- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
-
20-09-2010, 04:44 PM #1
Συζήτηση για όψεις την χρονιά που παντρευτήκατε!
Γεία σας!!!!!!
Λοιπόν σκέφτηκα οτι θα ήταν πολύ ωραίο όλες οι παντρεμένες και οι παντρεμένοι που υπάρχουν στο site να μας πουν τις όψεις που είχαν στους χαρτες του (προοδευτικους, ηλιακών επιστροφών) την χρονιά που παντρέυτηκαν ή αρραβωνιάστηκαν.
Πιστέυω οτι ειναι ένα πολυ καλό μαθημα...
Ευχαριστώ!!!!!!:nuts::nuts::nuts::nuts::n uts:
-
21-09-2010, 06:12 PM #2
Re: Συζητηση για οψεις την χρονια που παντρευτήκατε!!!
Διας στον 10ο ηλιακης 9η μοιρα στον λεων
και σεληνη ηλιακης 13η τοξοτη
γενεθλειος Διας 9η κριος 6ος
γενεθλειος ηλιος 9η τοξοτης 2ος
γενεθλεια σεληνη 9η διδυμων 8ος
γενεθλειος ουρανος 9η παρθενος
βλεπουμε λοιπον ενα μεγαλο τριγωνο και ενα εξαγωνο
στα φωτα μου με τον πλανητη της επεκτασης και κυβερνητη μου
σε απολυτη διεγερση των σημειων:bigsmile:
σε 6ο οικο τοξοτη μια πολυαστρια ηλιακης με ερμη ,αρη,ηλιο,σεληνη [ 2ο γενεθλειο [τοξοτη]
Ωροσκοπο ηλιακης στον καρκινο
οπως και εμπεριοχωμενος 2ο οικο παλι στον καρκινο 28,47
γενεθλιος 10ος μου ειναι 29,47 καρκινος
εχει πιασει τους γωνιακους μου η ηλιακη αυτη!!
Ουρανος στον 5ο και αφρο ηλιακης
πεφτουν πανω στον 1ο μου οικο γενεθλιου [ -εγκυμοσυνη -γαμος -ξαφνικο]:nuts:
πρωτοποριακο γιατι ειμασταν δυο παιδια 16 εγω και 17 αυτος:nuts:
Ενας κρονος να κυριαρχει 7ο ,8ο, αιγωκερος
γενεθλειοςκρονος 4ος οικος υδροχοος με ακμη 4ο αιγωκερος
καταλαβαινεις οτι ο κρονος και ο ουρανος επαιξαν μπαλα στο ξαφνικο και στην νομιμοποιηση
του γαμου στις ευθηνες στις στερησεις σε πολυ σκληρες καταστασεις
με πολυ αγωνα
και στην δειαρκεια του του γαμου με τοσο κρονο.....
Αν ηξερα θα τον ανεβαζα τον Χαρτη μου της ηλιακης του γαμου ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ πιστευω αξιος μαθηματος
για μελετη................
Δεν ειναι και συνηθες φαινομενο να παντρευονται δυο νεα παιδια 16αριικα και να κραταει ο γαμος ε;:bigsmile:
το καρμικο νομιζω οτι ταιριαζει εδω.και .η εξελιξη ...........
με αγαπη η κουκι σας!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-09-2010, 07:13 PM #3
Μέσα σε ένα solar έγινε η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και μία αποβολή. Όταν ξεκίνησε το solar ήμουν εντελώς μόνη και όταν τελείωσε ήμουν ήδη παντρεμένη. Ένας γάμος ο οποίος έχει διάρκεια 36 χρόνια και δύο υπέροχες κόρες. Εγώ 18 ετών κι εκείνος 24 ετών.
Transits
Κρόνος transit σε σύνοδο με Ήλιο Αφροδίτη στον Καρκίνο.
Πλούτωνας transit στον ζυγό σε τετράγωνο με Ήλιο Αφροδίτη στον Καρκίνο
Ουρανός transit στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ήλιο Αφροδίτη στον Καρκίνο
Δίας transit στους Ιχθείς στον 7ο μου οίκο
Ποσειδώνας transit σε σύνοδο με β. δεσμό στον Τοξότη (ο Ποσειδώνας είναι κυβ. του 7ου μου στους Ιχθείς, ο Ήλιος του συζύγου μου είναι σε σύνοδο με τον β. δεσμό μου)
Δίας transit στον 7ο σε τρίγωνο με την προοδευτική σύνοδο Ήλιου Αφροδίτης.
Προοδευτικά
Ο προοδευτικός ωροσκόπος μου στο Ζυγό σε τετράγωνο με την γενέθλια σύνοδο Ήλιου Αφροδίτης.
