s
Ζώα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Ζώα

Ζώα

Δεν ξέρω αν το τοποθετώ σωστά..

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με την σχέση της αστρολογίας με τα ζώα. Μάλλον, συμβολικά πού εντοπίζεται ας πούμε η σχέση των ανθρώπων μ'αυτά?

Σε έναν χάρτη τι κοιτάμε?

Συνήθως, βέβαια η σχέση αυτή εξαρτάται από την εξοικείωση που έχει κανείς από την παιδική ίσως ηλικία, από φοβίες, προκαταλήψεις κλπ.
    Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν στα ζώα κι εκείνα τους μιλούν..όπου βρεθούν αυτά θα είναι γύρω τους..θα τους ακολουθούν στο δρόμο ή ακόμα και θα ηρεμούν με την παρουσία και μόνο αυτών των ανθρώπων...Πέρα από τη σχέση που αναπτύσσει η αμοιβαία αγάπη και φροντίδα..υπάρχει κάτι που να μπορούμε να εντοπίσουμε σε χάρτη που να δείχνει ζωοφιλία ζωομανία ή έμφυτη τάση επικοινωνίας μαζί τους?

ΥΓ Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ παραπέμψτε με!

Ευχαριστώ

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Re: Ζώα

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Δεν ξέρω αν το τοποθετώ σωστά..

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με την σχέση της αστρολογίας με τα ζώα. Μάλλον, συμβολικά πού εντοπίζεται ας πούμε η σχέση των ανθρώπων μ'αυτά?

Σε έναν χάρτη τι κοιτάμε?

Συνήθως, βέβαια η σχέση αυτή εξαρτάται από την εξοικείωση που έχει κανείς από την παιδική ίσως ηλικία, από φοβίες, προκαταλήψεις κλπ.
    Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν στα ζώα κι εκείνα τους μιλούν..όπου βρεθούν αυτά θα είναι γύρω τους..θα τους ακολουθούν στο δρόμο ή ακόμα και θα ηρεμούν με την παρουσία και μόνο αυτών των ανθρώπων...Πέρα από τη σχέση που αναπτύσσει η αμοιβαία αγάπη και φροντίδα..υπάρχει κάτι που να μπορούμε να εντοπίσουμε σε χάρτη που να δείχνει ζωοφιλία ζωομανία ή έμφυτη τάση επικοινωνίας μαζί τους?

ΥΓ Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ παραπέμψτε με!

Ευχαριστώ
    Αν δεν κάνω λάθος, βασικός είναι ο 6ος Οίκος, αναφορικά με τα κατοικίδια, ο 10ος για τα ζώα εργασίας και ο 12ος για τα ζώα που συμμετέχουν σε παραστάσεις. Από αυτά που γράφεις, μάλλον σε ενδιαφέρει ο 6ος.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

O 6ος οίκος για τα μικρά ζώα , ο 12ος για ζώα μεγάλου μεγέθους(πχ φάλαινες) όπως και τα βοοειδή και άλογα τα οποία όμως ΔΕΝ τα χρησιμοποιούν σε εργασίες. Για τα ζώα εργασίας, κτηνοτροφία κτλ και πάλι κοιτούμε τον 6ο. :bigsmile:

Επομένως ο κυβερνήτης του 6ου - 12ου οι πλανητες που βρισκονται μέσα, οι όψεις τους, θα μας δείξουν την σχέση του εξεταζόμενου ατόμου με τα ζώα. Για τα σκυλάκια- γατάκια κτλ ζώα που συνηθως έχουμε στο σπίτι κοιτάμε τον 6ο.

Απο ότι γνωρίζω επίσης μια καλή σχέση της Σελήνης με τον 6ο (με κυβερνητη - πλανητες που βρίσκονται μέσα- κτλ )δείχνει άνθρωπο που αισθάνεται καλά με τα ζώα και εκείνα μαζί του. Εαν μιλάμε για οργανωμένους και δραστηριοποιημένους φιλόζωους, θα πρέπει να κοιτάξουμε την εμπλοκή του 11 ου στο θέμα.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Συμφωνώ με την Φωτεινή, απλώς να κάνω μια διευκρίνιση. Ο 6ος οίκος περιλαμβάνει όλα τα κατοικίδια ή εξημερωμένα από τον άνθρωπο ζώα που έχει στο σπίτι του, που χρησιμοποιεί στην κτηνοτροφία ή σε γεωργικές εργασίες. Ο 12ος οίκος περιλαμβάνει όλα τα άγρια ζώα που ζούνε στην φύση.

Ευχαριστώ πολύ:bigsmile: όλους

Είχα πλήρη άγνοια..

Οπότε 6ος και 12ος κάτι που δεν περίμενα ομολογουμένως..

