s
Ηλιακή επιστροφή - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 71 to 80 of 101

Re: Ηλιακή επιστροφή

Ο Ωροσκόπος σου δεν είναι στον Υδροχόο. Όταν γεννήθηκες είχαμε θερινή ώρα. Ο πραγματικός σου γενέθλιος Ωροσκόπος είναι στις 23 Αιγόκερου 18΄, δηλαδή τρίγωνο με τον Ήλιο σου. :bigsmile:

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Ο Ωροσκόπος σου δεν είναι στον Υδροχόο. Όταν γεννήθηκες είχαμε θερινή ώρα. Ο πραγματικός σου γενέθλιος Ωροσκόπος είναι στις 23 Αιγόκερου 18΄, δηλαδή τρίγωνο με τον Ήλιο σου. :bigsmile:
    :blink:
    αληθεια ? αμαν πια ως τωρα ηξερα ετσι εγω ομως. κ μαρεσει ο υδροχοος
    δεν ειμαι αιγοκεροοοοοοςςςς δεν ειμαι απαισιοδοξηηη δεν τεριαζω με τα χαρακτιριστικα εκεινα

απογοητευτικα τωρα
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    irene

και τι σημαινει το τριγωνο με τον ηλιο? αν και μαλλον ειμαστε fftopic::dizzy: αλλα οκκκκ
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Σωκράτης

Το πρόγραμμα του site τι ωροσκόπο σου δίνει;

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    :blink:
    αληθεια ? αμαν πια ως τωρα ηξερα ετισ εγω ομως. κ μαρεσει ο υδροχοος
    δεν ειμαι αιγοκεροοοοοοςςςς δεν ειμαι απαισιοδοξηηη δεν τεριαζω με τα χαρακτιριστικα εκεινα

απογοητευτικα τωρα
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Το πρόγραμμα του site τι ωροσκόπο σου δίνει;

υδροχοο μου δινει στισ 12 μοιρες

Όνομα:
    Σωκράτης

Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου σε προσωπικό μήνυμα για να δούμε γιατί η Βίκη μάς γράφει ότι είσαι Αιγόκερως
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Όνομα:
    Σωκράτης

Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα, το πρόγραμμα του σάιτ συ δίνει ωροσκόπο Αιγόκερω. Έκανες νέα καταχώρηση και το είδες με τα μάτια σου ότι δουλεύει άψογα.

Για κάποιο λόγο δεν ζεις επιμένοντας σωστά :toung: και βιάζεσαι, εξού και πολλές από τις καταχωρήσεις σου όπως μου ανέφερες είναι λανθασμένες,

Τέλος, επειδή τα "χοντράδια" περιοδικώνν και αστρολόγων δεν μου αρέσουν όπως σου εξήγησα δεν υπάρχει μπούσουλας για την θερινή ώρα ή την αλλαγή σε άλλη ώρα ζώνης. Δεν αλλάζει πάντα κάθε χρόνο την ίδια στιγμή και την ίδια ώρα.

Ο τελευταίος αστρολογικός άτλαντας του myhoroscope είναι από τους πλέον αξιόπιστους και μπορεί να δοικιμαστεί ανά πάσα στιγμή από τον όποιο δύσπιστο.

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    υδροχοο μου δινει στισ 12 μοιρες

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα, το πρόγραμμα του σάιτ συ δίνει ωροσκόπο Αιγόκερω. Έκανες νέα καταχώρηση και το είδες με τα μάτια σου ότι δουλεύει άψογα.

Για κάποιο λόγο δεν ζεις επιμένοντας σωστά :toung: και βιάζεσαι, εξού και πολλές από τις καταχωρήσεις σου όπως μου ανέφερες είναι λανθασμένες,

Τέλος, επειδή τα "χοντράδια" περιοδικώνν και αστρολόγων δεν μου αρέσουν όπως σου εξήγησα δεν υπάρχει μπούσουλας για την θερινή ώρα ή την αλλαγή σε άλλη ώρα ζώνης. Δεν αλλάζει πάντα κάθε χρόνο την ίδια στιγμή και την ίδια ώρα.

Ο τελευταίος αστρολογικός άτλαντας του myhoroscope είναι από τους πλέον αξιόπιστους και μπορεί να δοικιμαστεί ανά πάσα στιγμή από τον όποιο δύσπιστο.

ευχαριστω σωκρατη που ασχολιθηκεσ μαζι μου και με τον ωροσκοπο που και με συμβουλεψες.
    το εκτιμω

ομως εσυ βιαστικες σε ενα σημειο :toung: παντα ζω και επιμενω σε κατι :toung: μεχρι να με πεις και σπαστικο χαχαχαχαχ:toung: οσο για το προγραμμα δεν ειπα κατι απλα επειδη μου ειπες οτι βαζει την ωρα αυτοματα και αυτο το ηξερα απο την στιγμη που μπηκα στο φορουν ειπα οτι αυτο θα ειναι το σωστο ομως χθεσ μου εβγαλες εσυ οτι ειναι λαθος :toung::toung: κ να το αλλαξω:embarrest ετσι και εκανα. αλλωστε στις τελευταιες μοιρες ειναι και ο αιγοκερως σχετικα αρα ..:toung: απο τον υδροχοο εγω δεν ξεφευγω εχω προοδευμενο :toung::toung::toung::bigsmile:

:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Μπορώ να κάνω μια ερωτηση και εγώ και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει...
    Σε μια ηλιακή επιστροφή τι σημαίνει όταν γίνεται σύνοδος αφροδίτης άρης στον άξονα 4ου-10ου οικου????

Σας ευχαριστώωωωω!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

δεν ξερω αν πρεπει να χαρω..
    δεν ξερω αν υπερβαλω ..και θελω να τα βλεπω ετσι..
    [σχεδον ολοι ξερετε τι λαχταραω:bigsmile:]

βλεπω την ηλιακη της κορης μου..
    ελευθερα σχολιαστε αν εχετε χρονο και διαθεση :bigsmile:

καταρχην η ηλιακη της ξεκιναει απο τους γενεθλειους γωνειακους
    που σημαινει οτι κατι πολυ συμαντικο θα γινει ...

ηλιακος ωροσκοπος υδροχοος 29,34 ,με πωσειδωνα πανω , με σεληνη και Δια-ουρανο [ ιχθεις]
    - πανω στον 7ο-8ο γενεθλειο της
    Ο ηλιος ηλιακης 4ος - γενεθλειος ηλιος 10ος

[ο πλουτωνας εχει πιασει με βορειο δεσμο απο διελευση στον 5ο οικο
    και κανουν συνοδο με πωσειδονα της .]

και η αφροδιτη της ηλιακης μεσα στον 5ο καρκινο
    η γενεθλεια αφροδιτη στον 10ο ταυρο

ο Αρης της ηλιακης κανει συνοδο με τον γενεθλειο ωροσκοπο
    ο αρης της ηλιακης κανει τριγωνο με ουρανο γενεθλειο

ευχαριστω πολυ
    φιλικα Κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)