s
Ωροσκόπια μελών. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 137

Re: Ωροσκόπια μελών.

Quote Originally Posted by lila pause
    Εντελώς τυχαία δεν ξεκινάμε με το ωροσκόπιο μου;Δεν θα παρεξηγηθώ να είστε σίγουροι.Ρένα 5/12/1976 Αθήνα 1:00 μετά τα μεσάνυχτα
    Εγώ πάντως από την αρχή ήθελα!!!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by stabie
    :bigsmile: :bigsmile: νομίζω πως δευτερη πρέπει να είμαι εγώ...
    Εφη, 13/6/1985 1:00 πμ
    οριστε κι εγω ήθελα

Όνομα:
    Κωστής

Ναι καλά! Αλλά βόλι δεν βλέπω να πέφτει ακόμη :toung:
    Κανείς δεν έχει σκοπό να αρχίσει;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Καλλιόπη

[QUOTE=runaway]Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή ενότητα σχετικά με μια πρόταση που έχω να κάνω. Πώς σας φαίνεται, αντί για ωροσκόπια αγνώστων ατόμων να αρχίσουμε να αναλύουμε τα ωροσκόπια των μελών του site; Να επιλέγεται τυχαία ένα μέλος του οποίου το ωροσκόπιο να προσπαθούμε να αναλύσουμε οι υπόλοιποι... ΄Ετσι για να ξέρουμε και με τί ατομα συζητάμε

Αγαπητέ φίλε,είμαι νέο μέλος στην παρέα και δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αυτά που προτείνεις . Ανάλυση αστρολογικού χάρτη; Αν ναι, δέχομαι ευχαρίστως να συμβάλλω με την συμμετοχή μου. Απλά να διευκρινίσω ότι οι δικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες. Έκανα κάποια μαθήματα πριν χρόνια.Είμαι εδώ για να συνεχίσω την αναζήτησή μου.η ημερομηνία γέννησής μου είναι 29-11-1965 01:30 Αθήνα. Επειδή έχει γίνει μία σύγχηση σχετικά με την ώρα, επιδιορθωμένο το ωροσκόπιο δίνει ωροσκόπο 29 μοίρες Παρθένου.

Όνομα:
    Ιουλία

[quote=sagita]
    Quote Originally Posted by runaway
    Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή ενότητα σχετικά με μια πρόταση που έχω να κάνω. Πώς σας φαίνεται, αντί για ωροσκόπια αγνώστων ατόμων να αρχίσουμε να αναλύουμε τα ωροσκόπια των μελών του site; Να επιλέγεται τυχαία ένα μέλος του οποίου το ωροσκόπιο να προσπαθούμε να αναλύσουμε οι υπόλοιποι... ΄Ετσι για να ξέρουμε και με τί ατομα συζητάμε
    Αγαπητή Sagita,

όντως, απευθύνεσαι στη σωστή ενότητα. Η πρόταση που μόλις έκανες ήδη έχει προταθεί από άλλο μέλος όπως θα δεις στα παραπάνω post -it. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την επιλογή χάρτη ένος τυχαίου μέλους και στο τέλος να αναφέρεται το όνομα του μέλους. Αλλά αυτό θεωρώ ότι πρέπει να γίνει από τους "υπεύθυνους".

Φιλικά
    Ιουλία

Quote Originally Posted by panther

Αλλά αυτό θεωρώ ότι πρέπει να γίνει από τους "υπεύθυνους".
    Συμφωνώ μαζί σου Ιουλία. Ίσως η επιλογή του μέλους να γίνεται από τον administrator μας ή και από τον Dell Piero:toung:

Όνομα:
    Σωκράτης

Από τους παλιότερους έχω την "απαίτηση" να διαβάζουν σωστά. Στο ποστ 8 γράφω

Αν μόνοι σας βάλετε κάποια όρια δεν θα έχω αντίρρηση να προσπαθείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας αλλά ζητάω να γίνει κατανοητό ότι δεν υποχρεώνεται κανένας να γράψει τη γνώμη του, να αναλύσει χάρτη και τέλος ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι με τις "ευλογίες" του επίσημου myhoroscope και των συνεργατών του.

Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι δεν συμφωνούμε ότι αναλύσεις ωροσκοπίων δεν γίνονται ούτε στο πόδι ούτε από παιδιά που ακόμη δεν έχουν ούτε τις βασικότατες γνώσεις.
    Αλλά αφού το θέλετε ως τεστ γνώσεων ή άλλο οριοθετείστε το μόνοι σας. Αποφασίστε ποιος θα συντονίσει τη συγκεκριμένη ενότητα και τι κανόνες ή όρους θα ακολουθούνται.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Από τους παλιότερους έχω την "απαίτηση" να διαβάζουν σωστά. Στο ποστ 8 γράφω

Αν μόνοι σας βάλετε κάποια όρια δεν θα έχω αντίρρηση να προσπαθείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας αλλά ζητάω να γίνει κατανοητό ότι δεν υποχρεώνεται κανένας να γράψει τη γνώμη του, να αναλύσει χάρτη και τέλος ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι με τις "ευλογίες" του επίσημου myhoroscope και των συνεργατών του.

Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι δεν συμφωνούμε ότι αναλύσεις ωροσκοπίων δεν γίνονται ούτε στο πόδι ούτε από παιδιά που ακόμη δεν έχουν ούτε τις βασικότατες γνώσεις.
    Αλλά αφού το θέλετε ως τεστ γνώσεων ή άλλο οριοθετείστε το μόνοι σας. Αποφασίστε ποιος θα συντονίσει τη συγκεκριμένη ενότητα και τι κανόνες ή όρους θα ακολουθούνται.
    Το διάβασα το post αλλά προσωπικά εγώ δεν δέχομαι να μπω σε μια τέτοια διαδικασία δηλαδή του να βάλλουμε εμείς τα όρια γιατί πολύ απλά δεν θα τηρηθούν.
    Και συμφωνώ μαζί σου ότι ούτε μπορεί να γίνει μια τέτοια δουλειά στο πόδι. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι αλλα εάν δεν "επιβλέπει" κάποιος πιο υπεύθυνος, εγώ πιθανά να απέχω!

Όνομα:
    Σωκράτης

Υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.
    Απλώς κάποιοι από εμάς έχουν περισσότερα εργαλεία για να διαχειρίζονται το φόρουμ. Όποιος θέλει μερικά από αυτά τα εργαλεία να του τα δώσω ευχαρίστως και να αναλάβει χρέη συντονιστή ενότητας, ο οποίος και θα ελέγχει γενικώς θα γράφει τους όρους και θα βοηθάει ή/και συμμορφώνει όσους δεν τους ακολουθούν.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας.
    Απλώς κάποιοι από εμάς έχουν περισσότερα εργαλεία για να διαχειρίζονται το φόρουμ. Όποιος θέλει μερικά από αυτά τα εργαλεία να του τα δώσω ευχαρίστως και να αναλάβει χρέη συντονιστή ενότητας, ο οποίος και θα ελέγχει γενικώς θα γράφει τους όρους και θα βοηθάει ή/και συμμορφώνει όσους δεν τους ακολουθούν.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοηθήσω. Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του Dell Piero, της Αγγελικής και της Φωτεινής, για την δημιουργία αυτής της ενότητας και τον συντονισμό της. Αυτά από εμένα

Page 3 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)