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Δεσποινα

ποτε εως πριν 3 χρονια
    δεν ειχα σχεση με ζωακια
    ποτε δεν ειχα σαν μικρη
    και ουτε με ενδιεφερε μεγαλη πια
    να παρω ενα ζωακι στο σπιτι [οσο και αν ηθελε η Μαρια μου]
    αφου δεν ειχα αισθανθει ποτε κατι ιδιαιτερο για αυτα
    ουτε ειχα καποια αναμνηση η'' βιωμα αγαπης απο ενα ζωακι στο σπιτι σαν νηπιο
    Ομως εδωσα μια υποσχεση στην Μαρια μου -κορη μου-
    αν θα αγοραζαμε δικο μας σπιτι θα παιρναμε ενα σκυλακι:bigsmile:
    και ετσι μετα απο 27 χρονια ηρθε η ωρα να τηρησω την υποσχεση
    επεσαν ολοι πανω μου ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ!!!-να παρουμε σκυλακι.!!!!..:nuts:
    Και ηρθε στην ζωη μου ο ΚΟΥΚΙ μου
    ο λατρεμενος Κουκι
    ποσα συναισθηματα Θεε μου ενιωσα
    ποσο αγαπη δινω και παιρνω..
    Διαβασα το ποστ της Φωτεινουλας μου
    και ειδα τι λεει για οικο και πλανητες με 6ο

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω σκυλι
    δεν υπηρχε περιπτωση να μην τον αγαπησω ετσι
    ακμη 6ο κριος με Δια 9η μεσα
    και σεληνη δυδυμος 9η ενα ομορφο εξαγωνο που δειχνει καλη σχση με ζωα

Διαλεξα στο νειμ μου να βαλω και το ονομα του
    και ολοι στον χωρο με ξερουν και σαν ΚΟΥΚΙ :toung::bigsmile::love

με αγαπη
    Δεσποινα κουκι :bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Άννα

:embarrest Δεν.....ξέρω τι λέει για τα ζώα ο έκτος οίκος με ποσειδώνα και ακμή του στον σκορπιο......πάντως (στην εφηβική μου ηλικία)δεν συμπαθούσα τα ζώα μέχρι ....που απέκτησα εντελώς τυχαία μια γάτα!!!
    Απο τότε η ζωή μου άλλαξε δεν μπορούσα χωρίς αυτήν,κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι της έβαζα και .....μαξιλάρι(δεν κοιμόταν χωρίς έμενα) και όταν έφυγε απο την ΄ζωή μου βίωσα απο τις μεγάλες στενοχώριες που θυμαμαι....
    Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και της.....Αννας ακόμη μεγαλύτερη άβυσσος!!!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Εγώ πάλι τα λατρεύω,μια ζωή ολόκληρη είχα ζώα.Εχω σελήνη στον 6ο στον Ταύρο με ακμή του 6ου Κριό.Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αντίθεση της σελήνης με τον Αρη στον 12ο.Αυτό θα μπορούσε να δείξει οτι λειτουργούν λυτρωτικά για μένα ή κίνδυνο απο μεγαλόσωμα ζώα;Το λέω αυτό γιατί μια φορά παρατρίχα ένα άλογο που έσερνε μια άμαξα να με κάνει χαλί.:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    O 6ος οίκος για τα μικρά ζώα , ο 12ος για ζώα μεγάλου μεγέθους(πχ φάλαινες) όπως και τα βοοειδή και άλογα τα οποία όμως ΔΕΝ τα χρησιμοποιούν σε εργασίες. Για τα ζώα εργασίας, κτηνοτροφία κτλ και πάλι κοιτούμε τον 6ο. :bigsmile:

Επομένως ο κυβερνήτης του 6ου - 12ου οι πλανητες που βρισκονται μέσα, οι όψεις τους, θα μας δείξουν την σχέση του εξεταζόμενου ατόμου με τα ζώα. Για τα σκυλάκια- γατάκια κτλ ζώα που συνηθως έχουμε στο σπίτι κοιτάμε τον 6ο.

Απο ότι γνωρίζω επίσης μια καλή σχέση της Σελήνης με τον 6ο (με κυβερνητη - πλανητες που βρίσκονται μέσα- κτλ )δείχνει άνθρωπο που αισθάνεται καλά με τα ζώα και εκείνα μαζί του. Εαν μιλάμε για οργανωμένους και δραστηριοποιημένους φιλόζωους, θα πρέπει να κοιτάξουμε την εμπλοκή του 11 ου στο θέμα.:bigsmile:
    Kαλημέρα :bigsmile:

