- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 101
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
07-09-2010, 11:16 PM #51
-
07-09-2010, 11:45 PM #52
Re: Ηλιακή επιστροφή
:embarrest Απορία....δεν έχω αρχίσει να μελετώ ηλιακή επιστροφή είναι νωρίς για μένα,αλλά προσπαθώντας να παρακολουθήσω τη συζήτηση ασχολήθηκα λίγο με την δική μου αλλά και καποιου συγγενικού προσώπου.....:weird: η ερώτηση....:unsure:με εντυπωσιασε ότι οι ακμές της ηλιακής της επιστροφής,είναι όλες μα όλες στα ιδια ζώδια με τις γενέθλιες ακμές.....σε όλα......:embarrest απλά διαφέρουν κατά....λίγο οι μοίρες.....
Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό δεδομένου του ότι τον τελευταίο χρόνο διανύει μια πολύ ασχημη περίοδο η μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα?????:weird:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
07-09-2010, 11:50 PM #53
Αγαπητή ¶ννα...κοίτα το ποστ #17 του ίδιου θέματος, και την απάντηση της Τίνας στο ποστ #18
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
08-09-2010, 11:07 AM #54
-
08-09-2010, 07:21 PM #55
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει μία Ηλιακή Επιστροφή για να ασχοληθούμε με την επόμενη. Το 2011 είναι η συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς και ό,τι έχει φέρει αυτή.
Συνήθως λίγους μήνες πρίν (1-3) παίρνουμε μια ιδέα για του τι θα ακολουθήσει. Τότε είναι καλό να ασχοληθείς κατά την ταπεινή μου γνώμη. :bigsmile:
-
08-09-2010, 10:30 PM #56
Vikoza μου καλησπέρα,
Ξέρεις αρκετά πράγματα στην αστρολογία άρα ασφαλώς γνωρίζεις ότι μια όψη για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα τουλάχιστον βαρύ transit και προοδευτικό πλανήτη να κάνει δυνατή όψη με την όψη αυτή και ιδιαίτερα σύνοδο.
Τώρα στο ερώτημα σου, οι οίκοι με τις όψεις και τους πλανήτες όπως τους περιγράφεις, δηλώνουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα σου ολοκληρώνονται, βάζεις σε εφαρμογή (γωνιακός οίκος) τα σχέδια σου και τα ολοκληρώνεις με την υποστήριξη ενός σχετικά νέου αγαπημένου θείου, συγγενή εξ αγχιστείας ή κάποιου οικείου προσώπου (Ερμής Σελήνη και 9ος οίκος). Χτίζεις δηλαδή κάτι στέρεο στη ζωή σου, για το οποίο θα ξοδέψεις χρήματα του συντρόφου ή θα πάρεις δάνειο (Αφροδίτη στο ζυγό στον 8ο) Ενδεχομένως αυτό σου το όνειρο να είναι μια αλλαγή στο σπίτι, οικογένεια (Σελήνη) ή μια κληρονομιά. Τα συναισθήματα σου θα είναι ανάμικτα, η χαρά με την λύπη μαζί ή μια ανησυχία. Οι αλλαγές πολλές φορές μας φέρνουν αυτού του είδους τα συναισθήματα. Ακόμα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που αφορά μια καλή φίλη.