Ο προοδευτικός Δίας και Πλούτωνας στην ακμή του ωροσκόπου μου
Ο προοδευτικός Κρόνος στην ακμή 4ου οίκου και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου
Η secondary Σελήνη στον Λέοντα έκανε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη στον Τοξότη η οποία βρίσκεται στον 4ο οίκο και σύνοδο με γενέθλιους Δία και Πλούτωνα
Το προοδευτικό μεσουράνημα σε τρίγωνο με γενέθλιο Ποσειδώνα κυβερνήτη του 7ου οίκου
Ο προοδευτικός Ήλιος Αφροδίτη σε σύνοδο με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ερμή (κυβερνήτη ASC και MC) Δία Πλούτωνα και MC / Δία Πλούτωνα
Ο προοδευτικός Ερμής σε τετράγωνο με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Σελήνης / Ήλιου Αφροδίτης. Φτάνει όμως ως εδώ, να μην σας κουράζω, αναφέρθηκα στα πιο σημαντικά.
Solar
Ο ωροσκόπος του έτους στον Τοξότη στον γενέθλιο 4ο σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη και ακμή 7ου στο μεσουράνημα
Μεσουράνημα του έτους στον Ζυγό στον 2ο γενέθλιο, στο οίκο στον οποίο βρίσκεται ο γενέθλιος Ποσειδώνας κυβ. του 7ου.
Στον 7ο οίκο του έτους βρίσκεται ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος.
Η Αφροδίτη του έτους βρίσκεται στον Ταύρο στον 5ο οίκο
Η ετήσια Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε σύνοδο με ¶ρη και σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, στον 8ο οίκο
Ο ετήσιος β. δεσμός βρίσκεται στον Τοξότη πολύ κοντά στον ετήσιο ωροσκόπο και την γενέθλια Σελήνη.
Όλη μου την αγάπη σε όλες και όλους παντρεμένους και ανύπαντρους
-
21-09-2010, 08:46 PM #4
ο βορειος δεσμος γενεθλειου καρκινος
πανω στον ωροσκοπο του ετησιου καρκινος
βορειος δεσμος ηλιακης και πλουτωνα 4ος
στο προοδευτικο βλεπω μια πολυαστρια απο προσωπικους πλανητες στον αιγωκερω 3ος
σεληνη,αρη,αφροδιτη,ερμη
σε αντιθεση με τον ωροσκοπο ηλιακης καρκινος
κατι ερχοταν..κατι ερχοταν...που ουτε ο μυστικος πλουτωνας δεν μπορουσε
να το κρατησει μυστικο:toung::bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-09-2010, 08:59 PM #5
:nuts::nuts:
Εγώ δεν έχω φτάσει σε τέτοια ικανότητα ανάγνωσης ωροσκοπίου δυστυχώς....προσπαθώ όμως προσπαθώ πολύ.....
Πάντως στην ηλιακή της χρονιάς που παντρεύτηκα ο ουρανός "επαιξε" σε όψεις με όλους τους προσωπικούς μου πλανήτες.... κάτι οχι ιδιαίτερα συχνό για μένα.....
Απο τον ......5ο οίκο:nuts: που είναι και η γενεθλιακή του θέση άλλωστε...
Αυτά.....:embarrest μόνο μπόρεσα να καταλάβω...που θα μου πάει όμως κάποια στιγμή θα καταλάβω και την ηλιακή επιστροφή...
Πάντως....τότε ήταν ατακτούλης ο ουρανός μου.....
Αχ βρε ουρανέ τι μου κανες.......:toung:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
22-09-2010, 01:24 AM #6
Πολύ ωραίο θέμα Μαρία, μπράβο!
¶ννα μου, κάπως έτσι συνέβει και με εμένα.
Μέσα σ' ένα χρόνο γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε (την αποβολή για εκείνη την χρονιά την γλύτωσα, κάτι που δεν μπορώ να πω και για μετέπειτα ) με την διαφορά πως έπαιξαν δυο ηλιακές επιστροφές.
Την χρονιά που παντρεύτηκα είχα ωροσκόπο Κριό, ο ωροσκόπος έπεφτε στον γενέθλιο δέκατο μου σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή.
Νέα ξεκινήματα στην ζωή μου που δημοσιοποιούνται, με άντρα του Ερμή, (Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο ο άντρας μου).
Ο κυβερνήτης του 1ου ηλιακής, ο ¶ρης έπεφτε στον 7ο οίκο της ηλιακής.
Κάποιοι θα έλεγαν πως θα χώριζα, όμως ο ¶ρης στον γενέθλιο μου έχει καλή θέση κι είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος έτσι, έφερε έντονη δραστηριότητα στα θέματα στου γάμου αλλά και πολλές διαμάχες.
Κυβερνήτης 7ου ηλιακής μέσα στον γενέθλιο 4ο ( σπίτι με τον σύντροφο).
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία έπεφταν στον 10ο γενέλθιο και ενεργοποιούσαν το γενεθλιο τρίγωνο σε 10ο και 5ο οίκο αντίστοιχα.
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα στην ηλιακή, ενεργοποιούσαν την γενέθλια αντίθεση σε 10ο/4ο.
