Quote Originally Posted by katiakiss View Post
Αγαπητή Γεωργία-Μαρία, έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι για την σύνοδο αυτή, αλλά το ότι δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες ερμηνείες ώστε να μπορείς να τις βρεις με την ευκολία που βρίσκεις τον Ήλιο σε σύνοδο με την Σελήνη δεν σε πονηρεύει;
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά δεν έχω όψη λίλιθ-βέρτεξ με τον καλό μου, σε αντίθεση με το μέλος mfwtiou
Quote Originally Posted by mfwtiou View Post
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η ερμηνεία σε συναστρία όταν η λίλιθ του άντρα βρίσκεται σε σύνοδο με το βέρτεξ της γυναίκας.
Παρ' όλ' αυτά όντως αναρωτιέμαι για κάθε αστρολογική όψη οπότε βρίσκω ενδιαφέροντα τα λεγόμενά σου Κάτια όπως και πολλά άλλα post σου που έχω διαβάσει Επίσης πιστεύω η απάντησή σου, μαζι με αυτή του Δείμων έδωσε αρκετό φως στο τούνελ της αιτούσας:
Quote Originally Posted by Δείμων View Post
το Βέρτεξ είναι η συγκεντρωμένη "ηλεκτρική" ενέργεια ενός ανθρώπου ενώ η Λίλιθ (που είναι τρεις για την ακρίβεια..!) σημειοδοτεί τον σκοτεινό και πρωτόγονο θηλυκό σεξουαλισμό
Quote Originally Posted by katiakiss View Post
Βέρτεξ και Λίλιθ, είναι δύο σημεία που το μεν Βέρτεξ αντιπροσωπεύει –χονδρικά- με την ενεργοποίησή του τις καθοριστικές γνωριμίες στη ζωή μας, ενώ η Λίλιθ τις μοιραίες έλξεις. Ως εκ τούτου το πάντρεμα των δύο υπαινίσσεται μια μοιραία γνωριμία με το στοιχείο της έλξης. Τόσο απλά!
Ίσως όπως λες να μην έγκυρο φως αλλά εφόσον όπως είπες δεν υπάρχουν εύκολα ευρισκόμενες ερμηνείες, εκτός από το πονήρεμα που ισως προκαλεί το γεγονός αυτό, είναι μια αφορμή συζήτησης για τους εραστές της Αστρολογίας. Σαν τέτοιoυς σας εμπιστεύομαι Παρεπιπτόντως το τελευταίο σχόλιο για τα μεσοδιαστήματα κλπ ήταν το πιο ενδιαφέρον για 'μένα προσωπικά :amuse: