Τώρα που το λες, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!
Και επειδή μου ήρθε φλασιά, δες το εξής:
Κάθε χάρτης έχει αρκετές περιοχές που είναι κενές από τους πλανήτες (βάζω και τον Χείρωνα μέσα
) ή τα βασικά σημεία (Λίλιθ, κλήροι γάμου-κηδείας, μετανάστευσης, μαγειρικής και διόρασης) εκτός των ακμών όμως. Τι κάνουμε τώρα: Βρίσκουμε το μέσον της μεγαλύτερης περιοχής του χάρτη που είναι κενή πλανητών και βασικών σημείων και
ορίζουμε αυτό το μέσο σημείο ως Μαύρη Τρύπα του χάρτη.
Δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να δούμε πώς λειτουργεί. Θα το ψάξουμε διαισθητικά και με βάση αυτά που γνωρίζουμε για τις μαύρες τρύπες. Θα προσθέσουμε μπόλικη φαταλιστική εσάνς (π.χ., "το σημείο αυτό έχει βαριά ηλεκτρομαγνητικά ρευστά και απορροφά κάθε ικμάδα του πλανήτη με τον οποίο έρχεται σε όψη συνόδου, αντίθεσης, τετραγώνου ή τριγώνου από διέλευση, ακυρώνοντας κάθε θετική όψη που κάνει αυτός ο πλανήτης στο γενέθλιο, με αποτέλεσμα όλα τα θέματα του Οίκου στον οποίο βρίσκεται να δημιουργούν κοκομπλόκο στο άτομο).
Θα βρούμε και μια ανατολίτικη δοξασία για να πάρει και μια ...καρμικότητα, θα το συνδέσουμε και με μια αρχαιοελληνική μυθολογική οντότητα και θα βγάλουμε ένα βιβλίο όπου θα αναφέρουμε ότι "σύμφωνα με τις μελέτες μας το και το συμβαίνει με τις Μαύρες Τρύπες".
Στη συνέχεια όλο και κάποια ψωνάρα θα μας αντιγράψει, θα βάλει και δική του σάλτσα, αυτήν την ψωνάρα θα την αντιγράψουν άλλες ψωνάρες και μέσα σε 2-3 χρόνια θα έχουμε κάνει σχολή, και τα μέλη του σάιτ θα κάνουν ερωτήσεις του στιλ: "η Μαύρη Τρύπα μου δέχεται όψη τετραγώνου από τον ¶ρη του συντρόφου μου. Τι θα πάθω;"
:bigsmile:
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.