- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 202
-
17-09-2010, 06:20 PM #61
Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη
Να ολοκληρώσω με το Γιοντ (που ούτε εγω το γνώριζα σαν έννοια να πω την αλήθεια), ο ερμής σε εξάγωνο με τον Αρη δίνει πιστεύω κοφτερό μυαλό, αλλά και κοφτερή..γλώσσα πολλές φορές. Αρα, οι χιαστί όχεις του Κρόνου και με τους δύο πλανήτες δημιουργούν ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, μάλλον! Επειδή το εξάγωνο Ερμή-¶ρη υποθέτω ότι δίνει ροή στη λόγο, μάλλον μιλάει αρκετά και πολλές φορές σκληρά (ερμής στον 8ο), κάτι που ο Κρόνος δεν το επιτρέπει, γιατί του επιβάλλει μια πιο συγκρατημένη και μετριοπαθή εικόνα από τον Ωροσκόπο. Πιθανότατα δηλαδή να μετανιώνει μετά για τον τρόπο που κριτικάρει ή..για τον τρόπο που δεν εξέφρασε αυτά που ήθελε να πει.
Επίσης, ίσως αυτό το πρόβλημα να εντοπίζεται περισσότερο στο χώρο εργασίας του (Αρης κυβερνήτης του 4ου στον 6ο). Αυτό πάλι, το παίρνω και σαν οικογενειακή διαμάχη για τον επαγγελματικό δρόμο που θέλει να ακολουθήσει (με τον πατέρα ίσως, Αρης = αντρικό πρότυπο). Το παραχόντρυνα??? :toung:
-
18-09-2010, 12:57 AM #62
Ναι, το παρατράβηξες λίγο :bigsmile:
Ωστόσο, ο συνειρμός σου δεν είναι τελείως αβάσιμος.
Το Γιοντ επειδή δουλεύει υποσυνείδητα, θα μπορούσε να δείχνει όχι διαμάχες αλλά, πως εξαιτίας του πατέρα και της οικογενείας που απαρτίζεται από ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος ( ο πατέρας σκηνοθέτης, η μητέρα ηθοποιός )ήταν σχεδόν βέβαιο πως το παιδί θα ακολουθούσε τα βήματα τους.
Αρχικά εκείνος ίσως ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Η 1η φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν όταν ο πατέρας του σκηνοθέτησε κάποια επεισόδια της γνωστής σειράς "Το μικρό σπίτι στο λειβάδι".
Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση, κατόπιν αξίωσης του πατέρα στους εργοδότες του.
Η πορεία του γιου ως τώρα έχει δείξει πως αγαπάει το επάγγελμα του, ενδέχεται όμως να μην ήταν η αρχική του επιλογή.
Επιπλέον, η μητέρα πιθανόν να έκανε κάποιες υποδείξεις, συσχετίζοντας την επαγγελματική του καταξίωση με το χρήμα (κυβερνήτης 2ου ο Κρόνος στον 1ο σε αντίθεση με την Σελήνη).Αυτές όμως είναι λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, υποθέσεις κάνουμε κι αυτός είναι ο λόγος που όσο κι αν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον τα ωροσκόπια των διασήμων με εκνευρίζουν γιατί δεν μπορώ να έχω στην διάθεση μου τέτοιου είδους πληροφορίες.
Ο Ερμής με τον ¶ρη δίνει κοφτερό μυαλό, τον κάνει ετοιμόλογο, το πόσο έξυπνος είναι όμως, θα φανεί απο τον Ερμή και τον 3ο οίκο.
Ο Κρόνος από τον 1ο μπλοκάρει έτσι κι αλλιώς την έκφραση, σε χιαστί με τον Ερμή, τον κάνει μονοκόματο, ανασφαλή για όσα θέλει να πει ενώ η χιαστί με τον ¶ρη προσθέτει σκληρότητα στον λόγο του και φυσικά ειρωνεία.
Κι επειδή τα gossip news είναι και δικό μου αγαπημένο θέμα, αξίζει ν΄αναφέρω πως την βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία Μιλκ, όταν η πρώην σύζυγος του Μαντόνα πήγε να τον συγχαρεί, ύστερα από πολλά χρόνια που είχαν να μιλήσουν εξαιτίας του άσχημου διαζυγίου τους, εκείνος την ειρωνεύτηκε λέγοντας της .
"Έμαθα πως απέκτησες κι άλλο παιδί" και φυσικά μιλούσε τον νέο της σύντροφο που ηλιακά απέχει πολύ από την Μαντόνα.
Κι αφού φτάσαμε στον Ερμή, να τον αναλύσουμε μαζί με τον 3ο οίκο?
