s
ANAΠΑΝΤΕΧΑ ΚΕΡΔΗ? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: ANAΠΑΝΤΕΧΑ ΚΕΡΔΗ?

Νομίζω ότι ο Κρόνος σου κάνει τρίγωνο με Δία και Ουρανό. Αυτή η όψη και ειδικά που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μιλά για κέρδη από ακίνητη περιουσία. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Επίσης η σύνοδος Δία Ουρανού στον 1ο μας μιλά για απρόσμενα κέρδη, ειδικά αφού κάνει το τρίγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μου χαλά τη συνταγή. :worried: Τί κυβερνά η Αφροδίτη στο χάρτη σου ? Μήπως 11ο ? :embarrest

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Νομίζω ότι ο Κρόνος σου κάνει τρίγωνο με Δία και Ουρανό. Αυτή η όψη και ειδικά που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μιλά για κέρδη από ακίνητη περιουσία. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Επίσης η σύνοδος Δία Ουρανού στον 1ο μας μιλά για απρόσμενα κέρδη, ειδικά αφού κάνει το τρίγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μου χαλά τη συνταγή. :worried: Τί κυβερνά η Αφροδίτη στο χάρτη σου ? Μήπως 11ο ? :embarrest
    Ισχυει αυτο που αναφερεις στην πρωτη παραγραφο, αλλα με πολες δυσκολιες.
    Τωρα η Αφροδιτη μου βρισκεται στον 7ο οικο στον Αιγοκερω και στην προοδο της στις 27μ των Ιχθυων οπου αγγιζει την ακμη του 10 οικου μου.
    Επι τη ευκαιρια, αν και ειναι off-topic, αποψε ειχε μια καταπληκτικη συνοδο νεας Σεληνης και Αφροδιτης. Τις απολαυσα και τις δυο μεσα σε μια σχισμη μαυρων συννεφων.

Quote Originally Posted by vikoza View Post

Με καθυστερηση καταλαβα την τελευταια ερωτηση. Ναι η Αφροδιτη κυβερναει τον 11ο οικο μου.

Τι θα λεγατε για Δια Ουρανο αναδρομους στον ογδοο ?

θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω ο 5ος μου οίκος έίναι στον Αιγώκερο και ο κρόνος(11 οίκος) κάνει τρίγωνο με την σελήνη στο 7ο οικο.Επίσης ο κρόνος κάνει τετράγωνο με τον ουρανό στον 2ο οίκο; Υπάρχει καμμιά ένδειξη εύνοιας; Αν και μέχρι τώρα η τυχη μου σε τυχερά παιχνίδια είναι μηδαμινή!

Quote Originally Posted by enipeys View Post
    Τι θα λεγατε για Δια Ουρανο αναδρομους στον ογδοο ?
    Θα λέγαμε ότι δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο, καθώς δυο πλανήτες -έστω και ανάδρομοι- σε έναν Οίκο μπορεί να σημαίνουν κάτι, αλλά μπορεί και όχι. Ποιος είναι ο κυβερνήτης του 8ου, τι όψεις κάνει και τι κυβερνάνε αυτοί οι δύο και τι όψεις κάνουν; Τουτέστιν, χρειάζεται σχεδόν πλήρης ανάλυση του χάρτη για να απαντηθεί το ερώτημα. Από μόνη της η θέση δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν οφέλη (προίκα, κληρονομιά π.χ.) αλλά και να χαθούν...
    Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω ο 5ος μου οίκος έίναι στον Αιγώκερο και ο κρόνος(11 οίκος) κάνει τρίγωνο με την σελήνη στο 7ο οικο.Επίσης ο κρόνος κάνει τετράγωνο με τον ουρανό στον 2ο οίκο; Υπάρχει καμμιά ένδειξη εύνοιας; Αν και μέχρι τώρα η τυχη μου σε τυχερά παιχνίδια είναι μηδαμινή!
    Και εδώ σχεδόν μια από τα ίδια, αν και κάπως πιο σαφώς διατυπωμένο το ερώτημα. Το τετράγωνο όμως του κυβερνήτη του 5ου με τον Ουρανό και μάλιστα από τον Οίκο των οικονομικών, μάλλον δεν προϊδεάζει για εύνοια.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σ' ευχαριστώ Μητσάκο μου για την απάντησή σου. έχεις απόλυτο δίκιο!Νίωθω τρομερό περιορισμό έστω και σε μικρό ποσά!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)