- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 149 of 149
Thread: Συμβατότητα ζωδίων
-
17-09-2010, 02:38 PM #141
-
17-09-2010, 02:54 PM #142
-
17-09-2010, 02:59 PM #143
Re: Συμβατότητα ζωδίων
Με την έννοια οτι σας προσγειώνει κ σας γλιτώνει απο συναισθηματικές εξάρσεις και δακρύβρεχτες σκηνές...ναι..για σας μια χαρά είναι,Δεσποινιώ!!!Για τους άλλους στο περιβάλλον σας δε θα έπαιρνα και όρκο!!!
-
17-09-2010, 06:01 PM #144
συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω, εκτός απο την τελευταία πρόταση.......
Κι αυτό οχι γιατί δεν αισθάνομαι κάπως έτσι,:embarrest αλλά γιατί δεν το εκδηλώνω στόν άλλο,γιαυτό και ταλαιπωρούμαι....
Ξέρεις μέσα σε όλα τα στραβά και τα ανάποδα που διαθέτω:nuts: έχω και ένα μεγάλο,μεγάλο:nuts: μα πάρα πολύ μεγάλο ΕΓΩΙΣΜΟ.....:weird: οπότε μου είναι αδύνατον να δουν την ζήλεια μου οι άλλοι,που ασφαλώς βέβαια υφίσταται...:bigsmile:
Ομως θέλω να πιστεύω πως μια αφροδίτη στον σκορπιό δεν την ξεχνά κανείς ποτέ,αλλα ούτε και εκείνη ξεχνά βέβαια.....
Α! Να συμπληρώσω και κάτι άλλο..... Προσωπικα μ'αρέσει η αφρο στον Αιγόκερω.....είναι ξεκάθαρη και ξέρει γιατί αγαπά.....έτσι λοιπόν εκτιμώ πως δεν δημιουργεί και ανασφάλεια στον αλλο,εφόσον βέβαια και το άλλο μέλος την αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα αλλιώς.....
Θα ήθελα όμως κάτι να ρωτήσω.....η σκορπίσια αφροδίτη εκφράζεται το ίδιο σε ενα γυναικείο και σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο? Εχει τα ίδια χαρακτηριστικά?Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 08:52 PM #145
Να σου πω γενικά οτι οι γυναίκες ταυτίζονται με την Αφροδίτη τους και οι αντρες με τον Αρη τους.Αρα μια γυναίκα θα προβάλλει περισσότερο τα χαρακτηριστικά της αφροδίτης της(οσον αφορά τον τρόπο που αγαπάει,που ντύνεται,που φλερτάρει,που συμβιώνει κτλ) ενω σε ένα αντρικό ωροσκόπιο η θέση της Αφροδίτης(και της Σελήνης που αντικατοπτρίζει το μητρικό πρότυπο) δείχνει τη σύντροφο που επιθυμεί να έχει δίπλα του.Σε ενα γυναικείο ωροσκόπιο αντίστοιχα εκείνος ο πλανήτης που θα δείξει τι σύντροφο επιθυμεί να έχει μια γυναίκα ειναι ο ¶ρης και φυσικά ο Ηλιος που αντιπροσωπεύει τον πατέρα,τα χαρακτηριστικά του οποίου συνθέτουν για εκείνη το πατρικό πρότυπο που θα ασυνείδητα θα αναζητά και στις σχέσεις της.ΟΚ,καλή μου ¶ννα?Σε κάλυψα?
-
17-09-2010, 09:06 PM #146
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
18-09-2010, 12:23 PM #147
Ο ¶ρης δεν δείχνει το είδος του συντρόφου που ελκύει μια γυναίκα αλλά το τι θέλει στο σεξ. Το είδος του συντρόφου φαίνεται από τον Ήλιο και το 7ο σπίτι. Γι' αυτό συμβαίνει μερικές φορές να ελκύει μια γυναίκα ένας σύντροφος σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά σεξουαλικά να μην την καλύπτει γιατί στον τομέα αυτό θα ήθελε κάτι διαφορετικό.
-
19-09-2010, 11:02 PM #148
γεια σας ειμαι λεων με ωροσκοπο τοξοτη κ σεληνη υδροχοο κ αυτος τοξοτης με ωροσκοπο κριο κ σεληνη ζυγο...ταιριαζουμε? η να φυγω τρεχοντας?
-
19-09-2010, 11:42 PM #149
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.