτό το παιδί? Ευτυχώς για εκείνον έχει Ήλιο στον Λέοντα σε τρίγωνο με Δία κι Ωροσκόπο στον Τοξότη.

Ο 4ος οίκος σε γενικές γραμμές συνδέεται με την μητέρα, απόλυτα λογικό αφού ο 4ος οίκος συνδέεται με τον Καρκίνο. Ας μην ξεχνάμε όμως πως η οικόγενεια δεν είναι μόνο η μητέρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως κάθε ωροσκόπιο λειτουργεί κατά περίπτωση. Έχω δει πολλά ωροσκόπια γυναικών, οι οποίες όταν μιλούν για τον πατέρα τους ουσιαστικά περιγράφουν τον 4ο τους οίκο. Με γνώμονα αυτό, θα πω, πως ο 4ος ούτως ή άλλως σχετίζεται με τους δυο γονείς, την διαφορά όμως την κάνει ο Ήλιος/Κρόνος κι η Σελήνη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ πιστεύω πως οι ¶ρειες καταστάσεις είναι προνόμιο του πατέρα. Αφενός ο Ήλιος στον Λέοντα δείχνει ηγετικές τάσεις αφ' ετέρου, ή σύνοδος με τον Ουρανό δείχνει εκρηκτικό άνθρωπο σε αντίθεση με την μητέρα η οποία βρίσκεται στον Καρκίνο και θέλει να δώσει όλη της την αγάπη και στοργή. Η Αντίθεση της με τον Κρόνο περιορίζει το συναίσθημα της, δεν εκδηλώνεται με ευκολία εξαίτίας της καταπίεσης που τρώει από τον Κρόνο. Καταπιεσμένη γυναίκα που βίωσε σκληρότητα από τον σύζυγο/πατέρα και εν συνεχεία κι από τον γιο (Κρόνος στον 1ο).

Όσο για τον ¶ρη, είναι δύσκολος στον 6ο για όσους είναι τεμπέληδες εκ πεποιθήσεως.
    Κατά τ' άλλα στον 6ο οίκο μια χαρά διοχετεύει την ενέργεια του, παρέχει υπηρεσίες (παντός είδους υπηρεσίες, ακόμη και με τον τρόπο που μας είπε η Κάτια) με αποτέλεσμα να εκτονώνεται η ενέργεια αυτή στον εργασιακό χώρο και στις καθημερινές του ασχολίες..

Τινα μου θα παθω. Ο γιος μου εχει τον 4ο οικο στον αιγοκερω ,ο κυβερνητης του ο κρονος ειναι στον 5ο οικο κ κανει αντιθεση με Αρη στο Λιονταρη κ ο Αρης τετραγωνιζει με την Αφροδιτη στον Ταυρο και τον Πλουτωνα στο Σκορπιο. Ο δε Κρονος κανει τετραγωνο με την Σεληνη στον Ταυρο. Ο Πλουτωνας κανει αντιθεση με τη Σεληνη.
    Ειμαι εγω μια μεγαιρα μανα που εχω και Αφροδιτη στον Καρκινο? Νοιωθει τοσο μεγαλη καταπιεση απο μενα ο γιος μου οση εγω αντιλαμβανωμαι προσπαθωντας να ερμηνευσω τον 4ο οικο του?
    Περιμενω τα σχολια σου.
    Να ειστε ολοι καλα ,οποιος θελει ας σχολιαση αυτες τις πλανητηκες θεσεις , καθε καταπελτης ευπροσδεκτος
    θα με βοηθησει να γινω καλυτερη.

Ενα λαθος εκανα ,ο Αρης τετραγωνιζει με την Σεληνη στον Ταυρο κ οχι με την Αφροδιτη που κ εκεινη βρισκεται στον Ταυρο. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
    Περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας
    και παιδια, χωρις φοβο και παθος ,το ξερω οτι ολα θα ειναι καλοπροαιρετα .:banana

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητό πλανητάκι,

έχεις θέσει την απορία σου σε λάθος θέμα. Εδώ γίνεται ανάλυση συγκεκριμένου χάρτη. Μπορείς αν θέλεις να θέσεις εκ νέου το θέμα στην αναλογη ενότητα - εραστές της αστρολογίες - και όποιο μέλος μπορεί θα σου απαντήσει.:bigsmile:

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Φωτεινη σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.:banana

Όνομα:
    Τίνα

Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να πάμε παράκατω αν κάποιος δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο!

