- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 101
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
09-09-2010, 07:43 PM #61
Re: Ηλιακή επιστροφή
Για να πραγματοποιηθεί το γεγονός η διέλευση " βαρύ" πλανήτη είναι προτιμότερο να γίνει από γενέθλια ή ετήσια θέση των πλανητών ? π.χ.
η ετήσια Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού,
ο ετησιος Ερμής συγκεκριμένα στις 2ο Αιγόκερω
ενώ η γενέθλια θέση του Ερμή είναι στο Σκορπιό
και η γενέθλια θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, αλλά καμμία σχέση με τις πρώτες μοίρες.
Πότε υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το γεγονός ? Όταν περάσει "βαρύς" πλανήτης
ή κάνει όψη με ποιόν από όλους ?
Ελπίζω να μην κουράζω με τις ερωτήσεις μου !:embarrest
-
09-09-2010, 10:31 PM #62
Καλησπέρα,
Δεν με κουράζεις καθόλου κοριτσάκι μου,
Όταν ένας βαρύς πλανήτης από το Δία και μετά κάνει σκληρή όψη με γενέθλιο (προσοχή!!! μόνο με γενέθλιο) προσωπικό πλανήτη από Δία και κάτω, τότε είναι ένα καμπανάκι ότι κάτι πάει να συμβεί. Τότε κοιτάμε τα προοδευτικά ωροσκόπια, αν προοδευτικός πλανήτης κάνει όψει με τον ίδιο πλανήτη τον οποίο κτυπάει ο βαρύς transit είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί το γεγονός. Το ετήσιο το κοιτάμε συμβουλευτικά για περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα τα λέμε πιο συχνά
-
10-09-2010, 05:04 PM #63
-
10-09-2010, 05:06 PM #64
Μην ξεχνάτε και το post # 59 #. Eίναι σε αναμονή :bigsmile:
-
10-09-2010, 05:47 PM #65
να κανω και εγω την ερωτηση μου ;;;;;;; οταν σε ηλιακη επιστροφη εχουμε ιδιες οψεις με τουσ ιδιους πλανητες με τον γεννεθλιο τι σημαινει αυτο ;;;; μπορει καποιος να με βοηθησει;;;;;; για παραδειγμα το εξης
Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη 1.26
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 1.72
εχω πολλα τετοια και μου φανηκαν λιγο περιεργα. αν καποιος μπορει να με βοηθησει και να μ εξηγησει τι συμβενει θα ημουν ευγωμωνΗ ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
10-09-2010, 06:21 PM #66
Σημαίνει ότι ενεργοποιούνται οι γενέθλιες οψεις και ότι θα έχεις γεγονότα της φύσης αυτών των πλανητών και των γενέθλιων οίκων.
:bigsmile:
-
10-09-2010, 06:42 PM #67
ευχαριστω για την απαντηση σου
θα ηθελα να επεκτηνω την ερωτηση μου :embarrest
Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη 1.26( ηλιος στον ταυρο στις 14 μοιρες ακριβως και στους 2 χαρτες και η σεληνη στον γεννεθλιο στις 13 μοιρες στον λεωντα και επιστροφησ στον υδροχοο στισ 8)
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 1.72( ο ερμης και στοθσ 12 στον ταυρο στο γεννεθλιο στις 13 μοιρεσ στην επιστοφη στισ 8 αναδρομος)
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος ( ωροσκοπος υδροχοος 12 και επιστροφ παρθενος 15)
Σελήνη Τετράγωνο Ερμής κτλ
και τωρα ρωταω--> στον γεννεθλιο καποια ζωδια ειναι ιδια μεταξυ τους και καποια οχι
να παρω ως παραδειγμα την σεληνη μου στο γεννεθλιο χαρτη ειναι στον λεωντα και στην επιστροφη στον υδροχοο. αυτο πως ερμηνευετε??
επισης πως ερμηνευετε το αλλο φαινομενο που και στουσ 2 χαρτεσ εχω ιδια ζωδια??Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
10-09-2010, 06:46 PM #68
δεν το εξηγησα καλα δεν ξερω πως θα το καταλαβετε
ελπιζω να καταλαβετε παντωςΗ ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
10-09-2010, 07:43 PM #69
Ο Ήλιος ατην Ηλιακή Επιστροφή είναι ακριβώς στην ίδια θέση με το γενέθλιο χάρτη όχι σε οίκο, αλλά σε ζώδιο , μοίρες, λεπτά. Ο Ερμής δεν απομακρύνεται πολύ από τον Ήλιο, άρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι κοντά στη γενέθλια θέση, στο προηγούμενο ή στο επόμενο ζώδιο. Η Σελήνη κινείται πολύ γρήγορα και αλλάζει θέση σε ζώδιο κάθε 2,5 μέρες περίπου. :bigsmile:
-
10-09-2010, 07:50 PM #70
ειδες? αυτεσ οι οψεις τι σημαινουν
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.