- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 101
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
16-09-2010, 01:23 PM #91
Re: Ηλιακή επιστροφή
Αγαπητέ addicted σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις γνώσεις σου μαζί μας.Λύσε μου σε παρακαλώ αν μπορείς μια απορία: Τι σημαίνει το γεγονός οτι τα γενέθλιά μας πέφτουν πάνω σε Νέα σέλήνη?Στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μου για το 2010 εχω σύνοδο της ετήσιας Σελήνης με το γενεθλιο Ήλιο στο Σκορπιό και στον 7ο οίκο (οπου μεσα στον 7ο ετήσιο επικρατεί συνωστισμός πλανητών Ήλιος,Σελήνη,Ερμής και Αφροδίτη...λες να ντυθώ στα άσπρα φέτος?χαχα!!!)...και ...αν θυμάμαι καλα στις 6 Νοεμβριού 2010(ημερα+μήνας γέννησης μου) θα εχουμε Νέα Σελήνη.Τι σημαίνει αυτό πρακτικά?Να υποθέσω κάποιο νέο ξεκίνημα για μένα στους τομείς που άπτονται της ετήσιας οικοθεσίας της συνόδου?Αν θέλεις δωσμου τα φώτα σου...
Μςε εκτίμηση
Το Μαράκι
-
16-09-2010, 06:56 PM #92
Kinky skorpina,δεν έχω την οικοθεσία του γενέθλιου και του ετήσιου χάρτη σου.Αρα δεν γνωρίζω σε ποιό γενέθλιο οίκο σου πέφτει ο ετήσιος ωροσκόπος σου και φυσικά σε ποιό γενέθλιο οίκο σου πέφτει η ακμή του ετήσιου 7ου.Μπορείς όμως να μας δώσεις αυτές τις πληροφορίες αργότερα.
Η σελήνη είναι σε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο σου?Γιατί όπως ξέρεις η σελήνη κινείται πολύ γρήγορα και απο μία πρόχειρη ματιά είδα πως στις 6/11/2010 θα διανύσει το τόξο από 10 μοίρες έως και περίπου 24 μοίρες του Σκορπιού.Πόσο κοντά είναι λοιπόν η σελήνη στον ήλιο σου?Η νέα σελήνη στις 6/11/2010 γίνεται στις 6 και 53' το πρωί ώρα Ελλάδας στις 13 και 40΄ του
Σκορπιού.Την στιγμή της Ηλιακής σου επιστροφής έχει πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη ?ή αλλιώς η σελήνη είναι μπροστά ή πισω απο τον γενέθλιο ηλιο σου.?
Πάντως σωστά το έχεις πιάσει το όλο θέμα γιατί και μόνο η παρουσία του ηλιου στον 7=ο ετήσιο οίκο σου σημαίνει πως την χρονιά που ακολουθεί θα φωτιστούν δεόντως τα θέματα του 7ου οίκου.Πόσο μάλλον που μέσα στον 7=ο υπάρχουν η σελήνη,ο ερμής και η Αφροδίτη.Που σημαίνει πως αν ο ωροσκόπος της επιστροφής σου είναι Ταύρος και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι μέσα στον 7=ο οίκο (και αυτός!!)
Πάντως η σύνοδος Ηλιου-Σελήνης σε έναν ετήσιο χάρτη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στα θέματα του οίκου που πέφτει.Δημιουργεί πάντα ένα ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ στον ετήσιο χάρτη.
Σύμφωνα με κάποια άποψη εάν υπήρχε σύνοδος των φώτων και κατά τη στιγμή της γέννησης,το γεγονός που δεικνύει θα τροποποιήσει ολοκληρωτικά το πεπρωμένο του ατόμου.
Επίσης η φύση του ζωδίου που γινεται η σύνοδος φανερώνεται πολύ έντονα,στην δική σου περίπτωση ο Σκορπιός.Αρα αυτές οι δυνάμεις θα δράσουν καταλυτικά σε θέματα 7ου οίκου δηλαδή σχέσεις,συνεργασίες,γάμος.