-
18-09-2010, 09:14 AM #63
Τρίτος οίκος στον Υδροχόο, με τον κυβερνήτη Ουρανό σε σύνοδο με τον Ήλιο. Εκκεντρικός, πρωτοποριακός και αντισυμβατικός τρόπος σκέψης. Στον 8ο οίκο βέβαια, και με την ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή εκεί, ενισχύεται το σκωπτικό ύφος στο λόγο, που λέγαμε, ο οποίος χρωματίζεται έντονα από την εκάστοτε συναισθηματική του κατάσταση. Επίσης, έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικο.
Οικοθεσιακά τώρα, Ουρανός στον 8ο είναι ένδειξη αμφιφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης, επειδή είναι και κυβερνήτης του 3ου, υπό προϋποθέσεις πάλι, μπορεί να δώσει ξαφνική απώλεια συγγενούς (αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι κτλ.).
-
18-09-2010, 11:39 AM #64
Παίρνω τη σκυτάλη από τον αγαπητό:bigsmile: συνάδελφο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ και συμπληρώνω:
Ο 3ος οίκος έχει να κάνει με την επικοινωνία του, τα πρώτα σχολικά χρόνια,την γειτονιά, τα αδέλφια, τα γραπτά, την αλληλογραφία, την έκφρασή του γραπτά ή λεκτικά και τα κοντινά ταξίδια. Δηλώνει τον τρόπο που μαθαίνει.
Η ακμή 3ου στον Υδροχόο, σταθερό αέρινο ζώδιο μας δείχνουν έμμονες τάσεις αλτρουϊσμού, εκκεντρικότητας, ιδεαλισμού, πρωτοπωρίας, ανεξαρτησίας, επαναστατικότητας και αλλαγής με απρόβλεπτο τρόπο.
Κυβερνήτες του Υδροχόου, ο αυστηρός Κρόνος στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο και ο επαναστάστης Ουρανός στον Λέοντα στον 8ο οίκο.
Νομίζω λοιπόν ότι στα θέματα του 3ου έχει μία ιδιαίτερη ευφυϊα, που ενώ ο Κρόνος του τον συγκρατεί και τον ελέγχει, ο Ουρανός του κάνει ένα boom και εκδηλώνεται με τρόπο που αφήνει το στίγμα του επώνυμα στην κοινωνία (ακμή Υδροχόου 27η μοίρα-4ο τέταρτο του ζωδίου). Ωφέλιμα ξεχωριστός δηλαδή....... και αναγνωρίσιμος για την συμπεριφορά του και τη ζωή του.Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
18-09-2010, 12:42 PM #65
Στον θέμα αναγράφεται Κερδίστε έναν αστρολόγο δεν ξέρω τι εννοείται με αυτό.
Όσο αφόρα τις κατηγορίες που μου απευθυνθήκαν ως ξερόλας δεν νομίζω ότι είναι βάσιμες, επίσης ούτε τα κουτσομπολιά δεν με ενδιαφέρουν.
Ο Κρόνος υπάρχει στον ωροσκόπο άρα επηρεάζει γενικά τον χαρακτήρα του.
Λυπάμαι όμως αν σας χάλασα το μάθημα σας.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται έχει ιδιαίτερη σημασία και αποδεικνύεται πως αστρολογία είναι μια επιστήμη και είναι πολύ ακριβής στις προβλέψεις.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται δεν σημαίνει ότι απλά βρήκα το όνομα του αλλά ότι μπορώ να έχω την πλήρη εικόνα του ατόμου.
Το είμαι δίδυμος ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι δυνατόν να βγει συμπέρασμα του χαρακτήρα μου.
Επαναλαμβάνω το βρήκα με πολύ καθαρό αστρολογικό τρόπο με βάση την θέση των πλανητών και όχι με οπουδήποτε άλλο τρόπο.
Αν κάποιος πραγματικά μπορέσει να μου αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο πολύ ευχαρίστως να τον σεβαστώ και να μάθω από αυτόν αλλά σε άλλη περίπτωση άντε γεια.
-
18-09-2010, 01:07 PM #66
Συγγνώμη εκ παραδρομής μου βγήκε ο Κρόνος στον ωροσκόπο αυτό ήθελα να πω είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον 1ο οίκο και πρώτος οίκος σημαίνει χαρακτήρας.
-
18-09-2010, 01:57 PM #67
Το κερδίστε τον Αστρολόγο σημαίνει "Κερδίστε τον σε γνώσεις" και μπήκε από τον διαχειριστή μας ως κουίζ. Ούτε παίζουμε, ούτε δίνουμε δώρο, ανταλλαγή γνώσεων κάνουμε.
