- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 43
Thread: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
-
07-09-2010, 03:11 PM #11
-
07-09-2010, 03:11 PM #12
Re: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2010, 03:18 PM #13
Μητσάκο!!:nuts: Πήρα και τα "δευτερεόντα σώματα" και τις οικοθεσίες και κατάλαβα γιατί τον βλέπει σαν φίλο...... Και η σελήνη αντίθεση αφροδίτη ειναι χαρακτηριστικό ενός μονόπλευρου έρωτα...."Από ότι τουλάχιστον έχω παρατηρήσει......"
-
07-09-2010, 03:20 PM #14
Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να αφήσεις να εξελιχθεί η σχέση του φίλου σου με την κοπελλιά , να είσαι κοντά στο φίλο σου, να μην του τη φέρεις. Αν τελικά δεν ευδοκιμήσει η σχέση τους και εφ' όσον συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι γι' αυτή... τότε ξαναμιλάμε ! :bigsmile: Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός :nea:
Κάνε και το δικό σου το ετήσιο. Τί συμπέρασμα βγαίνει ;;;
Θα περιμένουμε τα νέα σου !!!
-
07-09-2010, 03:27 PM #15
Βασικά αυτό θα έκανα έτσι κι αλλιώς.... Αλλά δεν μπορώ να είμαι σιγουρος για το τι θα γίνει...... Και το τι θα θέλει αυτή....!! Α! Και δεν ενδοιαφέρομαι για αυτή...... Αφού καλά καλά δεν την έχω γνωρίσει........
-
07-09-2010, 03:32 PM #16
1ον ¶γνωσται αι βουλαί του Σύμπαντος! (και το "φιλικό" καλό είναι ενίοτε)...
2ον Εγώ πάντως την αντίθεση Σελήνης/Αφροδίτης δεν την έχω στο μυαλό μου σαν "μονόπλευρο" έρωτα, αλλά σαν μια αρχική δυσκολία στην έκφραση του συναισθήματος, λόγω φαινομενικών διαφορών, που στη συνέχεια όμως, και σχετικά εύκολα, μπορεί να γεφυρωθούν και να δημουργηθεί μια πολύ στενή (και ερωτικά) σχέση. Φυσικά, οι παρατηρήσεις σου μπορεί να βασίζονται σε μεγαλύτερο δείγμα, ή η βιβλιογραφία μου να μην είναι τόσο επίκαιρη και πλούσια... :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2010, 03:37 PM #17
Ναι ωραία όλα αυτά... ξέρεις με πόσους (ε καλά όχι και με πολλούς, αλλά..) το ωροσκόπιό μου έλεγε ΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ!!??? Ε??? και όχι μόνο λιλιθ αλλά ηλιοσεληνιακά δίπολα, αφροάρηδες, όψεις με ωροσκόπο,... οι πλανήτες αυτών στον 7ο δικό μου, οι δικοί μου στους 4ο, 5ο....να είμαι μέσα στις προδιαγραφές σελήνης ΚΑΙ αφροδίτης του,... να είναι μέσα στις προδιαγραφές Ήλιου ¶ρη μου,.....να έχει υπάρξει σχέση και μετά να (ή να μη μου πουν καθόλου...τι τώρα εξηγήσεις θα δίνουμε?) μου πουν αριβεντέρτσι Ρώμα????????? Αφού σκέφτηκα να τους μάθω αστρολογία για να τους πείσω ότι παιδάκι μου πες μου ΠΟΥ θα βρεις καλύτερη!!?? Γι αυτό σου λέω, γνώρισέ την πρώτα, και που ξέρεις μπορεί να κάνετε μια ωραία φιλία,... γιατί και πιο ταιριαστός αν υποθέσουμε ότι της είσαι μπορεί αυτή σε τούτη τη φάση ζωής να θέλει κάτι πιο αταίριαστο βρε αδερφέ.... έτσι να ζοριστεί λιγάκι...
Πάντως από ότι έχω παρατηρήσει εγώ, η συναστρία αναφέρεται στο κατά πόσο δύο άνθρωποι ταιριάζουν αλλά πότε έλκονται,..... αυτό, μόνο ο φτερωτός Θεός το ξέρει...(αλιώς θα τα είχαμε λύσει όλα με τα κομπιούτερ).
-
07-09-2010, 03:50 PM #18
1ον Μητσάκο..... Το φιλικό είναι μερικές φορές τέλειο!!
2ον το δείγμα που είχα ήταν 6 άτομα απ'τα οποία τα δύο δεν ήμουν σίγουρος το τι παιζόταν.... Αλλα ίσως να χεις δίκιο......
Και Χρυσάνθη μου.... Εχεις δίκιο........ Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω να την γνωρίσω γιατί μπορει να την ερωτευθω..... Και μέτα ποιον μαζευει τον φίλο μου........ Πάντως θέλω να πιστεύω πως πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που φεύγουν κάποιοι άνθρωποι απ'την ζωή μας....... Και συνέχισε να ψάχνεις!!!:bigsmile: Μη τα παρατάς...
Αν συνεχίσεις να ψάχνεις κάποτε θα βρεις κάτι καλο!! :bigsmile:
-
07-09-2010, 03:52 PM #19
Το ...Σύμπαν, σε ενημερώνει και για αυτό :bigsmile:
Δεν είναι όλες οι περίοδοι ίδιες, μπορεί π.χ. να τρώω κανέναν Κρόνο και να είμαι στις μαύρες μου και να περάσει από δίπλα η αδελφή ψυχή μου με τις καλύτερες των διαθέσεων και να μην το οσμιστώ ούτε κατά διάνοια...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
07-09-2010, 03:53 PM #20
δεν ξερω βρε Νασο αν το κανω επιτιδες..
ομως ολοι οσοι σου απανταμε τωρα ειμαστε ΤΟΞΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!χαααα!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.