s
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 26 of 26
    Όνομα:
    Τίνα

Re: ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.
    Γενικά τα πηγαίνεις πολύ καλά στις αναλύσεις σου, όμως, ο Κρόνος στον 5ο δεν αποτελεί σενάριο απιστίας εκτός, αν πρόκειται για σύντροφο μεγαλύτερο, ώριμο και σοβαρό.

Η σύνοδος Αφροδίτη/ Δία είναι μια μεγάλη παγίδα.
    Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις, με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Η ζωδιακή θέση της συνόδου αυτής ενδεχομένως παρεμποδίζει τις πολλές διαχυτικότητες ωστόσο κατά την γνώμη μου συνδέεται με την απιστία όταν το άτομο νιώσει ανασφαλές ή όταν αισθανθεί πως ο σύντροφος τους δεν τον καλύπτει πια.

Όνομα:
    Maria

Μάλλον θα συμφωνήσω Τίνα μου,αν και δε με τιμαει κ τοσο να το ομολογω!:embarrest Αλλα εχω κι εγω τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο Ζυγο...κ πάντα αμφέβαλλα για την ικανότητα μου να εμαι πραγματικά πιστή!Ξεκινούσα μια σχέση κ φοβομουν πιο πολύ τον εαυτό μου παρα το σύντροφό μου μην παρεκτραπώ!Μπορεί και γι'αυτό να είμαι επιεικής απέναντι σε μια ενδεχόμενη απιστία του συντρόφου μου,αν δεν εχει συναισθηματα για την αλλη φυσικα κι ειναι κατι επιπόλαιο!Βεβαια η σύνοδος που δεχεται η Αφρο μου παραλληλα κ απο τον Κρόνο νομίζω πως σώζει λίγο την κατάσταση...με την έννοια οτι εχω μια σοβαρή σταση απεναντι στις σχέσεις κι αν καταλάβω οτι αρχίζει να παίζει το ματάκι μου-που σημαίνει οτι κατι μου λείπει απο τη σχέση η το συντροφο μου-...φευγω απο τη σχέση!Τα στοιχεία της ευθύτητας και της ειλικρίνειας που διαθέτω-δεν το αντέχω να κρύβομαι κ να προσποιούμαι-με απωθούν απο το να μπω σε μια παράλληλη σχέση.Προτιμώ να την αφήσω σε ενα free επίπεδο(χωρις τη δεσμευση της αποκλειστικότητας δλδ),κι ας μην πάρω απο τον άλλο το δέσιμο ή την αγάπη που επιθυμώ,αυτό μου κοστίζει,αλλα θέλω εντιμες σχέσεις...

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.
    Γενικά τα πηγαίνεις πολύ καλά στις αναλύσεις σου, όμως, ο Κρόνος στον 5ο δεν αποτελεί σενάριο απιστίας εκτός, αν πρόκειται για σύντροφο μεγαλύτερο, ώριμο και σοβαρό.

Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις, με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Η ζωδιακή θέση της συνόδου αυτής ενδεχομένως παρεμποδίζει τις πολλές διαχυτικότητες ωστόσο κατά την γνώμη μου συνδέεται με την απιστία όταν το άτομο νιώσει ανασφαλές ή όταν αισθανθεί πως ο σύντροφος τους δεν τον καλύπτει πια.
    :nuts:Με Σύνοδο Αφροδίτης(σκορπιό),Δια(σκορ πιό) στον 5ο οίκο:nuts: κα.Τίνα εμένα περιγράφεται....... εντάξει όλα αυτά .....εύνοια της τύχης ......δεν είδαμε ακόμα:bigsmile: όλα τα άλλα .........τα είδαμε...:nuts::nuts
    Οχι με την έννοια της απιστίας αλλά με ο.....λα τα αλλα τα οποία περιγράφεται...
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

[QUOTE=Τίνα Ζαχαριάδου;108984]Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.

!!!! Αυτό πραγματικά είναι κάτι που δε θα φανταζόμουν!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν ισχύουν τα Κρόνια χαρακτηριστικά, θα υπάρχει και η τάση προς απιστία?!!

Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις,
    Το υπεράριθμο για μένα δεν είναι αρνητικό ... αντιθέτως!

....με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Επίσης το θεωρώ θετικό αυτό... δηλ γιατί να μένει μόνος του? ΄Έχω προσέξει αυτό που λες, πως αν σταματήσει να τον καλύπτει μία σχέση απλά φεύγει, δεν το προσπαθεί... αλλά το παράλληλο του πράγματος είναι το θέμα μας... Στο οποίο συμφωνώ ότι θα μπορούσε να υποπέσει εύκολα, με ένα μικρό γλίστρημα, απλά δεν τη θεώρησα την όψη ως ντε φάκτο σημάδι απιστίας....Ίσως δεν είμαι αντικειμενική γιατί.....θα ήθελα να την έχω τη σύνοδο Αφροδίτης Δία στον 5ο!! Είναι το πρότυπό μου!
    Το σημείο που επισήμανες με τον Κρόνο ούτε που το φανταζόμουν!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και το χρόνο σου!!

Όνομα:
    Μαρία

Μάλλον τότε, η Συνοδος Αφροδίτης δια τον κάνουν πολύ γοητευτικό και τραβάει τα βλέμματα πάνω του... Πάντως θέλω να σας ευχαριστώ όλες σας.... Είστε θεές!!!!!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by maria777 View Post
    Μάλλον τότε, η Συνοδος Αφροδίτης δια τον κάνουν πολύ γοητευτικό και τραβάει τα βλέμματα πάνω του... Πάντως θέλω να σας ευχαριστώ όλες σας.... Είστε θεές!!!!!
    Οντως τα άτομα που διαθέτουν αυτή την σύνοδο τραβούν τα βλέμματα πανω τους:nuts: και είναι αρκετοί αυτοί που γνωρίζω,και τυχεροι και στα οικονομικά συνήθως ,αν συνηγορούν βέβαια και 2ος με 8ο οίκο....
    Δυστυχώς στο δικό μου ωροσκόπιο δεν διαθέτω .....τέτοια:toung: επέκταση.......
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)