s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 21 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 202

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
    Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
    Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
    Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
    Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
    :banana

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by πλανιτακι View Post
    Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
    Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
    Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
    Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
    Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
    :banana
    Μπράβο πλανιτάκι!

Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
    Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
    Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς.

Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:

Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.

4. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Κυβερνήτης του 4ου ο ¶ρης σε χιαστί με Κρόνο στον 1ο: Οικογενειακές διαμάχες (με πατέρα) για τους στόχους και την πορεία που θέλει να ακολουθήσει το άτομο ισως.
    Σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα από τον 9ο= καριέρα διεθνής, έξω από τα όρια της πατρίδας του, αλλά και οικεγενειακές εμπλοκές πάλι σχετικά με τους στόχους (Πλούτωνας κυβερνήτης 11ου) οι οποίες επίσης γίνονται σκάναδαλο δημοσίως (Πλούτωνας στον 9ο)

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.
    liontarini, δεν υπάρχει εξάγωνο Ήλιου /¶ρη, φαντάζομαι μιλάς για το εξάγωνο του Ερμή/¶ρη.

Το μάτι έπεσε σε λάθος γωνία!:embarrest

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Μπράβο πλανιτάκι!

Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
    Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
    Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς.

Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:
    θα αρχισω και γω σιγα-σιγα ΞΑΝΑ παλι αγαπημενη μου Τινα
    να γραφω...
    μου στοιχησε ο βιασμος του μελους πανω στο μαθημα μας
    μου -μας τσαλαπατησε τις προσπαθειες μας
    εκεινει την στιγμη αν τον ειχα μπρος μου θα τον μπατσιζα
    τοσο πολυ ειχα θυμωσει...
    και να με συγχωρεσουν απο την διαχηρειση που εκφραζομαι ετσι...
    ομως ορισμενοι ανθρωποι [οπως εγω ]αφομιωνουμε δυσκολα τα γραπτα
    διαβαζα δεκα φορες το ιδιο αρθρο γαι να καταληξω και να εμπεδωσω την ερμηνεια
    και να συγκρινω κ.τλ..
    και το μελος αυτο τα εδωσε ολα μια κλωτσια..
    Ομως θα προσπαθησω παλι αγαπημενη μου
    γιατι ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    και εγω θελω να σε ανταμειψω που εισαι μαζι μας
    και μας βοηθας

με αγαπη πολυ
    η κουκι σου
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δεσποινα

ακμη 4ου κριος-αΡΗς-
    γεννηθηκε σε ενα εντονο περιβαλλον
    οπου ο ενας υψωνε την φωνη στον αλλον
    ενα περιββαλλον μαχητικο που δεν το εβαζε κατω..
    με αρχες

ομως ο πιο φασαριοζος καυγατζης ηταν ο ιδιος
    ισως η μητερα του του τον ενεπνε του εδινε δυναμη
    και συννεβαλε στις φιλοδοξιες του
    Νομιζω οτι ηταν πιεστικος στο πατρικο του σπιτι
    μεχρι να συμφωνησουν ολι με τις ιδεες του..

Ο α αρης μεσα στον 6ο -δυδυμους
    ενας αντρας ευλυγιστος λεπτος με νευρο αρκετο
    ο αθλητισμος και η δραση ηταν στο αιμα του που εβραζε...
    αρκετα νευροσπαστος και ο ιδιος
    σε οχι καλη θεση ομως στο ζωδιο αυτο
    ισως ειχε σημαδια στο σωμα απο σπασιματα ακρων και στο προσωπο
    πιστευω μικρος τσακωνοταν στις παρεες του
    επισης η οχι καλη οψη με την αφροδιτη του εδινε και του δινει
    τραχητητα σε αυτα που του αρεσαν
    δεν ειχε γλυκα στο να φλερταρει..ειχε μαλλον μια ωμοτητα..και εκει θυμωνε
    και γινοταν πολυ καυστικος-κακος.. [η αμυνα του ]
    γιατι αν δεν επαιρνε αυτο που ηθελε..
    την στιγμη που το ηθελε...εδω και τωρα
    .μπαρουτι γινοταν...

επισης μαζευε απο μικρος αντικειμενα ,σιδερικα,κατασκευες απο σιδερο κτλ...

Προβληματα με τον νομο θα ελεγα
    αν θυμαμαι καλα η αφρο στο 9ο ισως δωσει....

Τινακι μου αγαπημενο οταν μπορεις πες μου
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
    Epanastati, μπορεις να μου εξηγησεις το (Αρης τετραγωνο με Αφροδιτη κ Πλουτωνα διεθνη καριερα) . Λογω του
    9ου? Αφου κανουν τετραγωνο δεν θα μπορουσε να λειτουργησει αρνητικα?:banana

Νομιζω οτι με Αρη Πλουτωνα τετραγωνο ειναι βιαιος ,θελει να εξουσιαζει τους αλλους , ατιθασος, πολυ σεξουαλικος με ιδιαιτερα παθη σ αυτον τον τομεα.
    Αρης Αφροδιτη τετραγωνο μαλλον βιαιος στις ερωτικες του σχεσεις .Ο εγωισμος με το συναισθημα συγκρουονται, κτητικος ,ζηλιαρης ,συνεταιρισμοι κ γαμος με προβληματα.
    Περιμενω σχολια.
    Τινα χαρις σε σενα βγηκα απο το καβουκι μου .
    Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που σας βρηκα .:banana

Page 10 of 21 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)