Μια καινούργια σημαντική σχέση?Μία καινούργια συνεργασία εξέχουσας σημασίας?Μία δίκη ίσως?Ο ετήσιος χάρτης σου πρέπει να ερμηνευθεί συνδυαστικά και δεν γνωρίζω ούτε τις όψεις ούτε την οικοθεσία σε σχέση με το γενέθλιο.Στο πρηγούμενο όμως post ανέφερα πως ο κάθε οίκος πρέπει να ερμηνευτεί συνδυαστικά με το γενέθλιο.
Θέλω επίσης να σου επιστήσω την προσοχή σε 2 παραμέτρους του ετήσιου χάρτη σου.Μιας και μιλάμε για θέματα 7ου οίκου παρατήρησες πως η Αφροδίτη του ετήσιου είναι μεν στον 7=ο αλλά ανάδρομη?Και επιπλέον είχες κάποια ένδειξη των γεγονότων της ηλιακής επιστροφής που ακολουθεί 3 μήνες περίπου πριν τα γενέθλια σου...δηλαδή τέλη Ιουλίου 1=ο δεκαήμερο Αυγούστου?
-
17-09-2010, 12:08 AM #93
Για να σου δώσω σωστά και με ακρίβεια τις πληροφορίες που μου ζητάς σου παραθέτω τους χαρτες της ηλιακής επιστροφής μου(τον απλό κ το διπλό τροχό) ωστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα γιατι σίγουρα θα σου δημιουργηθούν κι άλλες απορίες!Αν έχω πιάσει σωστά το νόημα αυτών πουμε ρωτάς ...η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης είναι ανοχής 5μοιρών,ο Ήλιος είναι στις 14μοίρες του Σκορπιού και η Σελήνη στις 19 του ίδιου ζωδίου,δλδ. ο Ήλιος είναι μπροστα απο τη Σελήνη.Επίσης ο Ωροσκόπος της επιστροφής είναι Κριός και πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο-αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Αναικαίνηση,αγο ρά σπιτιού,αποκτηση απογόνου?!Κ τέλος η ακμή του ετήσιου 7ου πέφτει στο 10 γενέθλιο...αρα αυτο θα μπορούσε να σηματοδοτεί π.χ μια νέα σχέση με καποιο συνάδελφο?Η μια γνωριμία που λαμβάνει χώρα στο επαγγελματικό μου περιβάλλον?Ή ένασ σύντροφος που θα με βοηθήσει στην ευρεση εργασίας?Λέω εγω διαφορα σενάρια που μου φέρνει στο μυαλό ο συνδυασμός 7ου και 10ου οίκου...εσυ σαφώς γνωρίζεις καλύτερα πως ερμηνευονται όμως όλα αυτα τα στοιχεία συνδυαστικά και διόρθωσε με όπου κάνω λάθος. Επιπλέον το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορεί να σημαίνει επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν?Ίσως να μην είναι καλό διάστημα για να πάρω αποφάσεις γιατι μετα μπορεί να αναθεωρήσω?Αλλα ποσο μεγάλο ειναι αυτό το διάστημα όμως?Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα...για ποια γεγονότα λες αν είχα κάποια ενδειξη?Καποια σημαντική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων δεν υπήρξε πάντως.
Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου!Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο post σου.
Με εκτίμηση...
Το Μαράκι...
-
17-09-2010, 05:19 PM #94
Μαράκι αφού μου το ζητάς θα σου πω την αποψη μου για το φετινό solar σου τώρα που βλέπω και την οικοθεσία του σε σχέση με το γενέθλιο.
Λοιπόν Μαρία ο ωροσκόπος σου στο είναι στον Κριό στον 4=ο γενέθλιο οίκο σου.Αυτό το γνωρίζεις ήδη μάλιστα διάβασα και τα προηγούμενα post σου που δεν τα είχα διαβάσει πριν και το είχες αναφέρει.Η Θέση του ετήσιου ωροσκόπου στο Κριό αυξάνει την ενέργεια ,την ανεξαρτησία αλλά δημιουργεί μία τάση για απερίσκεπτες,βιαστικές πράξεις και αυτοσχέδια λίγο-πολύ ξεκινήματα.Υποδηλώνει έλλειψη υπομονής αλλά ο ωροσκόπος Κριός φαίνεται τα χρόνια εκείνα που το άτομο ξεκινάει κάτι από μόνο του ή απελευθερώνεται από κάποιου είδους καταπίεση.Είναι σημάδι έναρξης μίας καινούργιας ζωής και κάποιας αλλαγής που σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου.Ξεφεύγεις από μια προηγούμενη κατάσταση,ανανεώνεσαι.
