s
σκορπιος κ αφροδίτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25
  1. Re: σκορπιος κ αφροδίτη

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Και μην ξεχάσεις τα γυαλιά και την περούκα!

Το θέμα είναι τι θα κάνεις αν στην παρακολούθηση δεις κάτι που δεν σ' αρέσει; Θα της γδάρεις το αυτοκίνητο, θα της τρυπήσεις τα λάστιχα ή θα πας κατευθείαν και θα της κάνεις χαλάστρα; Κι αυτά παίζουν με μια Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό!
    Πάντα αντιδρούμε κατευθείαν και τους πιάνουμε στα πράσα, αφ'ενός για να τους αιφνιδιάσουμε και αφ'ετέρου για να μην μπορεί να δικαιολογηθεί την στιγμή που το κάνει! Αν δεν παρέμβουμε έγκαιρα, θα βρει εκ των υστέρων δικαιολογίες να μας πλασάρει Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε τίποτα ξεχασμένα χρωστούμενα μόνο και ως εκεί η επιρροή της ανάδρομης :worried:

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: σκορπιος κ αφροδίτη

οπως και να εχει αγαπημενα μου μελη-φιλοι
    πρεπει να υπαρχει το ''σαρακι της ζηλειας'' μεσα σου..
    αυτο μπορει να σε φερει να κανεις ακραια πραγματα..
    και το χειροτερο αυτοι που το εχουν το σαρακι τα πιο πολλα τα φανταζονται..
    και πλαθουν στο μυαλο τους ιστοριες..
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    οπως και να εχει αγαπημενα μου μελη-φιλοι
    πρεπει να υπαρχει το ''σαρακι της ζηλειας'' μεσα σου..
    αυτο μπορει να σε φερει να κανεις ακραια πραγματα..
    και το χειροτερο αυτοι που το εχουν το σαρακι τα πιο πολλα τα φανταζονται..
    και πλαθουν στο μυαλο τους ιστοριες..
    ..........:embarrest Οτιδήποτε ακραίο δεν είναι υγιές.....:blink: Εκτιμώ πάντως πως η ζήλεια που έχει περιγραφεί δεν είναι το χαρακτηριστικό της Αφροδίτης στο Σκορπιό.........:unsure: είναι ένα σύνολο παραγόντων που οδηγούν εκεί.....
    ......Και κάτι αλλο που πιστεύω.....κατέχουμε απόλυτα κάτι όταν μπορούμε να το διαχειριστούμε και χειριστούμε αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή και πιστεύοντας στις δυνατότητές μας,κλείνοντας την πόρτα και εγκλωβίζοντας τον άλλο μέσα, βρε παιδιά φεύγει και απο το........παραθυρο..... κι αν το θέλει πολύ ακόμα και απο χαραμάδα μπορεί να φύγει....
    Γιαυτό ισορροπία!!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Καλημερα σε ολους,
    Θαθελα να κανω μια ερωτηση.
    1] Πως θα επηρεασει τοσο η ορθοδρομη, οσο και η αναδρομη Αφροδιτη στον Σκορπιο, εναν Ηλιο χωρις οψη, στο πρωτο δεκαημερο των Ιχθυων?
    2] Οταν η Αφροδιτη θα ειναι αναδρομη στον Ζυγο, θα τετραγωνισει μια γενεθλια Αφροδιτη στον Αιγοκερω. Τι θα πρεπει να δουμε?
    α] Γεγονοτα που συνεβησαν οταν ειχε περασει ορθοδρομα απο το συγκεκριμενο σημειο?
    β] Μηπως και γεγονοτα που ειχαν συμβει 18-19 χρονια πριν, οταν επισης ηταν αναδρομη και παλι στο ιδιο σημειο?
    Ρωταω γιατι εδω και ενα χρονο βλεπω μια πολυ "υποπτη" επαναληψη γεγονοτων που ειχαν λαβει χωρα πριν απο 18 χρονια. Το ενστικτο μου, βεβαια, μου λεει να αφουγκραστω, με οσο περισσοτερη ακριβεια, τις παραληψεις μου την εποχη εκεινη και να αποφυγω, οσο γινεται, να επαναλαβω τα ιδια λαθη.
    Ο σοφος κυβερναει τα αστρα, δεν λενε?
    Την βοηθεια τους θελω, οχι να τα κυβερνησω.
    Γενικα ομως, εχω παρατηρησει πως η επαναληψη των αναδρομων απο προσωπικα μας σημεια, σκαλιζει καταστασεις που οπωσδηποτε χρηζουν ξεκαθαρισματος.
    Το ιδιο ισχυει και για τον Κρονο που προλαβαινει τουλαχιστον δυο φορες να κανει τη "βολτα" του και αυτος.
    Εσεις τι γνωμη εχετε?