Περιμένω τις αναλύσεις σας για τον 5ο οίκο!

Ταύρος στον 5ο οίκο
    Γήινος, γόνιμος, ερωτιάρης. Έχει ισχυρή αίσθηση αφής και του αρέσουν τα ωραία αλλά απλά πράγματα στη ζωή.

Αφροδίτη στην Παρθένο
    Φοβάται να δείξει τα πραγματικά του αισθήματα. Φόβος απόρριψης. Είναι επικριτικός και δύσπιστος στις σχέσεις του. Προτιμά να μοιράζεται εργασιακά ενδιαφέροντα.

Αφροδίτη στον 9ο
    Του αρέσουν τα ταξίδια, η περιπέτεια, η μελέτη, η διδασκαλία.

Αφροδίτη τετράγωνο ¶ρης
    Προβλήματα με το νόμο(9ος) λόγω βίαιας συμπεριφοράς. Εριστικός. Επιδιώκει μανιωδώς το σεξ και τη συσσώρευση αγαθών.
    Η σύνοδος με τον Πλούτωνα τονίζει την αυταρχική και βίαιη συμπεριφορά αλλά και τα βαθιά συναισθήματα!

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας
    Δημιουργικός στις Τέχνες ενώ έλκεται από εκλεπτυσμένους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος
    Δε βασίζεται στην τύχη. Δεν είναι τζογαδόρος. Πιστός στη σχέση, όταν αγαπήσει.

Kαλησπερα σε ολους,
    λοιπον ο 5ος στον Ταυρο .
    Ο 5ος ειναι ο οικος της δημιουργιας, των παιδιων,των απολαυσεων, της διασκεδασης, των τυχερων παιχνιδιων.
    Σε ολα αυτα εκεινος θα λειτουργει σαν Ταυρος, δηλ. θα ειναι δημιουργικος με καλιτεχνικες τασεις, θα ειναι λατρης των καθε ειδους απολαυσεων.Δεν πιστευω οτι θα ειναι επιρεπης σε τυχερα παιχνιδια γιατι ο Ταυρος ειναι γηινος και δεν ρισκαρει. Με το θεμα των παιδιων τι λεμε?
    Με την Αφροδιτη στην Παρθενο μπορει να εχει κανει περιουσια δουλευοντας σκληρα εφ οσον η Παρθενος κανει τετραγωνο με τον Αρη.
    Αυτο το τετραγωνο τον κανει κ ζηλιαρη, κτητικο, και επιθετικο.
    Αφροδιτη τριγωνο με τον Ποσειδωνα ,ζει πλατωνικους ερωτες και ειναι πολυ καλιτεχνικο ατομο.
    Αφροδιτη τριγωνο με Κρονο, εχει βαθια συναισθηματα, επειδη η Αφροδιτη κανει συνοδο με Πλουτωνα , αλλα δεν τα εξωτερικευει ευκολα, αν κ επειδη η Αφροδιτη ειναι σε μεταβλητο ζωδιο εχει μια βοηθεια απο κει .
    Το οτι η Αφροδιτη ειναι σε συνοδο μετον Βορειο Δεσμο κ αναδρομο μεσα στην Παρθενο , αυτο δεν ξερω να το ερμηνευω ,περιμενω απο σας .
    Παρακαλω διορθωστε τα λαθη μου αν υπαρχουν.

Φωτεινη προσπαθησα να συνδεθω με το ¨αδελφακι μας" χωρις επιτυχια.
    Θα σου πω τι εκανα
    χρησιμοποιησα ονομα χρηστη κ κωδικο τα ιδια που χρησιμοποιω για να συνδεθω με το myhoroscope και email αυτο που εχω ,μου απαντησε οτι αυτα χρησιμοποιουνται απο αλλο χρηστη.
    Δευτερη προσπαθεια,αλλο ονομα αλλο κωδικο το ιδιο email , απαντηση, το email ανηκει σε αλλο χρηστη.
    Με επιασε απογνωση τι να κανω? Πρεπει να αλλαξω κ email? Βοηθεια :banana

Page 12 of 21 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)