Πού όμως θα συμβούν όλα αυτά?Σε ποιό τομέα της ζωής σου?Στον 4=ο οίκο.Αν λοιπόν ο ωροσκόπος στο Κριό αντιπροσωπεύει το άτομο...δηλαδή εσένα, ο γενέθλιος 4=ος οικος στον οποίο πέφτει αντιπροσωπεύει την ατμόσφαιρα,το περιβάλλον στο οποίο ζει και αναπνέει και εν τέλει ενεργεί αυτός ο Ωροσκόπος στον Κριό.
Ο ετήσιος λοιπόν Ωροσκόπος στο στον 4=ο οίκο συμπίπτει συχνά με αλλαγή κατοικίας,με αποπεράτωση και ολοκλήρωση σχεδίων ,το τέλος μίας επιχείρησης ή με ένα περιστατικό που έχει σχέση με τους γονείς,την οικογένεια ή το σπίτι του ατόμου.Δείχνει έντονη επιθυμία για σταθεροποίηση,υλική και συναισθηματική ασφάλεια.
Μήπως λοιπόν είναι μία χρονιά αλλαγής κατοικίας με δική σου πρωτοβουλία ?Μήπως αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου σπουδών επιτυχώς ή το ξεκίνημα κάποιου νέου? Μήπως είναι η επένδυση σε ένα ακίνητο?Γιατί φέτος ενεργοποιείται ο γενέθλιος Αρης σου που βρισκεται στον 1=ο οίκο και που στο ετήσιο κάθεται στον 8=ο.Κάτι μου κάθεται πολύ έντονα με το θέμα σπουδές στον ετήσιο χάρτη σου.( Μάλλον ολοκληρώνονται τώρα)
Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το ετήσιο Μεσουράνημα στον 1=ο γενέθλιο οίκο σου που σε καθιστά ικανή να προσανατόλίσεις την καριέρα σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.Σημαίνει επίσης ατομική δράση που ''στρώνει'' κατά κάποιο τρόπο και το μέλλον σου,επιλογή επαγγέλματος προς μια νέα κατεύθυνση.Η τύχη θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο αλλά δεν θα σε αφήσει ακάλυπτη.Αυτή η γωνιακή σχέση δηλαδή το ετήσιο Μεσουράνημα στον 1=ο γενέθλιο οίκο είναι ένα πολύ καλό σημάδι για βοήθεια,χρήματα,προστασία. αι μάλιστα βοήθεια από ένα αντρικό πρόσωπο.
Αλλά πως να αφήσει κανείς ασχολίαστο τον 7=ο ετήσιο οίκο σου?Και με τον Ηλιο μέσα?Καλά για την Νεα σελήνη μιλήσαμε,δεν είναι μεγάλη η ανοχή των 2 φώτων και όντως υποδηλώνει ένα νέο ξεκίνημα.Μία νέα συνεργασία από την οποία εξαρτάται η κοινωνική και επαγγέλματική σου θέση.Δείχνει ανταγωνισμό στο επάγγελμα ή στην κατάκτηση μιας δουλειάς και διακυμάνσεις στις επιχειρήσεις οι οποίες διακυμάνσεις όμως οφείλονται στις δραστηριότητες κάποιου άλλου ατόμου....( Ετήσιος 7ος στον γενέθλιο 10).Παρατηρώ πως ο ΑΞΟΝΑΣ 1ου - 7ου οίκου βρίσκεται πάνω σε κρίσιμες μοίρες,25η Κριου - Ζυγού και η Αφροδίτη του 7ου μέσα στον 7=ο ανάδρομη στην μηδενική του Σκορπιού?