-
09-09-2010, 09:55 AM #57
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Η ενεργοποίηση υποθέτω ότι μπορεί να γίνει και από το εξάγωνο της προοδευτικής Σελήνης με τη γενέθλια Σελήνη μου.:blink:
Τώρα στο ερώτημα σου, οι οίκοι με τις όψεις και τους πλανήτες όπως τους περιγράφεις, δηλώνουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα σου ολοκληρώνονται, βάζεις σε εφαρμογή (γωνιακός οίκος) τα σχέδια σου και τα ολοκληρώνεις με την υποστήριξη ενός σχετικά νέου αγαπημένου θείου, συγγενή εξ αγχιστείας ή κάποιου οικείου προσώπου (Ερμής Σελήνη και 9ος οίκος). Χτίζεις δηλαδή κάτι στέρεο στη ζωή σου, για το οποίο θα ξοδέψεις χρήματα του συντρόφου ή θα πάρεις δάνειο (Αφροδίτη στο ζυγό στον 8ο) Ενδεχομένως αυτό σου το όνειρο να είναι μια αλλαγή στο σπίτι, οικογένεια (Σελήνη) ή μια κληρονομιά. Τα συναισθήματα σου θα είναι ανάμικτα, η χαρά με την λύπη μαζί ή μια ανησυχία. Οι αλλαγές πολλές φορές μας φέρνουν αυτού του είδους τα συναισθήματα.
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου γράφετε, όταν ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη , την ερμηνεύουμε όπως είναι στο γενέθλιο προσθέτοντας και τα στοιχεία της Ηλιακής. Το γωνιακός αναφέρεται στη θέση της Σελήνης και από κει λέμε ότι ολοκληρώνονται τα σχέδια ?
Ακόμα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που αφορά μια καλή φίλη.
-
09-09-2010, 07:03 PM #58
Ναι, μπορεί να γίνει, όμως πιο δυνατές είναι οι "σκληρές" όψεις σύνοδος, τετράγωνο και διάμετρος. Επίσης οι βαρείς πλανήτες οι οποίοι βρίσκονται στις αρχές των παρορμητικών πιάνουν καθόλου αυτή την όψη; Αν ναι είναι πολύ σημαντικό γιατί το γεγονός είναι σχεδόν σίγουρο, αν όχι όλα αυτά θα σου βγουν στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου.
Ακριβώς έτσι, την ερμηνεύουμε, Στους γωνιακούς οίκους γίνονται γεγονότα, στους διάδοχους σταθεροποιούνται καταστάσεις και στους κατιόντες γίνεται ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για την χρονιά που οι πλανήτες θα βρεθούν στους γωνιακούς.
Η ολοκλήρωση βγαίνει από τους πλανήτες στον 4ο οίκο, ο οποίος είναι το τέλος των καταστάσεων
Το μυστικό από φίλη βγαίνει από τη Σελήνη στη θέση του Ερμή στο σκορπιό και η σχέση τους με τον 11ο οίκο. Η αγαπημένη φίλη είναι η σύνοδος της Αφροδίτης.
-
09-09-2010, 07:24 PM #59
Ευχαριστώ και πάλι !!!!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ?
Στο ετήσιο κάποιας φίλης βλέπω ένα Τ- τετράγωνο 1ου αντίθ 7ου , τετράγωνο με 4ο οίκο( ετήσιοι οίκοι).
Σχηματίζει μεγάλο σταυρό με ένα γενέθλιο πλανήτη , τη Σελήνη συγκεκριμένα.
Μπορούμε γενικά να το ερμηνεύσουμε ότι οι γενέθλιοι οίκοι που εμπλέκονται( δηλ. εκεί που πέφτουν οι ετήσιοι) θα έχουν ιδιαίτερη δραστηριότητα ? Θα λειτουργήσει ο μεγάλος σταυρός στους γενέθλιους ή ετήσιους οίκους ? :unsure:
-
09-09-2010, 07:31 PM #60
Εγώ να......ρωτήσω κάτι άλλο γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτά που ακούω????
..........από που πρέπει να ξεκινήσω ως αρχάρια για να δώ τις γενικές τάσεις στην ηλιακή μου επιστροφή του 2010???:embarrest
Απο τις ακμές των οίκων?:embarrest απο τις όψεις που κάνουν τα ζώδια στους οίκους?? Να δω αν υπάρχουν όψεις με τις γενέθλιες??????
Ξέρω ζητάω πολλά αλλα.......θέλω να μάθω:bigsmile: αλλά δεν ξέρω .......απο που να αρχίσω.......
Αν έχει κάποιος υπομονή ας μου απαντήσει.....:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.