s
ANAΠΑΝΤΕΧΑ ΚΕΡΔΗ?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

ANAΠΑΝΤΕΧΑ ΚΕΡΔΗ?

Ερωτηση. Τα αναπάντεχα κέρδη (οχι τα επαγγελματικα ή οι κληρονομιές) ανήκουν στον 5ο οίκο?? Γενικά η εύνοια στα κέρδη απο οτι ξέρω φαίνεται στον 5ο οίκο ή κάνω λάθος?? Δηλ. τυχερά παιχνίδια, χρήματα απο τυχερά παιχνίδια κλπ, τί ακριβώς κοιτάζουμε???

Re: ANAΠΑΝΤΕΧΑ ΚΕΡΔΗ?

Quote Originally Posted by perg View Post
    Ερωτηση. Τα αναπάντεχα κέρδη (οχι τα επαγγελματικα ή οι κληρονομιές) ανήκουν στον 5ο οίκο?? Γενικά η εύνοια στα κέρδη απο οτι ξέρω φαίνεται στον 5ο οίκο ή κάνω λάθος?? Δηλ. τυχερά παιχνίδια, χρήματα απο τυχερά παιχνίδια κλπ, τί ακριβώς κοιτάζουμε???
    Τζόγος, τυχερά παιχνίδια, ριψοκίνδυνες ενέργειες, στοιχήματα, λαχεία, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, όλα είναι του 5ου.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by perg View Post
    εχει ανοιξει ενα θεμα με αυτο που ρωτας
    βαλε στην αναζητηση [δεξια πανω ακριβως της σελιδας]
    Αστρολογια και Τυχερα παιχνιδια
    Εχουν ενδιαφερων αυτα που λεει το αρθρο και ο αποψεις των μελων:bigsmile:

κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Με Κρονο στον 5ο και σε τετραγωνο με Πλουτωνα στον 2ο υπαρχει ελπιδα?

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Με Κρονο στον 5ο και σε τετραγωνο με Πλουτωνα στον 2ο υπαρχει ελπιδα?
    Τί λέει ο γενέθλιος 5ος οίκος σου ?:blink:

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Τί λέει ο γενέθλιος 5ος οίκος σου ?:blink:
    Τι να πει Vikoza μου?
    5ος οικος στον Σκορπιο με Κρονο στις 22μ. 2ος οικος στον Λεοντα με Πλουτωνα στις 25μ.
    Ευτυχως που υπαρχει ενα τριγωνο Πλουτωνα/Σεληνης στον Κριο και ενα εξαγωνο Κρονου/Αφροδιτης στον Αιγοκερω. Διαφορετικα...
    Αλλα οσον αφορα τα τυχερα παιχνιδια, τιποτα απολυτως.

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Τι να πει Vikoza μου?
    5ος οικος στον Σκορπιο με Κρονο στις 22μ. 2ος οικος στον Λεοντα με Πλουτωνα στις 25μ.
    Ευτυχως που υπαρχει ενα τριγωνο Πλουτωνα/Σεληνης στον Κριο και ενα εξαγωνο Κρονου/Αφροδιτης στον Αιγοκερω. Διαφορετικα...
    Αλλα οσον αφορα τα τυχερα παιχνιδια, τιποτα απολυτως.
    Νομίζω πως ο Ουρανός σχετίζεται με αναπάντεχα κέρδη ,:nuts:αλλά και ξαφνικές απώλειες στον 5ο οίκο,δεν ξέρω αν "ενοχοποιείται' και σε κάποιον αλλο οίκο.......:unsure:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Η Αφροδίτη σου κάνει καμμία άλλη όψη ; Ο Δίας ;:bigsmile:

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Νομίζω πως ο Ουρανός σχετίζεται με αναπάντεχα κέρδη ,:nuts:αλλά και ξαφνικές απώλειες στον 5ο οίκο,δεν ξέρω αν "ενοχοποιείται' και σε κάποιον αλλο οίκο.......:unsure:
    Ναι και εγω το πιστευω, ειδικα οταν ο Ουρανος κανει θετικη οψη με τον Ερμη. Εξαρταται βεβαια και απο τον οικο, τη μοιρα, το ζωδιο και παει λεγοντας. Καπου ειχε παρει το ματι μου πως ο Διας οταν ειναι αναδρομος φερνει τυχη. Μαζι δε με τον αναδρομο Ουρανο, αναπαντεχη τυχη, ελπιζω. Μπορει και να κανω λαθος. Περιμενω ομως να δω τι θα γινει τωρα που και οι δυο τους ειναι αναδρομοι και θα αγγιξουν εναν καλο προοδευμενο μου πλανητη. Θα δειξει.

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Η Αφροδίτη σου κάνει καμμία άλλη όψη ; Ο Δίας ;:bigsmile:
    Η Αφροδιτη μου απο τον 7ο οικο στις 23μ. του Αιγοκερω, κανει αντιθεση με τον Δια στις 20μ στον Καρκινο και τον Ουρανο στις 24μ επισης στον Καρκινο. Διας και Ουρανος στον 1ο οικο.
    Επισης Αφροδιτη τετραγωνο Σεληνη στον Κριο 27μ και 10ος οικος
    και Αφροδιτη τετραγωνο Ποσειδωνας στον Ζυγο 28μ και 4ος οικος.
    Πως το βλεπεις?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)