Μήπως πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία με μία άλλη γυναίκα από την οποία εξαρτάται και η επαγγελματική σου θέση ? και η οποία συνεργασία θα συναντήσει προβλήματα και πισωγυρίσματα?Μήπως πρόκειται για μία γυναίκα του φιλικού σου κύκλου?Γιατί αυτή η συσσώρευση στον 7=ο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ντύνεσαι στα άσπρα...ΧΑ,ΧΑ αν και στο εύχομαι ολόψυχα.Η ανάδρομη Αφροδίτη τείνει να περιπλέξει τα πράγματα ή μιλά για διπλές καταστάσεις,κάποια ερώτική ιστορία από τα παλιά που επανέρχεται?κάποια συνεργασία με άτομο που ήδη γνωρίζεις?Τολμώ να πώ κάποια συγκατοίκηση ή μήπως η ίδρυση μίας εταιρείας με άλλους μαζί?Εσύ θα μου πεις...
Δεν ξέρω ,σενάρια κάνω και για να γελάσουμε το ήξερες πως ο ετήσιος 7ος στον γενέθλιο 10 θα μπορούσε να δείξει καινουργιο γάμο της μητέρας??
Πάντως αυτός ο ετήσιος είναι πολύ καλύτερος από το δικό μου.Τι θα έλεγες αν είχες ετήσιο ωροσκόπο Σκορπιό του γενέθλιου 8ου??
-
17-09-2010, 07:05 PM #95
Είναι χειρότερος ο ωροσκόπος στον σκορπιό και στον 8ο, στην ηλιακή,απο το να έχεις ετήσιο ωροσκόπο στον αιγώκερο και στον 7ο οίκο?
Ρωτάω γιατί....η δεύτερη εκδοχή μου ......φαίνεται χειρότερη, και με έναν πλούτωνα μέσα σε αντίθεση με τον ουρανό και δεν συμμαζεύεται:nuts:
Δεν ξέρω:embarrest χέιρότερη μου φαίνεται......:unsure:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 08:17 PM #96
Αγαπητέ Addicted(που είσαι επιπλέον αγαπητός και επειδή θαυμάζω τους εκπροσώπους του ζωδίου σου για το φιλευθερο πνευμα τους,το ανοιχτο μυαλό τους και άλλα πολλά) καταρχάς να σε ευχαριστήσω για αλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες και τη γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεσαι μαζι μου! Βασικά να σου πω οτι...σκούρα τα πράγματα με το δικό σου ετήσιο Ωροσκόπο αλλα κι εγω μη νομίζεις...περνάω δύσκολη φάση,μιας και δεν έχω ούτε δουλείά ούτε μια σχέση που να έχει σοβαρές προοπτικές και...παρόλο που είμαι αισιόδοξη απο τη φύση μου,μου την έχει δώσει όλη αυτή η κατάσταση!Να σημειώσω οτι περνάω Επιστροφή Κρόνου αυτό το διάστημα και μάλιστα αυτές ακριβώς τις μέρες ο Κρόνος μου κάνει σύνοδο ακριβείας με τη γενέθλια θέση του στην 5η μοίρα του Ζυγού και αγγίζει μάλιστα απο διέλευση με σύνοδο και τη γενέθλια Αφροδίτη μου που είναι στην 8η μοίρα του Ζυγού...ενεργοποιώντας τη γενέθλια σύνοδο Κρόνου-Δία-Αφροδίτης αλλα και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Αφροδίτης-Δία,Αφροδίτης-MC και Ουρανού-Β.Δ...όλα αυτά συνδιαστικά τι μπορεί να σημαίνουν δε ξέρω...δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη,αν έχεις καμιά ιδέα εσυ πες τη!!! Εκέινο που αισθάνομαι σίγουρα είναι πως με εχει πιάσει μια φοβερή ανυπομονησία να κερδίσω το χαμένο χρόνο και να θέσω τις βάσεις της επαγγελματικής μου αποκατάστασης γιατι νιώθω οτι άργησα-ειμαι 30 και δεν εχω κάνει τίποτα στη ζωή μου,σκέφτομαι!!!!-αυτη η σκέψη με πιέζει αφόρητα τελευταία και όσο δε βρίσκω μια δουλεια που να με ικανοποιεί τόσο το κενό μέσα μου μεγαλώνει!