- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
Thread: σκορπιος κ αφροδίτη
-
07-09-2010, 10:32 PM #11
Re: σκορπιος κ αφροδίτη
-
07-09-2010, 10:56 PM #12
PerfectPerfect Οχι δεν...καταδέχομαι,απλά ακόμα και να αισθάνομαι ζήλεια που μάλλον κάπως αλλιώς το βιώνω και όχι σαν ζήλεια, δεν θα εξωτερικεύσω αυτό που αισθάνομαι δεν θα το δεί ο αλλος,δηλ.κυκλοφορώ παντα.......με μακιγιάζ:toung:
Γι'αυτό η καρδούλα μου το ξέρει......:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
08-09-2010, 09:41 AM #13
:bigsmile: Αγαπημενη μου
μολις τωρα διαβασα το ποστ σου
και..ειδα οτι η καταλληλη λεξη για μενα εινα''ι δεν καταδεχομαι''.[να εισαι καλα !!]:bigsmile::bigsmile:
Δεν ζηλευω και δεν ζηλεψα σχεδον ποτε..
αλλα τωρα μολις καταλαβα οτι ΔΕΝ καταδεχομαι να ζηλευω
και αν καποιο γεγονος π.χ ο αντρας μου κοιταξει αλλη γυναικα μπροστα μου με θαυμασμο
και το δω εγω ..παλι δεν θα ζηλεψω,
ομως.. θα νιωσει η αφοιδιτη μου στον αιγωκερω αλλα συναισθηματα
οπως .να.ταπεινωνεται το κυρος , η αξιοπρεπεια της και η υπερηφανεια της
μπορει μεσα της να ζεματιστικε αλλα δεν θα ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ποτε να το δειξει..
η' να κανει σκηνη...
με αγαπη κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
08-09-2010, 09:51 AM #14
Αχ βρε Κοραλλακι μου γλυκο τι μου θυμησες..
εχω δει με τα ματια μου μια καρκινα με ωροσκοπο τοξοτη
και αφροδιτη στους δυδυμους
να τα σπαει ολα
ειδε τον δικο της στο αμαξι με αλλη
και παιδια το εσπασε το αυτοκινητο
.μιλαμε το εκανε βιδες:nuts:.
και αυτην την ξεμαλλιασε :nuts:
Χριστε μου δεν λογαριαζε τιποτα
και μτα ορμησε και σε αυτον:nuts:
με αγαπη
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
08-09-2010, 08:28 PM #15
:suspiciou Χμ....... Εδώ θα ήθελα να επισημάνω όμως και κάτι άλλο......:embarrest Εχει σκευτεί κανείς τι μπορεί να συμβεί αν δωθεί κάποιος "ολόψυχα" σε μια γυναίκα με αυτή την Αφροδίτη????:worried:
Είπαμε ένταση,:nuts: μυστήριο:weird:,πάθος καλά κρυμμένα μυστικά,:embarrest έχω δει γυναίκες με αυτή την αφροδίτη (αργότερα ασφαλώς έμαθα για το συγκεκριμένο αστρολογικό τους σημείο) να εγκαταλείπουν απροειδοποιητα τους συντρόφους τους επειδή.......χάθηκε το ....πάθος...:embarrest,και να χωρίζουν σε δραματικούς τόνους κάνοντας νέες ισχυρές σχέσεις αλλά όχι διαρκείας....:embarrest
Το λέει και το τραγούδι.......έκανες το λάθος αφησες το πάθος.........
Βέβαια θα συνηγορούσαν και άλλοι αστρολογικοί δείκτες που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κανάς χτηπημένος Ποσειδώναςain αλλά και η Αφροδίτη είναι μια ενδειξη,διότι σε άλλη θέση στους Διδύμους,Τοξότη η και Ιχθυς ότι έχει να κάνει θα το κάνει, ενώ αυτή στο Σκορπιό συσσωρεύει ενστικτα και......:embarrest ανομολόγητα συναισθήματα και ένα πρωί νομίζεις πως πήγε στο σούπερ μάρκετ........ αλλά αυτή.........
Βρίσκεται στα ακρα.....:embarrest μπορεί να σου προσφέρει τον παράδεισο και την κόλαση ανά πάσα στιγμή......:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
08-09-2010, 09:44 PM #16
[QUOTE=ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ;108795]:bigsmile:
Αγαπημενη μου
μολις τωρα διαβασα το ποστ σου
και..ειδα οτι η καταλληλη λεξη για μενα εινα''ι δεν καταδεχομαι''.[να εισαι καλα !!]:bigsmile::bigsmile:
Δεν ζηλευω και δεν ζηλεψα σχεδον ποτε..
αλλα τωρα μολις καταλαβα οτι ΔΕΝ καταδεχομαι να ζηλευω
και αν καποιο γεγονος π.χ ο αντρας μου κοιταξει αλλη γυναικα μπροστα μου με θαυμασμο
και το δω εγω ..παλι δεν θα ζηλεψω,
ομως.. θα νιωσει η αφοιδιτη μου στον αιγωκερω αλλα συναισθηματα
οπως .να.ταπεινωνεται το κυρος , η αξιοπρεπεια της και η υπερηφανεια της
μπορει μεσα της να ζεματιστικε αλλα δεν θα ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ποτε να το δειξει..
η' να κανει σκηνη...