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλημερα σε ολους,
    Θαθελα να κανω μια ερωτηση.
    1] Πως θα επηρεασει τοσο η ορθοδρομη, οσο και η αναδρομη Αφροδιτη στον Σκορπιο, εναν Ηλιο χωρις οψη, στο πρωτο δεκαημερο των Ιχθυων?
    2] Οταν η Αφροδιτη θα ειναι αναδρομη στον Ζυγο, θα τετραγωνισει μια γενεθλια Αφροδιτη στον Αιγοκερω. Τι θα πρεπει να δουμε?
    α] Γεγονοτα που συνεβησαν οταν ειχε περασει ορθοδρομα απο το συγκεκριμενο σημειο?
    β] Μηπως και γεγονοτα που ειχαν συμβει 18-19 χρονια πριν, οταν επισης ηταν αναδρομη και παλι στο ιδιο σημειο?
    Ρωταω γιατι εδω και ενα χρονο βλεπω μια πολυ "υποπτη" επαναληψη γεγονοτων που ειχαν λαβει χωρα πριν απο 18 χρονια. Το ενστικτο μου, βεβαια, μου λεει να αφουγκραστω, με οσο περισσοτερη ακριβεια, τις παραληψεις μου την εποχη εκεινη και να αποφυγω, οσο γινεται, να επαναλαβω τα ιδια λαθη.
    Ο σοφος κυβερναει τα αστρα, δεν λενε?
    Την βοηθεια τους θελω, οχι να τα κυβερνησω.
    Γενικα ομως, εχω παρατηρησει πως η επαναληψη των αναδρομων απο προσωπικα μας σημεια, σκαλιζει καταστασεις που οπωσδηποτε χρηζουν ξεκαθαρισματος.
    Το ιδιο ισχυει και για τον Κρονο που προλαβαινει τουλαχιστον δυο φορες να κανει τη "βολτα" του και αυτος.
    Εσεις τι γνωμη εχετε?
    Υπάρχουν 2 άρθρα για τις διελεύσεις της Αφροδίτης: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...C.html?garpg=3
    και http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...%DF%F4%E7.html
    Και στα δύο αναφέρεται ότι στο σύστημα των διελεύσεων η βαρύτητα των όψεων της Αφροδίτης είναι δευτερεύουσα, εκτός και αν συνδυάζονται με άλλα συστήματα πρόγνωσης. Στο δε δεύτερο ότι υπολογίζονται μόνον οι όψεις συνόδου ή αντίθεσης (και όχι του τετραγώνου), ενώ η όποια "επίδραση" δεν έχει ζωή μεγαλύτερη των 4 ημερών (και πολύ λέμε).

Γενικά με τις ανάδρομες κινήσεις αναδεικνύονται εκκρεμότητες, "φανερώνονται" καταστάσεις, αλλά αυτά δεν φαίνονται από μια ξερή, νέτη σκέτη διέλευση και μάλιστα ενός γρήγορου πλανήτη όπως είναι η Αφροδίτη.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)