Το ότι βρήκες για ποιον πρόκειται σε διαβεβαιώ πως δεν έχει καμμία απόλύτως σημασία, 1ον γιατί δεν μπήκες στον κόπο να μας εξηγήσεις πως το βρήκες και 2ο) γιατί είναι φανερό πως δεν διάβασες τα ποστ των υπολοίπων μελών.
Αν τα είχες διαβάσει, με προσοχή τουλάχιστον, θα καταλάβαινες ότι αναλύαμε τον χάρτη βήμα βήμα.
Αν βαριόσουν να περιμένεις, δεν είχες κανέναν λόγο να πάρεις μέρος.
Αυτό σημαίνει ότι έκανες επίδειξη γνώσεων κάτι που δεν αφορά τα υπόλοιπα μέλη τα οποία μαθαίνουν τώρα αστρολογία.
Η αστρολογία πράγματι είναι πολύ ακριβής, όμως, αν δεν γνώριζες τον χάρτη εκ των προτέρων αποκλείεται να έβρισκες ποιος είναι, εκτός αν εννοείς ότι το βρήκες από τον Κρόνο στον 1ο. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα να σχολιάσεις το λάθος που έκανες στην ερμηνεία του Κρόνου στον 1ο.
Κι εφ' όσον είσαι γνώστης της Αστρολογίας δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες με τον τίτλο του ξερόλα, ο Δίδυμος φημίζεται για την ξερολίαση του. Δεν αναλύσαμε τον χαρακτήρα σου όπως μας χρεώνεις, επισημάναμε ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου που το έχουν σχεδόν όλοι οι Δίδυμοι.
Δεν είδα να παρεξηγηθεί κανένας άλλος Δίδυμος εδώ μέσα επομένως δεν χρειάζεται να νιώθεις προσβεβλημένος εκτός κι αν δεν αποδέχεσαι εσύ ο ίδιος στοιχεία της προσωπικότητας σου, οπότε πάμε αλλού γι αυτό και το αφήνω.
Και για να τελειώνουμε, κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα εδώ μέσα, δεν δίνουμε ξετάσεις για μεταπτυχιακή, αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να μας πεις πως κατέληξες στο σύμπερασμα για τον Σον Πεν, διαφορετικά στο "άντε γεια " που μας έστειλες, ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε!
Υγ Δεν μας χάλασες κανένα μάθημα, αντίθετα, εμένα προσωπικά μου έδωσες την ευκαιρία να κάνω διαφορετικές ερωτήσεις στα μέλη μας.
Όπως για παράδειγμα από που φαίνεται ότι θα έχανε τον αδερφό του.
Με δεδομένο αυτό μάλλον θα πρέπει να σε ευχαριστήσω.
-
18-09-2010, 04:02 PM #68
Ο " πολύ καθαρός αστρολογικός τρόπος" αγαπητέ φίλε dvork στον οποίο αναφέρεσαι είναι κι εξαιρετικά απλός.Από τη θέση των βαρέων πλανητών βρήκες το έτος γέννησης (το πιθανότερο είναι ότι εκεί κοντά βρίσκεσαι κι εσύ γενεθλιακά),η θέση ¶ρη κι Αφροδίτης δείχνουν Αύγουστο του '60,η Σελήνη μας δίνει 17,18,19 και η αναζήτηση διασήμων Λεόντων στο google σε έφερε πρώτα στον Κέβιν Σπέισι (Ιούλιος του '59) και μετά στον Σον Πεν.Αν δεν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα ότι είναι αμερικάνος ηθοποιός δεν θα το είχες ανακαλύψει.
-
18-09-2010, 04:10 PM #69
Φαίνεται ότι θα έχανε τον αδερφό του από τον Ερμή, που είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 3ου οίκου και ο οποίος βρίσκεται στον 8ο. Σωστά;
Επίσης και ο Ουρανός που είναι ο κυβερνήτης του 3ου βρισκεται στον 8ο.
-
18-09-2010, 04:37 PM #70
Μια μικρη παρέμβαση στην τόσο ενδιαφέρουσα αναταλλαγή απόψεων.
Θέματα υγείας (σοβαρά), ή θανάτων να μην τα συζητάμε. Διότι
1. Εκ των προτέρων σπανίως έως καθόλου προβλέπονται. Εκ των υστέρων υπάρχουν πολλές "καθαρές μέθοδοι"
2. Το φόρουμ είναι μεγάλης αναγνωσιμότητας και αρκετά υψηλής εγκυρότητας. Κόσμος πάει και έρχεται. Διάβάζει και τις περισσότερες φορές επηρεάζεται αρνητικά και με το δίκιο του.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.