Πολύ χρήσιμο ποστ, σε ευχαριστώ!
    (έχω ακμή 6ου στον τοξότη. Και ακριβώς πάνω στην ακμή στρογγυλοκάθεται ο Ποσειδών ο μέγας :toung: Τρίγωνο και με την Σελήνη μου και περιττό να πω ότι το σπίτι ήταν και είναι.. ζωολογικός κήπος.. ή και στάβλος (όπως το βλέπει κανείς!) Πάντα είχα την ανάγκη να είμαι κοντά τους και είναι μια επικοινωνία που όμοια της δεν υπάρχει, καθαρή αγάπη. Εχω 3 υπέροχα γατάκια, το ένα εκ των οποίων είναι και ανάπηρο αλλά τα πάει μια χαρά. Ολα τους ήταν αδέσποτα. Επίσης ενυδρείο, 2 θεόχοντρα Κόι κ ένα σαλίγκαρο και τέλος έχω έναν... μαγκούφη κοκατηλ παπαγάλο που του ψάχνω νύφη :embarrest

Δεν έχω οργανωθεί σε φιλοζωική ομάδα αν και πολύ θα το ήθελα. (Κυβερνήτης 11ου Αφρο σε όψη με Ποσειδώνα; ) Φροντίζω να έχω πάντα γεμάτα μπολ με φαγητό και νερό στην αυλή μου για τα αδέσποτα, αλλά και στο γραφείο που με πήραν.... πρέφα και με τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους, ακόμα και τα περιστέρια.
    Εχω περιθάλψει αρκετές φορές τραυματισμένα ζώα, γάτες, πουλιά, νεοσσούς.. μέχρι και έναν γρύλλο (το έντομο, όχι αυτό που αλλάζεις λάστιχο) :bigsmile:

(οfftopic)
    Μιας και λέμε για ζωάκια απλά να προτίνω σε όποιον θέλει ποτέ να έχει ένα κοντά του, ας ρίξει μια ματιά πρώτα γύρω του, υπάρχουν πραγματικά πολλά υπέροχα πλασματάκια εκεί έξω στο δρόμο, που θα εκτιμούσαν πολύ ένα σπιτικό.
    (οfftopic)

@paraskeyh
    Το κοκατηλ στο άβαταρ, είναι δικό σου; Είναι κουκλί!

Ευχαριστώ
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Quote Originally Posted by Firewater View Post
    Kαλημέρα :bigsmile:

Πολύ χρήσιμο ποστ, σε ευχαριστώ!
    (έχω ακμή 6ου στον τοξότη. Και ακριβώς πάνω στην ακμή στρογγυλοκάθεται ο Ποσειδών ο μέγας :toung: Τρίγωνο και με την Σελήνη μου και περιττό να πω ότι το σπίτι ήταν και είναι.. ζωολογικός κήπος.. ή και στάβλος (όπως το βλέπει κανείς!) Πάντα είχα την ανάγκη να είμαι κοντά τους και είναι μια επικοινωνία που όμοια της δεν υπάρχει, καθαρή αγάπη. Εχω 3 υπέροχα γατάκια, το ένα εκ των οποίων είναι και ανάπηρο αλλά τα πάει μια χαρά. Ολα τους ήταν αδέσποτα. Επίσης ενυδρείο, 2 θεόχοντρα Κόι κ ένα σαλίγκαρο και τέλος έχω έναν... μαγκούφη κοκατηλ παπαγάλο που του ψάχνω νύφη :embarrest

Δεν έχω οργανωθεί σε φιλοζωική ομάδα αν και πολύ θα το ήθελα. (Κυβερνήτης 11ου Αφρο σε όψη με Ποσειδώνα; ) Φροντίζω να έχω πάντα γεμάτα μπολ με φαγητό και νερό στην αυλή μου για τα αδέσποτα, αλλά και στο γραφείο που με πήραν.... πρέφα και με τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους, ακόμα και τα περιστέρια.
    Εχω περιθάλψει αρκετές φορές τραυματισμένα ζώα, γάτες, πουλιά, νεοσσούς.. μέχρι και έναν γρύλλο (το έντομο, όχι αυτό που αλλάζεις λάστιχο) :bigsmile:

(οfftopic)
    Μιας και λέμε για ζωάκια απλά να προτίνω σε όποιον θέλει ποτέ να έχει ένα κοντά του, ας ρίξει μια ματιά πρώτα γύρω του, υπάρχουν πραγματικά πολλά υπέροχα πλασματάκια εκεί έξω στο δρόμο, που θα εκτιμούσαν πολύ ένα σπιτικό.
    (οfftopic)

@paraskeyh
    Το κοκατηλ στο άβαταρ, είναι δικό σου; Είναι κουκλί!

Ευχαριστώ
    Ναι δικό μου είναι σε ευχαριστώ πολύ.Και εμένα αρσενικό είναι!Μπράβο σου που περιθάλπτεις τα αδέσποτα ,έτσι και εγώ με τα ζώα τρελαίνομαι,αφού πραγματικά προτιμώ να έχω ζώα στο σπίτι παρά να κάνω ένα μωρό.Αυτό το λέω γιατί ξέρεις όταν σε ΄βλέπουν να έχεις ζώα στην δική μου την ηλικία νομίζουν οτι θέλεις να γίνεις μάνα,προτιμώ τα ζώα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)