Ο Ουρανός της ηλιακής σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη μου, έφεραν ένα ωραιότατο γάμο στο δημαρχείο της περιοχής μου, με το εμβατήριο του γάμου........ν' ακούγεται από κασετόφωνο.
Επιπλέον η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μου είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ουρανό.
Το Μεσουράνημα της ηλιακής σε σύνοδο με τον γενέθλιο 7ο ενώ, ο Νότιος δεσμός της ηλιακής σε ιδιομοιρία με τον Βόρειο δεσμό και σύνοδο με την Αφροδίτη μου, (Κάτια διαβάζεις???).
Την επόμενη χρονιά η οικοθεσία της ηλιακής ήταν ίδια με της γενέθλιας, είχα Κρόνια επιστροφή κι ο Κρόνος σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ενεργοποιούσαν το γενέθλιο τετράγωνο που υπάρχει στον χάρτη μου.
Ο Ήλιος της ηλιακής μαζί με την Αφροδίτη στον 9ο έπεφταν στον γενέθλιο 10ο.
Εκείνη την χρονιά ντύθηκα στα άσπρα για ν' ανεβώ τα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο αργότερα έφυγα στο εξωτερικό μαζί με τον άντρα μου, για να γίνει το 2ο μου σπίτι, τα πρώτα χρόνια του γάμου μου.
Και στα δικά σας οι ελεύθερες
-
22-09-2010, 01:40 AM #7
Και βέβαια διαβάζω Τίνα μου! Δεν χάνω επεισόδιο!
Αυτό που εντελώς ιδιοτελώς μου τράβηξε την προσοχή, είναι ότι είχες όψη Αφροδίτη-Ουρανό σε αμοιβαία υποδοχή. Εδώ προκύπτει μια απορία (περιέργεια για να το πω καλύτερα) για αυτή την όψη που ισχύει στον γενέθλιο χάρτη μου.
Έχω Ουρανό στον Ζυγό και 7ο που είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μου στον Υδροχόο και 11ο. Εκτός του ότι εγώ θα παντρευτώ στο δημαρχείο τον ίδιο τον δήμαρχο και θα ζήσουμε μαζί με τους ψηφοφόρους του σε κοινόβιο, τι άλλο νομίζεις εσύ για αυτή την όψη;
Η ερώτησή μου είναι καθαρά ακαδημαϊκή και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την γνώμη σου για την φύση της αμοιβαίας υποδοχής. :idea:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-09-2010, 01:51 AM #8
Ναι Κάτια....αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ στην Τίνα... :bigsmile:
δηλαδή Τίνα, αν συνέδεσες αυτό το γεγονός της αμοιβαίας υποδοχής με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο με τα προηγούμενα που γράφεις για τη σύνοδο του Ουρανού της ηλιακής με τη γενέθλια Αφροδίτη σου...και επιπλέον αν παίζει σε αυτό κάποιο ρόλο το αν οι πλανήτες που βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή σχηματίζουν (όπως στην περίπτωση της Κάτιας) ή όχι όψη στο γενέθλιο....ή απλώς υπάρχει το γεγονός της αμοιβαίας υποδοχής.... :unsure:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
22-09-2010, 01:53 AM #9
Επίσης, βάζοντας μια εκσυγχρονιστική πινελιά στην λαμπρή ιδέα του μέλλους να καταθέσουν οι παντρεμένες\οι τα διαπιστευτήριά τους, προτείνω συμπληρωματικά και κάτι πιο προχό.
Ενθαρρύνω να μας καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους και όσες-όσοι αποφάσισαν να συζήσουν και προχώρησαν σε αυτού του είδους τον εναλλακτικό «γάμο».
Παίρνω το θάρρος επειδή στην εποχή μας υπάρχουν πολλά ζευγάρια που διαλέγουν αυτόν τον δρόμο ως στάση ζωής.
Η αστρολογική μας κοινότητα, φαντάζομαι ότι θα τους δεχτεί και χωρίς στεφάνι, δόξα και τιμή.
Κυρία Κοκοβίκου!....
:toung:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-09-2010, 02:10 AM #10
χαχαχα
Ναι Κάτια μου....και μετά όμως να σουμάρουμε τις απαντήσεις και να κάνουμε και τα στατιστικά μας....
για παράδειγμα από ότι είδα μέχρι στιγμής ένας Β.Δ πάνω στον ωροσκόπο παίζει δυνατά! :bigsmile:
αναφέρθηκε και από τη Δέσποινα και από την ¶ννα.... :bigsmile:
Πάντως μου έκανε εντύπωση στην απάντηση της ¶ννας...που μέσα σε ένα έτος της συνέβησαν όλα αυτά έτσι όπως μας τα περιέγραψε και ούτε στον προοδευτικό της ούτε στου ηλιακού τόξου δεν έπαιξε κανένας έντονος Ουρανός....για να δείξει όλο αυτό το γρήγορο και το απρόσμενο όλων αυτών των γεγονότων....ε? δε θα περιμένατε να ισχύει κάτι τέτοιο....? :unsure:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.