- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 149
Thread: Συμβατότητα ζωδίων
-
17-09-2010, 02:15 AM #131
Re: Συμβατότητα ζωδίων
:bigsmile: Δεν ξέρω τι μπορεί να εκανες και εκνευρίστηκε:evil: αν και θεωρώ ότι δύσκολα εκνευρίζεται ένας τοξότης!!! Πολύ δύσκολα.....η μπορεί εγώ να μην έχω καταφέρει να το διακρίνω....:unsure:
Πάντως θα ήθελα να σου πώ πως συνήθως κάνουν καρμικές σχέσεις τοξότες με ταύρους!!!! Οι περισσότεροι τοξότες που ξέρω είναι μαζί με ταύρους και καρκίνους.....
Τωρα.....πως θα ηρεμήσει?????:embarrest
Εξαρτάται τι έκανες:toung::toung:
Και ...κάτι άλλο .....:embarrest δεν παίζουν ποτέ με καποιον που έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό:nuts:
Δεν ξεχνα εύκολα.........Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 02:23 AM #132
-
17-09-2010, 02:37 AM #133
:bigsmile:Σε ευχαριστώ για την διόρθωση.....:bigsmile:
Δεν εννούσα βέβαια την συγκεκριμένη σχέση,γιατί ασφαλώς δεν έχουμε τα στοιχεία για να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα....:embarrest
Απλά το ανέφερα ως γενικότητα να για παράδειγμα "καρμικές σχέσεις" μπορεί να γίνουν ,"γενικότερα μιλαμε παντα "μεταξύ παρθένων και υδροχόων όμως πάντα η ολοκλήρωμένη μελέτη των ωροσκοπίων θα μπορούσε να δηλώσει κατι τετοιο ασφαλώς...:bigsmile:
Κοιτάζω γύρω μου και κάνω ........μελέτη και βλέπω πολλα ζευγάρια με ίδιους συνδιασμούς,αυτό μπορεί και να μην λέει τίποτα....:unsure:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 10:11 AM #134
-
17-09-2010, 12:21 PM #135
Ήλιος Αντίθεση Ήλιος 6.99
Ήλιος Χιαστί Σελήνη 5.62
Αφροδίτη Χιαστί Ήλιος 5.36
Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη 3.98
Αφροδίτη Αντίθεση Ερμής 3.28
Αφροδίτη Εξάγωνο Ποσειδώνας 1.50
Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτωνας
Αρης Χιαστί Ήλιος 6.23
Αρης Τρίγωνο Σελήνη 4.86
Αρης Τρίγωνο Ερμής 2.41
Αρης Σύνοδος Ποσειδώνας 0.63
Αρης Εξάγωνο Πλούτωνας 0.18
Ποσειδώνας Σύνοδος Ουρανός 4.88
Β. Δεσμός Τρίγωνο Αφροδίτη 0.59
Β. Δεσμός Εξάγωνο Αρης 0.90
Β. Δεσμός Αντίθεση Δίας 2.93
axxx Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις σας...και εγω γνωριζα πως οι τοξοτες πολυ δυκολα εκνευριζοντα,,,οποτε αυτη η αφροδιτη μου τα χαλαει ολα???:toung: παραπανω σας παραθετω καποιες απο τισ οψεις συναστριας μασ...
Μπορουμε απο δς να πουμε κατι οσον αφορα την καρμικοτιτα η την επικοινωνια μασ σαν ζευγαρι??
Μας αναψε φωτιες αυτη η αφροδιτη και εχω ωροσκοπο καρκινο και 8α με πιασει το δακρυ..:embarrest:bigsmile:
-
17-09-2010, 01:15 PM #136
ποιος σου ειπε οτι δεν εκνευριζονται οι τοξοτες;;;;;;;;:blink:
και εκνευριζονται
και δεν γουσταρουν τα πεισματα
και καθολου χαλαροι
αθυροστομοι ειναι
και ξυπνιο ταιρι θελει να εχει διπλα του..
να μιλαει με ουσια και πραξεις θελει
ασε λοιπον τα πεισμτα
και μην τον πιεζεις πολυ την εκανε με ελαφρεια...
τι νομιζες οτι βρικες τοξοτη και θα σου κανει χαρουλες;;;;
και αστειακια;
μμμμ....αλλαξε τακτικη
και ασε τα καρμικα και κοιτα τα πως θα τον φερεις στα ισα :bigsmile:
και ασε το δακρυ κατα μερος γιατι δεν τον συγκινουν και πολυ αυτα....
φιλικαΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
17-09-2010, 02:01 PM #137
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 02:13 PM #138
Η Αφροδίτη του Μητσάκου ή του δικού σου?Στον Αιγόκερω π.χ -τυχαίο το παραδειγμα,έτσι μου'ρθε τώρα...χιχι - ειναι...αστα να πανε!Υπολογίστρια και αυτοελεγχόμενη κ συγκρατημένη...Παναγία μου...πως αντέχουν ετσι (οι έχοντες αυτη την Αφροδίτη)???
-
17-09-2010, 02:17 PM #139
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
17-09-2010, 02:34 PM #140
Η Αιγοκερίσιας φύσης Αφρο...εχει φυσικά και τα καλά της.Τώρα αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στις 2-στο Σκορπιο κ στον Αιγόκερω-μάλλον θα επέλεγα τη δευτερη επειδή όντας πιο "cool" βασανίζεται λιγότερο!!!Η δική μου πάλι στο Ζυγό είναι φιλάρεσκη,φιλήδονη και μου έχει δώσει κ μερικά παραπανίσια κιλάκια(και μαζι με τον πληθωρικό ωροσκόπο μου που κυβερνάται απο το Δία με ...στρογγυλεύουν!!!).Έμαθα όμως να με αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είμαι και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου,αν και όλο κ κάποιος τυχάρπαστος θα βρεθεί να θέλει να με προσαρμόσει στα μέτρα του(να με αδυνατίσει)....ενω το λογικότερον θα ήταν να αναζητήσει αλλού το προτυπό του!Συμφωνείς,Αννούλα μου?
Η Σκορπίσια Αφροδιτούλα σου...θέλει ενα ρομάντζο γεμάτο πάθος...είναι μαγνητική,κτητική,πολύ σεξουαλική και πολύ ζηλιάρα...τα θέλει ολα ή τίποτα μέσα σε μια σχέση.Κ όταν βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος,απο φόβο μη τον χάσει,να γραπωθεί πάνω του μη αφήνοντας τον να αναπνεύσει!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.