Και στης κρίσης τον καιρό βρήκα κι εγω να έχω αξιώσεις όχι απλα να βρω δουλειά αλλα να με ικανοποιεί κιόλας,να με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική,να μου δίνει τη χαρά της προσφοράς ασχολούμενη με πράγματα που με ευχαριστούν!Τραγελαφικό δε φαντάζει? Κάποιο θέμα με σπουδές δεν παίζει,εκτός κι αν μου τη δώσει κι αποφασίσω να σπουδάσω καμια τέχνη ξαφνικά,όλα μπορεί να συμβούν μ'εμένα!!Λέω δε παίζουν σπουδές γιατί αυτές τις ολοκλήρωσα πέρυσι τον Οκτώβριο που πήρα το πτυχίο μου(τελέιωσα Διαχείριση Πληροφοριών-ας πούμε Πληροφορική δλδ- στο ΤΕΙ Καβάλας) και μετά δουλεψα περιστασιακά σε ένα καφε αλλα που να με ικανοποιήσει εμενα αυτή η δουλειά?!Ένιωθα οτι χαραμιζόμουνα εκει πέρα και έπαιρνα και ψίχουλα,οτι έμεναν αναξιοποίητες όλες μου οι ικανότητες και έτσι έφυγα!Αλλα δε μπορείς να φανταστείς πόσο ασχημα νιώθω όταν βλέπω τους άλλους γυρω μου να έχουν δουλειά και να παινεύονται κιόλας κι εγω να υποφέρω ένα χρόνο τώρα έχοντας και τη γκρίνια του μπαμπά που και σκρούτζ να μην ήταν πάλι θα γκρίνιαζε,ως πότε θα με ταίζει!Το βρίσκω πολύ αδικο ρε συ όλο αυτο...μόνο μια ευκαιρία χρειάζομαι,ας ελπίσουμε να τα καταφέρω!!Και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω μόλις βρώ μια καλή δουλειά είναι να νοικιάσω ενα μικρό σπιτάκι-αυτή είναι και η μοναδική κίνηση που έχει σχέση με ακίνητο που ανέφερες γαιτί να αγοράσω εγω δικό μου...χλωμό!!χαχα!Για δίπλωμα αυτοκινήτου δεν ξέρω αν θα το τολμήσω,με φοβάμαι λίγο στο τιμόνι,αμα δεις το γενέθλιό μου θα καταλάβεις!!(Να στον βάλω ως συνημμένο?Ηave a look!)).Εταιρεία δε σκέφτομαι να ιδρύσω,αν και περνάνε απο το μυαλό μου σκέψεις να κάνω κάτι δικό μου...χωρίς να ξέρω όμως τι!Τώρα για τη συνεργασία που λες με μια άλλη γυναίκα...δε ξέρω...κάτι μου πρότειναν σήμερα για promotion σε μια εταιρεία,το οποίο είναι να ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη στη Λάρισα και το project το έχει αναλάβει η γυναίκα του κυρίου με τον οποίο μίλησα και στον οποίο κύριο με σύστησε ένας φίλος μου(να και η βοήθεια απο αντρικό πρόσωπο που έγραψες!)...!χαχα!Λες?:toung: Τι να πω?Μακάρι να βγεί κάτι καλό,αρκεί να μ'αρέσει γιατι είμαι και δύσκολη,σου είπα,αν και στο τέλος-αν δε βρώ κάτι καλό σύντομα- με βλέπω να κάνω πάλι εκπτώσεις στα θέλω μου και συμβιβασμούς γιατί δε πάει άλλο έτσι!Όσο για την επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν...μέχρι στιγμής δεν παίζει κάτι,αλλα μπορεί να συμβεί...!
Α να σου πω οτι στο χάρτη της προηγούμενης ηλιακής επιστροφής μου,τον οποίο ίσως αξίζει να μελετήσουμε-αντε θα στον βάλω κι αυτόν ως συνημμένο να τον δεις-είναι αξιοσημείωτη η τοποθέτηση Ήλιου,Ερμη και Αφροδίτης στο 10ο οίκο και είχα χαρεί μόλις το είδα...αντε λέω θα βρω δουλειά φέτος,αλλα μέχρι τώρα τζίφος!
Αυτά...ουφ...ελπίζω να μη σε κούρασα με τη γκρίνια μου...θα συνέλθω μωρε που θα πάει!Είμαι Σκορπίνα εγω και με ένα πολύ αισιόδοξο Ωροσκόπο,δε το βάζω εύκολα κατω!:bigsmile: Θα περιμένω το post σου!
Φιλια...Το Μαράκι...