με αγαπη κουκι[/Q
Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω....... Είμαι κι εγώ "παθούσα" βλέπεις (αφροδίτη στον αιγόκερω σε τετράγωνο με άρη, κρόνο, πλούτωνα...... πόσα ν'αντέξει ένας άνθρωπος) :worried: και υποφέρω από το "σύνδρομο" που λέγεται ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (γ.......το)! Είναι αυτή η εσωτερική φωνή-τσιρίδα που στη κρίσιμη στιγμή σου λέει ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ........... ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ........παραδοχή του συναισθήματος της ζήλειας
σημαίνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ και ΑΔΥΝΑΜΙΑ σημαίνει ΗΤΤΑ ! Λες και η αξιοπρέπεια είναι αυτή που θα μας χαρίσει τις στιγμές ευτυχίας... ή μήπως τελικά δίνουμε λάθος νόημα στη λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ??????????????? Αλήθεια πόσο ψυχοφθόρο και αυτοκαταστροφικό είναι όλο αυτό....?
-
08-09-2010, 09:51 PM #17
Ωχ κάτι έκανα λάθος με τη παράθεση.............. Σόρρυ
-
08-09-2010, 10:00 PM #18
Δεσποινακι μου,
Αυτό ειναι που κάνει τη διαφορά, μια λέξη... καταδέχομαι! Ωστόσο, έχω ξαναπει ότι να εκφράζουμε έστω και κατ' εμας πιο "ποταπά" συναισθηματα όπως η ζήλια είναι υγεία. Καλό το κύρος, η αξιοπρέπεια, η υπερηφάνια αλλά όπως και να το κάνουμε δεν ειναι τα μοναδικά που χρωματιζουν τις σχέσεις μας!
Σαν διπλό αιγόκερω με πιάνει αυτό που λες... εγωισμος, και η αφρο μου το επιδεινώνει.... ξέρεις πόσο εύκολο είναι γι'αυτή να αναζητήσει νέα ενδιαφέροντα με πρόσχημα πληγωμένους εγωισμούς? Τελικά μεγαλύτερη αξιοπρέπεια δείχνει να εκφράζουμε υγιώς τα συναισθήματα μας, ακόμα και τη ζήλια!
Φιλικά,
Γκέλυ
υγ: μην ξεφύγουμε όμως και από το θεμα που ειναι ο σκορπιος και η αφρο μας! :embarrest
-
08-09-2010, 10:03 PM #19
[QUOTE=akiverniti;108839] Αλλοι το ορίζουν ως Αξιοπρέπεια,άλλοι πως δεν "καταδέχονται" να ζηλέψουν,:unsure: εγώ πέρα απο όλα τα άλλα τα οποία ισχύουν, το ορίζω ως αντίληψη της πραγματικότητας:embarrest......τι θέλω να πώ με αυτό?
Το κλειδί είναι"να μην θέλει" το ένα μέλος της σχέσης να προκαλεί τέτοιου είδους συναισθήματα στο άλλο μέλος,και κυρίως να μην τα προκαλεί με τον ένα η τον άλλο τρόπο.....
Ενα συγκροτημένο και μη ανασφαλές άτομο ξέρει ανα πάσα στιγμή γιατί βρισκεται σε μια σχέση όποτε δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θα πρεπει να προκαλεί στον συντροφό του τέτοιου είδους αγωνίες.
Είναι μαζί του κατ'επιλογή και όχι κατ'άναγκη.....
Για αυτό το λόγο δεν αποδέχομαι την ζήλεια ως συμπεριφορά,ο συντροφος που μου προκαλεί συναισθήματα αγωνίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι και μαζί μου,οπότε θα έφευγα πρίν μπώ στο 'τρυπακι' του να αισθάνομαι έτσι!:bigsmile:
Βέβαια στη ζωή υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούμε να προβλέψουμε,οι ανθρωποι αλλαζουμε,τα θέλω μας διαφοροποιούνται,δεν είμαι της αποψης οτι πρέπει να μένει κανείς σε μια σχέση που δεν τον καλύπτει πια, όμως σεβόμενη την μέχρι εκείνη τη στιγμη επιλογή ζωής,θα ήμουν η πρώτη που θα ανέφερα στο συντροφο την αλλαγή στα συναισθήματα μου,και όχι με διάφορες συμπεριφορές να τον φέρνω στα όρια του,αφού ούτος η αλλιώς θα έφευγα αν είχα αποφασίσει κάτι τέτοιο....
Θα τον σεβόμουν όμως γιατί ήταν επιλογή μου και τις επιλογές μας πρέπει να τις υπερασπιζόμαστε ανεξάρτητα αν στην πορεία επιλέγουμε κάτι αλλο.....:embarrest
Δεν αρνούμαι το παρελθόν απλα΄διεκδικώ ενα καλύτερο μέλλον.....
Δεν συνεχίζω είμαι μάλλον εκτός.....Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
08-09-2010, 10:17 PM #20
Καλησπερα:bigsmile:
Περιμενω με ανυπομονισια -ναι εχω καποιες μαζοχιστικες τασεις-(αστειευομαι) να περασει η Αφροδιτη στον Σκορπιο,γιατι εχω ωροσκοπο Καρκινο (25 μοιρα) με αποτελεσμα να ειναι ο 5ος οικος μου στον Σκορπιο.Η Αφροδιτη μου ειναι στον Αιγοκερο (την εξαγωνιζει).
Και οχι μονο αυτο αλλα στο προοδευτικο ωροσκοπιο ο Ηλιος μου ειναι στους Υχθεις,ο 4ος οικος εινα στον Σκορπιο με τον Δια να βρισκεται σε αυτον τον οικο σε συνοδο (1 μοιρα αποκλιση) με το IC
Επιπλεον στην Ηλιακη επιστροφη του 2010 ο 7ος οικος βρισκεται στον Σκορπιο....
Οποτε πιστευω πως για το επομενο εξαμηνο οτι εχει να κανει με ερωτα,σχεσεις,συνεργασιες, αι σπιτι πως κατι καλο θα γινει...αν οχι...θα τα σκισω τα πτυχια μου!!!!!!!!!!!!!
Ευελπιστω
Φιλικα:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.