s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 94
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 94 of 350 FirstFirst ... 44 84 90 91 92 93 94 95 96 97 98 104 144 194 ... LastLast
Results 931 to 940 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...

Quote Originally Posted by liontarouli View Post
    γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
    Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.

Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.

Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
    ευχαριστωωω....

Quote Originally Posted by omerta View Post
    Καλημέρα ,

ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .

καλή συνέχεια
    Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,

Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,

Quote Originally Posted by sara mara View Post
    Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,

Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
    Καλώς μας ήρθες!

Ο,τι πρόβλημα και αν έχεις, θέσε την απορία σου στην κατάλληλη ενότητα και σίγουρα θα απαντηθεί!:bigsmile:

καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest

Quote Originally Posted by μελμορ View Post
    καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
    μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by μελμορ View Post
    μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
    :bigsmile:Καλώς ήρθες!!!:bigsmile: Θα μάθεις πολλά πραγματα,το φόρουμ έχει πολλά αρθρα,μην χάνεις χρόνο ξεκίνα την περιήγηση....
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss)

Quote Originally Posted by 1212 View Post
    geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss)
    Γεια σου και εσένα!

Καλως ήρθες, αλλά γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish:bigsmile:

Page 94 of 350 FirstFirst ... 44 84 90 91 92 93 94 95 96 97 98 104 144 194 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 64 users browsing this thread. (0 members and 64 guests)