-
17-09-2010, 09:42 PM #97
:bigsmile:Συμφωνώ μαζί σου για τον Addicted μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του και η προθυμία του να τις προσφέρει.!:bigsmile: Γιατί βοηθά και όλους εμάς που είμαστε αρχάριοι με το να παρακολουθούμε τις συζήτησεις σας!:bigsmile:
Ετσι είναι οι Υδροχόοι....
Θα ήθελα να σου πώ επειδή διαβασα με προσοχή το πόστ και διέκρινα το αγχος σου,να μην απογοητεύεσαι!
Ακόμα και όταν βρέθηκα εγώ πρίν χρόνια σε αναζήτηση εργασίας οι εποχές ήταν εξίσου δύσκολες....
Κάθε εποχή έχει την δυσκολία της και δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ΔΝΤ,χρεοκωπία,κλπ,κλπ
Πρέπει όμως να αποφασίσεις να ξεκινήσεις απο κάπου(δεν εννοω σε καφέ η κάτι παρόμοιο) κάτι στο αντικείμενο σου και ας είναι με λιγότερες αποδοχές 700 ευρώ? Ναι γιατί όχι?
Ισως να χρειαστεί να κάνεις και συμβιβασμούς είς ότι αφορα τα εργασιακά δεδομένα,όμως ξεκίνα απο κάπου ωστε να σου δωθεί η δυνατότητα να προσπαθήσεις να εδραιώσεις την θέση σου και την αξία σου
Είμαι σίγουρη οτι θα πετύχεις,απλα΄θα χρειαστούν θυσίες.... όλοι κάτι θυσιάσαμε κάποτε,άλλοι κάποια ονειρα,αλλοι παιδικά χρόνια και άλλοι μπήκαν σε "στείρα" περιβαλλοντα που δεν σε προάγουν σαν ανθρωπο απλα σου προσφέρουν ένα μισθό,είναι σημαντικό όμως να ζεί κανείς με αξιοπρέπεια.....:bigsmile:
Δεν συνεχίζω,συγγνώμη απο τους διαχειριστές αν είμαιfftopic:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 09:45 PM #98
Mαρία σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.Μην νομίζεις η αστρολογία έχει τεράστιο βάθος και συνεχώς το ψάχνουμε.
Να ξέρεις πως είχα δει προσεκτικά το γενέθλιο χάρτη σου και είδα την πολυαστρία στον Ζυγό καθώς και το Κρόνο που περνάει πάνω από Δία,Κρόνο και αφροδίτη που έχεις στις πρώτες μοίρες του ζυγού αλλά είπα να μην το αναφέρω.Γιατί είσαι σε μία ηλικία που βιώνεις την πρώτη επιστροφή του Κρόνου και φυσικά τα πράγματα κινούνται αργά.Πρόσεξα επίσης αυτό το παλιοκρόνο στο προοδευτικό που έχει σφιχτοαγκαλιάσει την Αφροδίτη σου,secondary Κρόνος σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και είναι αλήθεια αρχικά πάγωσα λίγο.
Ξέρω πως η επιστροφή Κρόνου δεν είναι εύκολο πράγμα,φέρνει δυσκολίες όλων των ειδών.
Αυτά είναι τα κακά νέα...
Γιατί τα καλά νέα λένε πως ο transit Κρόνος κινείται πλέον γρήγορα( και επιπλέον αποδυναμώνεται το μισητό τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και η εκνευριστική αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που μας έκανε ομαδικώς τσατάλια τα νεύρα για περίπου μία 3ετία) και σύντομα σε κανά δίμηνο από τώρα θα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν θα είναι σε στενή σύνοδο με τους γενέθλιους πλανήτες σου και τα μεσοδιαστήματα που αναφέρεις.Eπιπλέον είναι στο Ζυγό,ζώδιο της Εξαρσης του και μόλις εισέρχεται στον 10ο γενέθλιο οίκο σου που είναι και ο φυσικός του οίκος.Αξιοποίησε τα θετικά του Κρόνου,τώρα θέτεις τις βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου,χωρίς προσπάθεια επιμονή και αγώνα δεν γίνεται τίποτα.Ο Κρόνος ανταμοίβει έστω και αργά.
Πραγματικά το φετινό σου ετήσιο είναι ελπιδοφόρο!
Επιπλέον υπάρχει και το αντιστάθμισμα του Δία που θα κινείται σε 3=ο,4=ο,5=ογια το 2011 σε Κριό και Ταύρο.Αυτόν γιατί δεν τον έλαβες υπόψη σου?
Το προηγούμενο solar σου 06/11/09 - 05/11/10 έδωσε Ωροσκόπο Τοξότη στο τέλος ενός μεταβλητού ζωδίου και μου λες πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου.Κατά δεύτερον ο Δίας του 9ου έκατσε στον 2=ο δηλαδή απέκτησες ένα πτυχίο.Και το μεσουράνημα σου στο ζυγό έκατσε πάνω στο γενέθλιο πλούτωνα (almost) ενώ ο Ωροσκόπος της επιστροφής σε ένα μεγάλο square με Σελήνη-Ουρανό ,Κρόνο και Πλούτωνα.Εσύ όλο αυτό το λες καλό δηλαδή?
-
17-09-2010, 10:01 PM #99
Παλίρροια δεν ξέρω τι είναι χειρότερο γιατί τον χάρτη τον κοιτάμε συνδυαστικά.Τι διαγωνισμό για το ποιος έχει φέτος το πιο δύσκολο solar θα κάνουμε?
Πάντως σε ενημερώνω όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή το περνάω φέτος αυτό το solar ότι είναι κουραστικό και πολύ ψυχοφθόρο.Αν θέλεις να σου απαριθμήσω τα γεγονότα που έτρεξαν αμέσως μετά τα γενέθλια μου το Φεβρουάριο ευχαρίστως να το κάνω,αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν καθόλου ευχάριστο.
Ο 7ος που αναφέρεις δεν μου φαίνεται και τόσο απαιτητικός.Εκτός αν προσβάλλεται από τους πλανήτες ή είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ωροσκόπο σου κ.λ.π
Ο Αιγόκερος φέρνει στο προσκήνιο θέματα καριερας αλλά εάν ο Κρόνος προσβάλλεται που μάλλον προσβάλλεται με άσχημες όψεις οι στεναχώριες θα είναι αναπόφευκτες.Και ο Κρόνος τους τελευταίους πολλούς μήνες είχε πολύ δύσκολες όψεις.
-
17-09-2010, 10:09 PM #100
Γραφεις: 1."Πρόσεξα επίσης αυτό το παλιοκρόνο στο προοδευτικό που έχει σφιχτοαγκαλιάσει την Αφροδίτη σου,secondary Κρόνος σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και είναι αλήθεια αρχικά πάγωσα λίγο."
Γιατί πάγωσες?
2."Το προηγούμενο solar σου 06/11/09 - 05/11/10 έδωσε Ωροσκόπο Τοξότη στο τέλος ενός μεταβλητού ζωδίου και μου λες πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου.Κατά δεύτερον ο Δίας του 9ου έκατσε στον 2=ο δηλαδή απέκτησες ένα πτυχίο.Και το μεσουράνημα σου στο ζυγό έκατσε πάνω στο γενέθλιο πλούτωνα (almost) ενώ ο Ωροσκόπος της επιστροφής σε ένα μεγάλο square με Σελήνη-Ουρανό ,Κρόνο και Πλούτωνα.Εσύ όλο αυτό το λες καλό δηλαδή?" Κακό είναι δηλαδή?Το τετράγωνο εννοείς?
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα επαγγελματικά μου...θέλω να γίνω αστροψυχολόγος (νέα ειδικότητα,εγω την ανακάλυψα!) αλλα δεν εχω ούτε το ενα πτυχίο ουτε το άλλο!Πωςθα προχωρήσω στη ζωή μου ουτε και ξέρω! Γενικά αισθάνομαι μεγάλη εσωτερική πίεση,ένταση,αγχος...ευτυχώ εχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν αλλα και γενικα εκ φύσεως είμαι αισιοδοξη κ προσπαθώ να διακομοδώ τις καταστάσεις,παρόλο που βαθιά μέσα μου εχω μια αίσθηση ότι όλα/ολοι ειναι εναντίον μου!!Όσο για το αντιστάθμισμα του Δία που λες...μπορεί να φέρει καμια καλή ευκαιρία...θα δείξει!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.